nere gızzzzzz
daha erken değilmi tinkerim yaaa
okul bıttı bebişim yav ama benımkı gelmedı daha ...:82:
ay kızlar bırhafta sora 9. ay bıtıyor ya ınanmıyorum
(hmm tamam canım yarın görüşürz o zaman kuzum benimmmm egeciği bol bol ısır benim yerime
ay kızlar bırhafta sora 9. ay bıtıyor ya ınanmıyorum
o benı ısırmasın dun altını alıyordum o da kaçmak ıstıyor tabi...ben tabı zorladım bır ısırdı elımı anlatamam ...ya çok yırtık aynı zamanda ..korkuyom böle afacan olcak dıye..kıbar uslu bır oğlan olmasını tercıh ederım ama benım oğlan çok vahşi kızlarrr...komsunun oğlu var 15 gun araları egeden buyuk ama kuzu masalllah ege bızım cocugun elındekı oyuncagı kapıyo onunde onlarcası varken..saclarını yoluyo ısırıyo..gorende evlerınde sıddet var dıyecek ama o sıddet bende cocugu hep ısırarak sevıyom..ege de sevmek ıstıyor yunusu ama ısırarak gosterıyor...acilen degısmesı lazım huyunun...ama bende ısırmadan dayanamıyorum
kıslar ya size bişey danışacam bi kaç. gündür çamaşırımda islaklık hissediyorum sizce normalmi gebeliğin bu evresinde olağan dışı bişi değildir inşallah
Hu hu teyzoslar biz geldik...
Kızım aglıyordu..Şimdi anneannesi aldı kucagına..ben de bir bakınayım dedim...
Nasılsınız bakalım canlarım?
kıslar ya size bişey danışacam bi kaç. gündür çamaşırımda islaklık hissediyorum sizce normalmi gebeliğin bu evresinde olağan dışı bişi değildir inşallah
Hu hu teyzoslar biz geldik...
Kızım aglıyordu..Şimdi anneannesi aldı kucagına..ben de bir bakınayım dedim...
Nasılsınız bakalım canlarım?
maşallahh maşallahhh...torunlarını gör inşallahhh....
nanem sağol canımm...
böle çamaşırım ıslak gibi olunca acaba diyo insancanım hormanlara baglı olarak akıntı mıktarı da değişiyor.panik yapma.hatta suyu fazla olan arkadaslarımın sularının sızdıgını bile duymustum...Allah korusun suyun falan gelse anlarsın zaten.Akıntı son zamanlarda bende de çok oldu.
inşallah canım üşütmüş de olabilirimbilemiyorum canım benim ama inş önemli bişi deildir sen canını sıkma sakın
:
naneeee işte benn canummmmmmmmmmmm
böle çamaşırım ıslak gibi olunca acaba diyo insan
inşallah canım üşütmüş de olabilirim
inşallah canım benim aman kendine çok dikkat et bitanem
canımm hiç beklediğim gb değilmişssinn.ben nedense senii daha olgun bekliyordumm.baya baya genç kız gibisinnn...
canımm hiç beklediğim gb değilmişssinn.ben nedense senii daha olgun bekliyordumm.baya baya genç kız gibisinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?