haklısın canım ya kendime dikkat etmeliyim. haftasonu insan dinlenir değilmi bense bi gün temizlik yaptım ertesi gün annemlere vede kayınvalidemlere gittim, hiç ama hiç dinlenemedim sabah ruh gibiydim
teşekkur ederım şekerlerımmmmm
ya elif öğrencımle bı fotomu koydum yelız öğrencin daha yaşlı duruyo dedıdur koyayımm o fotomu daa
elifcım bu da öğrencımle benn
bu öğrencım tarıh bolumunu kazandı şuan ank gazı de
okulda önlük gıyıyoruz bız hoşş bazen ben tınlamıorummmm takılıorum onluksuzzz
bilemiyorum canım benim ama inş önemli bişi deildir sen canını sıkma sakın
hoşgeldinn mervoşummmm
her fırsatı degerlendireyim diyosun yaniii
iyi yapmısın canım benim
kızın nasıl geceleri annesini uykusuz bırakıyormu?
rica ederim canım benim
ah ah canım insan kendini bu kadar yorarmı ya cıx cıx cıx
çok hoşsun canım maşallah
canımm zaten yaşın genç..nekadar yaşlı olabilirsinama umduğumdan daha genç çıktınn..şaşırdımmm... yeliz abartmamış desem yeridir yanii...
ah ah canım insan kendini bu kadar yorarmı ya cıx cıx cıx
:
eee yaşımız kaç kı şekerım 27ye gırcem ağustostaaabarttı bencedeee gencım guselım herkesı uzerımmmm
ben kendime ithafen demiştimm yani nekadar olgun gösterebilir diyee.olgun bekliyorum dedim yaa... yanlış anlaşılmasınn..aman suyu çıktı muhabbetinn..kısacasıı genç kız gibisinn..maşallah suphanallahhh...
yok canm ne yanlış anlaşılmasııı
saol bıdenemmmm
nasılsın nasıl gıdıyorrrr bı yandan da sabah dolma sarmıştım benn onu pişiriyorummm off ellerıme sağlıkk baya da sarmışımmm
nasıl gitsin Gökçecim yaa...çalışasım yok hiçç..dün azcık temizlik yaptımm..belim tutlduu...
artık düzen istiyorumm..eşimi istiyorumm..
az önce tel.de diyorumki. bunları burnundan fitil fitil getiricem.7 ayın hıncını çıkarıcam senden.gecenin bi vakti mandalina almaya göndericemmm...
sen yeterki gel..sarılarak uyuyalımmda burnumdan getir diyoo..aşkitommm....
şimdi yine uyumuyor..bakınıyor ana kucagında her an feryadı basabilir :))
Evet canım her fırsatta geliyorum okuyorum sayfamızı...senın içinde heyecanla beklıorum...ne zaman tesrt yapacaksın hayatım?
Bilge bazı geceler çok iyi uyuyor ama bazende ınadı tutuyor teyzesi:)
teşekkurler şekerımmmm
eee yaşımız kaç kı şekerım 27ye gırcem ağustostaaabarttı bencedeee gencım guselım herkesı uzerımmmm
selam kızlar gene ben =)
sohbetinizi boluyorum ama gene bir sorum olacak sizlere.
Son adet tarihi dendigi zaman baslangıcı mı bitisi mi oluyor?
Daha acık sormak gerekirse size zahmet
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-paketi-yeni-hamisler-okumadan-gecmeyinn.html
burdaki yazıyı okuyup bana yardımcı olur musunuz?
GÖKÇE VE ZEHRA yaaa silmişsiniz hemen ben göremedim resimlerinizzz aglıcam ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?