aptamil milumil denedin mi tatlımsı onun tadı iştahsız bebeklr içinevet yeliz teyzesı serıum da taktılar mınnacık ellereeeama şimcik ıyıyız çok şukur ayağımda sallıorummm uyudu yavrummm bu aralar benı de az emıo bıberonla mama yemıo kaşıkla yemıo ağlıo ağzından ıtıyo bılmıorum nolcak bole allahım yardımcımız olsıunnn :26:
pazar gunu trbazon a gıdeceğiz ınş. oğluma mama sandelyesı alacağım .şu kraftın var ya hanı sallanan elektrık hem mama sandalyesı oluyoo hem yatabılıor hem koltuk ondan alıcaz ınş. tabıkısı bır de oyun halısı alacağım oğlumaaaaa butun paramı oğluma harcayacağım feda olsun yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada eşim mert kağan ı babaannesıyle dedesıne gtrcek ben gtmeyeceğim şuanda onlarla karşı karşıya gelmek ıstemıorum o kadar yaptıklarından snraa .eşim sen bılırsın dıo ama ıstıyokı gdeyım ama ben dedım bu hep bole olacak değil elbette geleceğim onlara ama bu şuan değilk sınırım yatşsın bana soyledıklerını bı unutmaya çalışayım vs vs vs gtmeyeceğim ama kararlıyımm eşim de surat murat yapmasın soledım ınş. yapömaz anası doldurmazsa tabıkısı
bır de bugunku ocelerını koysan da bı baksammm
mrb kızlarrr nabersinizzzz bakalımmm
gökçeeeee oğluşun hastalanmışş çok geçmiş olsun şimdi iyidir inş.. elif te hastaa yaa hırıltısı var dr. götürcem bugün
kızlarr diyett başlad herhalll hadi hayırlısı olsunnn zayıflayın inş. bende bölee kalıyımm peehh
tinkerrr yaaa kızım öle hergün tartılınmazzzzz tartıldıkça az kilo verirsin benden sölemesii haftada bir gün belirle hep o günlerde tartıl bak zayıflamanada yardımcı olur piskolojin alt üst olmaz gram gram kilo kontrolü mü olurmuşşş bence dediğimi uygulaaa faydasını görürsünn hem o tartılma günün beklerken daha ii konsantre olursunn aman tartıda ne çıkıcak die meraklanırsın kaçamağın azalır çok etkili ben hamilelikten önce didyet yaptım ver 17-18 kg verdim 3.5 ay içindeee
ablaaaaa sanada söleyimmm öle tatlı fln işin olmnasın aklından çıkar yap ama kocana yapp gözün olmasın tatlıda hamur işindee bide gün boyu aklında yemek olmasın başka şelerle uğraş öğlen ne yiycem akşam ne yiycem diye düşünmee o zmn motive olamazsın salata meselesi varmış sende sanırım illaa ki salata olmak zorunda deill onu salata malzemeleriyle halledebilirsinnn yanii evden yanına 1 domates yarım salatalık al ye ama tuzlamadan ye ki ödemin atılsın vücdundan illa salata olmak zorunda deil kendine göre uyarla listeye bire bir bağlı kalma çok su iç hem tok tutarr hemde idrarla ödem atarsınnn
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn eliftemi hasta yaa nazar degidi topigimizin kuzularınaaaaamrb kızlarrr nabersinizzzz bakalımmm
gökçeeeee oğluşun hastalanmışş çok geçmiş olsun şimdi iyidir inş.. elif te hastaa yaa hırıltısı var dr. götürcem bugün
kızlarr diyett başlad herhalll hadi hayırlısı olsunnn zayıflayın inş. bende bölee kalıyımm peehh
tinkerrr yaaa kızım öle hergün tartılınmazzzzz tartıldıkça az kilo verirsin benden sölemesii haftada bir gün belirle hep o günlerde tartıl bak zayıflamanada yardımcı olur piskolojin alt üst olmaz gram gram kilo kontrolü mü olurmuşşş bence dediğimi uygulaaa faydasını görürsünn hem o tartılma günün beklerken daha ii konsantre olursunn aman tartıda ne çıkıcak die meraklanırsın kaçamağın azalır çok etkili ben hamilelikten önce didyet yaptım ver 17-18 kg verdim 3.5 ay içindeee
