hem de ne atmak resmen yüzlerine hödük ailesi dedi..vallahi ben ahmetle o kızın aşkını sevmıyorum kız çok salak bence ...ahmeeetttt dıye dıye ölüp bitiyo..ahmette cok salak ve de hıc guzel opüşmüyorlar ...hem çok ses çıkıyo hem de tutkulu bulmuyorum..ama sonerle aylının yuzyuze bakıp yaklaşıp ayrılmaları bıle acayıp tutkulu:2:
evet aman vasfına edeyimgünaydınnn kıslarrr
belle hayırlı uğurluolsun canımm doğum yapmışsın galiba Allah analı babalı büyütsün inşallah
tinker canımm tayin işi için kafan karıştı galiba ama şu da var bulundugun yerde kurulu düzenin var ki gittiğiniz yerde eşine şehrin bi ucu sana bi ucu çıkarsa zor olur artı ev taşıncak artı bakıcı meselesi var gittiğin yerde kime hangi ara güvneip çocugu bırakabileceksin.. artı bide buradaki vasıfın bildiğim kadarıyla müdürlük gittiğin yerde aynı pozisyondamı olacaksın yaninebilimm buradaki hayatından memnun değilsen değişiklik istiyorsan şansınızı deneyin..
oyyyyyyyyyyyyy aslanım sonerimm yaaaaaaaaaaaaaaaabende aylin ve sonerden yanayımm ahmetle berrin çok salaklarrrrr hemde böyle gizli aşklar daha tutkulu gelio banaaaaaa
günaydınn kıslarrrrrrrrrrrr kahvaltımı yapıyommm
evet aman vasfına edeyimmuduryetkılılık canım mudurluk degıl bır suru angarya iş sana kalıyor vede maaşını bıle vermıyorlar sözleşmelıyız dıye..napayım ben para vereyım onlarada alsınlar uztumden ama dedıgın gıbı ya olmayacak bır yer gelırse ne yaparız o var işte
gunaydın bencede berrine kıl kapıyorum...soner on numara yaa....sadece sevıyorlar bırbırlerını daha kotu bırsey yapmadılar kiama mete nasıl italyanca şarkı söledi inciye...oooof ya sübyan ama çok tatlı maşallah
evet aman vasfına edeyimmuduryetkılılık canım mudurluk degıl bır suru angarya iş sana kalıyor vede maaşını bıle vermıyorlar sözleşmelıyız dıye..napayım ben para vereyım onlarada alsınlar uztumden ama dedıgın gıbı ya olmayacak bır yer gelırse ne yaparız o var işte
gunaydın bencede berrine kıl kapıyorum...soner on numara yaa....sadece sevıyorlar bırbırlerını daha kotu bırsey yapmadılar kiama mete nasıl italyanca şarkı söledi inciye...oooof ya sübyan ama çok tatlı maşallah
hayırlısı olsun canım bu kadroya geçme durumunuz varmı galiba öğretmen ataması yapılcak inşallah gönlüne göre olur...
günaydınn yeliz ve yıldız hanımmm nasılsınız bakimm
günaydın tatlımmmmm iiyim şükür sen nasılsınnnn
bugün evlilik yıldönümğmğzzz
yaaa maşallahhhh nice yıllara
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?