kız uyumuştur deliii
inşallah canım bir çırpıda doğurcaz rabbim sağlıklı doğumlar versingünaydın canımmm....
Evet senle ben peş peşe doğurcazz inşallahh..
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsinnn...
Göstersin o günlerii... :97:
Dün benim oğluşumm 2-3 saat falan hareket etmedii..yemekten sonra yatmıştımm...
Ayy ne korktummm....
Annelik=panikkkk.....
evet canım hayırlısı mercan doğurmuş olabilir baksana içimize doğmuş gibi sıradakiiiiiiii yavyum diyoruzhayırlısıyla inşallah mercan dogurmus olmasın kızlar
En düşük En yüksek68 cm nasıl 9 ay oluyor ki ege 68 i geçeli çok oluyor vallahi..ya benımkı uzun ya senın aldıkların 9 dıyıp kucuk vallahı bılemedım...ama yına gore kıyafet al canım ..mesela sezon kıyafetı bıttıyde bırer takım al...zamanı gelınce gıder alırsın 2 gunluk ıs yıka kurut utule bence ...tum ayları almakla hata edıyorsun..yenı dogan kıyafetleını yanı zıbınlarını al tamam...5-6 takım yeter zıbın sana dıgerlerıne acele etme bebegının gelısımıne ve ıklıme gore cok cok degısır..benım gıydıremedıgım kıyafetlerım olmustu hep annem yuzunden o aldı ben hıc zalmamıstım..ama penye tarzı al yınede fazla kalın alma bebek tenı cok hassas...
bencede gelmiyorlarsa çıkaralım ne diye listeyi meşgul etsinlerki..
mesela hilmifatma,yaren,cerenankara,oğlak,nurum 84,epack,kontes26,dilemma,prenses016,karagul,
bunların geldiğini hiç görmedim..hiçte muhabbetim olmadı bunları çıkarabiliriz
günaydın canımayyy birden öyle yavyum deyinceee....:18: :18: :18:
benden önce mercan varrr sanırımmm... :18:
ben dün gece seni gördüm rüyamda...ve ne ilginçtirki benim antalyada okuduğum lisede beraber aynı sıradayızz...
senin tansiyonunmu ne düşüyorr..eşin sana tost ve çikolata gönderiyor biriylee...ama sen çocuktan kimliğini saklıyosunhemen almıyosun gönderdiklerini....
nekadann güzel bi rüya dimii...
günaydın kızlarrrr....
günaydın teyzoşlar dün kızımla kafa izni yaptık uykumuzu aldık dinlendikkzım bu ara kıpır kıpır maşallah bu arada
tinkercim önce yavyum bi hafta sora ben sorada seastar ve pembedana doğuracak
ayy sorma tınkerr yaaaa....
Artık kendi kendime gıcık olmaya başladımm.bu kadarda olmazz..
Komşum çaya çağırdı dünn..
Tam ona hareket etmiyo derkenn bizimki bi pıt yaptı...
Kes sesini demek istedi heraldee....
Bıktımı ki benim paranoyalarımdannn.... :26:
aynen öyle valla.ay seninde 30 hafta olmuş...sıra sana gelmesinde kime gelsin..günaydın canımmm....
Evet senle ben peş peşe doğurcazz inşallahh..
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsinnn...
Göstersin o günlerii... :97:
Dün benim oğluşumm 2-3 saat falan hareket etmedii..yemekten sonra yatmıştımm...
Ayy ne korktummm....
Annelik=panikkkk.....