ablaaaaa sanada söleyimmm öle tatlı fln işin olmnasın aklından çıkar yap ama kocana yapp gözün olmasın tatlıda hamur işindee bide gün boyu aklında yemek olmasın başka şelerle uğraş öğlen ne yiycem akşam ne yiycem diye düşünmee o zmn motive olamazsın salata meselesi varmış sende sanırım illaa ki salata olmak zorunda deill onu salata malzemeleriyle halledebilirsinnn yanii evden yanına 1 domates yarım salatalık al ye ama tuzlamadan ye ki ödemin atılsın vücdundan illa salata olmak zorunda deil kendine göre uyarla listeye bire bir bağlı kalma çok su iç hem tok tutarr hemde idrarla ödem atarsınnn
kız deşifre etmesene oysa da
evet bıberonuna bıraz pekmez damlatacağım mılupa uzmanına sormuştum ole demişti bakalım alacakmı paşamız yeliz teyzesii
eee onlar babaannesı dedesıı oğlumla onların arasına grmem problem benmle onlar arasında ama ınanın bana soyledıklerını yaptıklarını sıze yapsalar ıkı dk çekmezdınız ya da eşinız için susardınız tıpkı benm yaptığım gbıı ...nefret edıorum hepsinden ne bıçım bı aıle anlamadım bunları ...dınlerı ımanları para .. vee hepğ kendı dedıklerının olmasını ıstıorlar hele o or.....u gorumcem yok mu her şeyı yonlendıren o kıçı yere yakın gorumcemm bı de benden kçuk evlı hemşiree.pislık allahım hepsinı bıldığı gbı yapsınnn
işallahh alır canımmmm yesin yeliz teyzesi onuuunn pipisiniiiiiiiii
Canım evet neler geçti aranızda bilmiyorum ama çok çok üzdükleri belli seni cahil insanlar işte ama kötü niyetli cahiller
Bizde dün kaynanama gittik oturduk saçlarını kesitmi kaynanamın falan sonra muhabbet arasında ceyda gülerek dediki annem banyoyu temizlerken gelin milleti degilmi sırf ben ugraşıyım diye gidip kahverengi almıştır dedi hatta bende saçmalama anne yelizin aklına bile gelmez ööle şeyler dedim dedi ama bunu gülerek anlatıyo görümcem cadıdır falan ama saftırda içinde neyse pat söler düşünmez hiç kaynanam hemen gülerek cevap veriyo falan çeviriyo lafı bende bişi demedim güldüm falan şakasına da dedimki oglun benim yatagıma giriyo doldurucam sana karşı dedim güldüm falan ama her şakanın altında yatarmış bi gerçek dimi
Kızlarrrrr idil nerdeki yawwwwwwwwwwwww:26::26::26:
hoşgeldın cnm benımmm
ayy elıfcık de mı hasta çok geçmiş olsun kuzumaaaaa
saol bıtanem şimdı ıyıyızzzz ayağımda uyuyorr yavrummmmm
canım sagolasın evet 2 tane var birisi yılbaşı manikürü digeri çatlayan oje nemde var ama çok çokta hoşuma gitmio ama şimdi tırnaklarım uzun ya maşallahh
ben şaka yaptım zatii
yeliz bak buda senin için umarım becerebilmişimdir.
sanırım olmadı iki tane resim koymuştum
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn eliftemi hasta yaa nazar degidi topigimizin kuzularınaaaaa
canım kesinlikle dediklerine katışıyorum özellikle diyette asla tuz ve yag olmazzzz kızlar akşam tavuguda yagsız yapın baharatlayın güzelce tuz hariççç bide yanında soda için ben böyle güzel zayıflatan bişi görmeim arkadaşşşşşşşşşşşşşşş
meltemcim çok geçmiş olsun elif'indemi hırıltısı var.
bizde de hırıltı var.
