Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tüh be yetişemedim Sanada günaydın şekerim.kolay gelsin.

sağol canım nasıl zıbıdıklar ....mama emme olayı nasıl gıdıyor...çiğdem ruyamda senı gordum cıcım...nasıl zayıfsın anlatamam bıze kalmaya gelıyor mussun ben bu aralar kılo vermeye bozdugum ıcın...senı de ole gordum acayıp zayıflamıs formdasın ama memeler üzgünüm kendınden geçmişti tıpkı benımkıler gıbı

zıbıdıklar nasıl olsun,çıldırmış gibiler resmen bu sabah hepsi birden uyanık ve uyumaya hiç niyetleri yok aguuu diyorlar sırıta sırıta bülent ortaçgil açtım onlara,şimdi onu dinliyorlar
emme olayımız tamamen bitmiş durumda,sütüm gitti çünkü..zaten çok azdı,öyle ahım şahım bi sütüm olmadı hiç ama emiyorlardı yinede.. naz ve tuna öğürmeye başlamıştı son zamanlar,bir tek öykü emiyordu ama süt gitti,o da ememiyor artık sadece mama yiyorlar..napim bende aldıkları anne sütü kar deyip,kendimi teselli ediyorum.
rüya kısmına gelince...
evet zayıfladım aslında..yani hamile kaldığım kilodanda aşağıdayım..ama göbek fıtığı oldum ben hamilelikte, oyüzden göbek deliğim şiş ve dışarda..dolayısıyla göbeğimde şiş ve sert..memeler desen aldı başını gitti zaten.. offf offff yaramı deştin sabah sabah

oy kurban olurumm ben onlara

çiğdemcim kuzularının maşallahı var.
RabbiM onları nazarlardan korusun.
Ya hep sorucam sorucam bi denk gelemedik senle.
Sen bu bıcırıklara normal yollamı hamile kaldın canım???

Son düzenleme:
çiğdemcim kuzularının maşallahı var.
RabbiM onları nazarlardan korusun.
Ya hep sorucam sorucam bi denk gelemedik senle.
Sen bu bıcırıklara normal yollamı hamile kaldın canım???

klomen kullandım canım ben o ay.. eşimin ve benim ailelemdeki çoğul gebeliklerin çokluğu da etkenmiş..doktorum sen tek bebek doğuramazsın dedi,genlerde çoğulluk varmış:26:
bilmiyorum, klomen belki de tesadüftü:26:

ya kızlar
F&F nin sitesinden aslışveriş yapmak istiyorum..yabancı bi site burası..üye olmak istediğimde posta kodu soruyor bana..yerleşim yerimizin posta kodunu giriyorum,kabul etmiyor.. yabancı sitelerden alışveriş yapan varsa,yardımcı olabilir mi bana? üye olamadım bi türlü.

günaydın bayanlarrrrrrrrr güzel bir gün geçirmek dileğiyle topiğimizi açıyorum

tüh be yetişemedim sanada günaydın şekerim.kolay gelsin.

Günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar olsun inşallah hepimize..

günaydın teyzoşlar hayırlı cumalar

günaydınnn kuzularrr hayırlııı sabahhlarrrrrrrrrr ve hayırlı cumalarrrrrrrrrr

canım bulundugun yer neree baglıysa oranın posta kodunumu yazıosunn

ne yarası kız 3 çocuk anasısın maşallah yani...memelere gelince benimkilerdende bırı buyuk bırı kucuk kaldı ya aynaya baktıkca delırıyorum ..karnına gelınce 3 tane bebek vardı kolay mı yani...evet ya ınsan kolay verıyor kıloları bogazını tuttukca benım de yenı yenı tukenmeye basladı sutumege arada alıyor gunde ıkı defa ama dısının kovuguna bıle yetmıyo hangı marka mamayı verıyon cıgdem ben aptamıl verıyom ama artık acayıp tukatmeye basladı degıstırsem mı dıyom ya ...çok pahallı gelıyo

canım ülke dışı alışverişlerde ülke posta kodunu eklemen lazım diye biliyoprum
bazı yabancı satış sitelerinde de şöyle bir durum var
direk yurt dısına mal gönderımı yapmıyor yurt dısında bi posta kutusu kiralıyosun
önce oraya oradanda sana gelıyor mesela amazon.com böyle çalışıyor diye biliyorum
ülke posta kodunu flnda bir dene bence çünkü elin yurt dışısı
senın 34183 ünü nerden bılsın demı ama onlar ülkeyi muhatab alır

Kızlar 58.5 olmuşum dun tartılmıştım bırde dun adet oldum ben genelde adet zamanı yarım ıle 1 kılo rası fazl cıkarım bu demek oluyor kı yaptıgımız rejım işe yaramıs....hadı bakalım devam benım pazartesı son günideal kıloma tam olarak ulaşamam ama sımıt dıyetı bır hafta uygulayın dıyor napsak devam etsek mı yokssa 2 hafta falan mı yapsak ...bırde bugun ölen makarna var ben hazırlayamadım yıne sımıt yıcem

vuuuuuuuuu bende hiç bi degişiklik yok yaaaaa bide ben hiç aç kalmıyorumki hep tokumm diyett dedigin aç bırakmalı canım bence çok zorlamadıgı için 2 haftada yapsak bişi olmazzz

ay makarna yarınmış hadi yırttım..ama akşama kuzu pirzola var...ooof kokmaz inşallah buranın kuzuları koyuna kaçıyo azcık..nerde bızım oranın süt kuzuları

vuuuuuuuuu bende hiç bi degişiklik yok yaaaaa bide ben hiç aç kalmıyorumki hep tokumm diyett dedigin aç bırakmalı Canım bence çok zorlamadıgı için 2 haftada yapsak bişi olmazzz

evet evet 2 hafta bencede...nıye kız aksamları için kıyılmıyor mu senin..demekkı normal bunyende bu sekılde beslenıyordu kı eksıklık hıssetmedın..ben aksamları acayıp yerdım yemeklerıme de tereyagı zeytınyagı kullanırım..dun kofte yaptım kıremıtte esımınkınde tereyağı vardı bende yavan bır tat nasıl içim kıyıldı anlatamam

Günaydın kızlaarr

kızlar ya bişey dicem

ben bu ay 19 mayıs da regl oldum ya aynen şöyle oldu dün eşim senın reglın bu ay
ne kadar kısa sürdü dedı yok bee dedim ama düşününce farkettım kı sadece ıkı gun regl olmusum
eskısehıre fln gıttık ya benım kafa gitmiş unutmusummm

19 mayıs da akşam çok ufak bi leke geldı
20 mayıs da adet agrısı cektım çok sancılı değildi ama sızlıodu az az ama kan yoktu
genede ped koydum kan gelrıse diye kan man yoktu akşamına gelmeye başlamıştı
21 mayısda güzel kanama oldu
22 mayısda öğlen ped değiştridim öğleden sonra kanamam olmadı
23 mayıs pazartesi işe geldım temız pedım vardı tertemızdı
24 mayısda baktım kesılmış regl eve gideyım dus alayım dedim yıkandım
25-26 mayıs temzıdım
e bugunde 27 mayıs yanı ben bu ay topu topu 2 gün mü regl oldum
kızlar var ya tamamen aklımdan çıkmıs yanı eşim demese farkjetmıycem
esksıehıre gittik ya hafıza silinmiş benım ya şoklardayım normalde 5-6 gün kanamam olur bnim full

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…