Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
efettt dün ikeaya gittik ve ojelerim sonunda tamda istedigim gibi bi dolaba kavuşştuuuu
fotolardaki şişede gratisten aldıgım oje kurutucu hemde kocaman şişe 8,90 küçücüklere 7 tl veriodummm
son olarakta bugünkü ojelerimmm pastelin çok çok açık pembesini sürüp kurumadan üzerlerine sim serpiştirdimmm fotolarda çok belli degil ama çok güsel duruyoo

Eklentiler

• $hhhhhhhhhhhhhhh.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $ggggggg.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $ggggg.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $hhhhh.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26

mevsim geçişi de neden olmuş olabılır..ben duzene gırdım allahtan 24-25 -26 gunde bır olurdum yıne ole oldum bu ay...

çok kısa ve az sürdüyse bir kanda hcg baktırmalısın bence, öyle öneriyorlar kadındoğumcular.

evet ama hatırlıyorum kanamam aynı adet kanamsı rengındeydı ağrım aynı adet kanamsı agrısıydı
yanı ben düşükte yaşadım düşük tehlıkesıde yasadım yerleşmeyle ilgili kanamalarımda oldu
önceden onalrın renkleri ve yoğunlukları farklıydı yanı onun için ihtimal vermıyorum gebelıge fln
ama bi doktora danıssam mı ya

hayırlı olsun canım ocelerien dolap bulmususnnn :) :) :)

mevsim geçişi de neden olmuş olabılır..ben duzene gırdım allahtan 24-25 -26 gunde bır olurdum yıne ole oldum bu ay...

tinker mevsım gecisinde böle bişi olur mu ki ??? ilk kez oluyo bana bu ayrıca,
tam gununde reglımı oldum yanı ama olabılırde bahar gecisi
hazırana geldık daha ne bahar gecişi yaa
şu bahar gecişleridnen çektiğiim kadar başka bişiden çekmedım abi off

evet benım kurutucum da aynen bu sana demıstım ya kocaman sıse dıye ama ben daha pahallı almıstım ılk cıktıgı zamandı hala daha da bıtmedı tabı sana dayanırmı bılemıyecegım...bu arada raflarında ıyıymıs..ya ben ıkeaya bayılıyorum ya...bu yaz ızmırdekıne gıdecegım kısmetse egenın odasına bırseyler alayım dıyom stıker falan ...bır de restaurantına da bayılıyorum

canım benım olur arada ole merak etme bence bazen ıkı gunde bıter bazen 3-4 bazen de 1 hafta surundurur..hanı su regl ısı rahım duvarının kalınlasıp çatlamasıyla olusuyor ya...acaba sen de tam kalınlaşma olmamıstır belkı hafıf olmustur..ya da tam sokulmemıstır ..ne bıleyım sıkıyom bıraz ama dur bı nete yazayım bakalım

Gebelikte Regl???
Kızlar sürekli nete girip neler olup bittiğine düzenli olarak bakamasam da, yazdıklarınızı okuyorum, üzülüyorum, seviniyorum, düşünüyorum...

Bu bebiş fikri aklıma ve gönlüme düştüğünden beri 2-3 aydır ne bulursam da okuyorum. Artık bu prosedürler konusunda konferans bile verebilirim. :)

doktor kızı olsam da ilgilenmeyince birçok konuyu yeni yeni detayıyla öğreniyorum. Tek birşey var, birçok yerde farklı şeyler okudum.

Babama göre "üstüne görme" dedikleri olay sadece implantasyondan kaynaklanan lekelenme tarzında bir kanamaymış. Normal şartlar altında 2-3 gün süren bu olay normal menstruasyon döneminden kan seviyesi ve temizliği açısından farklılık göstermekteymiş. Ayrıca regüler reglden erken oluyormuş. (Gebeliğin 3. haftası).

Bir arkadaşım bana iki ay boyunca regl olmaya devam ettiğini, farklı bir sebepten doktora gittiğinde ise 12 haftalık gebe olduğunu öğrendiğini söylemişti.

Babam nadir de olsa hormonal bozukluktan kaynaklanan abnormal regl dönemleri yaşanabileceğini ancak şu ana kadar yüzlerce hastası olmasına rağmen bu denli düzenli periyod geçiren hastası olmadığını söyledi. "Üstüne gördüm" diyenlerde genel olarak bulgular; regüler siklusa göre kanamanın/lekelenmenin erken gelmesi, gelen kanamanın/lekelenmenin hafif, az ve temiz olması ile normalden kısa sürmesi.

Etrafınızda regüler periyoduyla regl görmeye devam eden insanlar oldu mu hiç gebeliklerinde?

Eğer olduysa bu periyodlar ne kadar sürmüş bilginiz var mı?

(Bu arada kızlar ben de gebelik fikrini çok benimsememe rağmen bu fikirden bir süre vazgeçmiş bulunmaktayım. Allah hayırlısını versin)

Buraya bugüne kadar deneyimlerini, hissettiklerini, düşündüklerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Düşünemeyeceğiniz kadar çok işe yarıyor bu tecrübeler.

