Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
noldu oğluma bole yaaa bşey yemek ıstemıo hıççç
canım bebeğin hasta ya ondan yemiyordur zorlama annesi bu sefer koşullancak ..ege ateslıyken öleydı ben hıcbırsey yedıremıyordum açlıktan aglıyordu ama asla yamıyordu ust solunum yolu enfeksıyonunda ole oluyordu genelde...bı kaç gune ıyıleşsın duzelır canım diş çıkarıyor olmasın o zaman da yapar aynısını bız ege hastayken ıkı lokma alsın dıye delırırdım...sen zorlama oğlanı aç kaldı mı öle bır yer ki..ama anne yuregı ıste...bende zorlamıstım egeyı yesın dıye bu sefer bıberonu gordugu gıbı aglıyordu..bak bogazları agrıyıncada yemezler ...aklında bulunsun
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gebertcem seniiiii herkes prittt dio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ooof kimse unutmamış demekki..

şimdi yaptımmm :)))))))))))

Eklentiler

• $246861_10150204171207556_520097555_6888197_2574612_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
ben prit olayını anlamış değilim biri bana açıklasınnnnnnnnnnnnnnnn

kız hemen s,ilip hemen yapionmu delii :d
evet ya yeliz ne ara yapıyon bu işi daha benlede msn de konuşuyor kızlar:44::44::44::44:

şimdi yaptımmm :)))))))))))

yeliz hep aynı pozisyonda tutma hakketten ne bıleyım elını ordek yap ya da emel sayın durusu yap..ne bıleyım değişik hareketlerde sun şu ojeleri ....bu poz sıktı beeee.....(içinden eminim diyorsun ki ben şimdi sana bi hareket sunarım ama ayıp olur)

evet ya yeliz ne ara yapıyon bu işi daha benlede msn de konuşuyor kızlar:44::44::44::44:

hımmm anlatayım ..yelız bırgun prıt tutarak sundu ojelerını ama ne tutuşşşeşşeğin yani benim aklıma karpuz kabuğu soktu..biz de şeyy tutar gibi dedik daha doğrusu ben dedim millet onayladı

hımmm anlatayım ..yelız bırgun prıt tutarak sundu ojelerını ama ne tutuşşşeşşeğin yani benim aklıma karpuz kabuğu soktu..biz de şeyy tutar gibi dedik daha doğrusu ben dedim millet onayladı

: tahmin ettiğim gibi

kız hemen s,ilip hemen yapionmu delii :d
efettttt bugün 3 dene oje getirmiştim yanımda silip silip yapıom hemencikkk
ben de buna bayıldım ama merak edıyom yavrum senın patron gormuyor mu oje sürerken
çok güselll dimi alix aviien 120 numaraaaa hatta gerçegi azcık daha koyu tam gül kurusu gibimmm bişiiiişekerim mutfakta sürüyomm hemencikkk DDDDDD

şekerim hızlı karıyımdır bilirsinn

zeytin erkek olsaydı yapacaktım ama dua edin heeeeeeeeee

bilmem mi bilmem mi
san bi tebrik koyuyorum hemencik

tinker bide beni düşün..eylül sonu ekim başı gibi doğum yapıcam.yani hamileliğimin 6.,7.,8.aylarını haziran temmuz ve ağustostta geçiricem(heralde mahvolmuş bir şekilde dolanırım ortalıklarda

selam kızlar ders çalışıyorum diye hiç gelemiyorum bi kızlara bakem dedim yazdıklarınızı okuyana kdr zaten mola sürem bitiyor..az kaldı şu 5 günüde bi atlatsaydım inş...
idil nerde yaw hiç gelmemiş

Son düzenleme:
abiye ermana sölemiş ermannnnnnnn sana tebrik kjoyuyorum valla ne niyetle söledi bilemiyom ama ben gerçekten tebrik etmek amaçlı koyuyom

ayyyyyyyyyyyyy sitenin safı bu kız yaaaaaaaaaaa bide kuduruyom dio kız senin heryerin kudursa nolur anammmm gel ısırcam yanaklarından

hoşgeldin şekerimmmmmmmmmmmmm

eee ben de 7 eylulde dogum yaptım şişme bot gıbıydım heryerlerım odemdı..zaten dogumdan sonra 10 kılo gıttı nasıl odem varsa artık...allah yardımcınız olsun ben gecen yaz denızde tusunamı etkısı yaratırken bu yaz ise sahalara güzel dönecem hem geçende kompedandan bi pareo aldım uzun t-shırt gıbı ama yırtık pırtık bazı aralardan ten gornuyo ...kusurları örtüyo yani...sıra sizde bacum napcan gülü seven dikenine katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…