birkaç hafta sonra sabah yataktan çıkmadan aç karnına sırt üstü yatacaksın... o zaman yeri dar geliyo sıpaların sanırım deli gibi vuruolar sırtüstü yatıncaaaa... o zaman duyarrrr...oh ne güel dün akşam keyif yapmışsınız...
geçmiş olsun tatlım ayaklarını üşüttün tabi okdr halı yıkarsan...senin şimdi çok dikkat etmen lazım..
olsun kız koy yinede bende koyayım akşama..ben ençok eşimin hissetmesini istiyorum geçen akşam tekmelediğini hissetti birkere ama başka tık yok 2 saat eli göbüşümde bekledi yazık...benden 3 hafta önde bi arkdşm var o eşimle dışardan görüyoruz oyadığını dio şok oldumm ama kızın karnı kocaman 9 aylık gibi belki ondandır dedik
tabiki orası öyle.ben zaten çıtı pıtı hamile olmayı seviyorum bizim aile hep öyleydi ablam var 6.aydan sonra şiştilerbenimde şimdi 5,5 ay oldu biraz dışardan hamiş gibi durmak istiyorum zorla göbeğimi şişiriyorum itiyorum bazen göbeğim şiş duruyor bazen değil.çok ilginç 3 gün önce göbüşüm varken bugün yok mesela yediğimle içtiğimle alakalı sanırım...bide genelde akşamları daha çok çıkıyor sabahları daha az..anne çok kilo almış ya 35 kiloo kaç kilo doğdun kızzz
bazen çok yoğun hissediyorum bazende tvnin sesi bile kısılıo elim karnımda bekliyorum..neyse bundan sonraa eşimde yavaş yavaş hisseder heralde.sen naptın nezaman izne ayrılıyosun???
deniz olsada bizde dev anası gibi yüzsek
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama kayınvaldem beni beklio açlıktan tansiyonu düşergideyim hemen...yol uzun...Allaha emanet olun fıstıklar....
ben sizi yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
canım hoşgeldin hemen morelini bozma lütfen yaa akıntı bu kanama değil ya Allah korusun bence tam tersi sevin ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce yoğun akıntım olmuştu belki seninde öyledirgünaydın kızlarrr nabersiniz?
ay bugün hiç iyi deilim ben ya moralim çok bozuldu...dün akşam acayip karnım agrıdı yattım hep sabahda biraz akıntı gelmiş nasıl korktum nasıl :18: :18: eşime söledim telaşlanma dedi yarın test yaptırmaya kendi doktorumuza gideriz hemde bi bakar dedi neyin nesi diye... o yüzden bugün test yaptırmaya gitmedimönemli bişey yoktur dimi kızlar inş devamı gelmez akıntının
bide açıköğretim cvp anahtarını yayınlamış bende cvpları almıştım hep ve 2 dersten büte kalıyorum ya offf hiç büte kalmamıştım ilk olucak bubugün hep akslilik yaşıyorum hayırdır inş..neyse çok uzattım...
çiğdoşum canım benim çok geçmiş olsun inş testlerin iyi çıkarda fıtık deilsindir canım
yelizcim sanada çok geçmiş olsun tatlım ya iyikide gitmişsin doktora kafanada çok takma ilaçlarla düzelir inş canım
ayşecim ne zaman ne olacagını bilemiyoruz işte canını sıkma inş hakkımızda hayırlı olur bu yaşadıklarımızbu kadar sabrın mükafatını alırsın bebegim merak etme inş.
pembedanammmm nerelerdesin kız sen özledim seniiiiibüyütmüşsün sıpayı artık tekmeleriyle uyutmuyor seni he olsun saglıgı sıhhati yerinde olsun yeter dimi maşallah kuzucuguna
birkaç hafta sonra sabah yataktan çıkmadan aç karnına sırt üstü yatacaksın... o zaman yeri dar geliyo sıpaların sanırım deli gibi vuruolar sırtüstü yatıncaaaa... o zaman duyarrrr...
ben sizi yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
canım hoşgeldin hemen morelini bozma lütfen yaa akıntı bu kanama değil ya Allah korusun bence tam tersi sevin ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce yoğun akıntım olmuştu belki seninde öylediryarın mutlu olucaz hep birlikte yeterki sen pozitif ol!!
