Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım benim inşallah meleğin sımsıkı tutunur bu kez anneciğine :Saruboceq: dualarımız seninle :teselli: sonucunu alınca bildir bize de mutlaka Allah'ım senin ve meleğini yanında olsun tatlım :Saruboceq:

günaydın canım hoşgeldin....üzülmek yok canım...çalışmalara devam...kocalara havuç suyu içiriyoruz kendimize dikkat ediyoruz...kuru inciri bol bol tüketiyoruz...vazgecmek yoookkk!!! :lepi:

hayırlısı olsun be canım vaktı zamanı gelınce ınsallah gelıcek meleklerımız

Hayırlı olsun tatlım inş bidahaki aya gelir meleğin hayırlısı ile üzülmek yok yola devam canım

olsun canım ya önümüzdeki maçlara bakalım üzülme yerimseniben

hepsinin vakti saati var yerimseniben

çok sağolun kızlar canımsınız valla
ama artık çok üzülmüyorum
nasılsa bigün bende pc min başına size güzel bi haber vermek için gelicem
inş.:1hug:

benim bu ay en belirgin belirtim sürekli ayağıma kramp girmesiydi...
bazı kişilerde olabiliyormuş kaydirigubbakcemile5

ınşallah meleğin seninledir canım yaa :Saruboceq: benim hiç belirtim olmadı bu ay, hatta dün akşam resmen adet sancısı çektim, kesin geliyo kırmızılar dedim ama gelmedi daha, aslında benim tahminlerime göre 12. gün yumurtladım sanıyorum, bu durumda 26. gün yani yarın adet olmam lazım, ama ben yine de hemen kendimi kaptırmiyim diye 15 Ocak dedim tarihime, cumaya kadar beklicez bakalım, hayırlısı olsun hepimiz için yerimseniben

Son düzenleme:

bana da geç döllenme gibi geliyor. 1-50 arası zaten hamile anlamına geliyor,biraz düşük haftaya yükselmesi lazım. Şuan bebiş içerde gibi.Hayırlı olsun.

benim bu ay en belirgin belirtim sürekli ayağıma kramp girmesiydi...
bazı kişilerde olabiliyormuş kaydirigubbakcemile5

heheh tubilosh

o kramp girmesi magnezyum ve kalsiyum ekslikliğinden oluyor benim yıllardır hep girer

belirti değil o he ne zaman belirti olur bebeğin artık 8-9 haftalık olmuştur iyice kaynaklarını

sömürmeye başlamıştır o zaman vücudundaki kalsiyum eksilir ve kramplar görürüsün

hamilelik belirtisi değil bu yani :) velev ki sayılsa bile bebişin biraz büyümüş olması lazım :)

Canım benim inşallah meleğin sımsıkı tutunur bu kez anneciğine :Saruboceq: dualarımız seninle :teselli: sonucunu alınca bildir bize de mutlaka Allah'ım senin ve meleğini yanında olsun tatlım :Saruboceq:

aaaminnnnnn inşallah tatlım yaa...
sonucu size kesin bildiririm bitanem.
güzel dualarınız için çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze meleklerini göndersin inşallahhh :Saruboceq:

çok sağolun kızlar canımsınız valla
ama artık çok üzülmüyorum
nasılsa bigün bende pc min başına size güzel bi haber vermek için gelicem
inş.:1hug:

Kız sen beni bilsen var ya, herkes hamile kalırsa ilk eşini annesini ya da ne biliyim en yakın arkadaşını falan aramayı düşünür ya, ben hemen fotoğrafını çekip ilk önce foruma atıcam diye hayal kuruyorum, şu an en büyük hayalim bu :roflol: :roflol: :roflol:

senaycım benim adetimde hep 3 gün öne atar bi önceki aydan 3 gün erken olurum yani

ve böyleleri daha kolay hamile kalıyomuş diye duymuştum ne kadar bilimsel

bilmiyorum ama gerçektende bende öyle oldu :)

inş.bu araştırmayı ben onaylarımkaydirigubbakcemile3

:roflol:
nebilim kız ilk defa olunca dedim yaziim. diğer hamleliklerimde olmamıştı...kaydirigubbakcemile3

benimde canım
hatta diyorumki kendi kendime hafta sonu öğrenirsem eğer hamile olduğumu ben pazartesiye kadar nasıl durucam evde heeeeeeee:teytey:

