bilmiyorumki ya elde değil bide bende doğum iznine çıkarsam hepten iflas ederiz asgari ücret bizim kiramıza yetmez 400 tl kirada oturuyoz
vardır bundada bi hayır
hoş geldin canım evet uzun zamandır bizi boşladın şehzademiz iyi olsundagünaydınn kızlarrr hayırlı günler hepicinizee...
bayadır uğrayamadım boşladım iyice sizleriibenim bulantılar gecmicek galiba kac gündür cıkartmaktan baş kaldırmaz oldum. .dünde annemle pazara cıkalım dedik bir fenalaştım pazarda az daha bayılıyodum sonra istifra edince rahatladım biraz heralde 9 ay böyle geccek:18:
nanemm cok gecmiş olsun canımm babacına acil şifalar diliyorum..
canım çok üzüldümm Allah acil şifalar versin babana...neyseki durumu iyimiş ama sen gidip göremediğin için daha bi evhamlısındır.hamilesin ya kuzucum seninde duan kabul olur bol bol dua edelim baban için...üzülme Rabbim torununun yada torunlarının yüzünü göstermeyi nasip etsin inş..günaydın kızlar nabersiniz?
bugün benim hiç keyfim yok sabah öğrt olan kardeşim aradı babam gece rahatsızlanmış ambulansla hastaneye kaldırmışlar bide kardeşim dagın tepesinde öğrt merkeze gitmek birbuçuk saatlerini almış iyice babam kötü olmuş...şimdi iyiymiş ama dinlenmesi gerekiyormuş...bundan bir kaç ay önce damarları tıkalı diye doktora gitmişti anjiyo olup stent takmışlardı kalbine doktor demişki stente bakılması gerekiyor ondan kaynaklanıyor oalbilir bunu takan doktora götürün demişler...öle işte yarın samsuna dönücekler bakalım doktoru ne dicek ayy bu kaçıncı ya adam stent taktıgından beri gece acillerde inş düzelir ya dua edin kızlar olurmu(((
evet hayatım misafir ağırladım gezmelere gittim anca fırsat bulabildim...hoşbulduk canımcım..günaydın canım hoşgeldinn
yoktur kaç gündür bizde seni özledik
...
günaydınn kızlarrr hayırlı günler hepicinizee...
bayadır uğrayamadım boşladım iyice sizleriibenim bulantılar gecmicek galiba kac gündür cıkartmaktan baş kaldırmaz oldum. .dünde annemle pazara cıkalım dedik bir fenalaştım pazarda az daha bayılıyodum sonra istifra edince rahatladım biraz heralde 9 ay böyle geccek:18:
evet canm vardır bundada hayır ama şunu söylemek isterimki şimdi asgari ücretli işten çıkıncaa hemen düzgün bir işe girebilecekmi yani asgari ücretttende olmayın düzgün iş bulana kadar çalışmalı bence yoksa çok zorlanırsınız asıl iflas ozaman olur..Allah korusun..
mutluluk=cips+kola
istanbuldan habire çağırıyolar işi hazır ama ben nolacam
canım seni çok iyi anlıyorummm ama beraber olup sıkıntı çekmeden yaşamak istiyorsanız bazı sıkıntılara katlanmanız gerekiyo yani iş düzeni oturur sende tayin istersin oraya...yada hiç belli olmaz bulundugunuz yerde güzel bi işi olacak gitmenize gerek kalmıcak bu işler nasip işi o yüzden kafana takma oluruna bırak...bi sıkıntı çekilmeden rahatlık olmuyor malesef
ne yapim canım yaaaa şimdiden sonra hepten boşlucamm ev taşıcaz falan heryer dandini 2 haftaya interneti kapatıcaz sonra oraya git yerleş falan off offf iş cok valla allahım yardım etsin..hoş geldin canım evet uzun zamandır bizi boşladın şehzademiz iyi olsunda
ayyyyyy bende cok istiyommm koçişim izin vermio yememe.mutluluk=cips+kola
hoşbuldummm canım...ayy inş. benimde gecer canımm ne dışarı cıkabiliyorum ne iş ne bişeyy öyle akşama kadar yatıyorum halsizlikten..valla hemde cok zor..hayatım hoşgeldin..benim bulantılarım tam 14+5de bitmişti..senin çizelgen tam 14+5i gösteriyor..belkide benim gibi olursa yarın birgün biter.bulantı çok zor bişey yaa inş geçer..
bu arada mr sonuçlarımı aldım pazartesi günü..bel fıtığı başlangıcıymış..fizik tedavi verdi,ilaç verdi.. umarım ilerlemeden geçiririz..
ooof ya allah yardımcın olsun neden gecmdı kiii...günaydınn kızlarrr hayırlı günler hepicinizee...
mutluluk=cips+kola
bence deeeee.ama bu aralar yemıyom...cok sevıyorum cips kola aşığım oanaaaa.....vallahi sade ruffles ve doritos tek gecerımbu arada mr sonuçlarımı aldım pazartesi günü..bel fıtığı başlangıcıymış..fizik tedavi verdi,ilaç verdi.. umarım ilerlemeden geçiririz..
neysee kıslar bende cıkıyorummmm..:79:
tinker bu arada gecenn eşinle yaşadıklarını okudummm koptu vallaa senin şu macelarına hayranımm..
ama kızlar gibi bende ne söylediğini merak ettim..
kızla hani egeyı yarısmaya sokmustum ya...ordakı resım hergun begenılebılıyormus sızlerden rıcam hergun pazara kadar resmı tıklayıp begenırmısınız....:26::26::26:
canim ben egeyi begenmistim dun ama simdi goremiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?