Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyyyyyyyyyy sitenin safı bu kız yaaaaaaaaaaa bide kuduruyom dio kız senin heryerin kudursa nolur anammmm gel ısırcam yanaklarından

bugünkü anlatıklarımıda katarsan işin içine hakkaten safım ben yaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ooof ev darmadağın ya bıktım ev işinen yaaa...bırazdan eve gıdıyorum ve yıne ıs yıne iş..aksam da muhtesem yuzyıl var...aburcubursuz dızıde guzel gecmıyor..dun nasıldı dızı kızlar ah ulan mete...ah ulan sonerr...sizin aşık halleriniz beni benden alıyor...ya kızlar sizdede oluyor mu ben bazen lısedekı platonık hallerımı ozluyorum aşk acısı çekmeyi mesela ..evlilikte mutluysan bı yere kadar ya bayıyo azcık acı cekmelı ınsan de mi ...o zaman daha bı kıymetlı oluyor hersey

yalnıs benım gıbı daldan dala atlayan baska bırı var mı bu topikte ya kendime tebrık koyuyorum

tinkerrrrrrrrrrrr ben izzzleyemedim yaaaaaaaaa özet geçseneeeeeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin şekerimmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk şekerimmmm
aynen öyle valla anne olmak kolaymı ben bu bebeği 1 yıl bekledim hamile kalmadan önce Allahım bir hamile kalayım ozaman bebeğimden başka bişey düşünmücem diyordum.benimde öyle bir pareyom var siyah transparan..ben ençok kocişle havuz keyfi yaparken kaydıraklardan kaymayı özledim inş seneye kızımla beraber kayarız..

ben nedense soner ve aylin aşkından hiç etkilenmiyorum bana göre bir aşk değil..okdr aşık olan insan kardeşiyle evlenmesine kardeşinin koynuna girmesine müsade edermi baştan kıza o şekilde yaklaştı kendisine aşık etti yanlış yaptı..daha çok metenin ve ahmet-berrin aşkı daha hoş geliyor..hele ahmetle berrin gizli gizli buluşup öpüştüklerinde falan biz aklıma geliyor ne günlerdi..
ben de eski günlerimizi özlüyorum ama kesinlikle şimdi daha mutluyum..ozamanlarda mesela bnmki arardı akşam nolur 5 dk aşağı in bakalla gidiyorum de annegike(gece gece ne bakkalı ama)inerdim zar zor sarılırdık öpüşür koklşaırdık geri çıkardım yukarı..hele bi keresinde bnmki paspasmızın altına not yazmış koymuş msj çekmiş paspasın altına bak..tam notu alırken anneme yakalanmıştım..ama güzel hikayelerimiz kadar kötü hikayelerimizde oldu hiç görüşemediğimiz zamanlar annemin vermek istemediği daha küçüksünüz diye tutturduğu zamanlar hergün gözyaşı hergün acı.ben 6 yıl kocama kavuşmanın hayaliyle bekledim oyüzden şimdi çok memnunum nebilim bazen gece rüyalarımda flört ettiğimiz zamana geri dönüyoruz ter içinde uyanıyorum daha evlenmemişiz rüyaymış diye ağlayarak uyandığımı çok bilirim...ama lise yılları güzeldi peşinde koşan sana deli divane aşık bir erkek..birlikte yanyana kol kola gezdiğinizde size merakla bakan yüzlerce gözler.havandan geçilmiyor tabiii kaç yıl olmuş birliktesinizbana hep bukdr zaman birlikte olup evlenen insan çok az diyen tüüüüüm arkadaşlarıma 2007 yılında nişanlandığımız o gün kapak oldu hepsinemutluyum eskiye dönmek istemem acı çekmekte istemiyorum arasıra yaşadığımız heyecan bana yetiyor..haa buarada evliyiz diye kavga etmiyormuyuz hemde ne çook küsken barışma evresi de çok güzel oluyor..ben böyle konuştuğum zaman etrafımdaki evliler şöyle söylüyorlar daha çocuk yokta ondan bide bebek doğduktan sonra seni dinleyelimgerçekten merak ediyorum ozaman nasıl olacak..

tinkerrrrrrrrrrrr ben izzzleyemedim yaaaaaaaaa özet geçseneeeeeeeeeeeeeeeee

inci hocanın kocası yok ortalıklarda mete annesinden izin aldı inci hocanın yanında refakatçi olarak kalıyor..ahmet hapiste dayak yediberrin öğrendi ve çok üzüldüsoner nişanı attı fakat nişanlısı gerçeği murata anlattı murat ayline tokat attı (oh olsun)soner nişanlasını kolundan vurduali caralonin gerçek yüzünü gördü ama yinede gerizekalı birsüre evinde kalmasına müsade etticaralonin belalısı yine peşlerindecemile bebeğini aldırmaya başka bir kadına gitti tam aldırıyorken çok kanaması oldu kadın durduramadı ve cemile nazife ananın kollarında ya bayıldı yada öldü(kafası düştü)buarada osmanıda bakması için balıkçıya bıraktı..balıkçının karısı osmanı kendi oğlu sanmıştı başta ama şimdi çok iyi anlaşıyorlar
işte bukdr bacummm

ayyyyyyyyyyy neler olmuş yaaaaaaaaa soner nişanı attı demek heeeeee ohh beeee şükür valla o cadı karıyla evlense paralardım kendimiii ayyy murat salagına noluyosa anlamıyorum ben gerzek abisine o kadar yalvarmasaydı o zaman aylinde aylin diyeee

