- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
aynen canım bizde karar veremiyoz ceren deren zeren..... diye listemiz uzayıp gidiyoryok ay bulamadık ama liste var hazır ondan seçicez ben alminada ısrarcıyım.eşim bikaç isim daha beğendi.nebilim neva,erva,almina,duru,doğa bu isimler hoşumuza gitti..birkaç daha vardı şimdi aklıma gelmed..siz buldunuzmu??
baya bir tapikteymişsin.kaynanamla gezmelerimi bile biliyosun valla
hoşgeldin kızzz çağırmasak geleceğin yokkk
inş çok az kalmış koskoca 30 hafta geçmiş...sağlıklı ve hayırlı doğumlarımız olur inş..
iiyiyiz minik kızımla çok şükür bide iyi olmak için işin sırrı herşeye iyi gözle bakmaktan geçiyor, sen nasılsın tatlımhoşbulduk canımmmm, nasılsınız bakalım????
canım işin sırrı fazla düşünmemek ben şimdillik çantamı hazırlamadım bebişe bişiler almadım o stresteyimsen neler yaptın sakin olmak için ben bi türlü beceremiyorum
ay 10 haziran da bizimde kontrol var ...
yeni gelenlere slm olsun kızlar
bu arada ben halan daha minik kuşuma isim bulamadım
yerim senin senin prenses kızınıbenim kızım hepinizinkinden usla vallaokdar narinki pıt pıtları uykuda duymam imkansız
neysem ozaman ara sıra gel emii habersiz bırakma elin topiklerinde gezeceğinee
burada ısınmaya başladı dün 28 dereceydi hava bu yaz türkiye çok sıcak geçecekmiş..napıcaz bilmiyorum vallabacaklarımızı ayırıp gezecez valla.yine sizin orda deniz var burda oda yok uyu dinlen bari bol bol oğluşunda çok hareketliymiş ayy benimki günde 6-7 pıt okadar çok uslu
ay benim göbüş bir türlü çıkmak bilmiyor yaa yeni yeni çıkmaya başladı işte dün çarşıda bi tanıdık hamile olduğumu anladı nasıl sevindimbiraz sertleşti göbüş...yakında foto koyucam
canım iltihapsa çözülmeyecek bişi değil korkma sakın iyikide gitmişnkızlar günaydınnnnnnasılsınız bakıyımmmmm
benim şimdi bankaya gitmem lazım yarım saate anca dönücem
bu arada kızlar dün ayşelerle buluştuk kocişler falannn çok eglendik eşide çok sıcak kanlı ve komikmiş güldürdü bizi çokk
bu arada dün ben doktora gittim genel anlamda bi baksın rahmime dieee.kist falan yok çükür ama yumurtalıklarım ve rahmim iltihap doluymuş baya fazlaymışşilaç verdi iki tane onları kullanıcam şimdiii bideee hem ultrasonla hemde spelektum denen şeyle baktı taktı onu bi açtı makas gibi nasıl bagırdım ama :) ben onu istemiyodum dieee doktorda bende bi çok şeyi istemiom ama oluyo diip güldüüü
görüşürüz kuzularrrrrrrrrrrr
aynen canım bizde karar veremiyoz ceren deren zeren..... diye listemiz uzayıp gidiyor
iiyiyiz minik kızımla çok şükür bide iyi olmak için işin sırrı herşeye iyi gözle bakmaktan geçiyor, sen nasılsın tatlım
evet ben de varım bende varımhopsssssssssss sıranı bekle bikerem
sırada biz varuk
sıra kavgası ediyomuşuz
benim kızım hepinizinkinden usla vallaokdar narinki pıt pıtları uykuda duymam imkansız
yaa benim karnım var ama öyle kocaman değil yani 6.5 aylık olduk ama kimsine göre karnım daha az belliymiş bebeğim sağlıklı mı sağlıklı ben sağlıklımıyım sağlıklıyım gerisi önemli değil yani kocaman olup da ondan sonra vermesi dert annem benim 45 kilo ile hamile kalmış 80 ile doğuma gitmiş şimdi kilolar duruyo tabineysem ozaman ara sıra gel emii habersiz bırakma elin topiklerinde gezeceğinee
burada ısınmaya başladı dün 28 dereceydi hava bu yaz türkiye çok sıcak geçecekmiş..napıcaz bilmiyorum vallabacaklarımızı ayırıp gezecez valla.yine sizin orda deniz var burda oda yok uyu dinlen bari bol bol oğluşunda çok hareketliymiş ayy benimki günde 6-7 pıt okadar çok uslu
ay benim göbüş bir türlü çıkmak bilmiyor yaa yeni yeni çıkmaya başladı işte dün çarşıda bi tanıdık hamile olduğumu anladı nasıl sevindimbiraz sertleşti göbüş...yakında foto koyucam
benimki gece 23:30 dedin mi kalkıyoooo... uyucaz ya, seziyo mu ne? çok komik yaa saat gibi çocuk!!!
