paylaşalım daaaa illaaa olacakmışız gibi davranmayalım negatifse üzülmeyecek şekilde paylaşalımm
Aaaa sen eşinin yanındamı çalışıyon yani patron eşin mi ayy çok değişik bişey olsa gerek nasıl bi duygu
paylaşalım daaaa illaaa olacakmışız gibi davranmayalım negatifse üzülmeyecek şekilde paylaşalımm
ben geldımmmmmmopuyorumnanaktan
hoşşgeldinnnnnnnnolumunekankayizsmile
yok eşim bişi demez ama o gelincede sayfayı indiriyom aşağa. okumasın
herşeyi bilmek zorunda deil dimi ama :umursamaz:
muhteşemmmmmsositososito
valla ben böle rahat edeceğimi bilseydim 10sene elalemin ağız kokusunu çekmezdim
anlaşamayız diye düşündüm hep. evdeki sorun işe yansır işteki eve diye korktum.
ama hiçde öle olmadı süper bence. izin derdi yok herşeyden öncekaydirigubbakcemile2
beren35 canım sana havuç suyu ıle ılglı birsey sormustum ama sanırım görmedın esıne ne kadar süre ıçırdın havuç suyunu vee her aksam 1 bardakmı içirdin anlat az bakayım neler yaptın o zaman
işte en büyük hayalim.Mesela ptsinden nefret ederim. O zaman öğlen çıkabilirim kocamla çalışsam.Ama şimdi kaç ptesi kaçacaksın ki:sinifsinif:
canım aniden çıktım ya görmemişim. valla 3.aşılamaya karar verdiğimiz o ay içirmeye başladım. sanırım adetin 3.günüydü başladım her akşam 1su bardağı sıkıp içirdim
ama yatarken içirdim. 20 gün içti hemen hemen anında faydası oldu arkadaşda tüpbebeğe karar verdiği ay başladı içirmeye. onun eşininde tavan yapmıştı değerleri:lepi:
keçiboynuzu da çok iyi geliyomuş denediniz mi ?
ben geldımmmmmmopuyorumnanaktan
canım aniden çıktım ya görmemişim. valla 3.aşılamaya karar verdiğimiz o ay içirmeye başladım. sanırım adetin 3.günüydü başladım her akşam 1su bardağı sıkıp içirdim
ama yatarken içirdim. 20 gün içti hemen hemen anında faydası oldu arkadaşda tüpbebeğe karar verdiği ay başladı içirmeye. onun eşininde tavan yapmıştı değerleri:lepi:
ALINTI:hamile kalmadan önce denemeye değer buldum ve niyet ettim.dedimki allahım bu ay hayırlısıyla hamile kalrsam senin rızan için sevabı seyyidet nefise hazretlerine bağışlamak üzere 41yasin okuyacagım diye niyet ettim.
kızlar bunu bır sıteden buldumda sızede yazayım dedım bunu dedıgı ay hamıle kalmıs yazan kısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?