kızlarrrrrrrr çay içermisiniz diycem ama çayı demlerken çay koymayı unutmuşum
günaydın kızlaarr
kızlar ya bişey dicem
ben bu ay 19 mayıs da regl oldum ya aynen şöyle oldu dün eşim senın reglın bu ay
ne kadar kısa sürdü dedı yok bee dedim ama düşününce farkettım kı sadece ıkı gun regl olmusum
eskısehıre fln gıttık ya benım kafa gitmiş unutmusummm
19 mayıs da akşam çok ufak bi leke geldı
20 mayıs da adet agrısı cektım çok sancılı değildi ama sızlıodu az az ama kan yoktu
genede ped koydum kan gelrıse diye kan man yoktu akşamına gelmeye başlamıştı
21 mayısda güzel kanama oldu
22 mayısda öğlen ped değiştridim öğleden sonra kanamam olmadı
23 mayıs pazartesi işe geldım temız pedım vardı tertemızdı
24 mayısda baktım kesılmış regl eve gideyım dus alayım dedim yıkandım
25-26 mayıs temzıdım
e bugunde 27 mayıs yanı ben bu ay topu topu 2 gün mü regl oldum
kızlar var ya tamamen aklımdan çıkmıs yanı eşim demese farkjetmıycem
esksıehıre gittik ya hafıza silinmiş benım ya şoklardayım normalde 5-6 gün kanamam olur bnim full
çok kısa ve az sürdüyse bir kanda hcg baktırmalısın bence, öyle öneriyorlar kadındoğumcular.
ben doğadan beşi bir yerde içtim cicim sağol..bu arada tadına da byıldım kızlar alın bence
efettt dün ikeaya gittik ve ojelerim sonunda tamda istedigim gibi bi dolaba kavuşştuuuu
fotolardaki şişede gratisten aldıgım oje kurutucu hemde kocaman şişe 8,90 küçücüklere 7 tl veriodummm
son olarakta bugünkü ojelerimmm pastelin çok çok açık pembesini sürüp kurumadan üzerlerine sim serpiştirdimmm fotolarda çok belli degil ama çok güsel duruyoo
mevsim geçişi de neden olmuş olabılır..ben duzene gırdım allahtan 24-25 -26 gunde bır olurdum yıne ole oldum bu ay...
efettt dün ikeaya gittik ve ojelerim sonunda tamda istedigim gibi bi dolaba kavuşştuuuu
Fotolardaki şişede gratisten aldıgım oje kurutucu hemde kocaman şişe 8,90 küçücüklere 7 tl veriodummm
Son olarakta bugünkü ojelerimmm pastelin çok çok açık pembesini sürüp kurumadan üzerlerine sim serpiştirdimmm fotolarda çok belli degil ama çok güsel duruyoo
hayırlı olsun canım ocelerien dolap bulmususnnn :) :) :)
tinker mevsım gecisinde böle bişi olur mu ki ??? Ilk kez oluyo bana bu ayrıca,
tam gununde reglımı oldum yanı ama olabılırde bahar gecisi
hazırana geldık daha ne bahar gecişi yaa
şu bahar gecişleridnen çektiğiim kadar başka bişiden çekmedım abi off
evet benım kurutucum da aynen bu sana demıstım ya kocaman sıse dıye ama ben daha pahallı almıstım ılk cıktıgı zamandı hala daha da bıtmedı tabı sana dayanırmı bılemıyecegım...bu arada raflarında ıyıymıs..ya ben ıkeaya bayılıyorum ya...bu yaz ızmırdekıne gıdecegım kısmetse egenın odasına bırseyler alayım dıyom stıker falan ...bır de restaurantına da bayılıyorum
Gebelikte Regl???
Kızlar sürekli nete girip neler olup bittiğine düzenli olarak bakamasam da, yazdıklarınızı okuyorum, üzülüyorum, seviniyorum, düşünüyorum...
Bu bebiş fikri aklıma ve gönlüme düştüğünden beri 2-3 aydır ne bulursam da okuyorum. Artık bu prosedürler konusunda konferans bile verebilirim. :)
doktor kızı olsam da ilgilenmeyince birçok konuyu yeni yeni detayıyla öğreniyorum. Tek birşey var, birçok yerde farklı şeyler okudum.
Babama göre "üstüne görme" dedikleri olay sadece implantasyondan kaynaklanan lekelenme tarzında bir kanamaymış. Normal şartlar altında 2-3 gün süren bu olay normal menstruasyon döneminden kan seviyesi ve temizliği açısından farklılık göstermekteymiş. Ayrıca regüler reglden erken oluyormuş. (Gebeliğin 3. haftası).
