teşekkür ederim canlarım... inşallah sonucum katlanmıştır...
3 düşüğüm ve 1 kimyasal gebeliğim oldu. öğrendiğimden beri full yatıyorum. rabbimm tüm darda,zorda olanların yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq:
sonucumu sizinle paylaşırım kızlar... öpüyorum siziiii Şeniz
günaydın canım hoşgeldin....üzülmek yok canım...çalışmalara devam...kocalara havuç suyu içiriyoruz kendimize dikkat ediyoruz...kuru inciri bol bol tüketiyoruz...vazgecmek yoookkk!!! :lepi:
hayırlısı olsun be canım vaktı zamanı gelınce ınsallah gelıcek meleklerımız
Hayırlı olsun tatlım inş bidahaki aya gelir meleğin hayırlısı ile üzülmek yok yola devam canım
olsun canım ya önümüzdeki maçlara bakalım üzülme yerimseniben
hepsinin vakti saati var yerimseniben
Canıııııııııııııııııııım üzülme yaaa, önünde yeni bi ay, yeni bi umut var, adetin bitsin, hemen başla yeni çalışmalara, pes etmek yok, elbet bigün gelecek meleğin, hayırlı zamanı bekliyo sadece :teselli:
benim bu ay en belirgin belirtim sürekli ayağıma kramp girmesiydi...
bazı kişilerde olabiliyormuş kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar selammm
ya benim bir sorum olucaktı...
28 günde 1 adet oluyorum. geçen ay 35. de oldum ama gebelik yoktu. 26. günümde test yaptım yani 3 gün önce. pozitif çıktı idrar testim. kanda baktırdık 40.80 çıktı.
bugün testi tekrarlicam günüm geçmiş oluyor bugün. sizce degerim çok mu düşük?
Kız aynıyız valla, sabahtan beri belimin bi sağına bi soluna sancılar girip duruyo kafamçokkarıştı Allah sonumuzu hayır etsin valla, yine psikopata bağladık sanırsam :roflol: :roflol: :roflol:
benim bu ay en belirgin belirtim sürekli ayağıma kramp girmesiydi...
bazı kişilerde olabiliyormuş kaydirigubbakcemile5
Canım benim inşallah meleğin sımsıkı tutunur bu kez anneciğine :Saruboceq: dualarımız seninle :teselli: sonucunu alınca bildir bize de mutlaka Allah'ım senin ve meleğini yanında olsun tatlım :Saruboceq:
çok sağolun kızlar canımsınız valla
ama artık çok üzülmüyorum
nasılsa bigün bende pc min başına size güzel bi haber vermek için gelicem
inş.:1hug:
senaycım benim adetimde hep 3 gün öne atar bi önceki aydan 3 gün erken olurum yani
ve böyleleri daha kolay hamile kalıyomuş diye duymuştum ne kadar bilimsel
bilmiyorum ama gerçektende bende öyle oldu :)
heheh tubilosh
o kramp girmesi magnezyum ve kalsiyum ekslikliğinden oluyor benim yıllardır hep girer
belirti değil o he ne zaman belirti olur bebeğin artık 8-9 haftalık olmuştur iyice kaynaklarını
sömürmeye başlamıştır o zaman vücudundaki kalsiyum eksilir ve kramplar görürüsün
hamilelik belirtisi değil bu yani :) velev ki sayılsa bile bebişin biraz büyümüş olması lazım :)
Kız sen beni bilsen var ya, herkes hamile kalırsa ilk eşini annesini ya da ne biliyim en yakın arkadaşını falan aramayı düşünür ya, ben hemen fotoğrafını çekip ilk önce foruma atıcam diye hayal kuruyorum, şu an en büyük hayalim bu :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:
nebilim kız ilk defa olunca dedim yaziim. diğer hamleliklerimde olmamıştı...kaydirigubbakcemile3
benimde canım
hatta diyorumki kendi kendime hafta sonu öğrenirsem eğer hamile olduğumu ben pazartesiye kadar nasıl durucam evde heeeeeeee:teytey:
:roflol:
nebilim kız ilk defa olunca dedim yaziim. diğer hamleliklerimde olmamıştı...kaydirigubbakcemile3
zehsel ve diğer kızlar siz daha önce nasıl korunuyordunuz?
doğum kontrol hapı kullananlar sanki daha geç hamile kalıyorlar yanılıyor muyum? biz bu yüzden hapı tercih etmedik korkudan...
