Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canımm..aynen dediğin giibi ufaktan başlamam lazımm...nakliyelerde taşınma işini hallederr...ayy koltukları falan çizmezler dimiii...:26:sarıyolarmı eşyaları???

canım bazı firmalar özensiz ama bazılarıda çok iyi oluyo araştırmak lazımmm

sökeye yoolla bizim caddeler hep turunç ağacıgüzel memleketim zeytın kokusunu ozledım, okaliptus ağaçlarını ..burda hep kavakkkk

ayy sen böyle deyince nihat doğan geldi aklımaa..allahım yaa ne tip adam...
Herkes anamı babamı özledim diyoo..
O bayrağımı...ezan sesini...bilmemnee...
Yahu çok şükür hepimiz vatanımızı severizz..müslümanız ama onunkii çooook yapmacık geliyo banaa....
Ne diyo geçenn...
'''nihat doğan felsefesinin önünde durmak tsunaminin önünde durmaktırrr!!!!!!'''

deli o adam yaaa kesinlikle deliiii

ayyy koyprum ben bu adama dediğin gibi çok yapmacık davranıyoo

nanemmmmmmmmmmm az kalmışş canımm yaaaa hayırlı haberler alırız inşallahhhh canımm benimmmm

hoşgeldinizzzzzzzz

naneeeee güzel kız güzelll

hoşbulduk canımm
maşllah topiğimizin bütün kızları birbirinden güzel zaten

ah yavrummm kıyamam sana yaa bencede izne ayrıl keyfini çıkar son zamanlarının ya azcuk keyif yap ohhh valla ben senin yerinde olsam durmam bi dk ayrılırım izne
tabi Allah korusun canım benim önceden tedbirini almak lazım tabi bence iyi deüşünmüşsün

yessssssssssssssssssssssss

nanemmmmmmmmmmmm canım benımmmmmmmmmmm sen ıste hemen koyayım yınee yaaaaaaaaa ama yoksunkı sanıımmmm

kız ne guluon sen pıs pıs hımmmm

nanem de çıkmışş gelınce koyarımmmm

burdayım kızzz burdayım ama işlerim vardı onları hallettim ama sanırım şimdide sen yoksun((

evet canımm..aynen dediğin giibi ufaktan başlamam lazımm...nakliyelerde taşınma işini hallederr...ayy koltukları falan çizmezler dimiii...:26:sarıyolarmı eşyaları???

canım bence çok az kalmış yavaş yavaş toplansan iyi olur anca toparlanırsın zaten...taşıma firmalarına göre değşiyor canım biz taşındıgımızda valla sadece yatak odasını topladım, gerisini onlar hallediyolar herşeyi sarıp sarmalıyolar paketliyorlar sapasağlam getirip yerleştirmişlerdi saolsunlar...

ayy ben bu adama acayip sinir oluyorum ya bu kadar itici olur bi insanın davranışları tamamen yapmacık gerçektende ıyyyy

nanemmmmmmmmmmm az kalmışş canımm yaaaa hayırlı haberler alırız inşallahhhh canımm benimmmm

ewet canım çok az kaldı inş size güzel haberler vericem canım

ooof ben tanerciyimmmm....ooooooohhhhh yeeeeaaahhhhhh

Son düzenleme:

Ooof ben tanerciyimmmm....ooooooohhhhh yeeeeaaahhhhhh

gızlar yatmaya gelmiş burası survivor...oooh yeahhh

Ayy koptumm.hakkatenn..gızlar deyip duruyorr...
Başlardada taktıydı gızlaraa...
Bizim gızlar maşallah at gibi..bunlarla nasıl yarış kazanırız deyip duruyoduu...
Onun kafada kırıkkkk...

Nanecimm.firmadan memnun kaldıysan ismini söylermisin gülüm menimm...

gızlar yatmaya gelmiş burası survivor...oooh yeahhh
anammmm bende çok gülüyorum yaa kopuk yaa taner bu gızlar yemek yapması bilmiyo yaaaaww diyoo

tabiki ne demek ne demek doğançay firmanın ismi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…