Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz geldik teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne listesi nesli yaaa????

areni yemekte kolay olmayacak sanırım şekerrrcim, kolu bacağı durmuyo bu çocuğun... hep şikayer eder gibi oluyorum ama gece uykum bile yok inanınnn!!!!

kız pembe nerelerdesin bakem ne ticker var ne bişey nerdeyse bu kim diyecektim allahtan oğlunu tanıyoz
hoş geldin kuzucuk

areni yemekte kolay olmayacak sanırım şekerrrcim, kolu bacağı durmuyo bu çocuğun... hep şikayer eder gibi oluyorum ama gece uykum bile yok inanınnn!!!!

ayyy 7 ayımız bitti..daha hiç öyle uykumdan edecek kadar bi durum yaşamadımmm.... :26:
bizimki çok uslu sizinkilerin yanında demekkiii....

kız bizim liste biraz kısaltalım dedık sayfanın tumunu kaplıyo...senın ordakı adını mınıkaren yaptım onu dıyom ...
bu arada yaramaz olacak kesın ege de hıc durmazdı karnımda bazen acayıp sınırlenırdım uyutmazdı..hala daha da öle...sabah uyanalım dıye goz kapaklarımızı açmaya çalışıyo velet

Son düzenleme:
iyiyim yavyum bende çok şükür işte şafak sayıyoruz artık..
mercan doğurduysa sıra bende o zaman ayyy:18:
10 haziranda doktor kontrolü var işte büyük ihtimal sezeryen olacak o zaman belli olur kesin tarih

canım neyseki tahmin etmiştikşu işlerini yoluna koyda ilk çalıştıgınız ay gelcek bebegin inşallahhhh

kızz bu aradaaa dünn süperrrdiiiiii çok eglendik bizzz ama çorbamı hatırlatıyım hemnnn

ayyy 7 ayımız bitti..daha hiç öyle uykumdan edecek kadar bi durum yaşamadımmm.... :26:
bizimki çok uslu sizinkilerin yanında demekkiii....

benimki gece 23:30 dedin mi kalkıyoooo... uyucaz ya, seziyo mu ne? çok komik yaa saat gibi çocuk!!!
ve artık tekmeyle kalmıyo boks yapiyooooooo kuzum benimmmmm... sabah ezanına kadar konuştum eveli gün, yoook tık yok aren'de!!!! tam gaz devammmm

canım yaaaa tekrardan geçmiş olsun inşallahhhh fıtık degildirrrr.
ayyy deli kadın ama agzının payını vermişsinnn

canım valla bende ya küçük ya büyük aldım baya bi dengeszilik oldu bundan sonra birkaç daha alırım tamamdır bu iş...bizede halalar teyzeler örüyor eşimin halası baya bi çeyiz hazırlamış kızıma sağolsun..geçende bambu ipten ördü arkadaşım onlar daha sağlıklı...senin kuzucuğunda güle güle giysin mis gibi olmuşlar oh....
hoşbulduk canım inşalalh canım hepimiz sağlıkı bi şekilde kavuşuruz bayblerimize
kızına isim buldunmu

günaydın tatlım
yok ay bulamadık ama liste var hazır ondan seçicez ben alminada ısrarcıyım.eşim bikaç isim daha beğendi.nebilim neva,erva,almina,duru,doğa bu isimler hoşumuza gitti..birkaç daha vardı şimdi aklıma gelmed..siz buldunuzmu??
baya bir tapikteymişsin.kaynanamla gezmelerimi bile biliyosun valla
biz geldik teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin kızzz çağırmasak geleceğin yokkk
ayyyy...geçsinnn şu 8-9 haftadaaa.sağlıkla gelsin inşallahhhhhhhh.....

evet canımm..çok şükür bugünlere geldikk.Rabbime şükürler olsunnn...
sen nasılsınn???

inş çok az kalmış koskoca 30 hafta geçmiş...sağlıklı ve hayırlı doğumlarımız olur inş..

sen neler yaptın sakin olmak için ben bi türlü beceremiyorum

10 haziranda doktor kontrolü var işte büyük ihtimal sezeryen olacak o zaman belli olur kesin tarih
ay 10 haziran da bizimde kontrol var ...

yeni gelenlere slm olsun kızlar
bu arada ben halan daha minik kuşuma isim bulamadım

öyle deme seliz yaaa... şimdi uyumaya gidicem, izmir çok sıcak...dışarı çıkılmıyo, ewde oturulmuyooo... nasıl geçecek bu yaz bilmem...
sürekli canım dondurma istiyo oda yasak şeker yüklemem var yarın ((
sen napiosun anlat bakimmm hele? göbüş nasıl?

hayırlısı olsun inş.canımmm...

hoşbulduk tatlım ay tebrik ederim 31. haftanıııııııııııııı!!!!!!!!!! süper ya, arkandan geliorum bekle benii....

teşekkürler beybiii... gel gell peşimdennn....çatır çatır doğuralımmm...

neysem ozaman ara sıra gel emii habersiz bırakma elin topiklerinde gezeceğinee
burada ısınmaya başladı dün 28 dereceydi hava bu yaz türkiye çok sıcak geçecekmiş..napıcaz bilmiyorum vallabacaklarımızı ayırıp gezecez valla.yine sizin orda deniz var burda oda yokuyu dinlen bari bol bol oğluşunda çok hareketliymiş ayy benimki günde 6-7 pıt okadar çok uslu
ay benim göbüş bir türlü çıkmak bilmiyor yaa yeni yeni çıkmaya başladı işte dün çarşıda bi tanıdık hamile olduğumu anladı nasıl sevindimbiraz sertleşti göbüş...yakında foto koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…