benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
canım benimm işallah herşey gönlünce olurrrr :Saruboceq::Saruboceq:
öğle tatili :))
bayankarasu seninle beklediğimiz gün aynı ya sanki zaman hiç geçmiyo gibi geliyo bana sana da ölemi nasıl unutuyorsun yani unutmak istiyorum tarihleri sonra bi bakıyorum adet günüm geçmiş ve hepimiz hamileyizzemuszemus
Canım benim valla benim kociş adetimin yaklaştığını biliyo ya kafaya takmiyim, evde oturup kurmiyim diye bütün hafta sonu gezdirdi beni, hafta sonu hiç düşünmedim valla, ama bugün okula geldim yine başladım kendimi dinlemeye, düşünmeden yapamıyorum bende yaa :çok üzgünüm: keşke senin dediğin gibi olsa, bu ay çok da çalıştık, kafama takmicam diyorum ama boşa giderse çok üzülürüm :çok üzgünüm:
klava: klava: klava: klava: böle dediğini duymim bir daha ben napim çalışmam bile yasak üzülmek yok sana yasakladım klava: klava: klava:
Tamam tamam kestim bilmiyorumkismile sen kızma yeter ki, sen hep sakin ve mutlu ol ki ameliyatın güzel geçsin, sonra da bize yeğen yap yerimseniben
arkadaşlar selammm
ya benim bir sorum olucaktı...
28 günde 1 adet oluyorum. Geçen ay 35. De oldum ama gebelik yoktu. 26. Günümde test yaptım yani 3 gün önce. Pozitif çıktı idrar testim. Kanda baktırdık 40.80 çıktı.
Bugün testi tekrarlicam günüm geçmiş oluyor bugün. Sizce degerim çok mu düşük?
arkadaşlar selammm
ya benim bir sorum olucaktı...
28 günde 1 adet oluyorum. geçen ay 35. de oldum ama gebelik yoktu. 26. günümde test yaptım yani 3 gün önce. pozitif çıktı idrar testim. kanda baktırdık 40.80 çıktı.
bugün testi tekrarlicam günüm geçmiş oluyor bugün. sizce degerim çok mu düşük?
evet canım çok erken oluyorum kaç aydır anlamadımgerçeten miiiiiiiiiiii( uff canım yaa daha vardı gününede ( neyse hayırlısı olsun sıkma canını çalışmalara devammmmm
Canım benim valla benim kociş adetimin yaklaştığını biliyo ya kafaya takmiyim, evde oturup kurmiyim diye bütün hafta sonu gezdirdi beni, hafta sonu hiç düşünmedim valla, ama bugün okula geldim yine başladım kendimi dinlemeye, düşünmeden yapamıyorum bende yaa :çok üzgünüm: keşke senin dediğin gibi olsa, bu ay çok da çalıştık, kafama takmicam diyorum ama boşa giderse çok üzülürüm :çok üzgünüm:
ben de eşimle dolaşdım bu hafta sonu aynı takdiği kullanmış eşlerimiz hafta sonu hiç bi agrım yokdu şimdi şirketdeyim ya belim agrıyo:)))
çok da düşük değil belki geç döllenme flndır
testi tekrar etmen lazım günaşırı değeri ikiye katlaması lazım
doktorada görünsen iyi olur allah korusun farklı şeyler çıkmasın
şu an hamiş gözüküyorsun hayırlı olsun :)
Tatlım benim de çok bilgi yok ama bence test sonucun çok da düşük değil, herkesinki farklı oluyo, belki geç döllenmeden dolayı biraz düşük çıkmış olabilir ama sorun olduğunu sanmıyorum, önemli olan bugünkü testinin sonucu, eğer sağlıklı bir hamilelikse değerinin dün iki katına çıkmış olması lazım, yani bugün 80 in üzerinde bir değer çıkarsa hiç korkma, meleğin seninle demektir yerimseniben Allah yardımcın olsun tatlım :1hug:
günaydın kızlar...nasılsınız..ne var ne yok...benim sağ tarafımda değişik bi sızı oldu haftasonu...kasıklarımda değilde biraz yukarısında...kist falan mı var acaba..bu ay kesin gidicem..bi adet olayımda...başına gelen varsa bilgi verebilirmi bana.....senağlama
ii canım sen nasılsın?Ben ctsi bebişimin cinsiyetini öğrendim.Kızımız olacak.İsim arıyorum,yardımınıza ihtiyacım var .:hulya:
bu arada kızlar doktor zınco dıye bır hap var onu önerdı çinko ve c vıtamını ıçerıyor faydası oluyomus çok erkeklere özellıkle çalışan ve dengelı beslenemeynlere bız aldık ve basladık
Berencim, selam canım, okuyunca kendimi kontrol ettim ben de, benim de bu aya kadar hep bir gün önce kahve lekeyle başlar ve son bir iki gün de bu şekilde kahve olup biterdi, ama ilk kez bu ay sabah uyandığımda kıpkırmızı bir leke oldu ve birden 4. günü şak diye bitti hiç damla damla azalmadan, acaba diyorum benim de kist temizlendi ve yumurtam sağlıklı olucak bu ay, ay hadi inşallah....Selamlar cümleten :lepi:
adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)
zehsel ve diğer kızlar siz daha önce nasıl korunuyordunuz?
doğum kontrol hapı kullananlar sanki daha geç hamile kalıyorlar yanılıyor muyum? biz bu yüzden hapı tercih etmedik korkudan...
İdilcan merhaba, ben doğum kontrol hapı kullandım hem de 12 yıl ve şimdi bu 5. ayım gelen giden yok bebişim gelmiyor, ama 13 yıl önceki 3 gebeliğimde de ben ne gün bilirdim, ne çalışma, ne yumurtlama, ne ovulasyon yani hiç bilmezdim rastgele çalışırdık o da zevkine yani görev gibi falan olmadı hiç, günüm geçtikten bir hafta sonra tahlil yaptırırdım ve hamile olduğumu öğrenirdim, ama oğlumdan sonra 12 yıl doğum kontrol hapı içtim aralıksız ve hala hamile kalamıyorum.......
enerji patlaması yaşıyorum bomba gibiyim guclubacismile
Canım maşallah maşallah sana, inşallah ameliyatın da hiçbir sorun çıkmadan gayet başarılı geçicek ve tüp bebe olmadan sen hamile kalacaksın inanıyorum, gerçekten çok pozitifsin ve bize de ışığını yayıyorsun, allah gönlündekini versin karnına tatlım...
günaydınnnnnnn
kırmızı kartı yedik gene atın ben şubata
ya bi en tepede göremedik kendimizi şansa bak hemen düştüm gene aşağı
yeni tarihim 10 şubat canlarımmafoldumben
Ah şenaycım, sen de benim gibi desene bir de ben 3 gündür en son listenin altındaydım, benden başka kimse yoktu diye çok moralim bozulduydu, inşallah önümüzdeki ay biz de hamiş oluruz, durmak yok yola devammmmmm......
evet canım çok erken oluyorum kaç aydır anlamadım
bigün bile kalamıyoruz şu en üstte ya neyse kısmet
Kız aynıyız valla, sabahtan beri belimin bi sağına bi soluna sancılar girip duruyo kafamçokkarıştı Allah sonumuzu hayır etsin valla, yine psikopata bağladık sanırsam :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?