Herkese Sevgilerimle...
CANIM BU DA KADINLAR KULÜBÜNDE OKUDUM BAKSANA USTUNE GORME SADECE LEKELENME DEGIL NORMALDEN AZ SURERSEDE OLURMUS OLAMAZ MI BEKLI DE OLEDIR

efettt bizde gittik dünn yemegimizi yedik hem çok kaliteli hemde tatlısıyla yemegiyle meze tabagıyla 35 tl ödedik çok uygunnn ikea evimizin herşeyi die boşuna demiolar zaten.bende her gittigimde showroomu gezerken dibimi orda bırakıp eve geliyorum nasıl ama nasıl güzel kullanışlı şeyler var öyle yaaaaaa 20 mt kare eve biz totomuzu sıgdırmazken onlar öyle şeyler sıgdırıyolarki aklım hayalim almıyo benimmm
dolabımıda 36 tl ye aldım 3 çekmecesi var ve tekerlekli ama tekerlegi sadece bi tarafına koymuşlar önce bu ne ya koymasalarmış dedim ama eve gelip ojeleri yerleştirince o hafif dolap bir agır oldu zor kalkıyo allahtan tekerlek koymuşlarrr

ayşeyi test almaya yollaaadımmmmmmmmmmmmm

Canım ya baya araştırmışsın teşekkür ederimm :) şimdi geldım eczaneden testı yaptım
negatif yazdığım gibi kanama aynı regl kanaması gıbıydı düşük kanaması
yerleşme kanaması nasıl oluyıor bılıyorum onmlara benzemıyordu hıc genede rahat edeım diye
yaptım bı test negatıf çıktı şaşırıdm yanı yıllardır aynı düzenle regl görüyorum
hep 5-6 gün sürer bazen 7 gün sürer 4 gün sürdüğünün bişle hatırlamam hiç yani
ama ıkı gun sürdü benım bıldıgım regl kanaması sayılması ıcın en az 3 gun en falza 10 gun
olmalı kanama 3 günden az 10 günden uzunsa başka bişey vardır diye bılıyorum ama hayırlısı
bakalım ya şu ovulasyon testlerımı alayım da bakayım bu ay ne olacak belkıde bahardan olmustur
tevafuktur neyse teşekkürler :) :) :)

Selammmm kıslarrr nasılsınızzz
ayşeeyi test almaya gönderdim deyince yeliz heycan yaptım acaba olabilirmi dedim ama negatif çıkmış hayırlısı bakalım sen şu testleri alda gününde ilişkide bulun inşallah tutar canmm

selam canım :)

enet negatif çıktı ya :) ovulasyon testi sordum eczanelerde yok
ister istemez netten siapriş verecem bugun regl başlangıcından ıtıbaren 8. gün

siapriş veremde ıkı gune gelsın

offfffffffffff yine ceme gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaaaa. öncelikle dünü anlatıyım gittik ikeaya yemek yedik sonra alacaklarımızı aldık çıktık istanbul forumu cemin yorgunlugu nedeniyle dolaşamadık.neyse saat 10,30 falan evdeydik ben aldıgım dolabı kurdum cem tv izledi sonraada uyudu bende duşa girdim yatıım.
bugünde ev zaten aşırı dagınık yatak odası kaçıyo resmen çamaşırlar katlanıcak yıkanıcak birsürü işim varrrrrr evde .atıyo şimdi beni yarın 5 gibi çanagı takmaları için adam çagırdım diyo bende sinirlendim dedim sen ev ne halde farkındamsıın ben hizmetçinmiyim senin 2 de işten gelicem temizlik yapıcam bu yorgunlukla ayıp biraz düşünür insan dedim.bide bizim yatakodası kapısının camı kırık hemde evlendigimizden beriii evin hertürlü şeye sigortası olmasına ragmen sigortacıyı arayıp gelin camı takın demedi ama futbol kanalı göstermiyo diye eve adam çagırıyosun dedim kapattım teli bu kadarda sorumsuzluk olmazki ya bütün her şey üzerimde ayda yılda bir bulaşık yıkıyo lafa gelince yardım ediyo oluyo ki zaten millete sinir oluyorummm bi yerde söyledigim zaman bana diyolarki şunun kocası hiç yapmıyo bilmem ne seninki yine bulaşıkları yıkıyo yapmayadabilirdi falan diolar sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bıktım yemin ediyorum herşeyden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

off erkek mıleltı yaa

aman bende öyle diyenlere gıcık oluyorum sankı erkek iş yapmaz diye bişey var
nedemek onunkı yapmıo senınkı en azındna bulasık yıkıo nedemek ya
yapacak tabı yardım edicek sende calısosn calışma akşama kadar
toto büyüt evde sen bılmıomusuın sankı evde oturmayı alla alla

evett bende kızarım öyle şeye... Walla ben yetişemediğim yerde hemennn çağırırım oda yapar bazen bakarım bende önce sofrayı toplamaya başlar dur dur ben toplarım diyorum artık o derecee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…