Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çiğdemcım çok geçmiş olsun bız 1taneyle nasıl zorlanıyoruz allahım sana sabır kuvvet versın yaaaa

ayakta alkışlıorum senı arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm maşallah sanaa

tüpbebekte canım transferden sonra 12.günde belli oluyormuş...gerçi daha 4 haftalık bile olmuyor bebek ama yinede belli oluyormuş canım.ama ikizde olsa üçüzde olsa 170-190'ı geçmiyor test sonucu...testden 10 gün sonra belli oluyormuş sanırım doktor öle bişey sölemişti...
yaptırdıgımız kan testi canım farklı bir test yapmıyorlar... estf canım bende işin içinde olmadığım zaman hiçbir bilgim yoktu...
dimi dimi kim çekicek bu sıcaklarda adeti ayyy bide o ped yokmu nasıl yakıyor insanı ter boşalıyor bi taraflarından

inşallah canım benim ewet nedense bu aralar acayip mutluyum sanki olumsuz hiçbirşey olmayacak gibi hissediyorum inş öle de olur saol canım benim

aaa çok az kalmış adetine inş gelmezler canım ya beraber hamiş kalırız ayyy ne süper olur kızzz beraber büyütürüz göbüşlerimizi
eger olursa çok güzel bir hediye olur ikiniz içinde ya ne güzellll

günaydınnnn canımmmm
maşallah yaa benimde evim kalkmış gidiyor valla haftasonu temizlikçi kadın çağırıcam ne var ne yok temizlesin ütülerimide yapsın :)))

ay bu Naz beni delirtecek
emzik istiyor,ağlıyor,veriyorum ağzına.. eliyle tutup,çıkarıyor ağzından,basıyor yaygarayı:84:
sonra yine veriyorum,sonra yine çıkarıyor,sonra yine kıyamet kopuyor...
resmen dalga geçiyor benimle eşşek

hadi inşallahh..Rabbim bu ay inşallahh OL desinn..olsun bebeğinizzz....

gunaydınnnnnn şeker portakallarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın arkadaşlar:80:

günaydın kızlarrrrrrr. ...

canım çok çok geçmiş olsunnnn 15 gün bile beklemeseydin keşke ihmaql edilmez bel sonuçta.işallah fıtık degildirrrr.doktordan gelinceeee haberrr ver mutlakaaaa

eee çalışıosun hayatımmmm normal yanııı geçen sene benım de oyleydııı 15gunde kadın gelırdı temızlerdı utumu yapardı. şimdı ayda 1 genel temızlığe alıorum ama seneye tam gaz devammmm

adı gibi nazlı demekki hanfendiii..yirim onu bennn....

yerim ben onu ya annesine oyun yapıyor sıpa
bu arada canım naz ile tuna aynı babası ya hele naz babası kılıklı resmen :))
öyküye bayıldım sana çok benziyor maşallah çiykin kızına

aslında kimseye yaptırmazdım temizlik felan çalışssamda kendim yapardım hep, ama şimdi malum durumdan dolayı elimi hiç sürmüyorum kendini yormamak için ilk defa temizlikçi gelicek...zaten eger tutarsa bebiklerim hiç yapmam hep temizlikçi çağırırım

hoşgeldın canımm

hadi inşallahh..Rabbim bu ay inşallahh OL desinn..olsun bebeğinizzz....

günaydın kızlarrrrrrr. ...

günaydın canım hoşgeldin

çıkar tabi çıkarrrr
ohhh prensesler gibi tadını çıkar valla

hoşbulduk can'lar....

bugün üzücü bir haber aldım yaaliseden bir arkadaşım vardı ama uzun zamandır görüşemiyorduk..bana geçenlerde hamile olduğunu yazmıştı faceden..ama adeti gecikince dr.gitmiş bidaha gitmemiş bana hangi dr.gideyim sen kime gidiyosun diye sormuştu..kızın adet tarihinden hesaplamıştık bebek 2 aylık falandı..bende delimisin neden bukdr geç kaldın bidaha doktora gitmedin dedim..bu bebeği istememiş kız bide 5 yıllık evli.kazayla hamile kaldım doğum yapmaktan çok korkuyorum istemiyordum falan dedi.bende dedimki bak 5 yıldan sonra Allah vermiş hemde siz istemeden daha ne istiyosun böyle söyleme dedim..sonuçta 5 yıl korunuyormuş olmasa olmazdıda hemen.amannn giderim işte daha bebek küçük dedi.çok cahilsin dedim nedemek bebek küçük.bi git şimdi gitsen kesesi kalp atışları herşeyi görülür dedim..etrafımızdaki herkes sağlıklı hamilelik geçiriyor gibi görünüyolar ama neler neler oluyo bebeğin kalp atışlarını duymayınca bebeği hemen alıolar anneyi zehirlememesi için dedim gözü korktu sonunda doktora gitmeye ikna oldu..
doktora gitti ama kalp atışları duyulmadı başka bir dr.daha gitmiş bebek çoktan ölmüş ne diye bekliyosun ne diye gelmedin demişler ve anında bebeği almışlar...
şimdi diyoki doğumdan korkarken başıma gelenlere bak diyor..keşke bebeği istememezlik etmeseydi şimdii bebeğine çok üzülüyor.bende çok üzüldüm yaaa

evet canım naz aynı babası..tuna da baba tarafına benziyor..ama öykü bana benziyormuş..eee güzel olması da normal tabi

ocelerımızı gorelım lutfennnnn

dün bişi yapamadım şekerim tırnaklarımaaaa sadece pembeleri silip lacivert sürüp yüzük parmaklarıma noktacıklar yaptımm çok şeker durduuu

bu arada kızlarr ben dün ayşenin blogundaki tahinli keki yaptımmmm ımmmmhhhhhhhhhhh nefis olduuuuu

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 22

okurken hem çok üzüldüm hem çok kızdım arkadaşına...keşke daha önceden gitseymiş ya doktora ama iş işten çoktan geçmiş artık...çok sorumsuzca davranmış böle insanlara kızıyorum...gerçi başına böyle bişey gelecegini bilse heralde öyle davranmazdı neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyelim...

ilginçç..insan hiçmi merak etmezz gitmez dr.aaa.... :26:
Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…