Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yok canımcım!benim çocuğum yok;sen çiçeğimle karıştırıyorsun muhtemelen :)

Bu arada benim eşim de kız istiyooo :) ebn çok şanslıyım,ikimizde aynı düşünüyoruz bu konuda :)

ya ben bunu Beren'e yazacaktım nasıl sana geldi acabaCADIARZUyoksa bilinçaltım seni mi düşüyokaydirigubbakcemile3

elbette canım.. biliyomusun biz o çizgiyi tutturana kadar 5sene geçti:roflol:
ve 1kez ayrılıyoduk nerdeyse düşün yani. ve biz şunu öğrendik
demekki önce biz sonra ailelerimiz. bunu başarabilene ne mutlu
biz başardık ve 13yıl oldu evleneli çoooook şükürsüprizzzzz

çok sağolun canım ya benim 3 gün öncesine kadar vardı akıntım ama şimdi yok o yüzden merak ettim

kızlar elımde bır normal ovulasyon testı vardı bırde gülen yüz çıkan ıkısınıde yaptım aynı anda ve ve bırınde gülen yüz çıktı dıgerınde ıkı çızgı aynı koyulukta bıle degıl yanı benım açımdan dıger testlere güvenemeyecegımın ıspatıdır bu çünkü geçen ayda hiç aynı koyulukta olmamıstı testım ama çalışmıstık olmamıstı ınsallah bu ay olur yaaa ınsallah

Yok canımcım!benim çocuğum yok;sen çiçeğimle karıştırıyorsun muhtemelen :)

Bu arada benim eşim de kız istiyooo :) ebn çok şanslıyım,ikimizde aynı düşünüyoruz bu konuda :)

eşinin kız istemesi çok güzel.istekler farklı olunca tam sevinemiyorsun o an.Benimki doktora "kesin mi?" gibi bir soru sorunca senfoniye dönüştüremedim o anı.

Benim iki sene olacak ama hala başaramadık çok büyük problem yok ama ne bilim bazen çok sinirlerim bozuluyo biz ltlı üstlü oturuyoruz eşimizn ailesi ile tamam bana karşı iyiler ama sıkılıyorum bazen eşim işden gelince hep benle olsun istiyorum oda aslında doğal olarak birazda kendi ailesi ile zaman geçiriyo bazen bu benim sinirlerimi bozuyo 2 senedir tek derdimiz bu inş aşarız bizde bunları eşimide sıkmak istemiyorum ama ne bilim yaa

gümüş yıllara,altın yıllara canım opuyorumnanaktan

canım inşallah yaaa ben hepimiz için dua ediyurm Allah kucağımızı boş bırakmasın

zehselllllll vur beline ali dayı bu gece:lepi:

:roflol::roflol::roflol:

smartcımmm henüz gelen giden birşey yok olursa söyleyeceğim zaten ebruliyle çarşamba sabahı test yapmaya karar verdik tabi ozamana kadar ben kırmızı kartı yememiş olursam kaydirigubbakcemile3

inşallah yemezsin canım yaaa! Gğzel haber almayalı bi kaç ün oldu;alışiıkd eğiliz biz böyle sessziliğe delikafadulden

ipekcim bence bu erkeğin yapısıyla ilgili
planlı değildi bizimkisi ama üzülmedikte çünkü evliliğimizin 1,5 yıl olmuştu.
evet sürpriz oldu ama hani deliler gibi sevinmedik ne yalan sölim. çünkü planlanmış bişi deildi
benim eşimin ağır bi yapısı vardır. hani öle agucuk gugucuk karıcım bilmem ne hiç yapmadı bana

bişi sorcammmmmmmmmmmmmmmmm

spermle içinde 2 gün yaşıo yaaa bunun testini yaptıran duyan gören bilen varmı :))))

Hehe :) Dün çalışmıştın zaten bugün de çalış :)

canım dün çalışmadık zaten esım cumartesı sperm vermıstı test için zaten dün testte hiç bişi yoktu artık bugün ve yarın çalışırız hayırlısı olsun canım

ya ben bunu Beren'e yazacaktım nasıl sana geldi acabaCADIARZUyoksa bilinçaltım seni mi düşüyokaydirigubbakcemile3

Aaaaaa!Ama oğlun var dedddiinnn klava:

Ya heklava diyorum önce hayırlı sağlıklı evlat tabi ama KIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZ istiyoommmmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…