Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aptamil milumil denedin mi tatlımsı onun tadı iştahsız bebeklr için

haklısın ne diyeyim

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn eliftemi hasta yaa nazar degidi topigimizin kuzularınaaaaa

canım kesinlikle dediklerine katışıyorum özellikle diyette asla tuz ve yag olmazzzz kızlar akşam tavuguda yagsız yapın baharatlayın güzelce tuz hariççç bide yanında soda için ben böyle güzel zayıflatan bişi görmeim arkadaşşşşşşşşşşşşşşş

canım napıyorlar sana böyleee bu oğlan tarafıı çok fazla bi bilgim yok kusura bakma soruyorum ama bu akdar nefret ettirecek ne yapıyorlar artı senin haklı olmana eşin nediyo yani savunmuyormuu seni

meltemcim çok geçmiş olsun elif'indemi hırıltısı var.

bizde de hırıltı var.

Rabbim sizede şifa versin inşallah.

evet evet mutlaka yatarrr o gerçekler.........

Hakkaten idil nerelerdeee gelmiyo kaçgündürr benimde kafama takılmıştıı

hoşgeldın cnm benımmm
ayy elıfcık de mı hasta çok geçmiş olsun kuzumaaaaa
saol bıtanem şimdı ıyıyızzzz ayağımda uyuyorr yavrummmmm

saol canım öle çok kötü deil ama hafif hırıltısı varr bi götüriim dr.

ben şaka yaptım zatii

yeliz bak buda senin için umarım becerebilmişimdir.

sanırım olmadı iki tane resim koymuştum
canım sagolasın evet 2 tane var birisi yılbaşı manikürü digeri çatlayan oje nemde var ama çok çokta hoşuma gitmio ama şimdi tırnaklarım uzun ya maşallahh güsel olabiliii

eee ojeler hakkında yorum yokmuuuuuuuuu

evett yelizz soda limon damlatıncaa çok yardımcı oluyooo

meltemcim çok geçmiş olsun elif'indemi hırıltısı var.

bizde de hırıltı var.

Rabbim sizede şifa versin inşallah.

tşk ederimmm canımmm Allah sizede şifa versin inş..

kızzz sanki biraz mat mı durmuş seninkiler nebilim dünkü resimlerdeki parlak duruyordu galiba foto çekiminden kaynaklanıyo olabilir

aptamil milumil denedin mi tatlımsı onun tadı iştahsız bebeklr için

haklısın ne diyeyim

aldımmm sevmedı pekk :2:

ıyı yapmışsın ahh bı de ben cvp verebılem veremıorum kı uyuz oluyorum şeytan gorsun yuzlerını yaaaa

canım napıyorlar sana böyleee bu oğlan tarafıı çok fazla bi bilgim yok kusura bakma soruyorum ama bu akdar nefret ettirecek ne yapıyorlar artı senin haklı olmana eşin nediyo yani savunmuyormuu seni

valla uzun hıkaye hayatım kısa ve öz oğullarını paylaşamıorlar tam bır karadenız laz kulturu hakım kendılerınde ıstıyorlarkı hep onların dedığını yapalım fındıklıkları falan var ben gdeyım onlara yardım edeyım kı hayatımda köy grmedmmm:26: neyse vs vs vs benden beklentılerı çok ama ben de bşey yok bu konuda kı ben evlenmeden önce soledım herkese ben koyde yaşamadım koy hayatını bılmem vs ailem de dedı ..aşimden yana sıkıntım yok ama anası ara ara dolduruyo onu benı haklı buluo ...bussuru tartşmalar oldu sustum sustum yıne anneler gununde aradım eşim knştu bana verdı o ara eşime derken ben duydum nıe gökçeye verıosunkı dıo eee ben knşmasam knşmazdım ama yıne de anneler gununu kutladımm ...eşim sölemşl annesıne nıe bole yapıosunnn eee benı ıstdayken aramadı gelemdı yanıma annler gununde mı aradı demiş.. ee salak kadın sen kıznın evındesın görumcemle göşmuyorum kesınlıkle kestım ırtıbatı bana neler dedı alçakkk ee sen kının evınde drcan ben o meymenetsızn evne mı gtcemm alllah korusunnnn neyse ozel gunlerde yıne ararım onca laf yememe rağmen ama başka turlu knşmam ..zamanı gelınce elbettekı gderım eşişm için ama yuzlerne bakamm

amannn boşver canm uzak durmak en iyisi sen kalbini bozma fesatlık eden bulur kötülük eden bulur

kızlar biz elfile yazıstıgımız için ben şapamıom size
hem öğrenmiş o mınnak parmakalrını klavyeye vurup duruyoo cam da

of yaa sabah günlük güneşlikdi şimdi bardakdan boşalırcasına yağmur yapıyor ne dengesiz bu havalar
soğuk değil ama hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…