Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mervecım hoşgeldın nasılsın kızçen nasılll mınnak mınnak ellerı vardır onun şimdı ayy yerım yaaa
alışabıldınız mı bırbırınızeee nasıl gıdıor annelıkk anlat bakalımm

hosbulduk canım benım!
biz iyiyiz çok şükür;kızım yaramaz bir kız değil...bugün ilk banyosunu yaptı teyzesi şimdide uyuyor ama baktım az önce agzını yalıyordu belli ki yine acıkmıs :)
masallah bogazlıda bir bebiş;göguslerım yara içinde o yuzden canım çok yanıyor ama yıne de dayanıp veriyorum meme...

bak hemen resmını eklıyim size teyzosları Bilge hanım banyo sonrası keyifte[

ayy ben yerım bunu yaaa allahımın nazarı ustunde olsunn canm benım nasıl masumm kuçucukk boşver boğazlı olsun boğazlı bebek ıyııdırr ahhh ahhhh o göğüs yaralarını ben çok ıyı bılırım ben 4.5aylık oldu daha yavaş yavaş ıyıleştırıyrum göğüslerımı kanıordu benım göğüslerım şimdı bıraz daha ıyı ama anne ışte dyanıyorsun her şeye yaaa allahım sağlık sıhhat versınn onlaraaa

amin canım benim;hepimizin yavrularını tüm kem gözlerden korusun Rabbim inşallah...Hepsi bir ayrı tatlı bunların..Rabbimin mucizeleri işte...

sorma canım sen daha iyi bilirsin tabi;tecbüreli annesin sen artık :) çok beter bişi sankı dogum bu acıdan çok daha hafifmiş :))

bu arada tatlım ya ben gittim gecen gun hazır dısarı çıkmısken sacımı kestirdim ve de boyadım acaba logusalıkta bir sakıncası var mı?tıbbi ve dini yönden bir bilgin var mı?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız yeliz herkes gıttı snele ben kaldıkk naberrrrrrrrr goruşmeyelıı çok uzun yıllar olduu

cnm benm ben 2.ayı bıtırdıkten snra boya yaptrmıştımm dr ole demişti bana ama bşey olacağını sanmıorum kalbını ferah tut... dını açıdan da bı sakıncası yoktur sanırımm hıç duymadsım ole bşey çnku..

ahh ahhhh ne merhemler surdum neler nelerr lonsınıh lar bepantenler soğan suları kocakarı ılaçları en son artık antıbıyotık etkılı (çnku ıltıhap ve kanamam da vardı benım göğüslerde) fıto krem verdı dr onu surdum ve çokta faydasını gordumm. suruyordum her emzırmeden snra ,emzırmeden oncede guselce sılıordum.sılınıp oyle emzırılmesı greken bır kremdı çnku.. neysekı şimdılerde azaldı da rahatımm

teşekkür ederiz kokoş teyzosumuz
sen nasılsın bakalım?bu arada ojelerini süreklı takip ediorum bilesin

iyiyim canım çok şükürrr tam gaz devammmm oje almaya yeni yeni şeyler keşfetmeyeee bugünde kendime tırnak diskleri aldımmm netten 15 gün içinde elimde olucak süper bişi yuvarlak disklerden oluşuyo üzerinde 7 adet desen var ojeyi hangi deseni yapmak istiyosan ona sürüp ufak bi damgası var onu üzerine basıp tırnaga damgalıyosunn

MERVECİMMM BİLGEMİZ ÇOK TATLI AMAAAAAAA MAŞALLAHHHH MAŞALLAH

çok teşekkür ederim teyzesi...
Rabbim sana da yasatsın bu güzel duyguyu...daha güzel evlatlar nasip etsın ınsallah kuzum...

ayy yeliz agzım acık kalıo yavrum neler duyuyorum senden :)
ben çocukluktan beri tırnak yiyorum o yüzden hiç bir zaman oje süremedim içimde bir uktedir
o yuzden sana ayrıyetten bayılıyorum kuzum:)

saol hayatımmmm bende eskiden yerdimmmm ama genç kız olunca kokoşlugum adına bıraktımmm

yesınler senın kokoşluğunu kızım tırnaklar rengarenk kıyafetler kapkara olmuyorr
lutfen kıyafet konusunda da rengarenk olalım aaaaaaaaaaaaaaa

haklısın valla canım yaaaaa kokoşum makyajsız dolaşmam falan ama şu kıyafet konusunda bende deliriyorum kendime hep siyah hep siyahh hiç renkli giyinmiom yaaaaa ama aşıyorum kendimi yavaştannnn

inşallah acele etmememişimdir canım
kendimi çok bakımsız hissediyordum en sonunda kendımı attım kuaföre kestirdim sacımı sonrada boya aldım kuzenım boyadı sağolsun...şimdi daha iyi hissediyorum kendımı :))

ayy kıyamam canım ne acılar cekmıssın..ama annelik böyle bir şey işte...

ya benim en korktugum şey şu emzirmede ki yaralar yaaaaa ki benim gögüs uçlarımı görsenizzz böle olursunuzzzz kopmasalar barim o zamanlar gelinceee

ya benim en korktugum şey şu emzirmede ki yaralar yaaaaa ki benim gögüs uçlarımı görsenizzz böle olursunuzzzz kopmasalar barim o zamanlar gelinceee

aman kız agzını hayra ac :))))
bişicik olmaz Allah ın izniyle ee zor oluyor benımkılerde çok fena yara oldu ama napalım hersey bebişler için :)

merve hoşgeldin canımmm bu kızz annene çok benziyor yaaa ben nedense çok benzettim..
sanki büyüyünce sanada benzicek gibi...nasılsın hayatım???
kızceni doğurdun rahatladın tabiiiay göğüslerinmi yara oldu ay kıyamam sana yaa benimde en korktuğum şey...lansinoh kullanıyormusun canım..bide ayva çekirdeğinden jel yapıyorlar oda hemen geçiriyormuş yaraları duydunmu bilmiyorum ama
buarada belleden haber yok ama facede biri tebrik etmiş doğurmuş diye düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…