canım sen ovulasyon testi mi yaptın?
Yok canımcım!benim çocuğum yok;sen çiçeğimle karıştırıyorsun muhtemelen :)
Bu arada benim eşim de kız istiyooo :) ebn çok şanslıyım,ikimizde aynı düşünüyoruz bu konuda :)
Y a tamam orası öle ama canım erkek evlat evlendikden sonra onun da kendi evi sorumlulukları oluyo tabiki annesini babasını unutmasın ama sürekli onlarla beraber olursa eşine ne zaman vakit ayıracak yani bu erkek kıss için farketmez ikisi için de geçerli o çizgiyi tutturabilmek önemli bence
ebrulicim akıntı şart deil.. belirti olarak hiç akıntısı olmadan hamile kalan arkdşlar var takılma.
ay ben bu ay hamileyim dediydim he.. ne ararsan vardı göğüslerim acıyodu ki hiç hissetmediğim bişi
olmadı işte. hamile kalan bi çok arkdş hep şunu söledi. belirti diye bişi yokmuş adet geçene kadar hamile olduğunu anladıktan sonraymış asıl bulantılar göğüs büyümesi akıntı v.s.
o yüzden varmı yokımu diye takılmak istemiyorum ben
ya ben bunu Beren'e yazacaktım nasıl sana geldi acabaCADIARZUyoksa bilinçaltım seni mi düşüyokaydirigubbakcemile3
evet canım benım ve gülen yüz çıktı yarın yumurtlucam sanırım
ınanmıyorum testı yaptım ve gülen yüz çıktı yaaaaaaaaaaaa
Yok canımcım!benim çocuğum yok;sen çiçeğimle karıştırıyorsun muhtemelen :)
Bu arada benim eşim de kız istiyooo :) ebn çok şanslıyım,ikimizde aynı düşünüyoruz bu konuda :)
elbette canım.. biliyomusun biz o çizgiyi tutturana kadar 5sene geçti:roflol:
ve 1kez ayrılıyoduk nerdeyse düşün yani. ve biz şunu öğrendik
demekki önce biz sonra ailelerimiz. bunu başarabilene ne mutlu
biz başardık ve 13yıl oldu evleneli çoooook şükürsüprizzzzz
gümüş yıllara,altın yıllara canım opuyorumnanaktanelbette canım.. biliyomusun biz o çizgiyi tutturana kadar 5sene geçti:roflol:
ve 1kez ayrılıyoduk nerdeyse düşün yani. ve biz şunu öğrendik
demekki önce biz sonra ailelerimiz. bunu başarabilene ne mutlu
biz başardık ve 13yıl oldu evleneli çoooook şükürsüprizzzzz
zehselllllll vur beline ali dayı bu gece:lepi:
kızlar elımde bır normal ovulasyon testı vardı bırde gülen yüz çıkan ıkısınıde yaptım aynı anda ve ve bırınde gülen yüz çıktı dıgerınde ıkı çızgı aynı koyulukta bıle degıl yanı benım açımdan dıger testlere güvenemeyecegımın ıspatıdır bu çünkü geçen ayda hiç aynı koyulukta olmamıstı testım ama çalışmıstık olmamıstı ınsallah bu ay olur yaaa ınsallah
smartcımmm henüz gelen giden birşey yok olursa söyleyeceğim zaten ebruliyle çarşamba sabahı test yapmaya karar verdik tabi ozamana kadar ben kırmızı kartı yememiş olursam kaydirigubbakcemile3
Hehe :) Dün çalışmıştın zaten bugün de çalış :)
ya ben bunu Beren'e yazacaktım nasıl sana geldi acabaCADIARZUyoksa bilinçaltım seni mi düşüyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?