Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aynen canım bizde karar veremiyoz ceren deren zeren..... diye listemiz uzayıp gidiyor

hoşbulduk canımmmm, nasılsınız bakalım????
iiyiyiz minik kızımla çok şükür bide iyi olmak için işin sırrı herşeye iyi gözle bakmaktan geçiyor, sen nasılsın tatlım

kızlar günaydınnnnn nasılsınız bakıyımmmmm
benim şimdi bankaya gitmem lazım yarım saate anca dönücem

bu arada kızlar dün ayşelerle buluştuk kocişler falannn çok eglendik eşide çok sıcak kanlı ve komikmiş güldürdü bizi çokk
bu arada dün ben doktora gittim genel anlamda bi baksın rahmime dieee.kist falan yok çükür ama yumurtalıklarım ve rahmim iltihap doluymuş baya fazlaymışş ilaç verdi iki tane onları kullanıcam şimdiii bideee hem ultrasonla hemde spelektum denen şeyle baktı taktı onu bi açtı makas gibi nasıl bagırdım ama :) ben onu istemiyodum dieee doktorda bende bi çok şeyi istemiom ama oluyo diip güldüüü
görüşürüz kuzularrrrrrrrrrrr

sen neler yaptın sakin olmak için ben bi türlü beceremiyorum

ay 10 haziran da bizimde kontrol var ...

yeni gelenlere slm olsun kızlar
bu arada ben halan daha minik kuşuma isim bulamadım
canım işin sırrı fazla düşünmemek ben şimdillik çantamı hazırlamadım bebişe bişiler almadım o stresteyim

benim kızım hepinizinkinden usla valla okdar narinki pıt pıtları uykuda duymam imkansız
yerim senin senin prenses kızını

koy vallahi fotonu ama unutma o pıt pıtlar patpata dönüşcek 2 haftaya kalmaz....hele var ya şimdi benimki langır lungur dönüyo takla atıyoooo...aklın almazz... uyumak yokkk!! kaslar bir kuvvetleniyo ki sorma gitsin... ben bi foto koyiiim size bakın bakalım son halimize... hoş facede var ama olsun...

canım iltihapsa çözülmeyecek bişi değil korkma sakın iyikide gitmişn
güle güle tatlım işini bitir gelde ocelerini gorelim

bizde tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz canım yaaa...
nasıl hareketli bi bebiş mi kızçennn?

hopsssssssssss sıranı bekle bikerem
sırada biz varuk
sıra kavgası ediyomuşuz
evet ben de varım bende varım

benim kızım hepinizinkinden usla valla okdar narinki pıt pıtları uykuda duymam imkansız

sen 1-2 haftasonra görürsün uslumu yaramaz mı
kordonu ile ip atlıyo sankim içimde yer değiştirdiğini o kadar net görebiliyorum ki

yaa benim karnım var ama öyle kocaman değil yani 6.5 aylık olduk ama kimsine göre karnım daha az belliymiş bebeğim sağlıklı mı sağlıklı ben sağlıklımıyım sağlıklıyım gerisi önemli değil yani kocaman olup da ondan sonra vermesi dert annem benim 45 kilo ile hamile kalmış 80 ile doğuma gitmiş şimdi kilolar duruyo tabi

benimki bazen gün boyu hareketli oluyo ama...öyle kendi halinde yavrumm..geçen gün kaburgamı acıttı accııkk..okadarrr... güzel Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...

hopsssssssssss sıranı bekle bikerem
sırada biz varuk
sıra kavgası ediyomuşuz

pembiş naptın sennn.yıldızın sırasını nasıl alırsınnn....

ama daha durr..bende adam akıllı tekmelerini 20.haftada hissetmeye başlamıştımm.seninkide git gide güçlenecek..yeni başlıyosun yani daha...

