Senin benden daha heyecanlı olman lazım ama CADIARZU senin yerinde olsam cümle aleme ilan etmiştim hamişim ben diye zemuszemus Ben daha ömrü hayatımda 32. günümü görmedim :roflol:
evet erkek evlat evlenene kadar evlat.. bu söz doğru ama genel olarak doğru.
herkes aynı olmuyor bence bu birazda eşe bağlı. yani kadına. kadın milleti eşini doldurup doldurup
ailesinden soğutursa erkek zaten meilli olduğu için buna aileyi silebilirde.. yani iş kadında bitiyor
halbuki kadın anlasaki benimde çocuğum olcak iler bana aynısını yaparsa ne yaparım die düşünse
zaten bunu yapamaz yapmaz yani. demek istediğim biraz şans işi bunlar
bence kız erkek ayrımı yapmayalım, kızın da hayırsızı çıkabiliyo yanii ailenin eğitimine bağlı...sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez benim için :)
kaynanalar da bu kadar düşünceli olsa yaaaaaalsanaalsanasmile
ınanmıyorum testı yaptım ve gülen yüz çıktı yaaaaaaaaaaaa
evet erkek evlat evlenene kadar evlat.. bu söz doğru ama genel olarak doğru.
herkes aynı olmuyor bence bu birazda eşe bağlı. yani kadına. kadın milleti eşini doldurup doldurup
ailesinden soğutursa erkek zaten meilli olduğu için buna aileyi silebilirde.. yani iş kadında bitiyor
halbuki kadın anlasaki benimde çocuğum olcak iler bana aynısını yaparsa ne yaparım die düşünse
zaten bunu yapamaz yapmaz yani. demek istediğim biraz şans işi bunlar
ya kızlar bişey sorucam hamile rakadaşlar hamile kaldığınızda akıntı illa oluyomu yoksa akıntısız olanda varmı
yok canım ben yapmıyorum zaten.. ben genel görüşü açıklamaya çalıştım..
kız da olsa erkek de olsa evet eğitime de bağlı yetiştirmeye de bağlı genlerede bağlı
amaaaaa çevreye de bağlı.. kimi zaman aileler ne kadar uğraşsada evlattan bi b...k olmuyo afedersin.. kimi çocuğun içinde olması lazım olmayınca da zorla onu bi kılıfın içine sokamazsın. yani hep siyorum allah sağlık versin hayırlı etsin ve şansı güzel olsun.
bu yüzden kız olsun erkek olsun önemli deil. ki 1tane oğlum var benim. kızım olsun isterim ama sağlıklı hayırlı ve şansı güzelse yaniyerimseniben
şelale maşallah..
kötü bi durum.bazıları krem kullanıyo ama ben hiç bişey kullanmadım. Sık sık dezenfekte ediyorum iç çamaşırı değiştiriyorum bazen günde 2 kere.
cok saol canım.İsteyen herkesin darısı başına.bız kadınlar daha duygusal oluruz,kız erkek farketmez ama kocalar biraz daha erkek ister. İkisi de evlat sen de yaşıyosun oğlun var. Sağlıklı olsun yeter. Bu konu doğru türkiyede herkes erkek ister ama erkek evlat evlenen kadar evlat.
Peki sende erkekler eşleri hamileylen babalığı hissediyor mu sen yaşadığın için soruyorum.Yoksa ellerine alınca mı başlıyo duygular.
:roflol::roflol:
valla hiç kaynanan olmadım olunca da nasıl bi kaynana olurum bilemiyorum.
ama şu da bir gerçek ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan iki taraf içinde geçerli bu söylediğim.......... gelin gelindir. kaynana kaynana:roflol:
:roflol::roflol:
valla hiç kaynanan olmadım olunca da nasıl bi kaynana olurum bilemiyorum.
ama şu da bir gerçek ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan iki taraf içinde geçerli bu söylediğim.......... gelin gelindir. kaynana kaynana:roflol:
smartcımmm henüz gelen giden birşey yok olursa söyleyeceğim zaten ebruliyle çarşamba sabahı test yapmaya karar verdik tabi ozamana kadar ben kırmızı kartı yememiş olursam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?