İdilcan merhaba, ben doğum kontrol hapı kullandım hem de 12 yıl ve şimdi bu 5. ayım gelen giden yok bebişim gelmiyor, ama 13 yıl önceki 3 gebeliğimde de ben ne gün bilirdim, ne çalışma, ne yumurtlama, ne ovulasyon yani hiç bilmezdim rastgele çalışırdık o da zevkine yani görev gibi falan olmadı hiç, günüm geçtikten bir hafta sonra tahlil yaptırırdım ve hamile olduğumu öğrenirdim, ama oğlumdan sonra 12 yıl doğum kontrol hapı içtim aralıksız ve hala hamile kalamıyorum.......
Alıntı:
the_fts kullanıcısından alıntı
enerji patlaması yaşıyorum bomba gibiyim
Canım maşallah maşallah sana, inşallah ameliyatın da hiçbir sorun çıkmadan gayet başarılı geçicek ve tüp bebe olmadan sen hamile kalacaksın inanıyorum, gerçekten çok pozitifsin ve bize de ışığını yayıyorsun, allah gönlündekini versin karnına tatlım...
Alıntı:
senayburge kullanıcısından alıntı
günaydınnnnnnn
kırmızı kartı yedik gene atın ben şubata
ya bi en tepede göremedik kendimizi şansa bak hemen düştüm gene aşağı
yeni tarihim 10 şubat canlarım
Ah şenaycım, sen de benim gibi desene bir de ben 3 gündür en son listenin altındaydım, benden başka kimse yoktu diye çok moralim bozulduydu, inşallah önümüzdeki ay biz de hamiş oluruz, durmak yok yola devammmmmm...... rmezsiniz yeniden koyayım dedim de.
bence de değil.ben sana daha net hamilelik belirtisi söyliyim.Cildin aşırı hassaslaşıyor. Mesela ağda yapıyosun ya çekecek gücün olmuyo bandı falan o kadar canın yanıyo.Ya da kaş,bıyık vs çok duyarlı bölgeler.Hatta bir arkadaş vardır bizim ağdacıya gitmiş,canı çok yanmış kadın hamilemisin demiş,o bilmiyor tabii,kadın ısrar etmiş.ve gerçekten hamiş çıktı.Bu da doğdu mu bilmiyorum bende olmadı hamile kalınca göz bebeklerin büyürmüş.
ay kızlar ben yazana kadar sayfa atlamış belki gö Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
ELSON kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar...nasılsınız..ne var ne yok...benim sağ tarafımda değişik bi sızı oldu haftasonu...kasıklarımda değilde biraz yukarısında...kist falan mı var acaba..bu ay kesin gidicem..bi adet olayımda...başına gelen varsa bilgi verebilirmi bana.....
Selam canım, umarım kist değildir diyorum önce, ama başına gelen varsa bilgi verebilir mi demişsin diye yazıyorum, ben geçenlerde en son 21 ekimde adet oldum sonrasında ta ki 7 aralık anca 48. günde o da ilaçla olabildim, dr 3,5 cm kist olduğunu söylemişti, benim sağ tarafımdaydı ve orada ara sıra bıçak batar gibi bir sancı geliyordu 2-3 saniyeliğine, sağ kasığım sola göre daha şişti, yukarıdan karnıma baktığımda sağ tarafımdaki çıkıntı gözle görülüyordu ve her iki kasığımda da gaz sancısına benzeyen bir sancı vardı sürekli bir şişkinlik, moralini bozmak istemiyorum ama benim böyle olmuştu ve bu ayda reglim 3 gün geç oldu ama olsun en azından kendiliğinden ilaçsız oldu, bence adetin gecikirse tamam bebişe yor ama çok da bekleme hemen dr ye git tatlım.
Alıntı:
ipek26 kullanıcısından alıntı
ii canım sen nasılsın?Ben ctsi bebişimin cinsiyetini öğrendim.Kızımız olacak.İsim arıyorum,yardımınıza ihtiyacım var .