gecmıs olsun ben de de vardı bir ara...soğan kürü yapmıştım çok iyi geldi..ayaklarını üşütme..bak deli gibi halı yıkıyorsun ..işte hep ondan oluyor bunlar

gündüzleri kzımda tık yok akşamları uzanınca hissediyorum gecede çok uslu maşallah sabahta benle uyanıyor sanıırım normal bi bebek ne uslu ne yaramaz

yuvarlanmak dedin de aklıma geçen yıl denize girdiğim halim geldi..hani denizlerde dubalar olur ya aynı öleydim yarım batık yarım dışarda...dev anası gibiydim ya...bir de utanmadan bikini giymişim ipli.... şimdi bakıyom da.(.ipli derken tanga değil..yanlış anlaşılmasın.)sen ne zaman gırcen denıze..havalar ısınmıştır ıyıden ıyıye...ama izmirin sıcağı hakketten beter ya..nemli allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canımm..dikkat et kendinee....

oh ne güel dün akşam keyif yapmışsınız...
geçmiş olsun tatlım ayaklarını üşüttün tabi okdr halı yıkarsan...senin şimdi çok dikkat etmen lazım..
olsun kız koy yinede bende koyayım akşama..ben ençok eşimin hissetmesini istiyorum geçen akşam tekmelediğini hissetti birkere ama başka tık yok 2 saat eli göbüşümde bekledi yazık...benden 3 hafta önde bi arkdşm var o eşimle dışardan görüyoruz oyadığını dio şok oldumm ama kızın karnı kocaman 9 aylık gibi belki ondandır dedik
tabiki orası öyle.ben zaten çıtı pıtı hamile olmayı seviyorum bizim aile hep öyleydi ablam var 6.aydan sonra şiştilerbenimde şimdi 5,5 ay oldu biraz dışardan hamiş gibi durmak istiyorum zorla göbeğimi şişiriyorum itiyorum bazen göbeğim şiş duruyor bazen değil.çok ilginç 3 gün önce göbüşüm varken bugün yok mesela yediğimle içtiğimle alakalı sanırım...bide genelde akşamları daha çok çıkıyor sabahları daha az..anne çok kilo almış ya 35 kilookaç kilo doğdun kızzz

bazen çok yoğun hissediyorum bazende tvnin sesi bile kısılıo elim karnımda bekliyorum..neyse bundan sonraa eşimde yavaş yavaş hisseder heralde.sen naptın nezaman izne ayrılıyosun???

günaydın kızlarrr nabersiniz?
ay bugün hiç iyi deilim ben ya moralim çok bozuldu...dün akşam acayip karnım agrıdı yattım hep sabahda biraz akıntı gelmiş nasıl korktum nasıl :18: :18: eşime söledim telaşlanma dedi yarın test yaptırmaya kendi doktorumuza gideriz hemde bi bakar dedi neyin nesi diye... o yüzden bugün test yaptırmaya gitmedim önemli bişey yoktur dimi kızlar inş devamı gelmez akıntının

bide açıköğretim cvp anahtarını yayınlamış bende cvpları almıştım hep ve 2 dersten büte kalıyorum ya offf hiç büte kalmamıştım ilk olucak bu bugün hep akslilik yaşıyorum hayırdır inş..neyse çok uzattım...

çiğdoşum canım benim çok geçmiş olsun inş testlerin iyi çıkarda fıtık deilsindir canım

yelizcim sanada çok geçmiş olsun tatlım ya iyikide gitmişsin doktora kafanada çok takma ilaçlarla düzelir inş canım

ayşecim ne zaman ne olacagını bilemiyoruz işte canını sıkma inş hakkımızda hayırlı olur bu yaşadıklarımız bu kadar sabrın mükafatını alırsın bebegim merak etme inş.

pembedanammmm nerelerdesin kız sen özledim seniiiii büyütmüşsün sıpayı artık tekmeleriyle uyutmuyor seni he olsun saglıgı sıhhati yerinde olsun yeter dimi maşallah kuzucuguna

deniz olsada bizde dev anası gibi yüzsek

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama kayınvaldem beni beklio açlıktan tansiyonu düşer gideyim hemen...yol uzun...Allaha emanet olun fıstıklar....

Son düzenleme:

Utanmazzzzzz....
Milletin göz zevkini ne hakla bozuyosunki sennnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…