bence doğurdu sesi soluğu çıkmıo.hayırlısıyla inşallah mercan dogurmus olmasın kızlar
günaydınnnn herkeseeeee
inşallah canım bir çırpıda doğurcaz rabbim sağlıklı doğumlar versin
bazen hareketsizlik kzımdada oluyor bende inan senin kadar paniğim nasıl korkuyorum anlatamam bazende öle vuruyoki üzülüyorum yorulacak diye
evet canım hayırlısı mercan doğurmuş olabilir baksana içimize doğmuş gibi sıradakiiiiiiii yavyum diyoruz
günaydın canımben seni görüyorum sen benii...geçende yine tinkeri ve egeyi görmüştüm egeyi resmen sevmiştim..benim tansiyonum çıktığına göre düşecek ozaman tost ve çikolata en sevdiğim ikili kızz içine doğmuş....eşimin gönderdiklerini almıyormuşum küsmüydüm ne
günaydın teyzoşlar dün kızımla kafa izni yaptık uykumuzu aldık dinlendikkzım bu ara kıpır kıpır maşallah bu arada
tinkercim önce yavyum bi hafta sora ben sorada seastar ve pembedana doğuracak
siz eskiden muhabbet ettiyseniz çıkarmayın ozaman ben kendime göre çıkarılması gerekenleri söledim siz istediğinizi çıkarın..En düşük En yüksek
1 aylık bebek 3000 g – 51 cm 5750 g – 59.5 cm
2 aylık bebek 3600 g – 53 cm 6600 g – 62.5 cm
3 aylık bebek 4150 g – 55 cm 7500 g – 65 cm
4 aylık bebek 4600 g – 57 cm 8250 g 67.5 cm
5 aylık bebek 5100 g – 58 cm 9000 g – 70 cm
6 aylık bebek 5500 g – 60 cm 9600 g – 72.5 cm
7 aylık bebek 6000 g – 62 cm 10250 g – 75 cm
8 aylık bebek 6300 g – 63 cm 10900 g 77 cm
9 aylık bebek 6700 g – 64.5 cm 11300 g – 78.5 cm
10 aylık bebek 6950 g – 66 cm 11900 g – 80 cm
11 aylık bebek 7200 g – 67.5 cm 12200 g – 81.5 cm
canım bebeğin aylara göre gelişimi böyle..bencede hata ediyorum şimdiden 6 aylıkken 9 aylıkken giydireceklerimi almaya ne gerek var ama güya 0-3 tamamlandı azda büyük alaym dedim..o aldığım 9 aylık 68 cmleri bence 4-5-6 iken giyer..bidaha almıcam ya yenidoğanları hazır zaten 4 kutu hastane çıkışı var yetmezmi.ben 2 almıştım babanesi teyzesi almışlar.4 oldu.çıt çıtl badileride tamam sayılır bi çok aldım..birkaçtanede 3-6 6-9 alırım yeter yaa dediği gibi bide giydiremezsem üzülürüm valla..
KONTES DILEMMA EPACK ZAMANINDA BAYA MUHABBET ETMISTIK CANIM ..ONLAR OLMAZ DA DIGERILERINI BENDE HATIRLAMIYORUM
hoşbulduk canım inşalalh canım hepimiz sağlıkı bi şekilde kavuşuruz bayblerimizehoşgelmişsen canımmmm ayy pembeden sonrada ben doğuaracam inş
günaydın tatlımgünaydınnnn herkeseeeee
aynen öyle valla.ay seninde 30 hafta olmuş...sıra sana gelmesinde kime gelsin..
bence doğurdu sesi soluğu çıkmıo.
aaa yaren geliyomuş yaa kusura bakma arkadaşım ben seni gelmio sanmıştım
aynen öyle valla.ay seninde 30 hafta olmuş...sıra sana gelmesinde kime gelsin..
yavyum maşallah büyüttün bebeği yıldızla sende..
doğan çabuk büyüyor ya baksana ege ye bahara gökçeninkine..
az kaldı biizmde herşey hazır olunca çok sabırsız olnuyor yaa:18:
günaydınnnn herkeseeeee
yok cnm ne olacak.ben sürekli gelip okuyorum ama yazacağım zaman bakıyorum kimse olmamış oluyor geri işlere bakıyorum.takipteyim yoksa senin kaynananla gezmeleri,yelizin ojeleri,egeyi,mert kağanı,baharı,bilge doğdu,ayşeyi
kısaca hep takipteyim yanii
biz geldik teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz geldik teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saol tatlım maşallah sende nerdeyse doğuracan sürekli yazmıyosun ya tickerini göremedik sıra şaşırması oldu paydonyavyum maşallah büyüttün bebeği yıldızla sende..
doğan çabuk büyüyor ya baksana ege ye bahara gökçeninkine..
az kaldı biizmde herşey hazır olunca çok sabırsız olnuyor yaa:18:
aynen öle canım panik atak olduk çıktıkdemekki hamilelerin hemen hepsinde var bu panik olma durumu...
bide ben bi an önce geçsin istiyorum zaman...kağan kocatepedede yazıyorr...
hamileler bu aylarda sıkılır hamilelekiten diyee.doğruuu...
...
no heyecan no stres no işşşşşşşşşayyy doğum mu sırayla mı heycan yaptım birden inş hepimize Allah kolay doğumlar sağlıklı bebişler verir kızlar
ben bu sıralar biraz stresliyimde onu aşmaya çalışıyorum vara yoğa ağlar durumdayım yani o derece normal mi bilmiyorum ama çok sulu göz oldum
görüyorum seni altta tatlımyok cnm ne olacak.ben sürekli gelip okuyorum ama yazacağım zaman bakıyorum kimse olmamış oluyor geri işlere bakıyorum.takipteyim yoksa senin kaynananla gezmeleri,yelizin ojeleri,egeyi,mert kağanı,baharı,bilge doğdu,ayşeyi
kısaca hep takipteyim yanii
vayyyyyyy hoşgeldinnn canım cım dur şu listeye yeni nickini yazayımmm
yeyim areni beeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?