Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın şekerlerrrrrrr
biz bugün anneanneye gidicez kuzularımla..öykü giyindi,süslendi bekliyor kardeşlerini.. öbür kuzularda uyuyor..
sizler neler yapıyorsunuz? nanemm baban hastaymış,geçmiş olsun bitanem.. sen kendine dikkat et,kendini üzüp,strese sokma sakın

bilmiyorumki ya elde değil bide bende doğum iznine çıkarsam hepten iflas ederiz asgari ücret bizim kiramıza yetmez 400 tl kirada oturuyoz
vardır bundada bi hayır

evet canm vardır bundada hayır ama şunu söylemek isterimki şimdi asgari ücretli işten çıkıncaa hemen düzgün bir işe girebilecekmi yani asgari ücretttende olmayın düzgün iş bulana kadar çalışmalı bence yoksa çok zorlanırsınız asıl iflas ozaman olur..Allah korusun..

hoş geldin canım evet uzun zamandır bizi boşladın şehzademiz iyi olsunda

canım çok üzüldümm Allah acil şifalar versin babana...neyseki durumu iyimiş ama sen gidip göremediğin için daha bi evhamlısındır.hamilesin ya kuzucum seninde duan kabul olur bol bol dua edelim baban için...üzülme Rabbim torununun yada torunlarının yüzünü göstermeyi nasip etsin inş..
günaydın canım hoşgeldinn
yoktur kaç gündür bizde seni özledik
...
evet hayatım misafir ağırladım gezmelere gittim anca fırsat bulabildim...hoşbulduk canımcım..

hayatım hoşgeldin..benim bulantılarım tam 14+5de bitmişti..senin çizelgen tam 14+5i gösteriyor..belkide benim gibi olursa yarın birgün biter.bulantı çok zor bişey yaa inş geçer..

bu arada mr sonuçlarımı aldım pazartesi günü..bel fıtığı başlangıcıymış..fizik tedavi verdi,ilaç verdi.. umarım ilerlemeden geçiririz..

istanbuldan habire çağırıyolar işi hazır ama ben nolacam

istanbuldan habire çağırıyolar işi hazır ama ben nolacam

canım seni çok iyi anlıyorummm ama beraber olup sıkıntı çekmeden yaşamak istiyorsanız bazı sıkıntılara katlanmanız gerekiyo yani iş düzeni oturur sende tayin istersin oraya...yada hiç belli olmaz bulundugunuz yerde güzel bi işi olacak gitmenize gerek kalmıcak bu işler nasip işi o yüzden kafana takma oluruna bırak...bi sıkıntı çekilmeden rahatlık olmuyor malesef

evet canım çok haklısın nasip kısmet var bundada bi hayır

neyse ozaman ben konuşayımkızlar cumartesi günü misafirlerimi ağırladım saat 7 ye kdr oturdularartık eşim aradı geliyorum diye bide cumartesi yaniianca kalkıp gittiler..eşim geldi yemeğe gittik daha ortalığı toplamadan arkadaşlara ev görmeye gittik gece 3 te geldik..benimki tutturdu seni istiyorum diye ertesi günde öğleye doğru pikniğe gidilcek annemgille ablamgille..yat uyu desemde bu naptı etti beni kandırdıyattığımızda 4tü..sabah kalktık banyo kahvaltı..pikniğe hazırlık benim bulaşıklar hala duruyor pikniğe gittik.ya varya kızlar ilkdefa uçurtma uçurttukk okdr eğlenceli bişeymişki stres atmak isteyen herkese tavsiye ediyorum..akşam geldik açık hava çarpmış yattım uyudum.pazartesi kayınvaldemin yine misafiri vardı evi temizleyemeden koştura koştura oraya gittim eşim eskişehirdeydi gece onun gelmesini bekledim 1de eve gittik..dünde geçmiş olsuna gidilcekmişyalnız akşamada arkadaşlarım gelecek hazırlık yok.kayınvaldeme gelemem evimi temizleyim hazırlıkmı yapayım gezmeyemi geleyim dedim..oda sen sabah evi hallet ben hazırlığını yaparım dedineyse fırsat bu fırsat o hazırlığmı yaptı ben evi hallettim gezmeye gittik geldik akşamada misafir ağırladım ama çooook yoruldummmbuarada kızım acayip hareketlendii artık baya tekmeler,sağdan sola geçmeler çok kuvvetli hissediliyor..yalnızz midem fokur fokur kaynıyor yediklerim boğazıma geliyorkaynıyor resmen..işte bizden havadisler bukdr teyzoşlar kızımla misafir ağırlıyoruz gezmelere gidiyoruz......

kızlar eşim beni almaya geliyomuşş anneme gidicem kaçzamandır gidip ziyaret bile edemedim...artık dükkana gidince girerim öpüldünüz!!!

hoş geldin canım evet uzun zamandır bizi boşladın şehzademiz iyi olsunda
ne yapim canım yaaaa şimdiden sonra hepten boşlucamm ev taşıcaz falan heryer dandini 2 haftaya interneti kapatıcaz sonra oraya git yerleş falan off offf iş cok valla allahım yardım etsin..
şehzedemi yoksa sultanmı salıya belli olucak..

mutluluk=cips+kola
ayyyyyy bende cok istiyommm koçişim izin vermio yememe.
hayatım hoşgeldin..benim bulantılarım tam 14+5de bitmişti..senin çizelgen tam 14+5i gösteriyor..belkide benim gibi olursa yarın birgün biter.bulantı çok zor bişey yaa inş geçer..
hoşbuldummm canım...ayy inş. benimde gecer canımm ne dışarı cıkabiliyorum ne iş ne bişeyy öyle akşama kadar yatıyorum halsizlikten..valla hemde cok zor..
bu arada mr sonuçlarımı aldım pazartesi günü..bel fıtığı başlangıcıymış..fizik tedavi verdi,ilaç verdi.. umarım ilerlemeden geçiririz..

canım cok gecmişler olsunn dr. dediklerini uygulada ilerlemesin sakın..

neysee kıslar bende cıkıyorummmm..:79:

tinker bu arada gecenn eşinle yaşadıklarını okudummm koptu vallaa senin şu macelarına hayranımm..
ama kızlar gibi bende ne söylediğini merak ettim..

ooof ya allah yardımcın olsun neden gecmdı kiii...
mutluluk=cips+kola

bence deeeee.ama bu aralar yemıyom...cok sevıyorum cips kola aşığım oanaaaa.....vallahi sade ruffles ve doritos tek gecerım pesi de tercihimdir
neysee kıslar bende cıkıyorummmm..:79:

tinker bu arada gecenn eşinle yaşadıklarını okudummm koptu vallaa senin şu macelarına hayranımm..
ama kızlar gibi bende ne söylediğini merak ettim..

yaaa ama yaaaasankım sız solemıyorsunuz kocalarınıza....
hayatım sevgülüm kacacım o kadar yaneeeee:99::99:

kızla hani egeyı yarısmaya sokmustum ya...ordakı resım hergun begenılebılıyormus sızlerden rıcam hergun pazara kadar resmı tıklayıp begenırmısınız....:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…