:roflol:
nebilim kız ilk defa olunca dedim yaziim. diğer hamleliklerimde olmamıştı...kaydirigubbakcemile3

bence de değil.ben sana daha net hamilelik belirtisi söyliyim.Cildin aşırı hassaslaşıyor. Mesela ağda yapıyosun ya çekecek gücün olmuyo bandı falan o kadar canın yanıyo.Ya da kaş,bıyık vs çok duyarlı bölgeler.Hatta bir arkadaş vardır bizim ağdacıya gitmiş,canı çok yanmış kadın hamilemisin demiş,o bilmiyor tabii,kadın ısrar etmiş.ve gerçekten hamiş çıktı.Bu da doğdu mu bilmiyorum bende olmadı hamile kalınca göz bebeklerin büyürmüş.

ay kızlar ben yazana kadar sayfa atlamış belki gö Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
ELSON kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar...nasılsınız..ne var ne yok...benim sağ tarafımda değişik bi sızı oldu haftasonu...kasıklarımda değilde biraz yukarısında...kist falan mı var acaba..bu ay kesin gidicem..bi adet olayımda...başına gelen varsa bilgi verebilirmi bana.....

Selam canım, umarım kist değildir diyorum önce, ama başına gelen varsa bilgi verebilir mi demişsin diye yazıyorum, ben geçenlerde en son 21 ekimde adet oldum sonrasında ta ki 7 aralık anca 48. günde o da ilaçla olabildim, dr 3,5 cm kist olduğunu söylemişti, benim sağ tarafımdaydı ve orada ara sıra bıçak batar gibi bir sancı geliyordu 2-3 saniyeliğine, sağ kasığım sola göre daha şişti, yukarıdan karnıma baktığımda sağ tarafımdaki çıkıntı gözle görülüyordu ve her iki kasığımda da gaz sancısına benzeyen bir sancı vardı sürekli bir şişkinlik, moralini bozmak istemiyorum ama benim böyle olmuştu ve bu ayda reglim 3 gün geç oldu ama olsun en azından kendiliğinden ilaçsız oldu, bence adetin gecikirse tamam bebişe yor ama çok da bekleme hemen dr ye git tatlım.

Alıntı:
ipek26 kullanıcısından alıntı
ii canım sen nasılsın?Ben ctsi bebişimin cinsiyetini öğrendim.Kızımız olacak.İsim arıyorum,yardımınıza ihtiyacım var .

Canım çok sevindim önce sağlıklı olduğuna sevindim, sonra da kız olduğuna çok sevindim, allah bana da önce sağlıklı hayırlı ama sonra da kız evlat verir inşallah, benim aklımda da isim var söyliyeyim sana da, KAYRA BERAT, biraz erkek ismini andırıyor ama, bence unisex bir isim anlamı da güzel, Kayra; Allah'tan gelen hayır iyilik, Berat; Kurtuluş demekmiş, alternatif listene ekleyebilirsin bence....

Alıntı:
zehsel kullanıcısından alıntı
bu arada kızlar doktor zınco dıye bır hap var onu önerdı çinko ve c vıtamını ıçerıyor faydası oluyomus çok erkeklere özellıkle çalışan ve dengelı beslenemeynlere bız aldık ve basladık

Canım ben de soracaktım, gerçi arkadaşlar sormuş sonra okuyunca herkes kullanabilir demişsin ya, bana tam adını verebilir misin? Ben de eşime alayım...

Alıntı:
BeReN35 kullanıcısından alıntı
Selamlar cümleten

adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)

Berencim, selam canım, okuyunca kendimi kontrol ettim ben de, benim de bu aya kadar hep bir gün önce kahve lekeyle başlar ve son bir iki gün de bu şekilde kahve olup biterdi, ama ilk kez bu ay sabah uyandığımda kıpkırmızı bir leke oldu ve birden 4. günü şak diye bitti hiç damla damla azalmadan, acaba diyorum benim de kist temizlendi ve yumurtam sağlıklı olucak bu ay, ay hadi inşallah....

Bu doğru ama yaa, düşük yaptığım ay ben de kan verirken ağlamıştım, kolum çok acıdı diye, bütün gün geçmemişti sancısı, normalde hissetmem bile kan aldırırken yerimseniben

Bu doğru ama yaa, düşük yaptığım ay ben de kan verirken ağlamıştım, kolum çok acıdı diye, bütün gün geçmemişti sancısı, normalde hissetmem bile kan aldırırken yerimseniben

aynen ben de oldu,saçımdaki lastiği çıkartırken bile ölüyordum.

aynen ben de oldu,saçımdaki lastiği çıkartırken bile ölüyordum.

bende betahcg için kan verdim Allah ım tam 1 hafta kolum mor kaldı

acıdı çok kötü oldu ya halbuki hiçbişey olmazdı normalde

kürtaj için kan verirkende öyle oldu o kadar acıdıkı zaten hem üzüntüden hem acıdan

hem korkudan bağıra bağıra ağlamıştım hastanede mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…