bende betahcg için kan verdim Allah ım tam 1 hafta kolum mor kaldı
acıdı çok kötü oldu ya halbuki hiçbişey olmazdı normalde
kürtaj için kan verirkende öyle oldu o kadar acıdıkı zaten hem üzüntüden hem acıdan
hem korkudan bağıra bağıra ağlamıştım hastanede mafoldumben mafoldumben
Canım görüyorum ki çok üzülmemişsin;sevindim buna.Bir dahaki ay inşallah herşey gönlünce olur.Bi daha bu kadar uzun süreliğine de annene gitme özlüyoruz yaalmaz:
Şimdi yapacağın ilk ağdanda çok zorlanacaksın.kafamçokkarıştıAğlayabilirsin benden hatta.
çok düşüncelisin canım.gerçekten de pek çok kişi görmemiştir bence yazdıklarını. Kızlar daha sevimlioluyor sanıyorum,inşallah senin de gönlüne göre olur.Herkes çok değişik isimler söylüyor. Bunları yazdım seçmek çok zor olacak.Ben de güneş düşüyorum çok mu sıradan acaba ya.kafamçokkarıştı
Canım ben de soracaktım, gerçi arkadaşlar sormuş sonra okuyunca herkes kullanabilir demişsin ya, bana tam adını verebilir misin? Ben de eşime alayım...
canım tam adı ZİNCO C diye geçıyo zaten 18tl devlet ödemıyo tatlım
Canım maşallah maşallah sana, inşallah ameliyatın da hiçbir sorun çıkmadan gayet başarılı geçicek ve tüp bebe olmadan sen hamile kalacaksın inanıyorum, gerçekten çok pozitifsin ve bize de ışığını yayıyorsun, allah gönlündekini versin karnına tatlım...
Selamlar Cümleten:lepi:
acil çıkmak zorunda kaldım kızlar müşt. geldi benim pcye baktı delimi ne
nasıl çıktığımı bilemedimlmaz:
ben de çok yoğun herhalde dedim.patron kocan olunca bu sayfalar engel yaratmıyordur sana.kaydirigubbakcemile2
Kızlarrrrrrrrrrrklava: klava: klava:
bu topikte belirti aramak aşırı umut baglamak yasakkkkkkkkkkkk
yok eşim bişi demez ama o gelincede sayfayı indiriyom aşağa. okumasın
herşeyi bilmek zorunda deil dimi ama :umursamaz:
ama yaaa benim belim çok agrıyo bu ay bebiş için olsa pisikolojik olmasa ne olur
hmm tamam tamam umutlanmak yok :umursamaz: alkisalkisalkis
yaa eyvahedigeldismile ama fatoş burayada yazmassak kimle paylaşcas :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?