offfffffffffff yine ceme gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaaaa. öncelikle dünü anlatıyım gittik ikeaya yemek yedik sonra alacaklarımızı aldık çıktık istanbul forumu cemin yorgunlugu nedeniyle dolaşamadık.neyse saat 10,30 falan evdeydik ben aldıgım dolabı kurdum cem tv izledi sonraada uyudu bende duşa girdim yatıım.
bugünde ev zaten aşırı dagınık yatak odası kaçıyo resmen çamaşırlar katlanıcak yıkanıcak birsürü işim varrrrrr evde .atıyo şimdi beni yarın 5 gibi çanagı takmaları için adam çagırdım diyo bende sinirlendim dedim sen ev ne halde farkındamsıın ben hizmetçinmiyim senin 2 de işten gelicem temizlik yapıcam bu yorgunlukla ayıp biraz düşünür insan dedim.bide bizim yatakodası kapısının camı kırık hemde evlendigimizden beriii evin hertürlü şeye sigortası olmasına ragmen sigortacıyı arayıp gelin camı takın demedi ama futbol kanalı göstermiyo diye eve adam çagırıyosun dedim kapattım teli bu kadarda sorumsuzluk olmazki ya bütün her şey üzerimde ayda yılda bir bulaşık yıkıyo lafa gelince yardım ediyo oluyo ki zaten millete sinir oluyorummm bi yerde söyledigim zaman bana diyolarki şunun kocası hiç yapmıyo bilmem ne seninki yine bulaşıkları yıkıyo yapmayadabilirdi falan diolar sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bıktım yemin ediyorum herşeyden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın ne diyeyım ben de gecende sabah ege uyandıgında terlemıs zıbınını degıstırcem bebesına zıbın bırde tsort getır dedım ..gıtmıs kalın sweet getırmıs ..hava sıcak yenı ısılık olmus zaten hayatım penye dedım dıye soledım kalk kendın al o zaman dolapta bırsey gorunmuyo dedı ben de bagırdım sabah sabah canımı sıkma dıye..beyfendı bılıyorum dolabı acıp ellemeden secmıstır hanı aralayıp tsört falan aramak yok soleyınce de benım duzenledıgım dolap karısıkmıs gorunmuyormus..altı ustu askıları sırayla gecıceksın kı kıyafetlerı hep askıda egenın duzensız degıl yanı o sadece elıne gelenı alıyo hemen..olmayınca da kızıyorlar ben de bay bagırdım küstüm arabada özür diliyo benden ama bende bazen nefret edıyorum ...kendı pis dolabına bakmaz kirli temiz çorapları hep bi arada bana gelmiş çocugun dolabı karısık dıyo ..sen ne anlarsın tertıpten piss diye bı bagırmısım ama
karnım ağrıyor ya ooofffregl olmaktan da nefret edıyorum..ya kızlar ben ıkıncı cocuk dedıkçe esım reddedıyor çok uzuluyorum ya ben mutlaka kardesı olsun ıstıyorum ..dun kıyafetlerını ayırdım bır ıkı tane saklamak ıstedıklerımı bıraktım bazıları da çok kötu olmuş kaka lekelıler falan onları da attırdım ...ama agzımda hep ıkıncı cocuk olursa sunu yaparız falan..ben ıstemıyorum vallaha dedı kestırdı attı...nasıl sınırım bozuldu..ya nıye hayat hep onların ısteklerı uzerıne ya...bende çıkıştım hersey sen ısteyınce oluyor zaten bızım ne sozumuz var dedım sen ısteyınce yemek sen ısteyınce sex sen ısteyınce çocuk .... ne olduğunu bılmedı sustu..hakketten ha tercıh hakkımız yok..canım ıstemedıgı zaman hayır dıyorum o iş için öle bi seçeneğin yok diyor yatırıyor yataga bende aman defolsun yapsın gıtsın dıye teslim oluyorum...vallahi kim açtı bu erkek konusunu bakayımmmmmm
hiii kızlar nasılsınızzzz
ben yenı otrdum daha offffffffffffff çok yoruldum yaaaaa
balkonları yıkadım
mert ın kıyafetlerını astım çamaşırlığaa
karnıyarık,pılav yaptım
mert ın meyvesını yedırıp suyunu içirdim
snra altını değiştrdimmmm
kendım yemek yedım ve hohhhhhhhhhhhhh yanı oldum geldımmm
daha utuler varrrr
ben seneye nasıl yetişcem yahuu
yazılı oku
utu yap
yemek yap
not geç
vs vs sv
ben açtımm ben benn
neslicim benimkide aynen öyle hatta daha bile beterdirr yaniiigeçen hesap makinesi arıyor evrak yazıcak açtı dolabı bende hemen yanında oturuyorum nerde bu hesap makinası ya deyip duruyor bi kaç kere dedi rahat bi 2 dk geçti tekrar söyleyince döndüm bende bi baktım paşamız dolabın önünde egilmiş öyle bakıp hesap makinası arıyor sinirlendim bende dedim sen delimisin ya elini bi at dolaba b karıştır bakalım bakarak nasıl bulucan dedim.elini atar atmazda buldu
bide biz ev aldıgımız için kredi ödüyoruz ben izmirden geldigim içinde hiç bi eşyayı ben istemedim cem gidip seçti babam beni göndermedi çünküee şimdi zaten istemedigim eşyaların içinde oturuyorum kredi ödüyoruz diyede ne çocuk istiyo nede eşya alıyo dioki kredi bittitikten sonra evi yenilicem bilmem ne diyo çocugu hiç düşünmüo bile
