Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Senin benden daha heyecanlı olman lazım ama CADIARZU senin yerinde olsam cümle aleme ilan etmiştim hamişim ben diye zemuszemus Ben daha ömrü hayatımda 32. günümü görmedim :roflol:

ya canım ben zaten 30-31 günde adet oluyorum o yüzden şuan test yapmadan ilan edemem ama inşallah çarşambaya kadar olmaz ve çift çizgiyi görürsem ilk sizinle paylaşıcam

kaynanalar da bu kadar düşünceli olsa yaaaaaalsanaalsanasmile

bence kız erkek ayrımı yapmayalım, kızın da hayırsızı çıkabiliyo yanii ailenin eğitimine bağlı...sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez benim için :)

yok canım ben yapmıyorum zaten.. ben genel görüşü açıklamaya çalıştım..
kız da olsa erkek de olsa evet eğitime de bağlı yetiştirmeye de bağlı genlerede bağlı
amaaaaa çevreye de bağlı.. kimi zaman aileler ne kadar uğraşsada evlattan bi b...k olmuyo afedersin.. kimi çocuğun içinde olması lazım olmayınca da zorla onu bi kılıfın içine sokamazsın. yani hep siyorum allah sağlık versin hayırlı etsin ve şansı güzel olsun.
bu yüzden kız olsun erkek olsun önemli deil. ki 1tane oğlum var benim. kızım olsun isterim ama sağlıklı hayırlı ve şansı güzelse yaniyerimseniben

ya kızlar bişey sorucam hamile rakadaşlar hamile kaldığınızda akıntı illa oluyomu yoksa akıntısız olanda varmı

ınanmıyorum testı yaptım ve gülen yüz çıktı yaaaaaaaaaaaa

kaynanalar da bu kadar düşünceli olsa yaaaaaalsanaalsanasmile

:roflol::roflol:
valla hiç kaynanan olmadım olunca da nasıl bi kaynana olurum bilemiyorum.
ama şu da bir gerçek ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan iki taraf içinde geçerli bu söylediğim.......... gelin gelindir. kaynana kaynana:roflol:

Y a tamam orası öle ama canım erkek evlat evlendikden sonra onun da kendi evi sorumlulukları oluyo tabiki annesini babasını unutmasın ama sürekli onlarla beraber olursa eşine ne zaman vakit ayıracak yani bu erkek kıss için farketmez ikisi için de geçerli o çizgiyi tutturabilmek önemli bence

ya kızlar bişey sorucam hamile rakadaşlar hamile kaldığınızda akıntı illa oluyomu yoksa akıntısız olanda varmı

şelale maşallah..
kötü bi durum.bazıları krem kullanıyo ama ben hiç bişey kullanmadım. Sık sık dezenfekte ediyorum iç çamaşırı değiştiriyorum bazen günde 2 kere.

evet çok haklısın canım...çevre çok çok daha önemliiii....sen ne kadar iyi olursan ol çevre iyi değilse çocuktan bir halt olmaz :)
Allah bağışlasın Berencim :)

smartcımmm henüz gelen giden birşey yok olursa söyleyeceğim zaten ebruliyle çarşamba sabahı test yapmaya karar verdik tabi ozamana kadar ben kırmızı kartı yememiş olursam kaydirigubbakcemile3

şelale maşallah..
kötü bi durum.bazıları krem kullanıyo ama ben hiç bişey kullanmadım. Sık sık dezenfekte ediyorum iç çamaşırı değiştiriyorum bazen günde 2 kere.

ya canım ilk hamile olduğunu anladığındada akıntı varmıydı

Yok canımcım!benim çocuğum yok;sen çiçeğimle karıştırıyorsun muhtemelen :)

Bu arada benim eşim de kız istiyooo :) ebn çok şanslıyım,ikimizde aynı düşünüyoruz bu konuda :)

ebrulicim akıntı şart deil.. belirti olarak hiç akıntısı olmadan hamile kalan arkdşlar var takılma.
ay ben bu ay hamileyim dediydim he.. ne ararsan vardı göğüslerim acıyodu ki hiç hissetmediğim bişi
olmadı işte. hamile kalan bi çok arkdş hep şunu söledi. belirti diye bişi yokmuş adet geçene kadar hamile olduğunu anladıktan sonraymış asıl bulantılar göğüs büyümesi akıntı v.s.
o yüzden varmı yokımu diye takılmak istemiyorum ben

aynen öyle,iki dünya bir araya gelse tamamen seveni görmedim birbirini.naniknanik

sırnaşık şeysırnaşık şey

smartcımmm henüz gelen giden birşey yok olursa söyleyeceğim zaten ebruliyle çarşamba sabahı test yapmaya karar verdik tabi ozamana kadar ben kırmızı kartı yememiş olursam kaydirigubbakcemile3

yaaa inşallah yemeyiz ama tabi hamileysek yoksa hemen gelsin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…