Bir arkadaşım bana iki ay boyunca regl olmaya devam ettiğini, farklı bir sebepten doktora gittiğinde ise 12 haftalık gebe olduğunu öğrendiğini söylemişti.
Babam nadir de olsa hormonal bozukluktan kaynaklanan abnormal regl dönemleri yaşanabileceğini ancak şu ana kadar yüzlerce hastası olmasına rağmen bu denli düzenli periyod geçiren hastası olmadığını söyledi. "Üstüne gördüm" diyenlerde genel olarak bulgular; regüler siklusa göre kanamanın/lekelenmenin erken gelmesi, gelen kanamanın/lekelenmenin hafif, az ve temiz olması ile normalden kısa sürmesi.
Etrafınızda regüler periyoduyla regl görmeye devam eden insanlar oldu mu hiç gebeliklerinde?
Eğer olduysa bu periyodlar ne kadar sürmüş bilginiz var mı?
(Bu arada kızlar ben de gebelik fikrini çok benimsememe rağmen bu fikirden bir süre vazgeçmiş bulunmaktayım. Allah hayırlısını versin)
Buraya bugüne kadar deneyimlerini, hissettiklerini, düşündüklerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Düşünemeyeceğiniz kadar çok işe yarıyor bu tecrübeler.
Herkese Sevgilerimle...
CANIM BU DA KADINLAR KULÜBÜNDE OKUDUM BAKSANA USTUNE GORME SADECE LEKELENME DEGIL NORMALDEN AZ SURERSEDE OLURMUS OLAMAZ MI BEKLI DE OLEDIR
Adet ( regl ) kanamasnn az olmas - Ankara,Kadn Doum,jinekolog,zel doktor,muayenehane, klinik,gebelik, kanama, ikili test
AYŞE BU SITEDE BAYA OLUMSUZ SEYLER YAZIYOR AMA BEN ZANNETMIYORUM YA..BENIM DE ARADA OLUYOR CUNKU NETE BAKIP TAKMA KAFAYI AMA DR UNUN TELI VARSA ARA BIR SOR YINE DE
canım benım olur arada ole merak etme bence bazen ıkı gunde bıter bazen 3-4 bazen de 1 hafta surundurur..hanı su regl ısı rahım duvarının kalınlasıp çatlamasıyla olusuyor ya...acaba sen de tam kalınlaşma olmamıstır belkı hafıf olmustur..ya da tam sokulmemıstır ..ne bıleyım sıkıyom bıraz ama dur bı nete yazayım bakalım
Selammmm kıslarrr nasılsınızzz
ayşeeyi test almaya gönderdim deyince yeliz heycan yaptım acaba olabilirmi dedim ama negatif çıkmış hayırlısı bakalım sen şu testleri alda gününde ilişkide bulun inşallah tutar canmm
offfffffffffff yine ceme gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaaaa. öncelikle dünü anlatıyım gittik ikeaya yemek yedik sonra alacaklarımızı aldık çıktık istanbul forumu cemin yorgunlugu nedeniyle dolaşamadık.neyse saat 10,30 falan evdeydik ben aldıgım dolabı kurdum cem tv izledi sonraada uyudu bende duşa girdim yatıım.
bugünde ev zaten aşırı dagınık yatak odası kaçıyo resmen çamaşırlar katlanıcak yıkanıcak birsürü işim varrrrrr evde .atıyo şimdi beni yarın 5 gibi çanagı takmaları için adam çagırdım diyo bende sinirlendim dedim sen ev ne halde farkındamsıın ben hizmetçinmiyim senin 2 de işten gelicem temizlik yapıcam bu yorgunlukla ayıp biraz düşünür insan dedim.bide bizim yatakodası kapısının camı kırık hemde evlendigimizden beriii evin hertürlü şeye sigortası olmasına ragmen sigortacıyı arayıp gelin camı takın demedi ama futbol kanalı göstermiyo diye eve adam çagırıyosun dedim kapattım teli bu kadarda sorumsuzluk olmazki ya bütün her şey üzerimde ayda yılda bir bulaşık yıkıyo lafa gelince yardım ediyo oluyo ki zaten millete sinir oluyorummm bi yerde söyledigim zaman bana diyolarki şunun kocası hiç yapmıyo bilmem ne seninki yine bulaşıkları yıkıyo yapmayadabilirdi falan diolar sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bıktım yemin ediyorum herşeyden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
off erkek mıleltı yaa
aman bende öyle diyenlere gıcık oluyorum sankı erkek iş yapmaz diye bişey var
nedemek onunkı yapmıo senınkı en azındna bulasık yıkıo nedemek ya
yapacak tabı yardım edicek sende calısosn calışma akşama kadar
toto büyüt evde sen bılmıomusuın sankı evde oturmayı alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?