anne karnında duzenlıyse dogduktan sonra duzene alısması daha kolay olurmus oooh ne guzel
kız sen bunları mı dıyon bunlar bızım oralarda yol kenarında bıle satılır..bızım oranın çingenbelerı hep hasır ısıyle ugrasır vallahı hem besık bıle yapıyorlar
üşüttüm sanırım bugün neden kimse konuşmuyor
canım 2 belki 3 kere banada bikaç saniyeliğine bir ağrı girdi belimee.anammm...dayanamıyor insan kısa sürede olsaa..asıl sancılarda napcaz bilmem.... :18: :18: :18:
günaydın kızlar nabersiniz?
bugün benim hiç keyfim yok sabah öğrt olan kardeşim aradı babam gece rahatsızlanmış ambulansla hastaneye kaldırmışlar bide kardeşim dagın tepesinde öğrt merkeze gitmek birbuçuk saatlerini almış iyice babam kötü olmuş...şimdi iyiymiş ama dinlenmesi gerekiyormuş...bundan bir kaç ay önce damarları tıkalı diye doktora gitmişti anjiyo olup stent takmışlardı kalbine doktor demişki stente bakılması gerekiyor ondan kaynaklanıyor oalbilir bunu takan doktora götürün demişler...öle işte yarın samsuna dönücekler bakalım doktoru ne dicek ayy bu kaçıncı ya adam stent taktıgından beri gece acillerde inş düzelir ya dua edin kızlar olurmu(((
canım çok üzüldüm hele de uzakta olup yardımcı olamamamk daha da kotu bı evlat ıcın bılırımgünaydın kızlar nabersiniz?
Bugün benim hiç keyfim yok sabah öğrt olan kardeşim aradı babam gece rahatsızlanmış ambulansla hastaneye kaldırmışlar bide kardeşim dagın tepesinde öğrt merkeze gitmek birbuçuk saatlerini almış iyice babam kötü olmuş...şimdi iyiymiş ama dinlenmesi gerekiyormuş...bundan bir kaç ay önce damarları tıkalı diye doktora gitmişti anjiyo olup stent takmışlardı kalbine doktor demişki stente bakılması gerekiyor ondan kaynaklanıyor oalbilir bunu takan doktora götürün demişler...öle işte yarın samsuna dönücekler bakalım doktoru ne dicek ayy bu kaçıncı ya adam stent taktıgından beri gece acillerde inş düzelir ya dua edin kızlar olurmu(((
he yaaa..dolap dedim dimi..nette öyle aradımm.hasır raf diye geçiyormuşş... Safım heralde...
Banyoda havluları koymak için istiyordum böyle bişeyy...ucuz bide sanırımm.... :81:
Canım 2 belki 3 kere banada bikaç saniyeliğine bir ağrı girdi belimee.anammm...Dayanamıyor insan kısa sürede olsaa..asıl sancılarda napcaz bilmem.... :18: :18: :18:
canımm çok geçmiş olsunnn...böyle duyunca kendi babam geldi hemen aklımaa..tansiyon hastası benim babammda... çok geçmiş olsunn..Rabbim şifasını versin inşallahhh....
bugün benim hiç keyfim yok sabah öğrt olan kardeşim aradı babam gece rahatsızlanmış ambulansla hastaneye kaldırmışlar bide kardeşim dagın tepesinde öğrt merkeze gitmek birbuçuk saatlerini almış iyice babam kötü olmuş...şimdi iyiymiş ama dinlenmesi gerekiyormuş...bundan bir kaç ay önce damarları tıkalı diye doktora gitmişti anjiyo olup stent takmışlardı kalbine doktor demişki stente bakılması gerekiyor ondan kaynaklanıyor oalbilir bunu takan doktora götürün demişler...öle işte yarın samsuna dönücekler bakalım doktoru ne dicek ayy bu kaçıncı ya adam stent taktıgından beri gece acillerde inş düzelir ya dua edin kızlar olurmu(((
canım çok üzüldüm hele de uzakta olup yardımcı olamamamk daha da kotu bı evlat ıcın bılırımgecmıs olsun allah yardımcısı olsun bence babanlar bır muddet evlerınde yasasın ucra yerde tehlıkelı olabılır onun ıcın
evet uygundur canım ama bende var bır tane zamanla ıcınde tahta kurdu olusuyor gırc gırc ses cıkarıyo haberın ola
canım benim çok geçmiş olsundualarımız babanla canım
canım benim çok geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin babana.. sende üzülüpte strese girme tatlım inşallah sağlığına kavuşur..
evet uygundur canım ama bende var bır tane zamanla ıcınde tahta kurdu olusuyor gırc gırc ses cıkarıyo haberın ola
aminnnn aminnnn aminnnnn....saol canım benimm...aminnn canım Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..kız çocukları dahamı düşkün oluyor ne babalarına ben sürekli onu düşünmekten rüyalarımda bile onu görüyorum...
benim babamda tansiyon şeker kalp hepsi var o yüzden çok korkutuyor babam bizi(
Allah kimseyi babasız bırakmasın ya ben düşünemiyorum bile Allahım korusun tüm babaları kazalardan belalardan hastalıklardan...
günaydın şekerlerimm bizzz geldikkkaçgündür gelemiyorum 5 dk bile yazacak fırsatım olmadı.çok yorgunum sizide çok özledim
canım benim geçmiş olsun üzülme sen ya herşeyin çaresi var artık bebişlerini düşün şimdi en hassas oldukları süreçteler, sana 3 ay doluncaya kadar stres sıkıntı yasak
yyyyyaaaaaaaaaa bende çok sıkıntılıyım eşimi istanbula yollamamıştım burda bi iiş ayarlamıştık. ama iş çok zor trafoyla falan ilgili dün maaşı yatmışasgari ücret şok olduk halbuki biz en az alan bin tl alıyor ki eşim işinde usta
patronlarına sormuşlar bizim elemana ihtiyacımız yoktu rica üzerine aldık demişbari klay bi iş olsa doğuma kadar idare edriz diyecem eşim zaten zorsuyodu şimdi aradım işten çıkacam diye tutturdu
canım benim geçmiş olsun üzülme sen ya herşeyin çaresi var artık bebişlerini düşün şimdi en hassas oldukları süreçteler, sana 3 ay doluncaya kadar stres sıkıntı yasak
yyyyyaaaaaaaaaa bende çok sıkıntılıyım eşimi istanbula yollamamıştım burda bi iiş ayarlamıştık. ama iş çok zor trafoyla falan ilgili dün maaşı yatmışasgari ücret şok olduk halbuki biz en az alan bin tl alıyor ki eşim işinde usta
patronlarına sormuşlar bizim elemana ihtiyacımız yoktu rica üzerine aldık demişbari klay bi iş olsa doğuma kadar idare edriz diyecem eşim zaten zorsuyodu şimdi aradım işten çıkacam diye tutturdu
...
sende çok üzülme canım benim herşeyin hayırlısı olur inş canını sıkma inş eşin daha iyi bi yer bulur kendine hiç belli olmaz...
eşinde haklı canım o kadar çalış ama karşılıgını alama...
ne denirki..Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canımmm... hayırlısını dilee oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?