ay cevap anahtarımı yayınlanmış bende kaşama bakayım bariii:18::18::18:kesin büte kaldım...
ozaman bu hafta sonu açken babamızı uyandırıyoruz ve bekliyoruz
aman ne kıymetli kayınvalidesi bununda beee...bizim içinde ye börektennn bize yasak artık
kızzz yok ne kıymetlisi o bana gelirken hep bişeylar yapıo getiriyo bende elim boş gitmeyim bari dedim.napim anam sana anan bakıo benim anam çalışıo ben kaynanama mecburumgeçengün canım madımak istedi pişirmiş göndermiş sağolsun arasıra gönül yapmak iyidir bak bende börek götürüyom kızz sana yasakmıı bnm hamiş 2 arkadaşım var onlarda yasaklandıı artık okdr çok yemiyorlar demekki baştan dikkat etmek lazım...dikkat et kızz ozaman sağlıklı ye bana bakma sen
kızlar haydin ben kaçtımmm
bazen çok yoğun hissediyorum bazende tvnin sesi bile kısılıo elim karnımda bekliyorum..neyse bundan sonraa eşimde yavaş yavaş hisseder heralde.sen naptın nezaman izne ayrılıyosun???
günaydın kızlarrr nabersiniz?
ay bugün hiç iyi deilim ben ya moralim çok bozuldu...dün akşam acayip karnım agrıdı yattım hep sabahda biraz akıntı gelmiş nasıl korktum nasıl :18: :18: eşime söledim telaşlanma dedi yarın test yaptırmaya kendi doktorumuza gideriz hemde bi bakar dedi neyin nesi diye... o yüzden bugün test yaptırmaya gitmedimönemli bişey yoktur dimi kızlar inş devamı gelmez akıntının
bide açıköğretim cvp anahtarını yayınlamış bende cvpları almıştım hep ve 2 dersten büte kalıyorum ya offf hiç büte kalmamıştım ilk olucak bubugün hep akslilik yaşıyorum hayırdır inş..neyse çok uzattım...
çiğdoşum canım benim çok geçmiş olsun inş testlerin iyi çıkarda fıtık deilsindir canım
görüşürz tatlım iyi kahvaltılar kayınvalideciginle:))
valla sana bu konuda çok imreniyorum kayınvalidenle olan muhabbetinize allah bozmasın valla
yok cnm ne olacak.ben sürekli gelip okuyorum ama yazacağım zaman bakıyorum kimse olmamış oluyor geri işlere bakıyorum.takipteyim yoksa senin kaynananla gezmeleri,yelizin ojeleri,egeyi,mert kağanı,baharı,bilge doğdu,ayşeyi
kısaca hep takipteyim yanii
ay sorma pek bi sinir oldum..neyse karar verdim,yarın başlıyorum diyete..nasılısa emzirme işi bitti.canım yaaaa tekrardan geçmiş olsun inşallahhhh fıtık degildirrrr.
ayyy deli kadın ama agzının payını vermişsinnn
canımm hemen olumsuz düşünme bakalım.hatırlasana benimde olmuştu..benimki kanamaydı hemde.pembe falan değildi,kırmızıydı..hem çoğul gebeliklerde olması çok normal bunların.. iki mercimeğin var senin unutmagünaydın kızlarrr nabersiniz?
yelizcim sanada çok geçmiş olsun tatlım ya iyikide gitmişsin doktora kafanada çok takma ilaçlarla düzelir inş canım
ayşecim ne zaman ne olacagını bilemiyoruz işte canını sıkma inş hakkımızda hayırlı olur bu yaşadıklarımızbu kadar sabrın mükafatını alırsın bebegim merak etme inş.
pembedanammmm nerelerdesin kız sen özledim seniiiiibüyütmüşsün sıpayı artık tekmeleriyle uyutmuyor seni he olsun saglıgı sıhhati yerinde olsun yeter dimi maşallah kuzucuguna
oh ne güel dün akşam keyif yapmışsınız...
geçmiş olsun tatlım ayaklarını üşüttün tabi okdr halı yıkarsan...senin şimdi çok dikkat etmen lazım..
