Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Amin canım

bak sınav diyince başka bir hikaye daha geldi aklıma.Dünyaca ünlü bir tenisçi Aids e yakalanmış.Basın toplantısı sırasında gazetecilerden biri demiş ki tüm kariyerinizin doruk noktasındasınız,hiç isyan etmiyor musunuz?Neden ben demiyor musunuz?Tenisçinin cevabı şu: Ülke şapiyonu oldum neden ben demedim?Avrupa şampiyonu oldum yine neden ben demedim.Dünya şapmiyonu oldum hiç demedim.Şimdi neden Tanrıya "Neden ben?"diyeyim....Anlatması güzel de yapması zor işte kızlar.Burda irade giriyor devreye.Allah inşallah kimsenin içini acıtmaz.

kızlar bende çok inanırım duaya. hani bi fatiha okursun o da kabul olur belki evet ama rabbim her dert için bir dua bir sure göndermiş bence bilinçli olarak bunlar okunmalı. ben hamile kaldığım ay 4444 tefriciye okumaya başlamıştım

Hamile arkadaşlar lütfen bizim içinde dua edin saglılı hayırlı birer evlat sahabi olalım inş.

inaşşal canım bunu son günlerde o kadar çok yapıyorum ki.İnsan anne olmaya yakın daha bi iyi insan oluyor.Kendin için isterken başkaları için de istemek zaten duayı güzel kılıyormuş.

evet canım aslında hepimiz herşeyi biliyoruz ama insannın nefsine söz geçirmesi zor ama yine bunun içinde dua etmek gerek. çok güzel söylemişsin canım Allah kimsenin canını acıtmaz inş. AMİNN

Beren işte ben bu yüzden içten okunan dua dan bahsettim. Ben geçmiş yıllarda o kadar çok okudum ki 4444 ü.Ama olmadı hiç biri.O noktada Allah beni seviyor mutlak bi hayır vardır olmadıysa dedim.Ama geçen Berat kandilinde tesadüf valla çok tatlı bi çocuk vardı ama görmelisin yersin.Onu görünce Allahım bana da böyle güzel yaramaz bir çocuk ver dedim,çok içten o ay hamile kaldım,planda yokken. Bazen yüreğinden çok derin akın şeyler yerini buluyor galiba.

tefriciye okumayı bende istiyorum ama daha başlayamadım inş kısa bir zaman sonra başlayabilirim .

bunu eşimde anlatmıştı çok doğru gerçektende :)

:))) evet canımcım haklısın içden edilen dua önemli tabi kide

ipekcim evet doğru canım duaları okurken akıldan bin tane tilki geçiyosa zaten sanıyorumki rabbim onu kabul etmicek. ama bi anda öyle içten gelerek bişiyi isterken rabbine dua edersinki hemen kabul oluverir

cngemn biliyomusun bende tıpkı senin gibi isteyordum başlamayı ama bi türlü nasip olmuyordu
3yıldır eşimle çalışıyorum ben. ve 3yıldır hiç elinde güllü kitap satan bir çocuk kapıya gelmemişti.. tüylerim diken diken oluyo aklıma geldikçe.. o gün 3.aşılama ya karar verdik dr.dan gelmiştim.
tam masaya oturdum işlere başlıcam kapı çaldı gir dedim. küçük bi çocuk 10yaşlarında. abla dedi sen bu kitaptan istiyormuşsun aşağadaki abi (eşim yani)söyledi.. bi baktım güllü kitap. içim ürperdi. sen daha önce geldinmi buraya dedim.. yok abla ilk kez geliyorum dedi. allahım dedim ya nasıl olur ayağıma kadar gönderdin kitabı sana nasıl teşekkür etsem az diye dua ediyorum bi yandan gözlerimden yaşlar süzülüyo.. hemen aldım kitabı teşekkür ettim çocuğa. allahım dedim mutlak bişi var bunda. o ay okumaya başladım ama bitiremedim. dağıtamadım çünkü. kime vercem kime oku dicem..kimse bilmiyodu ki tedavimi. tek başına mümkün deildi bitirmek. ve yarım kaldı zaten düşük yaptım(((((

Off canım yaa çok üzüldüm şimdi ama diğer tarafdan da çok güzel o kitabın sana ulaşması çok düşününce insanın tüyleri üpperiyo aslnda hiç birşet tesadüf değil şuan belkide bu formda oluş sebebim bunu duymakdı yaa ben çok etkilendim herşeyin bir sebebi var hayatta önemli olan görebilme sanırım

Canım yaa slında kaçda kaldıgını biliyorsan devam etsen bitirsen inş hayırlısı ile yani bunu yapmak tabiki zor ama ne bilim içimden geçdi şimdi keşke başlasada bitirse diye inş canım Allah bitirmeni nasip eyler

ayy ben de bi tuhaf oldum valla. Hiç bişey tesadüf değil Beren.Okumaya başla canım.Ben bekarken okuyordum günde 150 tane 1 saatte falan bitiyordu 1 ayda bitti ama o 1 saat geçene kadar bi de bana sor.Allah bilir tabii belki başka şekillerde dönüşünü alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…