Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

cok saol canım.İsteyen herkesin darısı başına.bız kadınlar daha duygusal oluruz,kız erkek farketmez ama kocalar biraz daha erkek ister. İkisi de evlat sen de yaşıyosun oğlun var. Sağlıklı olsun yeter. Bu konu doğru türkiyede herkes erkek ister ama erkek evlat evlenen kadar evlat.
Peki sende erkekler eşleri hamileylen babalığı hissediyor mu sen yaşadığın için soruyorum.Yoksa ellerine alınca mı başlıyo duygular.

tweety ,ebruli son durumlarınız ne?kırmızı krtı yemediğinizi bilyorum ama test durumlarını ne yaptınız?Niyetiniz ne ne zaman yapacaksınız?

valla canım gelmedi şu an kırmızılar ama gelicek sanırım çok karnım ağrıyo testi çarşamba günü yapmayı düşünüyorıum

Anaaaaaaaaaaaaaaaaa emin adımlarla üst sıralara doğru ilerliyorum tutmayın beni üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnn

sen ne heyecanlısındır şimdiiiiiiiiiii
:dance:

aayyyyy bende ovulasyon testımı yapıcam bu aksam yanı bırazdan dün ve ondan öncekı gün yaptım dün sılıktı baya bakalım bugün ne olacak

evet erkek evlat evlenene kadar evlat.. bu söz doğru ama genel olarak doğru.
herkes aynı olmuyor bence bu birazda eşe bağlı. yani kadına. kadın milleti eşini doldurup doldurup
ailesinden soğutursa erkek zaten meilli olduğu için buna aileyi silebilirde.. yani iş kadında bitiyor
halbuki kadın anlasaki benimde çocuğum olcak iler bana aynısını yaparsa ne yaparım die düşünse
zaten bunu yapamaz yapmaz yani. demek istediğim biraz şans işi bunlar

aayyyyy bende ovulasyon testımı yapıcam bu aksam yanı bırazdan dün ve ondan öncekı gün yaptım dün sılıktı baya bakalım bugün ne olacak

kızlar ben bu sitenin sayesinde çok şey öğrendim ama bilmediğim daha çoook şey var..ovulasyon testi nedir? neye yarar :)

Yooooooooooooooo CADIARZU

ipeğin yazdığını okusana şeker:bbo::bbo: sen yaşadığın için soruyorum demiş:bbo:

valla canım gelmedi şu an kırmızılar ama gelicek sanırım çok karnım ağrıyo testi çarşamba günü yapmayı düşünüyorıum

sen ne heyecanlısındır şimdiiiiiiiiiii
:dance:

Senin benden daha heyecanlı olman lazım ama CADIARZU senin yerinde olsam cümle aleme ilan etmiştim hamişim ben diye zemuszemus Ben daha ömrü hayatımda 32. günümü görmedim :roflol:

bence kız erkek ayrımı yapmayalım, kızın da hayırsızı çıkabiliyo yanii ailenin eğitimine bağlı...sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez benim için :)

kızlar ben bu sitenin sayesinde çok şey öğrendim ama bilmediğim daha çoook şey var..ovulasyon testi nedir? neye yarar :)

canım yumurtlama günlerini gösteren bi test.
tıpkı hamilelik testi gibi kullanılır. çift çizgi çıktığı gün ve ertesi gün beraber olursun çünkü yumurtlamışsındır. kaç günde bir adet oluyosan içinde yazar adetinin kaçıncı gün test yapmaya başlayacağın......ay anlatabildimmi kifisfisfisfisfisfis

canım ovulasyon testı yumurtlama günlerını tespıt etmek amaçlı kullanılır ıdrarla yapılır her gün aynı saatte egerkı çıft çızgı çıkarsa esıt koyulukta yada test çızgısı kontrol çızgısınden daha koyu olursa o gün ve ertesı gün çalışman gerek tatlım gerısı Allah a kalmıs canım

Canım ya peki çift çizgiyi gördükden ne kadar sonra yumurta çatlar normalde bide çift çizgiyi gördükden sonra mı 14 gün sonra adet olursun yoksa yumurtan çatladıkdan sonramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…