Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
(hmm tamam canım yarın görüşürz o zaman kuzum benimmmm egeciği bol bol ısır benim yerime

o benı ısırmasın dun altını alıyordum o da kaçmak ıstıyor tabi...ben tabı zorladım bır ısırdı elımı anlatamam ...ya çok yırtık aynı zamanda ..korkuyom böle afacan olcak dıye..kıbar uslu bır oğlan olmasını tercıh ederım ama benım oğlan çok vahşi kızlarrr...komsunun oğlu var 15 gun araları egeden buyuk ama kuzu masalllah ege bızım cocugun elındekı oyuncagı kapıyo onunde onlarcası varken..saclarını yoluyo ısırıyo..gorende evlerınde sıddet var dıyecek ama o sıddet bende cocugu hep ısırarak sevıyom..ege de sevmek ıstıyor yunusu ama ısırarak gosterıyor...acilen degısmesı lazım huyunun...ama bende ısırmadan dayanamıyorum

kıslar ya size bişey danışacam bi kaç. gündür çamaşırımda islaklık hissediyorum sizce normalmi gebeliğin bu evresinde olağan dışı bişi değildir inşallah

Hu hu teyzoslar biz geldik...
Kızım aglıyordu..Şimdi anneannesi aldı kucagına..ben de bir bakınayım dedim...

Nasılsınız bakalım canlarım?

yerim kız onu ben...
vahşi erkeğim benim
azcık dişli olsun bişi olmaz suskun sessiz olmasından iyidir bence
afacan yaramaz bayılıyorum böle bebeklere

kıslar ya size bişey danışacam bi kaç. gündür çamaşırımda islaklık hissediyorum sizce normalmi gebeliğin bu evresinde olağan dışı bişi değildir inşallah

canım hormanlara baglı olarak akıntı mıktarı da değişiyor.panik yapma.hatta suyu fazla olan arkadaslarımın sularının sızdıgını bile duymustum...Allah korusun suyun falan gelse anlarsın zaten.Akıntı son zamanlarda bende de çok oldu.

bilemiyorum canım benim ama inş önemli bişi deildir sen canını sıkma sakın

Hu hu teyzoslar biz geldik...
Kızım aglıyordu..Şimdi anneannesi aldı kucagına..ben de bir bakınayım dedim...

Nasılsınız bakalım canlarım?

hoşgeldinn mervoşummmm
her fırsatı degerlendireyim diyosun yaniii
iyi yapmısın canım benim
kızın nasıl geceleri annesini uykusuz bırakıyormu?

maşallahh maşallahhh... torunlarını gör inşallahhh....

nanem sağol canımm...

rica ederim canım benim

böle çamaşırım ıslak gibi olunca acaba diyo insan
bilemiyorum canım benim ama inş önemli bişi deildir sen canını sıkma sakın

:
inşallah canım üşütmüş de olabilirim

inşallah canım benim aman kendine çok dikkat et bitanem

haklısın canım ya kendime dikkat etmeliyim. haftasonu insan dinlenir değilmi bense bi gün temizlik yaptım ertesi gün annemlere vede kayınvalidemlere gittim, hiç ama hiç dinlenemedim sabah ruh gibiydim

canımm hiç beklediğim gb değilmişssinn.ben nedense senii daha olgun bekliyordumm.baya baya genç kız gibisinnn...

elifcım bu da öğrencımle benn
bu öğrencım tarıh bolumunu kazandı şuan ank gazı de
okulda önlük gıyıyoruz bız hoşş bazen ben tınlamıorummmm takılıorum onluksuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…