ve artık tekmeyle kalmıyo boks yapiyooooooo kuzum benimmmmm... sabah ezanına kadar konuştum eveli gün, yoook tık yok aren'de!!!! tam gaz devammmm
hopsssssssssss sıranı bekle bikerem
sırada biz varuk
sıra kavgası ediyomuşuz
benim kızım hepinizinkinden usla vallaokdar narinki pıt pıtları uykuda duymam imkansız
kızlar günaydınnnnnnasılsınız bakıyımmmmm
bu arada kızlar dün ayşelerle buluştuk kocişler falannn çok eglendik eşide çok sıcak kanlı ve komikmiş güldürdü bizi çokk
bu arada dün ben doktora gittim genel anlamda bi baksın rahmime dieee.kist falan yok çükür ama yumurtalıklarım ve rahmim iltihap doluymuş baya fazlaymışşilaç verdi iki tane onları kullanıcam şimdiii bideee hem ultrasonla hemde spelektum denen şeyle baktı taktı onu bi açtı makas gibi nasıl bagırdım ama :) ben onu istemiyodum dieee doktorda bende bi çok şeyi istemiom ama oluyo diip güldüüü
gündüzleri kzımda tık yok akşamları uzanınca hissediyorum gecede çok uslu maşallah sabahta benle uyanıyor sanıırım normal bi bebek ne uslu ne yaramazbizde tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz canım yaaa...
nasıl hareketli bi bebiş mi kızçennn?
evet ben de varım bende varım
sen 1-2 haftasonra görürsün uslumu yaramaz mı
kordonu ile ip atlıyo sankim içimde yer değiştirdiğini o kadar net görebiliyorum ki
yaa benim karnım var ama öyle kocaman değil yani 6.5 aylık olduk ama kimsine göre karnım daha az belliymiş bebeğim sağlıklı mı sağlıklı ben sağlıklımıyım sağlıklıyım gerisi önemli değil yani kocaman olup da ondan sonra vermesi dert annem benim 45 kilo ile hamile kalmış 80 ile doğuma gitmiş şimdi kilolar duruyo tabi
bizde tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz canım yaaa...
nasıl hareketli bi bebiş mi kızçennn?
kızlar günaydınnnnnnasılsınız bakıyımmmmm
oh ne güel dün akşam keyif yapmışsınız...kızlar günaydınnnnnnasılsınız bakıyımmmmm
olsun kız koy yinede bende koyayım akşama..ben ençok eşimin hissetmesini istiyorum geçen akşam tekmelediğini hissetti birkere ama başka tık yok 2 saat eli göbüşümde bekledi yazık...benden 3 hafta önde bi arkdşm var o eşimle dışardan görüyoruz oyadığını dio şok oldumm ama kızın karnı kocaman 9 aylık gibi belki ondandır dedikkoy vallahi fotonu ama unutma o pıt pıtlar patpata dönüşcek 2 haftaya kalmaz....hele var ya şimdi benimki langır lungur dönüyo takla atıyoooo...aklın almazz... uyumak yokkk!! kaslar bir kuvvetleniyo ki sorma gitsin... ben bi foto koyiiim size bakın bakalım son halimize... hoş facede var ama olsun...
tabiki orası öyle.ben zaten çıtı pıtı hamile olmayı seviyorum bizim aile hep öyleydi ablam var 6.aydan sonra şiştilerevet ben de varım bende varım
sen 1-2 haftasonra görürsün uslumu yaramaz mı
kordonu ile ip atlıyo sankim içimde yer değiştirdiğini o kadar net görebiliyorum ki
yaa benim karnım var ama öyle kocaman değil yani 6.5 aylık olduk ama kimsine göre karnım daha az belliymiş bebeğim sağlıklı mı sağlıklı ben sağlıklımıyım sağlıklıyım gerisi önemli değil yani kocaman olup da ondan sonra vermesi dert annem benim 45 kilo ile hamile kalmış 80 ile doğuma gitmiş şimdi kilolar duruyo tabi
benimki bazen gün boyu hareketli oluyo ama...öyle kendi halinde yavrumm..geçen gün kaburgamı acıttı accııkk..okadarrr... güzel Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...
pembiş naptın sennn.yıldızın sırasını nasıl alırsınnn....
ama daha durr..bende adam akıllı tekmelerini 20.haftada hissetmeye başlamıştımm.seninkide git gide güçlenecek..yeni başlıyosun yani daha...
yuvarlanmak dedin de aklıma geçen yıl denize girdiğim halim geldi..hani denizlerde dubalar olur ya aynı öleydim yarım batık yarım dışarda... dev anası gibiydim ya...bir de utanmadan bikini giymişim ipli.... şimdi bakıyom da.(.ipli derken tanga değil..yanlış anlaşılmasın .)sen ne zaman gırcen denıze..havalar ısınmıştır ıyıden ıyıye...ama izmirin sıcağı hakketten beter ya..nemli allah yardımcın olsun
yuvarlanmak dedin de aklıma geçen yıl denize girdiğim halim geldi..hani denizlerde dubalar olur ya aynı öleydim yarım batık yarım dışarda... [sıze="3"]dev anası [/sıze] gibiydim ya...bir de utanmadan bikini giymişim ipli.... şimdi bakıyom da.(.ipli derken tanga değil..yanlış anlaşılmasın .)sen ne zaman gırcen denıze..havalar ısınmıştır ıyıden ıyıye...ama izmirin sıcağı hakketten beter ya..nemli allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?