Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
daha o kadar çok şey istiyceksin ki:) ama bi çoğu sadece eşine naz olarak yansımaktan ileri gidemiycek.Çalışırken ilk 3 ay çok çok zor.şutarafagitti

evet sanırım zorlu geçicek ilkinde 7. haftadan sonra başlamıştı bu haller ya
bu sfeer erken geldi

bilmiyorumkismile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mesela ben hiç sıkıntı çekmedim. ay ne acıkma ne aşerme öğün arası atıştırma falan. bi azcık eşime naz yapıyodum işte. canikom şuna uzanıver canikom çamaşır asılcak sen ver ben asıyım falan ev süpürülcek sen süpür ben toz alayım, ay aşkım yağ sürülcek çatlaklar için :)))) ne işkence adama ya :))))

Evet yaaa,eşine çektirmek güzel olur ben de yapacağım kısmet olursa :) ama inşallah problemli bir hamilelik olmaz;çalışana özellikle çok zor!

kızlar magnezyum eksikliği nerden belli olur ve bu eksiklik düşük riskni arttrırmı sizce?

senin yağı da göbişe kocan mı sürdü:)Ay aynı ben de bi tek bizim öyle sanıyordum:)))

Ayy ne güzel yaa ben de böle yapmak istiyorum eşime naz yapmak çok güzel oda kıyamaz bana inş yaaaa.

canikom şuna uzanıver canikom çamaşır asılcak sen ver ben asıyım falan ev süpürülcek sen süpür ben toz alayım, ay aşkım yağ sürülcek çatlaklar için :)))) ne işkence adama ya :))))

Anacım ben bu saydıklarını şimdiden yapıyorum zaten :roflol: :roflol: :roflol: hamiş kalmadan önce daha orjinal bişeyler bulmam lazım sanırsam :uhm: :uhm: :uhm:

kızlar magnezyum eksikliği nerden belli olur ve bu eksiklik düşük riskni arttrırmı sizce?

Tatlım bu konuda hiç bi bilgim yok valla benim, inşallah bilgisi olan biri çıkar topikte yerimseniben sende magnezyum eksikliği mi var, internetten araştırsana bi, mutlaka vardır bi bilgi yerimseniben

senin yağı da göbişe kocan mı sürdü:)Ay aynı ben de bi tek bizim öyle sanıyordum:)))

Sürer tabi;orda o senin karnın çatlamasın diye düşünmüyor ki;içerde bebeğim var biraz hissedeyim mantığıyla yaklaşıyor olaya :) benim eşim de kesin sürer :)

Bu arada kızn olacakmış;çookkkk sevindim;gerçi siz erkek sityormuşsunuz ama kız çocuk gibisi varmı!Kendinden pay biç;anneni babanı sen mi dha çok düşünür ararsın yoksa abin ya da erkek kardeşin mi?Annen baban senin evine mi daha rahatça gelir yoksa evli olan erkek kareşlerinin mi,annen bir derdi olduğunda seninle mi daha rahat paylaır yoksa onalarla mı....

kız çocuk iyi yetiştirilirse bir erkekten daha erkektir.

sadece göbeğe olsa iyi.. göğüslerimede bacaklarıma sürerdi.ama halim kalmıyodu akşama kadar işyeri yoğundu yoruluyodum. bide yaya gidip geliyodum evim yokuştaydı çok.. ve yazdı son aylarım. yolda görenler su veriyodu düşünün o derece sıcaktı 98 senesi.. allah razı olsun kocamdan ya çok seviyom onu ben.. allah ayırmasın kimseyi acılarını göstermesin aminnn

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Kesinlikle katılıyorum :lepi: 10 puan 10 puan 10 puan :hooray:

sık sık giren kramplardan ve eklemlerdeki ağrılardan farkedilir.

Düşük riski olmaz çünkü ben ilk hamilleiğimde magnezyum ilacları kullanıyordum doktor

hamileyken kullanamzsın dedi çok sık kramp ve ağrım var dedim

sana demir içerikli folik asit vereyim hafifletir dedi

magnezyum ve kalsiyum ilaçlarımı bıraktım folik asit içtim

tubilosh magnezyum eksikliği bayanların regl döneminde ağrılı geçirmesine sebep olanbiliyor ama hamilelikle ilgili bişey duymadım.

Tatlım bu konuda hiç bi bilgim yok valla benim, inşallah bilgisi olan biri çıkar topikte yerimseniben sende magnezyum eksikliği mi var, internetten araştırsana bi, mutlaka vardır bi bilgi yerimseniben

eğer aynı saatte geliyo olsaydık benim gibi tatili olsaydı sanırım o da yapardı. yeni açmıştık işyerini. o da çook çekti garibim. kendi çalışıyodu makinede. arabamız yoktu. sabah 5de gidip gece 12de geliyodu bazen.. şimdi çok şükür.
diyorumki hamile kalırsam gene yardım edersin ona göre
yok diyo valla yardım tutarım sana ellemem hiç bişiyi :))) alçakkkkkkaydirigubbakcemile3

benim kızkardeşimin kasılmaları oluyodu hamileyken magnezyum vermişti dr.
erken doğum riskini azaltıyor magnezyum

Kesinlikle katılıyorum :lepi: 10 puan 10 puan 10 puan :hooray:

:)) teğekkür ederim arkidişim :)

Tamam erkek çocuk da güzel ama kız çocuk bence çok daha müthiş bir olay;özellikle ikinciyi düşünenler iki kat sevinmeli;her açıdan yardımcıdır destektir anneye ya...

ben ikinciyi düşünmüyorum Allah hayırlı sağlıklı versin bir tane olsun o da kız olsun;dünyalar benim olur.

Anaaaaaaaaaaaaaaaaa emin adımlarla üst sıralara doğru ilerliyorum tutmayın beni üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…