Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım benim çok geçmiş olsun inş fıtık felan deilsindir umarım doktordan gelince muhakkak bizede haber ver olurmu bitanemm

inşallah canım benim sabırsızlıkla bekliyorum bende aslında test günüm perşembe ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın canım

geçmiş olsun inşallah fıtık değildir...:44::44::44:

ben bugün kendimi harika hissediyorum nedense

sen nasılsın tatlımmmm :82:

ne bıleyım ya boş hissediyorum..her gun aynı ve artık okulun son gunlerı cekılmıyor çok sıkılıyorum burda..uykusuzum da...sen harıka hıssedersın tabi..belirti falan var mı kendınde hıssedıyor musun ...adet olman gereken tarıh ne zamandı canım ...hadı bakalım çok az kaldı hayırlısıyla olcak ınsallh

az kaldı canım ya biraz daha sabret ondan sonra bütün yaz tatilin keyfini çıkarırsın
egecik uyutmadımı seni

belirti hiç yok canım zaten daha çok küçükler sanırım o yüzden belirti de yok...adet olmam gereken tarih 6 haziran ama ben adet olmucam bu ay canım istemiyo
inşallah canım ya yarını iple çekiyorum artık

günaydınnnnnnnnnn kıslarr nasılsınızzz

nanemmm çok tatlı görünüyorsun canımmm ... kıs ben olsam dayanamazdım herhalde yapardım bi test

elifimmm oğluşunla babasına gidiyormuşsun canımm birlikte olmanın tadını çıkarın

günaydın canımmm hoşgeldinn
saol canım benim teşekkür ederim
yarın yapcam ya işte:))perşembeyi beklemicem yarın yapıcam inş canım

canımm günaydınnn....
Inşallahhh..hava güzel olursa piknik sözü aldıkkk babamısdannn...
Bayılırım ben pikniğeee....

Senin adet günün nezaman.....hadi patlat bombayı bu ay....

eee 6 hazırandan once nasıl bellı oluyo hanı normalde gecmesı gerekmıyormu tarıhı tup bebekte bole mı oluyo yada test nasıl bır test oluyo ...bılmıyom vallahı canım cahıllıgıme ver...aman olma zaten sıcaklarda adette çekilmiyo

günaydın canımmm hoşgeldinn
saol canım benim teşekkür ederim
yarın yapcam ya işte:))perşembeyi beklemicem yarın yapıcam inş canım

nanemmm sabırsızlıkla bekliyoruzzz güzel haberlerini ya seni böyle mutlu görmek benide mutlu etti allahım gülen yüzünü soldurmasınn ...

canımm günaydınnn....
Inşallahhh..hava güzel olursa piknik sözü aldıkkk babamısdannn...
Bayılırım ben pikniğeee....

Senin adet günün nezaman.....hadi patlat bombayı bu ay....

ohhh ne güzelll bende bayılırım pikniğeeee

beklenmeyen adetim 5 haziran canımmm ahhh o bombayııı çok güzel patlatlamk isterimdee iştee Rabbim dilemedikçeee patlatamıyozz....az kaldı bakalımmm 8 haziran yıl dönümümüz inşallah eşime güzel haberi veririmm..

gunaydınnnnnn şeker portakallarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kahvaltımızı yaptıkkk oğluşumı emzırdımmmmm utulerımı yaptımmmmmmm ve geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

FATOŞ cum avatarıma koydum zatennn kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…