bir zamanlar asmalı konak vardı.. bahar ve seymen işte onların aşkıydı beni eşime bağlayan.tam o dizi varken biz eşimle flört etmeye başlamıştık...akşam seymenle baharı izlerdim ertesi gün okula giderdim eşim bana seymenin bahara davrandığı gibi davranırdı beni çok etkilerdi resmen büyülenirdimonların aşkı bizim aşkımıza çok benzeyince ben eşime dahada bi bağlandım.hani onlar evliydiler yaa hergün nasıl dua ederdim bizde seymenle bahar gibi evlenelim diye..hatta son final bölümünü eşimle sinemada izlemiştik ağlamaktan ölmüştüm ogün sinemadan çıkınca eşimi bırakmak istememiştim sıkı sıkı sarılmıştım...bizim aşkımızda hep mutlu geçmedi yani seymenle bahar gibi çok şeyler yaşadık iyi ve kötü ama birbirimize hep sadık kalarak hep severek aşkla tutkuyla geçirdik bu zamanı...şimdi evliyiz çok şükür Rabbime hayalini bile kuramadığım şeyleri nasip etti Allahım..

birde bu aşkın armağanı olarak bize aşkımızın meyvası olan minik kızımızı armağan etti

ya biliyormusunuzz şuan ağlıyorumnesliii nerden açtın konuyu çok acı çektik ama çok süperdi herşey yaa dediğin gibi şimdi memnunum ama eskiyide özledim..

bizim sıkıntımız olmadıgından kavusma konusunda rahat batıyo demekkı

hem de ne atmak resmen yüzlerine hödük ailesi dedi..vallahi ben ahmetle o kızın aşkını sevmıyorum kız çok salak bence ...ahmeeetttt dıye dıye ölüp bitiyo..ahmette cok salak ve de hıc guzel opüşmüyorlar ...hem çok ses çıkıyo hem de tutkulu bulmuyorum..ama sonerle aylının yuzyuze bakıp yaklaşıp ayrılmaları bıle acayıp tutkulu:2:

bız bugun ılk defa elma puresı yedık ama bır dılımm rendeledım hepsını de yedı oğlum sevdı elmayı

bız bugun ılk defa elma puresı yedık ama bır dılımm rendeledım hepsını de yedı oğlum sevdı elmayı

harika annesi sen bı kaç gun alıştır elmaya sonra yeni başka meyveye geç..meyveye iyice alışsın hipp bebe bisküvisi var organık ondan al..meyveye koy mesela sut ıcmıyor dıyorsun ya ben meyveyı rendelıyom bisküvi koyuyom bıraz da sut onu da sevıyo..suyu ıhmal etme canım bebegın su da ıcmelı artık...maşallah mert beye demekkı annesı artık yenı seyler ıstıyo oglun bıktı yavan sütten sen arada kendı yedıgınız yemekten kucucuk parmagını batır tattır alışması acısından o kadarcıktan bırsey olmaz suyunu tattır salataların..ege eksıyı bı sevıyorkı bugun erık yedı eşşek

Selizzz kusum buralarda mısın ?
Nasılsın ? Kızcen kocaman oldu ya masallah size! İyi demi minnakımız da ?

Selizzz kusum buralarda mısın ?
Nasılsın ? Kızcen kocaman oldu ya masallah size! İyi demi minnakımız da ?

merveeee kuzucum burdayım burda eşim ankaraya gitti evde yalnızım ilkdefa evde yalnız kalıyorum.eşim ankaraya gidiyorum deyince ağladım hamile kaldığımdan beri bu 2.defa ayrılığımız çok zor sürekli ayrı kalanlara Allah sabır versin..

kızımda iyi teyzesi bende iyiyim çok şükür göbüşüm biraz büyümeye başladıkça genişlediğinden biraz acımaya başladı bide gaz sancılarım oluyo ara ara onun dışında iyiyiz..asıl siz nasılsınız bilgemle yeni hayatınıza alıştınızmı???yaa anne olmak nasıl bir duygu

ayy kıyamam canım benım...ben de eşim nöbetçiyken yalnız kalıorum çok sıkıcı bilirim ama gelicek merak etme sen...

ayy ayy göbüşler büyüdü desene masallah canım.arada resım eklede görelim çok merak edıorum bennn alıstık sayılır canım...iyiyiz ikimizde çok şükür...o dogdu ya dunya değişti sankı artık hersey herkes çok farklı gibi...çok muhtesem bir duygu canım zamanı gelince sende bu guzel duyguları yasıcaksın ınsallah kuzum benım...Allah ım isteyen herkeslere yasatsın ınsallah!!

canım şimdilik çıkıorum kısa oldu ama sizleri de çok özlüorum muabbetlere katılamıorum Bilge çok uyudu uyandırıp meme emmeli

senı sevıorum kuzucum!öptük biz sizi kocaman!

canım benim biraz geç cvp oldu kusura bakma arkadaşım aradı korkmayım diye 2 saattir dedikodu yapıoz..evet canım daha hiç resim eklemedim enkısa zamanda göbüşümü göstericem size.bilge uyuyormu yerim ben onu uyusunda büyüsün minik kuzum benim..buarada nezaman döneceksin evine..özledim seninle muhabbet etmeyi..bilgeyi benim içinn bolca kokla öppp lütfen..
bende seni seviyorum canım benimgörüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…