Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
birkaç hafta sonra sabah yataktan çıkmadan aç karnına sırt üstü yatacaksın... o zaman yeri dar geliyo sıpaların sanırım deli gibi vuruolar sırtüstü yatıncaaaa... o zaman duyarrrr...

deniz olsada bizde dev anası gibi yüzsek

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama kayınvaldem beni beklio açlıktan tansiyonu düşer gideyim hemen...yol uzun...Allaha emanet olun fıstıklar....

aman ne kıymetli kayınvalidesi bununda beee... bizim içinde ye börektennn bize yasak artık

ben sizi yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
canım hoşgeldin hemen morelini bozma lütfen yaa akıntı bu kanama değil ya Allah korusun bence tam tersi sevin ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce yoğun akıntım olmuştu belki seninde öyledir yarın mutlu olucaz hep birlikte yeterki sen pozitif ol!!
ay cevap anahtarımı yayınlanmış bende kaşama bakayım bariii:18::18::18:kesin büte kaldım...
birkaç hafta sonra sabah yataktan çıkmadan aç karnına sırt üstü yatacaksın... o zaman yeri dar geliyo sıpaların sanırım deli gibi vuruolar sırtüstü yatıncaaaa... o zaman duyarrrr...

ozaman bu hafta sonu açken babamızı uyandırıyoruz ve bekliyoruz

hoşbulduk canım ama akıntım koyu pembe renkteydi o yüzden korktum canım...
inşallah dedigin gibi yarın güzel haber veririm size
bak bak canım inş kalmazsın ya off yeniden ders çalışmak çok zor

aman ne kıymetli kayınvalidesi bununda beee... bizim içinde ye börektennn bize yasak artık

kızzz yok ne kıymetlisi o bana gelirken hep bişeylar yapıo getiriyo bende elim boş gitmeyim bari dedim.napim anam sana anan bakıo benim anam çalışıo ben kaynanama mecburumgeçengün canım madımak istedi pişirmiş göndermiş sağolsun arasıra gönül yapmak iyidirbak bende börek götürüyomkızz sana yasakmıı bnm hamiş 2 arkadaşım var onlarda yasaklandıı artık okdr çok yemiyorlar demekki baştan dikkat etmek lazım...dikkat et kızz ozaman sağlıklı ye bana bakma sen

şekerim iyi çıkarsa serbest... ama ben 1-2 taneyle doymuyorummm ((((

bazen çok yoğun hissediyorum bazende tvnin sesi bile kısılıo elim karnımda bekliyorum..neyse bundan sonraa eşimde yavaş yavaş hisseder heralde.sen naptın nezaman izne ayrılıyosun???

CANIM BEN BU HAFTA KONTROLE GİDİCEMMM...
MUHTEMELEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SON...CUMARTESİ BELLİ OLUR YANİİ...

CANIMM AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME LÜTFENN..NİYE TUTMASINKİ DİMİ..TUTMAMASI İÇİN Bİ SEBEP YOK aLLAHIN İZNİYLEE..YARIN BERAT KANDİLİYMİŞŞŞ...MÜBAREK GÜNDE HAYIRLI HABERLER ALICAZ İNŞALAHHHH...

görüşürz tatlım iyi kahvaltılar kayınvalideciginle:))
valla sana bu konuda çok imreniyorum kayınvalidenle olan muhabbetinize allah bozmasın valla

dün akşamda eşimle msn de konuşurken kayınvalidem göbeğine bakıyım dedi..gösterdimm.kadın sevinçten napıcağını şaşırdı..eşimi öptüüü...
Bende dedim dalgamı geçiyosunuz benlee..size kuğu gölü balesi yaparımm...
Yaptımda hatta..ayyy ne kadann pişkin bi gelinnn... :78:

beni ve zıbıdıklarımı takip etmiyorsun yani
canım yaaaa tekrardan geçmiş olsun inşallahhhh fıtık degildirrrr.
ayyy deli kadın ama agzının payını vermişsinnn
ay sorma pek bi sinir oldum..neyse karar verdim,yarın başlıyorum diyete..nasılısa emzirme işi bitti.
canımm hemen olumsuz düşünme bakalım.hatırlasana benimde olmuştu..benimki kanamaydı hemde.pembe falan değildi,kırmızıydı..hem çoğul gebeliklerde olması çok normal bunların.. iki mercimeğin var senin unutma

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN
Günü Geçen Arkadaşlarımız

................
beklenen Regl Tarihleri
paradiesAngel...............5 Haziran

HAMİŞLERİMİZ
AĞUSTOS-ELLÜL-EKİM-KASIM
mercan.aCOLOR]-yaren0144-yavyum

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
Yildiz10--minikaren-seastar-seliz-gamzelikız-Mguner

NİSAN
Kötükedisero

MAYIS
?????????????????