olsun kız koy yinede bende koyayım akşama..ben ençok eşimin hissetmesini istiyorum geçen akşam tekmelediğini hissetti birkere ama başka tık yok 2 saat eli göbüşümde bekledi yazık...benden 3 hafta önde bi arkdşm var o eşimle dışardan görüyoruz oyadığını dio şok oldumm ama kızın karnı kocaman 9 aylık gibi belki ondandır dedik
tabiki orası öyle.ben zaten çıtı pıtı hamile olmayı seviyorum bizim aile hep öyleydi ablam var 6.aydan sonra şiştilerbenimde şimdi 5,5 ay oldu biraz dışardan hamiş gibi durmak istiyorum zorla göbeğimi şişiriyorum itiyorum bazen göbeğim şiş duruyor bazen değil.çok ilginç 3 gün önce göbüşüm varken bugün yok mesela yediğimle içtiğimle alakalı sanırım...bide genelde akşamları daha çok çıkıyor sabahları daha az..anne çok kilo almış ya 35 kiloo kaç kilo doğdun kızzz
günaydın kızlarrr nabersiniz?
deniz olsada bizde dev anası gibi yüzsek
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama kayınvaldem beni beklio açlıktan tansiyonu düşergideyim hemen...yol uzun...Allaha emanet olun fıstıklar....
canım benim canını sıkma hemen hatırlasana hatıcede de öle bırsey olmustu zannedersem yalnıs hatırlamıyorsam ...önemli değildir canını sıkıp olumsuz etkıleme durumu ...günaydın kızlarrr nabersiniz?
Utanmazzzzzz....
Milletin göz zevkini ne hakla bozuyosunki sennnnnnnn....
dün akşamda eşimle msn de konuşurken kayınvalidem göbeğine bakıyım dedi..gösterdimm.kadın sevinçten napıcağını şaşırdı..eşimi öptüüü...
Bende dedim dalgamı geçiyosunuz benlee..size kuğu gölü balesi yaparımm...
Yaptımda hatta..ayyy ne kadann pişkin bi gelinnn... :78:
Tınkerr ben beğendimm bebiş...güzel olmuşşşşş...
CANIMM AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME LÜTFENN..NİYE TUTMASINKİ DİMİ..TUTMAMASI İÇİN Bİ SEBEP YOK aLLAHIN İZNİYLEE..YARIN BERAT KANDİLİYMİŞŞŞ...MÜBAREK GÜNDE HAYIRLI HABERLER ALICAZ İNŞALAHHHH...
dün akşamda eşimle msn de konuşurken kayınvalidem göbeğine bakıyım dedi..gösterdimm.kadın sevinçten napıcağını şaşırdı..eşimi öptüüü...
Bende dedim dalgamı geçiyosunuz benlee..size kuğu gölü balesi yaparımm...
Yaptımda hatta..ayyy ne kadann pişkin bi gelinnn... :78:
beni ve zıbıdıklarımı takip etmiyorsun yani
ay sorma pek bi sinir oldum..neyse karar verdim,yarın başlıyorum diyete..nasılısa emzirme işi bitti.
canımm hemen olumsuz düşünme bakalım.hatırlasana benimde olmuştu..benimki kanamaydı hemde.pembe falan değildi,kırmızıydı..hem çoğul gebeliklerde olması çok normal bunların.. iki mercimeğin var senin unutma
canım bozma moralini tamam mı kötü şeyler de düşünme sakın herşey tam istediğin gibi olucak Allahın izni ile
canım benim canını sıkma hemen hatırlasana hatıcede de öle bırsey olmustu zannedersem yalnıs hatırlamıyorsam ...önemli değildir canını sıkıp olumsuz etkıleme durumu ...
ben ugrastım azcık ama bazı yerlerde renk çıkmamıs ..duzeltmeye calısıcam...kızlar da kabul ederse lıstemız yenılensın ...ama eskısı gıbı olsun drsenız de no problem:82::82:
canım iltihapsa çözülmeyecek bişi değil korkma sakın iyikide gitmişn
güle güle tatlım işini bitir gelde ocelerini gorelim
gecmıs olsun ben de de vardı bir ara...soğan kürü yapmıştım çok iyi geldi..ayaklarını üşütme..bak deli gibi halı yıkıyorsun ..işte hep ondan oluyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?