canım bebeğin hasta ya ondan yemiyordur zorlama annesi bu sefer koşullancak ..ege ateslıyken öleydı ben hıcbırsey yedıremıyordum açlıktan aglıyordu ama asla yamıyordu ust solunum yolu enfeksıyonunda ole oluyordu genelde...bı kaç gune ıyıleşsın duzelır canım diş çıkarıyor olmasın o zaman da yapar aynısını bız ege hastayken ıkı lokma alsın dıye delırırdım...sen zorlama oğlanı aç kaldı mı öle bır yer ki..ama anne yuregı ıste...bende zorlamıstım egeyı yesın dıye bu sefer bıberonu gordugu gıbı aglıyordu..bak bogazları agrıyıncada yemezler ...aklında bulunsunnoldu oğluma bole yaaa bşey yemek ıstemıo hıççç
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gebertcem seniiiii herkes prittt dio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allam ya deli karııı parmaklarımda görünüo ya
şimdi yaptımmm :)))))))))))
ben prit olayını anlamış değilim biri bana açıklasınnnnnnnnnnnnnnnncanım bebeğin hasta ya ondan yemiyordur zorlama annesi bu sefer koşullancak ..ege ateslıyken öleydı ben hıcbırsey yedıremıyordum açlıktan aglıyordu ama asla yamıyordu ust solunum yolu enfeksıyonunda ole oluyordu genelde...bı kaç gune ıyıleşsın duzelır canım diş çıkarıyor olmasın o zaman da yapar aynısını bız ege hastayken ıkı lokma alsın dıye delırırdım...sen zorlama oğlanı aç kaldı mı öle bır yer ki..ama anne yuregı ıste...bende zorlamıstım egeyı yesın dıye bu sefer bıberonu gordugu gıbı aglıyordu..bak bogazları agrıyıncada yemezler ...aklında bulunsun
ooof kimse unutmamış demekki..
evet ya yeliz ne ara yapıyon bu işi daha benlede msn de konuşuyor kızlar:44::44::44::44:kız hemen s,ilip hemen yapionmu delii :d
ben prit olayını anlamış değilim biri bana açıklasınnnnnnnnnnnnnnnn
evet ya yeliz ne ara yapıyon bu işi daha benlede msn de konuşuyor kızlar:44::44::44::44:
yeliz hep aynı pozisyonda tutma hakketten ne bıleyım elını ordek yap ya da emel sayın durusu yap..ne bıleyım değişik hareketlerde sun şu ojeleri ....bu poz sıktı beeee.....(içinden eminim diyorsun ki ben şimdi sana bi hareket sunarım ama ayıp olur)
hımmm anlatayım ..yelız bırgun prıt tutarak sundu ojelerını ama ne tutuşşşeşşeğin yani benim aklıma karpuz kabuğu soktu..biz de şeyy tutar gibi dedik daha doğrusu ben dedim millet onayladı
efettttt bugün 3 dene oje getirmiştim yanımda silip silip yapıom hemencikkkkız hemen s,ilip hemen yapionmu delii :d
çok güselll dimi alix aviien 120 numaraaaa hatta gerçegi azcık daha koyu tam gül kurusu gibimmm bişiiiiben de buna bayıldım ama merak edıyom yavrum senın patron gormuyor mu oje sürerken
ben prit olayını anlamış değilim biri bana açıklasınnnnnnnnnnnnnnnn
evet ya yeliz ne ara yapıyon bu işi daha benlede msn de konuşuyor kızlar:44::44::44::44:
yeliz hep aynı pozisyonda tutma hakketten ne bıleyım elını ordek yap ya da emel sayın durusu yap..ne bıleyım değişik hareketlerde sun şu ojeleri ....bu poz sıktı beeee.....(içinden eminim diyorsun ki ben şimdi sana bi hareket sunarım ama ayıp olur)
efettttt bugün 3 dene oje getirmiştim yanımda silip silip yapıom hemencikkk
çok güselll dimi alix aviien 120 numaraaaa hatta gerçegi azcık daha koyu tam gül kurusu gibimmm bişiiiişekerim mutfakta sürüyomm hemencikkk DDDDDD
şekerim hızlı karıyımdır bilirsinn
bilmem mi bilmem mi
san bi tebrik koyuyorum hemencik
kızım sizin yüzünüseden siteden atılcam heeee tebrik koymak nedemek yaaaa
kız özlettin kendini evet 25 ten sonra sıkıntılar başlıyor ama elif sen de şanssızsın yaza denk geldın çok beter oluyo yaaa...kız ben elbıseden basak gıyemezdım..elbısenın altına da don gıymezdım eşim deli olurdu ama napayım sıkıyordu düşün içimdeki rehaveti..ağlıyordum hep klimayla duruyordum deniz rahatlatıyordu ama ..yuzerken kuş gıbı oluyo ınsan ama tabi o göbek azcık dengeyı bozuyor
valla kötü bi niyetim yok du google den aratıyom
abiye ermana sölemiş ermannnnnnnn sana tebrik kjoyuyorum valla ne niyetle söledi bilemiyomama ben gerçekten tebrik etmek amaçlı koyuy om
tinker bide beni düşün..eylül sonu ekim başı gibi doğum yapıcam.yani hamileliğimin 6.,7.,8.aylarını haziran temmuz ve ağustostta geçiricem(heralde mahvolmuş bir şekilde dolanırım ortalıklarda
selam kızlar ders çalışıyorum diye hiç gelemiyorum bi kızlara bakem dedim yazdıklarınızı okuyana kdr zaten mola sürem bitiyor..az kaldı şu 5 günüde bi atlatsaydım inş...
idil nerde yaw hiç gelmemiş
tinker bide beni düşün..eylül sonu ekim başı gibi doğum yapıcam.yani hamileliğimin 6.,7.,8.aylarını haziran temmuz ve ağustostta geçiricem(heralde mahvolmuş bir şekilde dolanırım ortalıklarda
selam kızlar ders çalışıyorum diye hiç gelemiyorum bi kızlara bakem dedim yazdıklarınızı okuyana kdr zaten mola sürem bitiyor..az kaldı şu 5 günüde bi atlatsaydım inş...
idil nerde yaw hiç gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?