Rabbim sizede şifa versin inşallah.
canım sagolasın evet 2 tane var birisi yılbaşı manikürü digeri çatlayan oje nemde var ama çok çokta hoşuma gitmio ama şimdi tırnaklarım uzun ya maşallahhGüsel olabiliii
eee ojeler hakkında yorum yokmuuuuuuuuu
kızzz sanki biraz mat mı durmuş seninkiler nebilim dünkü resimlerdeki parlak duruyordu galiba foto çekiminden kaynaklanıyo olabilir
aptamil milumil denedin mi tatlımsı onun tadı iştahsız bebeklr için
haklısın ne diyeyim
işallahh alır canımmmm yesin yeliz teyzesi onuuunn pipisiniiiiiiiii
canım evet neler geçti aranızda bilmiyorum ama çok çok üzdükleri belli seni cahil insanlar işte ama kötü niyetli cahiller
bizde dün kaynanama gittik oturduk saçlarını kesitmi kaynanamın falan sonra muhabbet arasında ceyda gülerek dediki annem banyoyu temizlerken gelin milleti degilmi sırf ben ugraşıyım diye gidip kahverengi almıştır dedi hatta bende saçmalama anne yelizin aklına bile gelmez ööle şeyler dedim dedi ama bunu gülerek anlatıyo görümcem cadıdır falan ama saftırda içinde neyse pat söler düşünmez hiç kaynanam hemen gülerek cevap veriyo falan çeviriyo lafı bende bişi demedim güldüm falan şakasına da dedimki oglun benim yatagıma giriyo doldurucam sana karşı dedim güldüm falan ama her şakanın altında yatarmış bi gerçek dimi
kızlarrrrr idil nerdeki yawwwwwwwwwwwww:26::26::26:
canım napıyorlar sana böyleee bu oğlan tarafıı çok fazla bi bilgim yok kusura bakma soruyorum ama bu akdar nefret ettirecek ne yapıyorlar artı senin haklı olmana eşin nediyo yani savunmuyormuu seni
daha istemedımc anım bakalım ya daha var vaktı :)
vay diyet uzmanı kaadişim menimmm
aldımmm sevmedı pekk :2:
ıyı yapmışsın ahh bı de ben cvp verebılem veremıorum kı uyuz oluyorum şeytan gorsun yuzlerını yaaaa
Valla uzun hıkaye hayatım kısa ve öz oğullarını paylaşamıorlar tam bır karadenız laz kulturu hakım kendılerınde ıstıyorlarkı hep onların dedığını yapalım fındıklıkları falan var ben gdeyım onlara yardım edeyım kı hayatımda köy grmedmmm:26: Neyse vs vs vs benden beklentılerı çok ama ben de bşey yok bu konuda kı ben evlenmeden önce soledım herkese ben koyde yaşamadım koy hayatını bılmem vs ailem de dedı ..aşimden yana sıkıntım yok ama anası ara ara dolduruyo onu benı haklı buluo ...bussuru tartşmalar oldu sustum sustum yıne anneler gununde aradım eşim knştu bana verdı o ara eşime derken ben duydum nıe gökçeye verıosunkı dıo eee ben knşmasam knşmazdım ama yıne de anneler gununu kutladımm ...eşim sölemşl annesıne nıe bole yapıosunnn eee benı ıstdayken aramadı gelemdı yanıma annler gununde mı aradı demiş.. Ee salak kadın sen kıznın evındesın görumcemle göşmuyorum kesınlıkle kestım ırtıbatı bana neler dedı alçakkk ee sen kının evınde drcan ben o meymenetsızn evne mı gtcemm alllah korusunnnn neyse ozel gunlerde yıne ararım onca laf yememe rağmen ama başka turlu knşmam ..zamanı gelınce elbettekı gderım eşişm için ama yuzlerne bakamm
kızlar biz elfile yazıstıgımız için ben şapamıom size
hem öğrenmiş o mınnak parmakalrını klavyeye vurup duruyoo cam da
Eki Görüntüle 199223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?