hiii kızlar nasılsınızzzz
ben yenı otrdum daha offffffffffffff çok yoruldum yaaaaa
balkonları yıkadım
mert ın kıyafetlerını astım çamaşırlığaa
karnıyarık,pılav yaptım
mert ın meyvesını yedırıp suyunu içirdim
snra altını değiştrdimmmm
kendım yemek yedım ve hohhhhhhhhhhhhh yanı oldum geldımmm
daha utuler varrrr
ben seneye nasıl yetişcem yahuu
yazılı oku
utu yap
yemek yap
not geç
vs vs sv
aynen canım hep kendi planları hepppphep kendi planlıyo sen ne istersin yok de mi
kız sen dunde pilav yapmadın mı her gun pılav olur mu kızzz..karnıyarıgın yanına da ayran ve taze cıtır cıtır bıber tuza banıp baıp yıcen oooh
karnım ağrıyor ya ooofffregl olmaktan da nefret edıyorum..ya kızlar ben ıkıncı cocuk dedıkçe esım reddedıyor çok uzuluyorum ya ben mutlaka kardesı olsun ıstıyorum ..dun kıyafetlerını ayırdım bır ıkı tane saklamak ıstedıklerımı bıraktım bazıları da çok kötu olmuş kaka lekelıler falan onları da attırdım ...ama agzımda hep ıkıncı cocuk olursa sunu yaparız falan..ben ıstemıyorum vallaha dedı kestırdı attı...nasıl sınırım bozuldu..ya nıye hayat hep onların ısteklerı uzerıne ya...bende çıkıştım hersey sen ısteyınce oluyor zaten bızım ne sozumuz var dedım sen ısteyınce yemek sen ısteyınce sex sen ısteyınce çocuk .... ne olduğunu bılmedı sustu..hakketten ha tercıh hakkımız yok..canım ıstemedıgı zaman hayır dıyorum o iş için öle bi seçeneğin yok diyor yatırıyor yataga bende aman defolsun yapsın gıtsın dıye teslim oluyorum...vallahi kim açtı bu erkek konusunu bakayımmmmmm
ben açtımm ben benn
neslicim benimkide aynen öyle hatta daha bile beterdirr yaniiigeçen hesap makinesi arıyor evrak yazıcak açtı dolabı bende hemen yanında oturuyorum nerde bu hesap makinası ya deyip duruyor bi kaç kere dedi rahat bi 2 dk geçti tekrar söyleyince döndüm bende bi baktım paşamız dolabın önünde egilmiş öyle bakıp hesap makinası arıyor sinirlendim bende dedim sen delimisin ya elini bi at dolaba b karıştır bakalım bakarak nasıl bulucan dedim.elini atar atmazda buldu
bide biz ev aldıgımız için kredi ödüyoruz ben izmirden geldigim içinde hiç bi eşyayı ben istemedim cem gidip seçti babam beni göndermedi çünküee şimdi zaten istemedigim eşyaların içinde oturuyorum kredi ödüyoruz diyede ne çocuk istiyo nede eşya alıyo dioki kredi bittitikten sonra evi yenilicem bilmem ne diyo çocugu hiç düşünmüo bile
ayyy...ne sinir bozucuu..biz iki yıllık evliyiz ama evliliğimiz sadece hafta sonlarından ibaret olduğu içinn yorum yapamıycam yani sürekli aynı evin içinde olunca bide çocuk eklenince durumlar nasıl olur bilemiyorumm...ama cinnet geçirdiğim zamanlar olur bu kesinn...ben sıkıntıya gelemiyorum ve sabırlı değilimm..kaprisli değilimm ama bişeye sinirlendiğim zaman surat asarımm..çekilmez olurum yanii...
niyeymişş..niye senin fikrini sormuyo..sen çocuk sahibi olmak istiyosun belkiii.... aaaaa kızdım bak şimdii...
hoşgeldinnn canımmmmmmmmmmmm
cnm gunluk yapıorum pılavı taze tazee eşim ole sevıorr bır su bardağı yapıorum öğlen akşam yıyor bıtıyorrrrkız sen dunde pilav yapmadın mı her gun pılav olur mu kızzz..karnıyarıgın yanına da ayran ve taze cıtır cıtır bıber tuza banıp baıp yıcen oooh
aynen canım hep kendi planları hepppp
kız gökçeeee şu kıza yemek deme yaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk şekerımmmmmmm
cnm gunluk yapıorum pılavı taze tazee eşim ole sevıorr bır su bardağı yapıorum öğlen akşam yıyor bıtıyorrrr
bu arada bızımkısı de en az 4 çocuk ıstıyorr yaaaaaaaben ıse sade ve sadece mert kağan olsun ıstıorummm
kız nerden çıktın sennıye gelmıyon bakayım gunlerdır bı gelıyon hooop kayboluyon
2 yeter bana kız istiyorum ya..dün egenın yenı doğmus zıbınlarına baktım mis kokusu duruor uzerınde nasıl da mınıcıkmıs yaaaa....bırden yenısını ıstedım ...kız olsa ne guzel olur ama erkek olsa da sevınırım..en az ıkı yıl ara lazım sonra tekrardan gelsın çalışmalar..vallahı kabul etmezse kondomu gızlı gızlı delerımbır sekılde yaparım yaniiii
aman bizim işyerinin neti salaklaştı...yok gibi bişey kaç gündürr...
Manyakkk....
Yaparsın sennn...
Ama istemezsee yap bencede..Onun demesiyle değil yaa.. hem ceremesini daha çok kadınlar çekiyoo hemde ege ilerde kardeşsiz kalmasınn...kardeş gibisi varmı beee...can kan insana...
Bende eşime diyorumm ekimde accık işim var senlee ondan sonra yürüüü babanın evineee ....
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?