Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
haklısın canım ya kendime dikkat etmeliyim. haftasonu insan dinlenir değilmi bense bi gün temizlik yaptım ertesi gün annemlere vede kayınvalidemlere gittim, hiç ama hiç dinlenemedim sabah ruh gibiydim

ah ah canım insan kendini bu kadar yorarmı ya cıx cıx cıx

teşekkur ederım şekerlerımmmmm

ya elif öğrencımle bı fotomu koydum yelız öğrencin daha yaşlı duruyo dedı dur koyayımm o fotomu daa

çok hoşsun canım maşallah

elifcım bu da öğrencımle benn
bu öğrencım tarıh bolumunu kazandı şuan ank gazı de
okulda önlük gıyıyoruz bız hoşş bazen ben tınlamıorummmm takılıorum onluksuzzz

canımm zaten yaşın genç..nekadar yaşlı olabilirsin ama umduğumdan daha genç çıktınn..şaşırdımmm... yeliz abartmamış desem yeridir yanii...

şimdi yine uyumuyor..bakınıyor ana kucagında her an feryadı basabilir :))
Evet canım her fırsatta geliyorum okuyorum sayfamızı...senın içinde heyecanla beklıorum...ne zaman tesrt yapacaksın hayatım?
Bilge bazı geceler çok iyi uyuyor ama bazende ınadı tutuyor teyzesi:)

ah ah canım insan kendini bu kadar yorarmı ya cıx cıx cıx

çok hoşsun canım maşallah

teşekkurler şekerımmmm

canımm zaten yaşın genç..nekadar yaşlı olabilirsin ama umduğumdan daha genç çıktınn..şaşırdımmm... yeliz abartmamış desem yeridir yanii...

eee yaşımız kaç kı şekerım 27ye gırcem ağustostaa abarttı bencedeee gencım guselım herkesı uzerımmmm

eee yaşımız kaç kı şekerım 27ye gırcem ağustostaa abarttı bencedeee gencım guselım herkesı uzerımmmm

ben kendime ithafen demiştimm yani nekadar olgun gösterebilir diyee.olgun bekliyorum dedim yaa... yanlış anlaşılmasınn..aman suyu çıktı muhabbetinn.. kısacasıı genç kız gibisinn..maşallah suphanallahhh...

yok canm ne yanlış anlaşılmasııı
saol bıdenemmmm

nasılsın nasıl gıdıyorrrr bı yandan da sabah dolma sarmıştım benn onu pişiriyorummm off ellerıme sağlıkk baya da sarmışımmm

nasıl gitsin Gökçecim yaa...çalışasım yok hiçç..dün azcık temizlik yaptımm..belim tutlduu...
artık düzen istiyorumm..eşimi istiyorumm..
az önce tel.de diyorumki. bunları burnundan fitil fitil getiricem.7 ayın hıncını çıkarıcam senden.gecenin bi vakti mandalina almaya göndericemmm...
sen yeterki gel..sarılarak uyuyalımmda burnumdan getir diyoo..aşkitommm....

ayy maşallahhh sıze yaaa canım benımmmm
hele sız bır kavuşunn sen de kıyamazsın eşineee o kadar ayrılıktan sonraaaa dıkkatlı ol iş yapmaa

:)) kuzum benim ya maşallah size
saol canım benim perşembe günü test günümüz canım ve o gün eşimin doğum günü test yaptıracagımıda biliyor o yüzden çarşambadan test yaptırayım diyorum gece 12den sonra süpriz yaparım ona inş:))

teşekkurler şekerımmmm

maşallah topiğimize arasan bu kadar güzeli birarada bulamazsın valla

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar
koccaman öptüm canlarım
yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalınnn

canım verdiğin linke bakmadımm..son adet tarihi dendiği zaman adetin başladığı ilk günü hesaplayacaksınnn...hamilelikte o adet tarihine göre hesaplanırr...

kızlar öğlen sancılar 15 dk ya düşmüştü arkadaş gelmiş bana bakmaya onunla oturduk biraz sancım kaçtımı ne oldu azaldı sancım

GÖKÇE VE ZEHRA yaaa silmişsiniz hemen ben göremedim resimlerinizzz aglıcam ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrr
topiği açma görevi yine bana kaldı bugün
naz ve tuna uyudu..öykü de yanımda debelene debelene uyumaya çalışıyor inatla sallamıyorum.. dün akşam da 1 saat sonunda pes edip uyumuştu.böle böle öğrenecek demekki

bugün doktora gidicem bende..15 gündür topallayarak yürüyorum belimin ağrısından..geçer diye bekledim ama geçmedi..bel ağrım yüzünden bacağım kasıyor,yürümemi engelliyor..bildiğiniz sakat gibi yürüyorum,bi de feci ağrıyor ki sormayın..dayanamadım bende,gidicem doktora.
inşallah bel fıtığı falan demez..ödüm kopuyor bu genç yaşımda fıtık olucam diye:26:
dua edin de önemli bişey olmasın kızlar..meleklerimin bana ihtiyacı var..
şimdi gidip yemeğimi yapayım.. öykü de uyudu..
öpüyorum hepinizi

nanemmmmmmmm heyecanla test sonucunu bekliyorum..mercimeklerin umarım anneciklerine sıkı sıkı tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…