Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benimm inanki çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
Başınız sağolsun,Rabbim sabırlar versin..
Nur içinde yatsın babacığın,mekanı cennet olsun
ben de okudum Allah'ım kabul etsin inşallah..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bugün topiği ben açayım
bugün 2 sınavım var saat 9da biri..benim için dua edin kızlar kesin geçmem lazım...

sedef abla başınız sağolsun..sabah sabah okuyunca çok ama çok üzüldümAllahım dininden imanından ayırmasın..çok zor bir acıdır eminim Allahım hepinize sabırlar versin...Allahım çocuklarına uzun ömürler versin inş.neolur sabırlı ol ablacım böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemem çok üzgünüm.
ruhuna okudum babacğının Allahım gani gani rahmetler eylesin..

buarada çiğdemin bebeklerine bayıldımmm
hele çirkin dediği öyküye hayran kaldım tü tü tü maşallah hepsinide

buarada emzirememene rağmen maşallah hepsi toplu çok iyi gördüm annesi çok iyi bakıyorsun kuzucuklarına maşallah yaa

çiğdem seni yılın annesi seçiyorum

günaydın kızlar
bugün topiği ben açayım
bugün 2 sınavım var saat 9da biri..benim için dua edin kızlar kesin geçmem lazım...

başarılar canım..bilirim o lanet sınavları..dondurmasaydım okulumu,bende bu sabah girecektim o sınava neyseki sıpalar büyüyene kadar rahatım
sular seller gibi cevaplarsın inşallah soruları..bir çırpıda bitiverir hepsi.

teşekkür ederiz canım

günaydın kızlarrrr..hepinize iyi haftasonları, iyi dinlenmeler
bugün haftasonu,pek kimse uğramaz buralara..tv de de bişey yok
canım sıkılacak desenize

ablacım başın sağolsun...Allah gani gani rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..
baban o senin..helallik alamasanda o hakkını helal etmiştir sana..

ablacımmmm başınız sagolsunnn.allahım geride bıraktıklarına sabır versin mekanını cennet etsin işallahhhh.

yeni aldgımmmm ocelerrrrr

Eklentiler

• $y.webp
    8 KB · Görüntüleme: 32
  • $yyy.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $yy.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36

ablacımm Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınn çok üzüldüm Allahım geride kalanlara sabırlar versin.. mekanı cennet olur İnşallah ben okudum fatiha suresi...((

canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlara sabırlar diliyorum

Canlarım hepinize merhabalar!
Bilge uyurken bir kacamak yapayım dedim ama mızırdanmaya basladı yıne zilli

Geçmişi okumaya calıstım az bucuk :)

Sedef35 Ablacım çook üzüldüm verdiğin habere acını anlamam imkansız..ama yürekten dua ediyorum baban için.Kendisi yerinde dınlensın Rabbim gani gani rahmetler ihsan eylesın inşallah.Sana ve geride kalan diger sevdiklerine de bas saglıgı ve sabır diliyorum...

Yeliz kuşum dolap bulmussun sonunda ojelerine çook güzel olmus bayıldım...Ayrıca eşinden dert yanmıssın ama malesef erkeklerın hepsinin kanında belli oranlarda odunluk var napalım

Hatice canım kıyamam bulantıların devam ediyormus.Rabbim kolaylık versin ve dilerim tez zamanda geçsin.Ama siz iyisiniz ya en önemlisi de bu zaten...

Ayşe kuzum sen de test yapmıssın negatif çıkmıs.Ama sanırım bu ay regl olaylarında biraz değişiklik olmus aklın karısmıs haliyle.Ovulasyon testi kullan canım bencede işe yarayacak.Rabbimin izniyle gelsın bebişimiz

Tinker canım senın kocişte kızdırmıs senı bakıyorum;bu aralar hepsi ayrı gıcık belliki...Aman alıstık zatende yınede ınsan hakımolamıo sinirlerine dimi..Bu arada EGemunun slipli resımlerını sabırsızlıkla beklıoruz canım

Seliz kusum sınavlarında basarılar.Rabbim yardımcın olsun.Umarım beklediğinden iyi notlar alırsın...

Çiğdoşum topiğimizin ayaklı kreşi maşallah kuzuları büyütmüşsün helal olsun sana canımhepside birbirinden tatlı ya bayıldım masallah kuzularıma

Gökçe,Su,Fatoş,Mercan,Yaren,Yıldız,Çiçeklara,Zehsel ve diğer yavrular umarım iyisiniz...

canım iyiyim günümü bekliyorum artık ne zaman gelirse bebişim

sen nasılsın güzel kızın nasıl, dikişlerin ağrıyormu, bilge emiyormu

çok sağol canımm gerçekten çok kazıktı sorular ara sınavlar kolay oluyor ama finaller berbatmatı sanırım verdim ama ticaret hukuku çok zordudaha yarın 2 dersten daha var:84:
canım allah zihin açıklıgı versin başarılarrr

tşk ederim canım benimm

mervecim seninlede hiç karşılaşamıyoruz çok tşk ederim yarını bir atlatsaydım

offf akşamada düğün var yaa saç yap baş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…