Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Canım benim valla benim kociş adetimin yaklaştığını biliyo ya kafaya takmiyim, evde oturup kurmiyim diye bütün hafta sonu gezdirdi beni, hafta sonu hiç düşünmedim valla, ama bugün okula geldim yine başladım kendimi dinlemeye, düşünmeden yapamıyorum bende yaa :çok üzgünüm: keşke senin dediğin gibi olsa, bu ay çok da çalıştık, kafama takmicam diyorum ama boşa giderse çok üzülürüm :çok üzgünüm:

klava: klava: klava: klava: böle dediğini duymim bir daha ben napim çalışmam bile yasak üzülmek yok sana yasakladım klava: klava: klava:

arkadaşlar selammm
ya benim bir sorum olucaktı...
28 günde 1 adet oluyorum. geçen ay 35. de oldum ama gebelik yoktu. 26. günümde test yaptım yani 3 gün önce. pozitif çıktı idrar testim. kanda baktırdık 40.80 çıktı.
bugün testi tekrarlicam günüm geçmiş oluyor bugün. sizce degerim çok mu düşük?

klava: klava: klava: klava: böle dediğini duymim bir daha ben napim çalışmam bile yasak üzülmek yok sana yasakladım klava: klava: klava:

Tamam tamam kestim bilmiyorumkismile sen kızma yeter ki, sen hep sakin ve mutlu ol ki ameliyatın güzel geçsin, sonra da bize yeğen yap yerimseniben

Tamam tamam kestim bilmiyorumkismile sen kızma yeter ki, sen hep sakin ve mutlu ol ki ameliyatın güzel geçsin, sonra da bize yeğen yap yerimseniben

:1hug: :1hug: hepimizin olacak sadece inanmak lazım ayrıca hiç birşşey boşa yapılmaz sırnaşık şey

çok da düşük değil belki geç döllenme flndır.

testi tekrar etmen lazım günaşırı değeri ikiye katlaması lazım

ilk hamileliğimde 11 gün gecmıstı gunum yanı bakayım 42. gun fln yapmıştım beta hcg

geç döllenme idi ve 10481 çıkmıştı benimkide bana biraz fazla gelmişti

doktorada görünsen iyi olur Allah korusun farklı şeyler çıkmasın

şu an hamiş gözüküyorsun hayırlı olsun :)

Son düzenleme:

Tatlım benim de çok bilgim yok ama bence test sonucun çok da düşük değil, herkesinki farklı oluyo, belki geç döllenmeden dolayı biraz düşük çıkmış olabilir ama sorun olduğunu sanmıyorum, önemli olan bugünkü testinin sonucu, eğer sağlıklı bir hamilelikse değerinin dün iki katına çıkmış olması lazım, yani bugün 80 in üzerinde bir değer çıkarsa hiç korkma, meleğin seninle demektir yerimseniben Allah yardımcın olsun tatlım :1hug:

ben de eşimle dolaşdım bu hafta sonu aynı takdiği kullanmış eşlerimiz hafta sonu hiç bi agrım yokdu şimdi şirketdeyim ya belim agrıyo:)))

ben de eşimle dolaşdım bu hafta sonu aynı takdiği kullanmış eşlerimiz hafta sonu hiç bi agrım yokdu şimdi şirketdeyim ya belim agrıyo:)))

Kız aynıyız valla, sabahtan beri belimin bi sağına bi soluna sancılar girip duruyo kafamçokkarıştı Allah sonumuzu hayır etsin valla, yine psikopata bağladık sanırsam :roflol: :roflol: :roflol:

teşekkür ederim canlarım... inşallah sonucum katlanmıştır...
3 düşüğüm ve 1 kimyasal gebeliğim oldu. öğrendiğimden beri full yatıyorum. rabbimm tüm darda,zorda olanların yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq:
sonucumu sizinle paylaşırım kızlar... öpüyorum siziiii Şeniz

Selam canım, umarım kist değildir diyorum önce, ama başına gelen varsa bilgi verebilir mi demişsin diye yazıyorum, ben geçenlerde en son 21 ekimde adet oldum sonrasında ta ki 7 aralık anca 48. günde o da ilaçla olabildim, dr 3,5 cm kist olduğunu söylemişti, benim sağ tarafımdaydı ve orada ara sıra bıçak batar gibi bir sancı geliyordu 2-3 saniyeliğine, sağ kasığım sola göre daha şişti, yukarıdan karnıma baktığımda sağ tarafımdaki çıkıntı gözle görülüyordu ve her iki kasığımda da gaz sancısına benzeyen bir sancı vardı sürekli bir şişkinlik, moralini bozmak istemiyorum ama benim böyle olmuştu ve bu ayda reglim 3 gün geç oldu ama olsun en azından kendiliğinden ilaçsız oldu, bence adetin gecikirse tamam bebişe yor ama çok da bekleme hemen dr ye git tatlım.

ii canım sen nasılsın?Ben ctsi bebişimin cinsiyetini öğrendim.Kızımız olacak.İsim arıyorum,yardımınıza ihtiyacım var .:hulya:

Canım çok sevindim önce sağlıklı olduğuna sevindim, sonra da kız olduğuna çok sevindim, allah bana da önce sağlıklı hayırlı ama sonra da kız evlat verir inşallah, benim aklımda da isim var söyliyeyim sana da, KAYRA BERAT, biraz erkek ismini andırıyor ama, bence unisex bir isim anlamı da güzel, Kayra; Allah'tan gelen hayır iyilik, Berat; Kurtuluş demekmiş, alternatif listene ekleyebilirsin bence....

Canım ben de soracaktım, gerçi arkadaşlar sormuş sonra okuyunca herkes kullanabilir demişsin ya, bana tam adını verebilir misin? Ben de eşime alayım...

Berencim, selam canım, okuyunca kendimi kontrol ettim ben de, benim de bu aya kadar hep bir gün önce kahve lekeyle başlar ve son bir iki gün de bu şekilde kahve olup biterdi, ama ilk kez bu ay sabah uyandığımda kıpkırmızı bir leke oldu ve birden 4. günü şak diye bitti hiç damla damla azalmadan, acaba diyorum benim de kist temizlendi ve yumurtam sağlıklı olucak bu ay, ay hadi inşallah....

evet canım çok erken oluyorum kaç aydır anlamadım
bigün bile kalamıyoruz şu en üstte ya neyse kısmet

senaycım benim adetimde hep 3 gün öne atar bi önceki aydan 3 gün erken olurum yani

ve böyleleri daha kolay hamile kalıyomuş diye duymuştum ne kadar bilimsel

bilmiyorum ama gerçektende bende öyle oldu :)

Kız aynıyız valla, sabahtan beri belimin bi sağına bi soluna sancılar girip duruyo kafamçokkarıştı Allah sonumuzu hayır etsin valla, yine psikopata bağladık sanırsam :roflol: :roflol: :roflol:

benim bu ay en belirgin belirtim sürekli ayağıma kramp girmesiydi...
bazı kişilerde olabiliyormuş kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…