DESTEKÇİ ANNELERİMİZ
BenIpek-sevtapduzyol

TOPİĞİMİZİN KIYMETLİ BEBEKLERİ
Yaşama sırası sizde​

BenIpek ve yavrusu Başak 10.05.2010
Kontes26 ve yavruları Ecmel ve Elvin 12.08.2010
Tinkerbell09 ve yavrusu Ege 07.09.2010
e-pack ve yavrusu Nilsu 27.09.2010
aydemet ve yavrusu Mert 18.10.2010
Zehsel ve yavrusu Rüzgar 24.10.2010
dilemma ve yavruları Arda ve Duru 26.10.2010
Sedef35 ve yavrusu Beril 17.11.2010
idilcan ve yavrusu Bahar 22.12.2010
melojj ve yavrusu Elif 28.12.2010
elmi ve yavrusu Betül Zümra 01.01.2011
prensesss016 ve yavrusu Enes 04.01.2011
superisiyim ve yavrusu Deniz 11.01.2011
gökcegökce ve yavrusu Mert Kağan 19.01.2011
karagul ve yavrusu Miray 31.01.2011
clemantine ve yavrusu Mert 01.02.2011
topukluayakkabı ve yavruları Tuna,Öykü ve Naz 22.02.2011
Su06 ve yavrusu Ceren 14.04.2011
Sarilale ve yavrusu Asya 21.04.2011
zonox ve yavrusu Arda 10.05.2011
Adamerve ve yavrusu Bilge 17.05.2011
belle ve yavrusu Berranur 24.05.2011

Son düzenleme:

3.600 doğmuşum ben hem kendisine kilo almış annem resimleri fln var uzun elbiseler arkası yere deyiyor önü mini gibi

canım bozma moralini tamam mı kötü şeyler de düşünme sakın herşey tam istediğin gibi olucak Allahın izni ile

deniz olsada bizde dev anası gibi yüzsek

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama kayınvaldem beni beklio açlıktan tansiyonu düşer gideyim hemen...yol uzun...Allaha emanet olun fıstıklar....

evett evttt bizde yüzelim lütfen yüzelim doktor bana uzak yerler yasak dedi bizde adapazarına gidicez orda güzel bi otel varmış artık onunla idare edicem bu sene ama seneye kısmetse 3 ay kalıcam annemlerin yanında kuşadasında kızımla beraber eşimde arada gelir gider o o kadra kalamz da

maşallah size
canım benim canını sıkma hemen hatırlasana hatıcede de öle bırsey olmustu zannedersem yalnıs hatırlamıyorsam ...önemli değildir canını sıkıp olumsuz etkıleme durumu ...

Utanmazzzzzz....
Milletin göz zevkini ne hakla bozuyosunki sennnnnnnn....

aa gerçektenmi canım yarın berat kandilimi??çok sevindim ya inş bu mübarek günde güzel haberler alırım ya

ay alemsin canım ya valla bravo size bu kadar samimiyet güzel bişi olsa gerek maşallah diyeyim

kız senin zıbıdıklarını yerim ben yer en büyük takipçisiyim ben

çoğul gebeliklerde böle oldugunu bilmiyordum canım inş öledirde ya yarın olsada rahatlıcam inş
saol canım benim

canım bozma moralini tamam mı kötü şeyler de düşünme sakın herşey tam istediğin gibi olucak Allahın izni ile

inşallah canım ya inşallah bende böle olcam işteee :))

canım benim canını sıkma hemen hatırlasana hatıcede de öle bırsey olmustu zannedersem yalnıs hatırlamıyorsam ...önemli değildir canını sıkıp olumsuz etkıleme durumu ...

dogru sölüyosun ya hatcedede öle olmuştu şimdi int baktımda tutunma lekelenmesi diyolar ay inşallah öledir canım ya çok saolun destekleriniz için

canım iltihapsa çözülmeyecek bişi değil korkma sakın iyikide gitmişn
güle güle tatlım işini bitir gelde ocelerini gorelim

canım sagol çok sıkmadım canımı çünkü bende sürekli oluyo zaten dikkat etmiyorum hiç küçükken bi kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim kan işiyodum resmen o zamandan ber en ufak bi üşütmede tekrarlıyooo malesef bende dikkat etmiomm işteee

gecmıs olsun ben de de vardı bir ara...soğan kürü yapmıştım çok iyi geldi..ayaklarını üşütme..bak deli gibi halı yıkıyorsun ..işte hep ondan oluyor bunlar

soganı kaynatıp suyunumu içtin canım nasıl yaptınkii:26::26:
evet yaaa deliyim ben zaten kendimeeee böööööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…