günaydın kızlarrrrrrr
topiği açma görevi yine bana kaldı bugün
naz ve tuna uyudu..öykü de yanımda debelene debelene uyumaya çalışıyorinatla sallamıyorum.. dün akşam da 1 saat sonunda pes edip uyumuştu.böle böle öğrenecek demekki
bugün doktora gidicem bende..15 gündür topallayarak yürüyorum belimin ağrısından..geçer diye bekledim ama geçmedi..bel ağrım yüzünden bacağım kasıyor,yürümemi engelliyor..bildiğiniz sakat gibi yürüyorum,bi de feci ağrıyor ki sormayın..dayanamadım bende,gidicem doktora.
inşallah bel fıtığı falan demez..ödüm kopuyor bu genç yaşımda fıtık olucam diye:26:
dua edin de önemli bişey olmasın kızlar..meleklerimin bana ihtiyacı var..
şimdi gidip yemeğimi yapayım.. öykü de uyudu..
öpüyorum hepinizi
nanemmmmmmmm heyecanla test sonucunu bekliyorum..mercimeklerin umarım anneciklerine sıkı sıkı tutunmuştur
günaydın canımgünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrr
topiği açma görevi yine bana kaldı bugün
naz ve tuna uyudu..öykü de yanımda debelene debelene uyumaya çalışıyorinatla sallamıyorum.. dün akşam da 1 saat sonunda pes edip uyumuştu.böle böle öğrenecek demekki
bugün doktora gidicem bende..15 gündür topallayarak yürüyorum belimin ağrısından..geçer diye bekledim ama geçmedi..bel ağrım yüzünden bacağım kasıyor,yürümemi engelliyor..bildiğiniz sakat gibi yürüyorum,bi de feci ağrıyor ki sormayın..dayanamadım bende,gidicem doktora.
inşallah bel fıtığı falan demez..ödüm kopuyor bu genç yaşımda fıtık olucam diye:26:
dua edin de önemli bişey olmasın kızlar..meleklerimin bana ihtiyacı var..
şimdi gidip yemeğimi yapayım.. öykü de uyudu..
öpüyorum hepinizi
nanemmmmmmmm heyecanla test sonucunu bekliyorum..mercimeklerin umarım anneciklerine sıkı sıkı tutunmuştur
günaydın kızlarrrrr...nasılsınız bakalım ...
ben bugün kendimi harika hissediyorum nedense
sen nasılsın tatlımmmm :82:
ne bıleyım ya boş hissediyorum..her gun aynı ve artık okulun son gunlerı cekılmıyor çok sıkılıyorum burda..uykusuzum da...sen harıka hıssedersın tabi..belirti falan var mı kendınde hıssedıyor musun ...adet olman gereken tarıh ne zamandı canım ...hadı bakalım çok az kaldı hayırlısıyla olcak ınsallh
günaydınn gızlarrrrrrrrr....
nabersiniz bakimmm....:79:
günaydınnn canımmmmm
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsınn
iyiyim hayatımm çok şükürrr..sefkilimlen yuvarlanıp gidiyosss....
bu hafta babamısa gitçessss....gün sayıyoruzzz....
günaydınnnnnnnnnn kıslarr nasılsınızzz
nanemmm çok tatlı görünüyorsun canımmm ... kıs ben olsam dayanamazdım herhalde yapardım bi test
elifimmm oğluşunla babasına gidiyormuşsun canımm birlikte olmanın tadını çıkarın
günaydınnnnnnnnnn kıslarr nasılsınızzz
nanemmm çok tatlı görünüyorsun canımmm ... Kıs ben olsam dayanamazdım herhalde yapardım bi test
Elifimmm oğluşunla babasına gidiyormuşsun canımm birlikte olmanın tadını çıkarın
az kaldı canım ya biraz daha sabret ondan sonra bütün yaz tatilin keyfini çıkarırsın
egecik uyutmadımı seni
belirti hiç yok canım zaten daha çok küçükler sanırım o yüzden belirti de yok...adet olmam gereken tarih 6 haziran ama ben adet olmucam bu ay canım istemiyo
inşallah canım ya yarını iple çekiyorum artık
günaydın canımmm hoşgeldinn
saol canım benim teşekkür ederim
yarın yapcam ya işte:))perşembeyi beklemicem yarın yapıcam inş canım
canımm günaydınnn....
Inşallahhh..hava güzel olursa piknik sözü aldıkkk babamısdannn...
Bayılırım ben pikniğeee....
Senin adet günün nezaman.....hadi patlat bombayı bu ay....
gunaydınnnnnn şeker portakallarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kahvaltımızı yaptıkkk oğluşumı emzırdımmmmm utulerımı yaptımmmmmmm ve geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
FATOŞ cum avatarıma koydum zatennn kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?