Canım çok sevindim önce sağlıklı olduğuna sevindim, sonra da kız olduğuna çok sevindim, allah bana da önce sağlıklı hayırlı ama sonra da kız evlat verir inşallah, benim aklımda da isim var söyliyeyim sana da, KAYRA BERAT, biraz erkek ismini andırıyor ama, bence unisex bir isim anlamı da güzel, Kayra; Allah'tan gelen hayır iyilik, Berat; Kurtuluş demekmiş, alternatif listene ekleyebilirsin bence....
Alıntı:
zehsel kullanıcısından alıntı
bu arada kızlar doktor zınco dıye bır hap var onu önerdı çinko ve c vıtamını ıçerıyor faydası oluyomus çok erkeklere özellıkle çalışan ve dengelı beslenemeynlere bız aldık ve basladık
Canım ben de soracaktım, gerçi arkadaşlar sormuş sonra okuyunca herkes kullanabilir demişsin ya, bana tam adını verebilir misin? Ben de eşime alayım...
Alıntı:
BeReN35 kullanıcısından alıntı
Selamlar cümleten
adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)
Berencim, selam canım, okuyunca kendimi kontrol ettim ben de, benim de bu aya kadar hep bir gün önce kahve lekeyle başlar ve son bir iki gün de bu şekilde kahve olup biterdi, ama ilk kez bu ay sabah uyandığımda kıpkırmızı bir leke oldu ve birden 4. günü şak diye bitti hiç damla damla azalmadan, acaba diyorum benim de kist temizlendi ve yumurtam sağlıklı olucak bu ay, ay hadi inşallah....
zehsel ve diğer kızlar siz daha önce nasıl korunuyordunuz?
doğum kontrol hapı kullananlar sanki daha geç hamile kalıyorlar yanılıyor muyum? biz bu yüzden hapı tercih etmedik korkudan...
İdilcan merhaba, ben doğum kontrol hapı kullandım hem de 12 yıl ve şimdi bu 5. ayım gelen giden yok bebişim gelmiyor, ama 13 yıl önceki 3 gebeliğimde de ben ne gün bilirdim, ne çalışma, ne yumurtlama, ne ovulasyon yani hiç bilmezdim rastgele çalışırdık o da zevkine yani görev gibi falan olmadı hiç, günüm geçtikten bir hafta sonra tahlil yaptırırdım ve hamile olduğumu öğrenirdim, ama oğlumdan sonra 12 yıl doğum kontrol hapı içtim aralıksız ve hala hamile kalamıyorum.......
Alıntı:
the_fts kullanıcısından alıntı
enerji patlaması yaşıyorum bomba gibiyim
Canım maşallah maşallah sana, inşallah ameliyatın da hiçbir sorun çıkmadan gayet başarılı geçicek ve tüp bebe olmadan sen hamile kalacaksın inanıyorum, gerçekten çok pozitifsin ve bize de ışığını yayıyorsun, allah gönlündekini versin karnına tatlım...
Alıntı:
senayburge kullanıcısından alıntı
günaydınnnnnnn
kırmızı kartı yedik gene atın ben şubata
ya bi en tepede göremedik kendimizi şansa bak hemen düştüm gene aşağı
yeni tarihim 10 şubat canlarım
Ah şenaycım, sen de benim gibi desene bir de ben 3 gündür en son listenin altındaydım, benden başka kimse yoktu diye çok moralim bozulduydu, inşallah önümüzdeki ay biz de hamiş oluruz, durmak yok yola devammmmmm...... rmezsiniz yeniden koyayım dedim de.
çok düşüncelisin canım.gerçekten de pek çok kişi görmemiştir bence yazdıklarını. Kızlar daha sevimlioluyor sanıyorum,inşallah senin de gönlüne göre olur.Herkes çok değişik isimler söylüyor. Bunları yazdım seçmek çok zor olacak.Ben de güneş düşüyorum çok mu sıradan acaba ya.kafamçokkarıştı
Bu doğru ama yaa, düşük yaptığım ay ben de kan verirken ağlamıştım, kolum çok acıdı diye, bütün gün geçmemişti sancısı, normalde hissetmem bile kan aldırırken yerimseniben
aynen ben de oldu,saçımdaki lastiği çıkartırken bile ölüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?