evet canım naz aynı babası..tuna da baba tarafına benziyor..ama öykü bana benziyormuş..eee güzel olması da normal tabi
yerim ben onu ya annesine oyun yapıyor sıpa
bu arada canım naz ile tuna aynı babası ya hele naz babası kılıklı resmen :))
öyküye bayıldım sana çok benziyor maşallah çiykin kızına
aslında kimseye yaptırmazdım temizlik felan çalışssamda kendim yapardım hep, ama şimdi malum durumdan dolayı elimi hiç sürmüyorum kendini yormamak için ilk defa temizlikçi gelicek...zaten eger tutarsa bebiklerim hiç yapmam hep temizlikçi çağırırım
hoşbulduk can'lar....
bugün üzücü bir haber aldım yaaliseden bir arkadaşım vardı ama uzun zamandır görüşemiyorduk..bana geçenlerde hamile olduğunu yazmıştı faceden..ama adeti gecikince dr.gitmiş bidaha gitmemiş bana hangi dr.gideyim sen kime gidiyosun diye sormuştu..kızın adet tarihinden hesaplamıştık bebek 2 aylık falandı..bende delimisin neden bukdr geç kaldın bidaha doktora gitmedin dedim..bu bebeği istememiş kız bide 5 yıllık evli.kazayla hamile kaldım doğum yapmaktan çok korkuyorum istemiyordum falan dedi.bende dedimki bak 5 yıldan sonra Allah vermiş hemde siz istemeden daha ne istiyosun böyle söyleme dedim..sonuçta 5 yıl korunuyormuş olmasa olmazdıda hemen.amannn giderim işte daha bebek küçük dedi.çok cahilsin dedim nedemek bebek küçük.bi git şimdi gitsen kesesi kalp atışları herşeyi görülür dedim..etrafımızdaki herkes sağlıklı hamilelik geçiriyor gibi görünüyolar ama neler neler oluyo bebeğin kalp atışlarını duymayınca bebeği hemen alıolar anneyi zehirlememesi için dedim gözü korktu sonunda doktora gitmeye ikna oldu..
doktora gitti ama kalp atışları duyulmadı başka bir dr.daha gitmiş bebek çoktan ölmüş ne diye bekliyosun ne diye gelmedin demişler ve anında bebeği almışlar...
şimdi diyoki doğumdan korkarken başıma gelenlere bak diyor..keşke bebeği istememezlik etmeseydi şimdii bebeğine çok üzülüyor.bende çok üzüldüm yaaa
hoşbulduk can'lar....
bugün üzücü bir haber aldım yaaliseden bir arkadaşım vardı ama uzun zamandır görüşemiyorduk..bana geçenlerde hamile olduğunu yazmıştı faceden..ama adeti gecikince dr.gitmiş bidaha gitmemiş bana hangi dr.gideyim sen kime gidiyosun diye sormuştu..kızın adet tarihinden hesaplamıştık bebek 2 aylık falandı..bende delimisin neden bukdr geç kaldın bidaha doktora gitmedin dedim..bu bebeği istememiş kız bide 5 yıllık evli.kazayla hamile kaldım doğum yapmaktan çok korkuyorum istemiyordum falan dedi.bende dedimki bak 5 yıldan sonra Allah vermiş hemde siz istemeden daha ne istiyosun böyle söyleme dedim..sonuçta 5 yıl korunuyormuş olmasa olmazdıda hemen.amannn giderim işte daha bebek küçük dedi.çok cahilsin dedim nedemek bebek küçük.bi git şimdi gitsen kesesi kalp atışları herşeyi görülür dedim..etrafımızdaki herkes sağlıklı hamilelik geçiriyor gibi görünüyolar ama neler neler oluyo bebeğin kalp atışlarını duymayınca bebeği hemen alıolar anneyi zehirlememesi için dedim gözü korktu sonunda doktora gitmeye ikna oldu..
doktora gitti ama kalp atışları duyulmadı başka bir dr.daha gitmiş bebek çoktan ölmüş ne diye bekliyosun ne diye gelmedin demişler ve anında bebeği almışlar...
şimdi diyoki doğumdan korkarken başıma gelenlere bak diyor..keşke bebeği istememezlik etmeseydi şimdii bebeğine çok üzülüyor.bende çok üzüldüm yaaa
tabıkı şuan al temizliğe kadın kndını yorma sakınnnvalla ayda 1 alıorum hepp en ıyısıı hoş alsam da çok tıtız bırısı olduğum için ben de çalışıorum onunla
bende kesin rahat duramam sanırım ucundan köşesinden onunla beraber bişeyler yaparım heralde:))
ilk defa yaptırıcam inş memnun kalırım
inş. canım ama sen yorma kendınııı sakınnn
7 aydır survıvor gibiyimmm....acısını çıkarmammııı...
