Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr naasılsınızzzz bayadır gelemiyorum kızım sağolsun fırsat vermiyor
annemler varken rahattım ama onlar gidince herşey bana kaldı oldukça zor geçiyo
o yüzden buraya gelmeye de fırsatım olmuyo arada geçmişe göz atıyorum..:82:
umarım herkesler iyidirrrrr..ben de yorgun ve uykusuzum ama bu sayede baya kilo verdim
hamileliğe 53 le başlamıştım 66 ile doğuma girdim şimdi 56 yım 3 kilo daha verirsem tamamdırr
ama ben daha kırkım çıkmadan pilatese başlamıştım baya faydası oldu..
işte böyle kızlarrr kendinize iyi bakın yine gelmeye çalışıcam

Son düzenleme:
maşalla canım yaaa...vallai topiğimizin anneleri pek bi çıtır...ben de 8 im şu anda çoktan amıle kaldıgım kıloya geldım ama 56 hedefım ..gecen afta rejım yapmıstım 2 kılo gıttı sımdı de 2 kılo daa vermek ıstıyorum..belkı ızımı alamaz 54 bıle olurum...ya sucum şu liste çok kalabalık oldu bence artık kısaltsak şunu gercı yenı eklenen de yok ki...ne bıleyım ya..dogum yapanları yukardan sılsek te kalan arkadaslar daa belırgın olmaz mı fazla yer kaplıyoz bence...mesela bebeklerımızle bızım ısımlerımız yazsa...yukardada yenı adaylar falan ne dersın

evet canım siz de diyet yapıyomuşsunuz okudum :) ne güzel
2 kilo gitmiş ohh gitsin kilolarrrrr aslında benim de hedefim 50-51
falan ama diyet yapamadığım için artık zamanla veririm bende..
canım listeyi ben hep öyle yapalım dedim ama smart istememişti
ona soralım dicem ama o da buraya sanırım artık girmiyorr..
sen nasıl düzenleyelim diyosun bi yapta ben bakim

Son düzenleme:
selam kızlar
doktora gittim geldim..fıtıktan olabilir dedi,ilk muayenesinde..yarın için M-R randevusu verdiler,çektiricem öle karar vericez ne olduğuna.bir de salak kadın kilo vermen gerek dedi bana 65 kiloyum ben..aslında bakıldığında hiç kilolu görünmüyorum ama sinir oldum kadına..3 ay önce üçüz doğurdum ben,müsade edinde enkazlar kalsın dedim bende..salak şey sanki her 65 kilo olan bel fıtığı oluyor

ama çok sinir oldum,çok hırs yaptım..şu simit diyetine başlamayı planlıyorum;eğer işe yarıyorsa..

selma kızlar çok yoğundum ben yaa halen daha da işler var aslında yok da var işte bizim iş yerimiz hele
bugün bireysel emekilik yapıcaksınız dediler off çok gerildim çok kızım fln pek gergindi bugün sürekli tekmeledi beni o derece yani halen daha öksürüyorum hastalığım tam geçmedi kimsenin umrında değilim bana bunları yapanlar Allahlarından bulsunlar ya başka birşey demiyorum
sizler neler yaptınız

TopukluAyakkabi ,, canım geçmiş olsun yani akıl var mantık var sen 3 çocuk doğurdun izin verde biraz kilo olsn ki çok da yok yani kilon

canım geçmiş olsun inşallah fıtık değildir..
aman sen ne bakıyosun ona kendi 3 tane doğursun da görelim
bence kilon süper

su nasılsın canım? ceren nasıl?

iyiyim canımcım ceren de iyi büyüyoruz işte :)
ama çok yoruluyorum valla,seni de tebrik ediyorum biz bi taneye zor bakıyoruz :)
senin kuzular nasıl maşallahh çok tatlılar yaaa

Şekerciklerim nasılsınız çok ösledim sizi dün ikili taramamız vardı, iyi geçti çok şükür size minnakımın 4 boyutlu ultrason fotoğrafını gösteriyim

Son düzenleme:
kımse de yokkk :44::44::44::44::44: eşim nöbette offffffffffff nerden çıktı bu nöbetler bı ara yoktu ne guselll

iyi geceler. gögüs çevremi ve yüzümü özellikle burnumun üzerini ve dudak çevremi küçük kırmızı sivilce gibi seyler bastı. gebelik belirtisi olabilir mi? tahminime göre bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım.

amaniiiinnn kızlar listeyi niye böyle yaptınız kimin hangi ayda hamile kaldığı belli değil karışmış.doğum sırası kime geldi o bile belli değil
Şekerciklerim nasılsınız çok ösledim sizi dün ikili taramamız vardı, iyi geçti çok şükür size minnakımın 4 boyutlu ultrason fotoğrafını gösteriyim
Eki Görüntüle 202417

amannnnn kızzzz bebişin nekdr büyümüş maşallahhhh yerim onu ben

Kızlar merhabaa nabersınız :) ben harıl harıl iş aradıgım için dısardayım hep :)
dün doktora gittim dedım ben bu ay 2 gün regl gördüm neyse baktı flm alttan ultrasonla
hmm dedi bişeyler görüyorum ama kan ver bakalım dedi kanı verdım test sonucuna baktım sımdı netten
negatif tabıı kı cunku bende test yapmsıtım negatıftı ayrıcana hiç gebelık belırtım flnda yok
sonucu al gel oturup konusalım dedi doktor bakalım bugun de sonucu alıp gidicem
öyle işte

dün gece yelizle kocişleride tanıştırdık :) gezdik tozduk güzeldi baya yorulmusum hee

Eki Görüntüle 202417

oyy maşallahh bebıkınee tocccaman olmuşş :)

ben 1 haftada 2 kilo verdım ..ama sımıt gorcek halım yok hala yapıyorumama sen bakma hemsıreye emınım kocaman bı kıçı vardır...
Eki Görüntüle 202417
aman nasıl da tatlı tatlı tutunmus annesıne maşallah ya...herbırseyı bellı cınsıyete bırsey demedımı canım

kız bu lıste hep boleydıkı degısmedı yani..su bana yap bakalım bı dedıde daha yapmadım...ama çok uzun zaten ya...ayları boşver bence yenı adaylara yer açılsın bız doguranlar da sadece bebeklerımızle olalım dıyorum...

hoşgeldin canım..
oh oh kocişleride tanıştırmışsınızz negüzellll
bi git bakalım ne diyecekk senin bu günlerde hamile kalman lazımdı demii birkaç aya kdr kalma demişti dr.hamileliğin bahara gelmesin die..hakkında hayırlısı canım en uygun zamanda olur inş..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN
Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

ParadiesAngel.....................5 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

AĞUSTOS-EYLÜL-EKİM-KASIM
//Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara//oglak75--Yavyum

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar//Seliz//Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek[/B]--sevtapduzyol

topiğimizin kıymetli bebekleri

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)
zonox 10.05.2011 (Arda bebek dünyaya gözlerini açtı)
ademerve 17.05.2011 (Bilge bebek dünyaya gözlerini açtı)
belle 24.05.2011 (Berranur bebek dünyaya gözlerini açtı) [/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…