tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızdınmı şekerim
ayyyyyyyyyyyyy sitenin safı bu kız yaaaaaaaaaaabide kuduruyom dio kız senin heryerin kudursa nolur anammmm gel ısırcam yanaklarından
ooof ev darmadağın ya bıktım ev işinen yaaa...bırazdan eve gıdıyorum ve yıne ıs yıne iş..aksam da muhtesem yuzyıl var...aburcubursuz dızıde guzel gecmıyor..dun nasıldı dızı kızlar ah ulan mete...ah ulan sonerr...sizin aşık halleriniz beni benden alıyor...ya kızlar sizdede oluyor mu ben bazen lısedekı platonık hallerımı ozluyorum aşk acısı çekmeyi mesela ..evlilikte mutluysan bı yere kadar ya bayıyo azcık acı cekmelı ınsan de mi ...o zaman daha bı kıymetlı oluyor hersey
yalnıs benım gıbı daldan dala atlayan baska bırı var mı bu topikte ya kendime tebrık koyuyorum
ooof ev darmadağın ya bıktım ev işinen yaaa...bırazdan eve gıdıyorum ve yıne ıs yıne iş..aksam da muhtesem yuzyıl var...aburcubursuz dızıde guzel gecmıyor..dun nasıldı dızı kızlar ah ulan mete...ah ulan sonerr...sizin aşık halleriniz beni benden alıyor...ya kızlar sizdede oluyor mu ben bazen lısedekı platonık hallerımı ozluyorum aşk acısı çekmeyi mesela ..evlilikte mutluysan bı yere kadar ya bayıyo azcık acı cekmelı ınsan de mi ...o zaman daha bı kıymetlı oluyor hersey
hoşbulduk şekerimmmmhoşgeldin şekerimmmmmmmmmmmmm
aynen öyle valla anne olmak kolaymı ben bu bebeği 1 yıl bekledim hamile kalmadan önce Allahım bir hamile kalayım ozaman bebeğimden başka bişey düşünmücem diyordum.benimde öyle bir pareyom var siyah transparan..ben ençok kocişle havuz keyfi yaparken kaydıraklardan kaymayı özledim inş seneye kızımla beraber kayarız..eee ben de 7 eylulde dogum yaptım şişme bot gıbıydım heryerlerım odemdı..zaten dogumdan sonra 10 kılo gıttı nasıl odem varsa artık...allah yardımcınız olsun ben gecen yaz denızde tusunamı etkısı yaratırken bu yaz ise sahalara güzel dönecem hem geçende kompedandan bi pareo aldım uzun t-shırt gıbı ama yırtık pırtık bazı aralardan ten gornuyo ...kusurları örtüyo yani...sıra sizde bacum napcan gülü seven dikenine katlanır
tinkerrrrrrrrrrrr ben izzzleyemedim yaaaaaaaaa özet geçseneeeeeeeeeeeeeeeee
inci hocanın kocası yok ortalıklarda mete annesinden izin aldı inci hocanın yanında refakatçi olarak kalıyor..ahmet hapiste dayak yediberrin öğrendi ve çok üzüldü soner nişanı attı fakat nişanlısı gerçeği murata anlattı murat ayline tokat attı (oh olsun) soner nişanlasını kolundan vurdu ali caralonin gerçek yüzünü gördü ama yinede gerizekalı birsüre evinde kalmasına müsade etti caralonin belalısı yine peşlerinde cemile bebeğini aldırmaya başka bir kadına gitti tam aldırıyorken çok kanaması oldu kadın durduramadı ve cemile nazife ananın kollarında ya bayıldı yada öldü(kafası düştü) buarada osmanıda bakması için balıkçıya bıraktı..balıkçının karısı osmanı kendi oğlu sanmıştı başta ama şimdi çok iyi anlaşıyorlar
işte bukdr bacummm
bir zamanlar asmalı konak vardı.. Bahar ve seymen Işte onların aşkıydı beni eşime bağlayan.tam o dizi varken biz eşimle flört etmeye başlamıştık...akşam seymenle baharı izlerdim ertesi gün okula giderdim eşim bana seymenin bahara davrandığı gibi davranırdı beni çok etkilerdi resmen büyülenirdim onların aşkı bizim aşkımıza çok benzeyince ben eşime dahada bi bağlandım .hani onlar evliydiler yaa hergün nasıl dua ederdim bizde seymenle bahar gibi evlenelim diye..hatta son final bölümünü eşimle sinemada izlemiştik ağlamaktan ölmüştüm ogün sinemadan çıkınca eşimi bırakmak istememiştim sıkı sıkı sarılmıştım ...bizim aşkımızda hep mutlu geçmedi yani seymenle bahar gibi çok şeyler yaşadık iyi ve kötü ama birbirimize hep sadık kalarak hep severek aşkla tutkuyla geçirdik bu zamanı...şimdi evliyiz çok şükür rabbime hayalini bile kuramadığım şeyleri nasip etti allahım..
Birde bu aşkın armağanı olarak bize aşkımızın meyvası olan minik kızımızı armağan etti
Ya biliyormusunuzz şuan ağlıyorumnesliii nerden açtın konuyu çok acı çektik ama çok süperdi herşey yaa dediğin gibi şimdi memnunum ama eskiyide özledim..
ayyyyyyyyyyy neler olmuş yaaaaaaaaa soner nişanı attı demek heeeeee ohh beeee şükür valla o cadı karıyla evlense paralardım kendimiiiAyyy murat salagına noluyosa anlamıyorum ben gerzek abisine o kadar yalvarmasaydı o zaman aylinde aylin diyeee
bız bugun ılk defa elma puresı yedık ama bır dılımm rendeledım hepsını de yedı oğlum sevdı elmayı
Selizzz kusum buralarda mısın ?
Nasılsın ? Kızcen kocaman oldu ya masallah size! İyi demi minnakımız da ?
merveeee kuzucum burdayım burda eşim ankaraya gitti evde yalnızım ilkdefa evde yalnız kalıyorum.eşim ankaraya gidiyorum deyince ağladımhamile kaldığımdan beri bu 2.defa ayrılığımız çok zor sürekli ayrı kalanlara Allah sabır versin..
kızımda iyi teyzesi bende iyiyim çok şükür göbüşüm biraz büyümeye başladıkça genişlediğinden biraz acımaya başladı bide gaz sancılarım oluyo ara ara onun dışında iyiyiz..asıl siz nasılsınız bilgemle yeni hayatınıza alıştınızmı???yaa anne olmak nasıl bir duygu
ayy kıyamam canım benım...ben de eşim nöbetçiyken yalnız kalıorum çok sıkıcı bilirim ama gelicek merak etme sen...
ayy ayy göbüşler büyüdü desene masallah canım.arada resım eklede görelim çok merak edıorum bennn alıstık sayılır canım...iyiyiz ikimizde çok şükür...o dogdu ya dunya değişti sankı artık hersey herkes çok farklı gibi...çok muhtesem bir duygu canım zamanı gelince sende bu guzel duyguları yasıcaksın ınsallah kuzum benım...Allah ım isteyen herkeslere yasatsın ınsallah!!
canım şimdilik çıkıorum kısa oldu ama sizleri de çok özlüorum muabbetlere katılamıorumBilge çok uyudu uyandırıp meme emmeli
senı sevıorum kuzucum!öptük biz sizi kocaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?