Sürer tabi;orda o senin karnın çatlamasın diye düşünmüyor ki;içerde bebeğim var biraz hissedeyim mantığıyla yaklaşıyor olaya :) benim eşim de kesin sürer :)
Bu arada kızn olacakmış;çookkkk sevindim;gerçi siz erkek sityormuşsunuz ama kız çocuk gibisi varmı!Kendinden pay biç;anneni babanı sen mi dha çok düşünür ararsın yoksa abin ya da erkek kardeşin mi?Annen baban senin evine mi daha rahatça gelir yoksa evli olan erkek kareşlerinin mi,annen bir derdi olduğunda seninle mi daha rahat paylaır yoksa onalarla mı....
kız çocuk iyi yetiştirilirse bir erkekten daha erkektir.
Bende senin takip ediyorum tatlım
ben geldımmmmmmmmmmmmmm
tweety ,ebruli son durumlarınız ne?kırmızı krtı yemediğinizi bilyorum ama test durumlarını ne yaptınız?Niyetiniz ne ne zaman yapacaksınız?
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa emin adımlarla üst sıralara doğru ilerliyorumtutmayın beni üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyynnnnnnn
ipekkkkkk kafamçokkarıştı smartın çocuğu varmıydı ki
:roflol: kıs ödüm patladı az sakin gel ya:roflol::roflol:
aayyyyy bende ovulasyon testımı yapıcam bu aksam yanı bırazdan dün ve ondan öncekı gün yaptım dün sılıktı baya bakalım bugün ne olacak
cok saol canım.İsteyen herkesin darısı başına.bız kadınlar daha duygusal oluruz,kız erkek farketmez ama kocalar biraz daha erkek ister. İkisi de evlat sen de yaşıyosun oğlun var. Sağlıklı olsun yeter. Bu konu doğru türkiyede herkes erkek ister ama erkek evlat evlenen kadar evlat.
Peki sende erkekler eşleri hamileylen babalığı hissediyor mu sen yaşadığın için soruyorum.Yoksa ellerine alınca mı başlıyo duygular.
Yooooooooooooooo CADIARZU
valla canım gelmedi şu an kırmızılar ama gelicek sanırım çok karnım ağrıyo testi çarşamba günü yapmayı düşünüyorıum
sen ne heyecanlısındır şimdiiiiiiiiiii
:dance:
evet erkek evlat evlenene kadar evlat.. bu söz doğru ama genel olarak doğru.
herkes aynı olmuyor bence bu birazda eşe bağlı. yani kadına. kadın milleti eşini doldurup doldurup
ailesinden soğutursa erkek zaten meilli olduğu için buna aileyi silebilirde.. yani iş kadında bitiyor
halbuki kadın anlasaki benimde çocuğum olcak iler bana aynısını yaparsa ne yaparım die düşünse
zaten bunu yapamaz yapmaz yani. demek istediğim biraz şans işi bunlar
kızlar ben bu sitenin sayesinde çok şey öğrendim ama bilmediğim daha çoook şey var..ovulasyon testi nedir? neye yarar :)
kızlar ben bu sitenin sayesinde çok şey öğrendim ama bilmediğim daha çoook şey var..ovulasyon testi nedir? neye yarar :)
canım ovulasyon testı yumurtlama günlerını tespıt etmek amaçlı kullanılır ıdrarla yapılır her gün aynı saatte egerkı çıft çızgı çıkarsa esıt koyulukta yada test çızgısı kontrol çızgısınden daha koyu olursa o gün ve ertesı gün çalışman gerek tatlım gerısı Allah a kalmıs canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?