kızımmmmmm sen ben gibi bi kaynana bul da öp başına koy bi evin bi oğlu malım varlığım hep onun...hem ben gelinime istemesine kalmayacak herseyın en guzelını yapıcam tamam mı.....ben klasik kaynanalara da benzemem ...azcık çatlak olabilerrr ama tam kafa bir kaynana olurum..gelınımle kafaları bıle bulurum ben..:89::89::89:sen kendıne bak...sen gerdek gecesi girer oğlunun yanına terledıysen sırtına havlu koyayım dersın be pimpirirkkkkkkkkkk
He vallaaa
Hay maşallahmalını gösterir gibi de ayırmış bacakları edepsiz
şerooooooo ortalığı nasılda kızıştırdın bakk kızın için yarışa girdiler
hayırlısı olsunn..sağlıkla gelsin kuzunuzzz...
hepimizz büyüdükleri günleri görelim inşallaaaahhh...
şerooooooo ortalığı nasılda kızıştırdın bakk kızın için yarışa girdiler
kızımmmmmm sen ben gibi bi kaynana bul da öp başına koy bi evin bi oğlu malım varlığım hep onun...hem ben gelinime istemesine kalmayacak herseyın en guzelını yapıcam tamam mı.....ben klasik kaynanalara da benzemem ...azcık çatlak olabilerrr ama tam kafa bir kaynana olurum..gelınımle kafaları bıle bulurum ben..:89::89::89:sen kendıne bak...sen gerdek gecesi girer oğlunun yanına terledıysen sırtına havlu koyayım dersın be pimpirirkkkkkkkkkk
sen altını açınca gör nasıl elliyor nasıl bir haz nasıl bir yüzz ifadesi takınıyor..bazen öpüyorum ordan bayılıyo teyzesi....
sen bizim mahalleye geldin geleli canııııııııııııımmmm biz de ne akıl kaldı ne de fikir bittikkk..o endam eda nedir öle hay yavrummm 40 yıllık dostlar birbirmizi sattık
Amiiiiiiiiinnnnnnn
Daha cinsiyeti kesinleşmeden böyle ki bi de kesin kızsa düşünemiyomhele bi de doğunca hiç düşünemiyom hele de büyüyüp serpilince abbooooooooooğğğğğğğ
aminnnnnnnn...hem buyuk dağa kar yağmadan küçüğüne yağmazmış..ege evlencek sonra senınki
sen altını açınca gör nasıl elliyor nasıl bir haz nasıl bir yüzz ifadesi takınıyor..bazen öpüyorum ordan bayılıyo teyzesi....
ay manyak koptummm...
kızım sen kendine bak..kızcağız seninle mi uğraşacak..nerde akşam orda sabahhhh...bulduğunu fondip yapıyosunnnn..sonra hooopppp...gelsin mehtap gitsin asuuuuuuuu....
Günaydın teyzoşlar nasılsınız biz kızımla alışveriş yaptıkona neler neler aldım
Günaydın teyzoşlar nasılsınız biz kızımla alışveriş yaptıkona neler neler aldım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
muhabbet almıs basını gıtmıs masallah
sero canım sanırım kız gelıyor sana hayırlısı canım
tınker ege ye masallah çok tatlı yavrum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Nesli yine iyi ben içmeden yapıyom onları bazendaha doğrusu yapıyorduuummmm kociş seni tanıyamıyorum artık diyo bana, nere gitti benim kuduruk karıcım diyooooo
Ay çocuk doğduktan sonra eski performansıma dönerim inşallah
hastane çıkışı, ana kucağı seti, penye battaniye, alt açacak minder, kızıma ve bana pijama takımı, büssürü tulum , atlet, ayakkabı, patik ,kundak ve daha aklıma gelmeyen bikaç bişi dahagünaydın canımm..neler aldın anlatsana... :97:
günaydın canım hoş geldingünaydın kızlar nasılsınız bakalım
saol canım benimgüle güzel giysin fıstık
hastane çıkışı, ana kucağı seti, penye battaniye, alt açacak minder, kızıma ve bana pijama takımı, büssürü tulum , atlet, ayakkabı, patik ,kundak ve daha aklıma gelmeyen bikaç bişi daha
sen aldınmı bişiler
günaydın canım hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?