öyle bi çıkarırımmkiiiii....
okurken hem çok üzüldüm hem çok kızdım arkadaşına...keşke daha önceden gitseymiş ya doktora ama iş işten çoktan geçmiş artık...çok sorumsuzca davranmış böle insanlara kızıyorum...gerçi başına böyle bişey gelecegini bilse heralde öyle davranmazdı neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyelim...
ilginçç..insan hiçmi merak etmezz gitmez dr.aaa.... :26:
Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahh...
tabıkı şuan al temizliğe kadın kndını yorma sakınnnvalla ayda 1 alıorum hepp en ıyısıı hoş alsam da çok tıtız bırısı olduğum için ben de çalışıorum onunla
çok kızıorum bole ıstememezlık ypanlaraaa allah yaşatmasın bıdaha
tatlımm hoşgeldinnnnn.bayadan beri konuşamadık yaa sınavların yüzünden gelemedinde dogru düzgün iyi geçtiler sanırımm
arkadaşın için çok üzüldümmm ama şanslıymışki zehirlememiş bebek onu böyle durumlar ölüme bile yol açabiliyorrr allah korusunn
bu arada maşallahhh kızzzz 21. haftaya gelmişinizzzz
oooohhh sınavlar bıttı ..şu e okul işlerıde bı bıtse
evet kızlar banada ilginç geldi...bende hem kızdım hem üzüldüm 5 yıldan sonra bebek gelmiş nasıl istemezsin demi..Rabbim verende ben alanda ben dedi...inş bidahakine isteyerek hamile kalır ve sağlıklı hamilelik geçirir...
canım tşk ederim bende inanamıyorum ne çabuk 21.haftaya geldik..sınavlarda iyi sayılır 2 dersten büte kalabiliriim....sen napuyorsun nasılsın canım???artık sınavlarım bitti gezmeler başlarız
en gıcığı da o zatennnn pofffffffffffffff bu kadar rahatlıktan snra ıyı zor gelecek seneye bu ışler banaaçok saçma yaaaaa bu e okul olayına sınır oluyorum bennnn hata da verıp dururdu geçen sene bu zaöanlar herkes yuklenıor tabııı ...allahım yıne 10 sınıf verıcekler bana allahım yarabbım dıl anlatım ayrı edebıyat ayrı hepsınden 3sınav zorunluuu oku oku bıtmıor yhaaa bı de mecburı sözlu notuuu aman yaaaa
evet kızlar banada ilginç geldi...bende hem kızdım hem üzüldüm 5 yıldan sonra bebek gelmiş nasıl istemezsin demi..Rabbim verende ben alanda ben dedi...inş bidahakine isteyerek hamile kalır ve sağlıklı hamilelik geçirir...
ben çıkyıorum kızlar hepinize afiyet olsunnnnn
bence e okul guzel bır uygulama elımızle hesaplamaktansa otomatık hersey sadece verı gırmesı gıcık..kız bırde iks çıktı....yeni moda
tamam canım enkısa zamanda koyucam fazla bi göbüşüm yok iyice dışarı itiyorum anca hamile gibi çıkıyor göbüşmaşallahhh canımmm göbüşünün bi resmini beklioruz amabende iyiyim canım şükürrr iş ev iş ev mekik dokuyorummm
ewet canım çok haklısıninş birdaha böle bişey yaşamaz arkadaşın...
tamam canım enkısa zamanda koyucam fazla bi göbüşüm yok iyice dışarı itiyorum anca hamile gibi çıkıyor göbüş
inş canım inş..
kızlar bende çıkıyorum anneme gidicem görüşürüz çok öptümmm
burdayım canım ıyıyız cok sukur merve teyzesıııııı
evet kızlarrrrrrrrr kızımız berranur 24 mayıs salı gunu ogleden sonra dunyaya gozlerını actı cok sukur rabbıme ama haber veremedım oda degısklıgı nedenıyle modemım problem cıkardı anca gelıyom:81:
2360gr ve 50 cm boyunda dogdu kızcemhepınızı opuyoruz teyzoslar
kızlar bu arada biz bebek çalışmalarını yarıda kestik
çünkü iş ile ilgili problemlerim var
onalrı kesinliğe ulaştırmadan düşünemem bebişi su'cum sende adımı silersin olurmu
çok üzgünüm ama böyle yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?