Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın fıstıklarrrr

bellecimmmm..bebeğin uzun ömürlü olur inşallah ...güzel günler sizin olsun canım

kızlar bize il dışı isteğe bağlı atama hakkı vermişler ama tek şartla ...istediğim ilden de biri burayı isteyecek ve istediğin kurumu göremeyeceksin yani guzel bır okuldan senı alıp dağ köyüne verebılırler..ooof ya delireceğim...seçim öncesi ağzımıza bi parmak bal sürüyorlar rezil ettikçe rezil ettiler şu öğretmenleri...yazık vallahi...yine torpili olan köşeyi dönecek ve bizim ruhumuz duyamayacak ve neresi açık olacak bılemeyecegız...allahtan hayırlısı 5 yer ısteyebılıyor musuz..ama ben neresı olacagını bılemeden il mi ilçe mi köy mü nasıl tercih yapabılırım çocugum var kurulu duzenım varççç

günaydınnn kıslarrr

belle hayırlı uğurluolsun canımm doğum yapmışsın galiba Allah analı babalı büyütsün inşallah

tinker canımm tayin işi için kafan karıştı galiba ama şu da var bulundugun yerde kurulu düzenin var ki gittiğiniz yerde eşine şehrin bi ucu sana bi ucu çıkarsa zor olur artı ev taşıncak artı bakıcı meselesi var gittiğin yerde kime hangi ara güvneip çocugu bırakabileceksin.. artı bide buradaki vasıfın bildiğim kadarıyla müdürlük gittiğin yerde aynı pozisyondamı olacaksın yaninebilimm buradaki hayatından memnun değilsen değişiklik istiyorsan şansınızı deneyin..

oyyyyyyyyyyyyy aslanım sonerimm yaaaaaaaaaaaaaaaa bende aylin ve sonerden yanayımm ahmetle berrin çok salaklarrrrr hemde böyle gizli aşklar daha tutkulu gelio banaaaaaa.

günaydınn kıslarrrrrrrrrrrr kahvaltımı yapıyommm

evet aman vasfına edeyimmuduryetkılılık canım mudurluk degıl bır suru angarya iş sana kalıyor vede maaşını bıle vermıyorlar sözleşmelıyız dıye..napayım ben para vereyım onlarada alsınlar uztumden ama dedıgın gıbı ya olmayacak bır yer gelırse ne yaparız o var işte

gunaydın bencede berrine kıl kapıyorum...soner on numara yaa....sadece sevıyorlar bırbırlerını daha kotu bırsey yapmadılar ki ama mete nasıl italyanca şarkı söledi inciye...oooof ya sübyan ama çok tatlı maşallah

izleyemedimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84:

hayırlısı olsun canım bu kadroya geçme durumunuz varmı galiba öğretmen ataması yapılcak inşallah gönlüne göre olur...

günaydınn yeliz ve yıldız hanımmm nasılsınız bakimm

kızlarrr avonnn armut ve limon renginde ve kokusunda oje çıkarmışş hemen sipariş verdim tabikiiii.salı günü turuncu renkli ojemi aldıgım zaman içimden dedimki aynı portakal gibi keşke kokusuda ööle olsa hatta eve gidince cemede söledim ne güsel olurdu dimi dedim ertesi gün kokulu ojeler çıkmış :)))))))))))))9

yeliz canım evlılık yıl dönümünüzmüş Allah ım nıce senelere erdırsın esınle bırlıkte ınsallah
belle dogum yapmıs tebrık ederım Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…