daha o kadar çok şey istiyceksin ki:) ama bi çoğu sadece eşine naz olarak yansımaktan ileri gidemiycek.Çalışırken ilk 3 ay çok çok zor.şutarafagitti
Ayy bizii de fenalık bassa keşke boshayallersmile acıksak ama midemiz bulansa yiyemesek boshayallersmile kocişimize nazlar cilveler etsek, hep uykumuz gelse, uyusak, hep yorgun hissetsek boshayallersmile
Ama bunların hepsi hamiş olduğumuz için olsa :kedi: :kedi: :kedi:
NE GÜSEL OLURDU DİMİ KIZLAR... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mesela ben hiç sıkıntı çekmedim. ay ne acıkma ne aşerme öğün arası atıştırma falan. bi azcık eşime naz yapıyodum işte. canikom şuna uzanıver canikom çamaşır asılcak sen ver ben asıyım falan ev süpürülcek sen süpür ben toz alayım, ay aşkım yağ sürülcek çatlaklar için :)))) ne işkence adama ya :))))
mesela ben hiç sıkıntı çekmedim. ay ne acıkma ne aşerme öğün arası atıştırma falan. bi azcık eşime naz yapıyodum işte. canikom şuna uzanıver canikom çamaşır asılcak sen ver ben asıyım falan ev süpürülcek sen süpür ben toz alayım, ay aşkım yağ sürülcek çatlaklar için :)))) ne işkence adama ya :))))
canikom şuna uzanıver canikom çamaşır asılcak sen ver ben asıyım falan ev süpürülcek sen süpür ben toz alayım, ay aşkım yağ sürülcek çatlaklar için :)))) ne işkence adama ya :))))
kızlar magnezyum eksikliği nerden belli olur ve bu eksiklik düşük riskni arttrırmı sizce?
senin yağı da göbişe kocan mı sürdü:)Ay aynı ben de bi tek bizim öyle sanıyordum:)))
Sürer tabi;orda o senin karnın çatlamasın diye düşünmüyor ki;içerde bebeğim var biraz hissedeyim mantığıyla yaklaşıyor olaya :) benim eşim de kesin sürer :)
Bu arada kızn olacakmış;çookkkk sevindim;gerçi siz erkek sityormuşsunuz ama kız çocuk gibisi varmı!Kendinden pay biç;anneni babanı sen mi dha çok düşünür ararsın yoksa abin ya da erkek kardeşin mi?Annen baban senin evine mi daha rahatça gelir yoksa evli olan erkek kareşlerinin mi,annen bir derdi olduğunda seninle mi daha rahat paylaır yoksa onalarla mı....
kız çocuk iyi yetiştirilirse bir erkekten daha erkektir.
kızlar magnezyum eksikliği nerden belli olur ve bu eksiklik düşük riskni arttrırmı sizce?
Tatlım bu konuda hiç bi bilgim yok valla benim, inşallah bilgisi olan biri çıkar topikte yerimseniben sende magnezyum eksikliği mi var, internetten araştırsana bi, mutlaka vardır bi bilgi yerimseniben
Kesinlikle katılıyorum :lepi: 10 puan 10 puan 10 puan :hooray:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Beklenen Regl Tarihleri:
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa emin adımlarla üst sıralara doğru ilerliyorumtutmayın beni üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?