Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Canım henüz bir hamilelik yaşamadığım için hamilelikte beslenme konularına dalışa eçmedim;o yüzden sana sağlıklı bir liste çıkarmam mğmkün değil;seni yanıltmış olmak istemem.Doktoruna gittiğinde mutlaka yapılan kan tahlillerine göre hangi tarafa ağırlık vererek beslenmen gerektiğini,eksiklerini danış.O sana daha sağlıklı cevaplar verecektir.

Selam kızlar;malesef gündüzleri sizden ayrıyım artık iş yerimde kk ya engel var sistemdevarmı güzel haberler?benim günüm yaklaşıyo ama hiç umudum yok nedense

Selam kızlar;malesef gündüzleri sizden ayrıyım artık iş yerimde kk ya engel var sistemdevarmı güzel haberler?benim günüm yaklaşıyo ama hiç umudum yok nedense

selam canım biz de güzel haberler bekliyoruz :)) neden umudun yok hiç belli olmaz biliyorsun kısmet bu işleryerimseniben

ya ne bileyim su şuan tamda adet öncesi sendrom yaşıyorum belki onun karamsarlığıdır

canım adet öncesi hepimiz dikkat çeken bir belirti arıyoruz:)) her ne kadar psikolojik olduğunu bilsekte yine de yapamıyoruz..kendimizce bi belirti olmayıncada umutsuz oluyoruz dediğin gibi:) ama hiç belli olmaz belki de hiç ummadığının tersi olur:)

ebruli ve twetty çarşamba yapacakmış testi su'cum!onların ikisinde de lekelenme olmuştu değil mi yakın dönemlerde?Bakalım güzelhaberleri gelecek mi bize. :)

ebruli ve twetty çarşamba yapacakmış testi su'cum!onların ikisinde de lekelenme olmuştu değil mi yakın dönemlerde?Bakalım güzelhaberleri gelecek mi bize. :)

evet canım ikisinde de lekelenme olmuştu o yüzden ümitlendim bende :)) işallah güzel haberler gelir ikisindende :Saruboceq:

kan testi yaptırırsan çıkar canımm ama bence gecikmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…