son adetten sonra 6. haftamda kese cıkmıstı 7 lerde falanda ıcınde bellı belırsız bırseyler vardı...ama bebek seklınde degıl tabi
turunçç istedi canım bana turunç bulll deee
yap kız yap canım istedi de yolla dısarı bulsun baba olcak boru mu
turunçç istedi canım bana turunç bulll deee
evet canımm..aynen dediğin giibi ufaktan başlamam lazımm...nakliyelerde taşınma işini hallederr...ayy koltukları falan çizmezler dimiii...:26:sarıyolarmı eşyaları???
sökeye yoolla bizim caddeler hep turunç ağacı güzel memleketim zeytın kokusunu ozledım, okaliptus ağaçlarını ..burda hep kavakkkk
sökeye yoolla bizim caddeler hep turunç ağacı güzel memleketim zeytın kokusunu ozledım, okaliptus ağaçlarını ..burda hep kavakkkk
ayy sen böyle deyince nihat doğan geldi aklımaa..allahım yaa ne tip adam...
Herkes anamı babamı özledim diyoo..
O bayrağımı...ezan sesini...bilmemnee...
Yahu çok şükür hepimiz vatanımızı severizz..müslümanız ama onunkii çooook yapmacık geliyo banaa....
Ne diyo geçenn...
'''nihat doğan felsefesinin önünde durmak tsunaminin önünde durmaktırrr!!!!!!'''
Yahu çok şükür hepimiz vatanımızı severizz..müslümanız ama onunkii çooook yapmacık geliyo banaa....
Ne diyo geçenn...
'''nihat doğan felsefesinin önünde durmak tsunaminin önünde durmaktırrr!!!!!!'''
Ayyy koyprum ben bu adama dediğin gibi çok yapmacık davranıyoo
hoşgeldinizzzzzzzz
naneeeee güzel kız güzelll
düşünüyorum canımm..dayanabilirsem 36 haftaya kadar çalışırım diyordumm ama 32. hafta ayrılıcam izne inşallahh....aslında zorlasam belki yine çalışırımm.ama ağırlaştıkça zor oluyorr..ani bi durum olsa kime koşayım yalnızım ve hastane yokk..Allah korusun..dün azcık temizlik yaptımm..bugün zor yürüyorumm...zor zorr...
yessssssssssssssssssssssss
nanemmmmmmmmmmmm canım benımmmmmmmmmmm sen ıste hemen koyayım yınee yaaaaaaaaa ama yoksunkı sanıımmmm
kız ne guluon sen pıs pıs hımmmm
nanem de çıkmışş gelınce koyarımmmm
evet canımm..aynen dediğin giibi ufaktan başlamam lazımm...nakliyelerde taşınma işini hallederr...ayy koltukları falan çizmezler dimiii...:26:sarıyolarmı eşyaları???
Ne diyo geçenn...
nanemmmmmmmmmmm az kalmışş canımm yaaaa hayırlı haberler alırız inşallahhhh canımm benimmmm
Ne diyo geçenn...
Ooof ben tanerciyimmmm....ooooooohhhhh yeeeeaaahhhhhh
gızlar yatmaya gelmiş burası survivor...oooh yeahhh
anammmm bende çok gülüyorum yaa kopuk yaa taner bu gızlar yemek yapması bilmiyo yaaaaww diyoogızlar yatmaya gelmiş burası survivor...oooh yeahhh
Ayy koptumm.hakkatenn..gızlar deyip duruyorr...
Başlardada taktıydı gızlaraa...
Bizim gızlar maşallah at gibi..bunlarla nasıl yarış kazanırız deyip duruyoduu...
Onun kafada kırıkkkk...
Nanecimm.firmadan memnun kaldıysan ismini söylermisin gülüm menimm...
Ayy koptumm.hakkatenn..gızlar deyip duruyorr...
Başlardada taktıydı gızlaraa...
Bizim gızlar maşallah at gibi..bunlarla nasıl yarış kazanırız deyip duruyoduu...
Onun kafada kırıkkkk...
Nanecimm.firmadan memnun kaldıysan ismini söylermisin gülüm menimm...
Kızlar ben birazdan kaçarım ...hepinizi çooook öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?