şimdi ipekcim her gün olayına bende karşıyım evet ama bence aynı apt.da oturup haftada bir yada 2haftada bir annesini bbabasını görmeye gitmesi bence ayıp ve birazda saygısızlık . ha ayrı semtte yada apt.da otururlar ozaman anlarım bunu. bence en doğrusu aynı apt.da oturdukları için 2gnde bir yarım saat gidilmesi gerekir. çünkü çocukların evlenmiş olması anneliğin babalığın bittiği anlamına gelmiyo.
düşünsene seninde kızın olucak ki bu söylediklerimi doğduğunda daha net anlıcaksın.. kızınla aynı mahalledesin ve hatta aynı apt.da... haftada bir gelse yeterli mi senin için? özlemezmisin. çünkü evlensede çoluk çocuğa karışsa da o senin kızın sana ait. herşeyin o senin. büyütene kadar neler çekmişsin ne emekler harcamışsın. uykusuz kalmışsın başucunda beklemişsin hastayken. aşı olduğunda ağlamışsın hıçkırık tutsa gözlerin dolmuş çünkü rahatsızlık veriyo bu ona.. özlemesmisin ama en azından 2günde bir gelse hoşuna gitmezmi
daha bu neeee 5. aydan sonra bebiş büyüsün buzdolabının yanında yatmak istiyceksin. Ben bu ay tam 3 kilo almışım delircemmmm:gitme:
alalalal bunun bi testinin oldugunu bende ilk defa duydum acaba ameliyatı ertelesem mi :1no2:
ayy ne güzel ya keşke bende bişiler yiyebilsem..bi sabah çok az bişey bir de akşm yine çok az yemek yiyorum gün içinde hiçbir şey canım istemiyor maalesef(
Canımcım iyiki miden bulanıyooo haaa;bi de bulanmasa daha neler yiyecekmişsin kimbilir :roflol: Afiyet plsun;ama sana küçük bir dost hatırlatması yapayım.Madem canın bişeyler ye:roflol:mek isityor besin değeri yüksek gıdalar tercih et ki bebeğine de bir faydası olsun.Sadece seni şişirmesin onu da beslesin. Tabi yine de en güzeli dengeli yemek yapabiliyorsan;gerçi yeni daha hamileliğin düzenini kurarsın bir süre sonra
ya ben ilk hamileliğimde de çok yiyordum ve 5 kilo vermiştim
yediğim halde....hafta ilerledikçe daha çok yemeye başlıyo insan
bu kötü bişey değildir dimi yaa normal mi acaba
bak eve gidene kadar tekrar acıkıcam kalıbımı basarım :)
yemek yemeyi çok seven ben ilkinde yemek yemekten bıkmıştım gerçekten
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar gece gelirim öptü siziopuyorumnanaktan
canım yedikçe bulatım geçiyo....yemessem hem midem bulanıyo hem halsizleşiyorum
şimdi o tostu yedim ya çivi gibi oldum valla demin muhallebi gibiydim :)
evet sürpriz oldu bugün bana bu kadar acıkacağımı tahmin etseydim meyve ceviz
kuruyemiş fln getirirdim ya bide iş yerindesin acıkınca ne yiyebilrisin ki ya tost
ya poğaça cidden ne yiyeceğimi de şaşırıdm yani öğlen yemek çıkıyo tamam da
ben saatbaşı acıkıyorum
haklısın canım eyvallah.Ama erkek aileleri kız aileleri kadar düşünceli değil.Kız aileleri kızlar göz önüne getirin ailelerinizi kesinlikle daha düşünceli her konuda.Ama erkek aileleri daha bi bencil bence.Burda kadından çok erkekte iş bitiyor denge ilişkisi olarak.Tabii kadın da şerbeti ii vermeli o başka.Haklısın aynı apartmanda olursa en azından inerken çıkarken sorulmalı belli bi yaştan sonra biz onlara bakmak durumundayız insan bekler de.Ama farklı yerlerde ise her gün ya da haftanın 2 günü çok.Birbirine saygı olup belli gün kararlaştırılmalı.Mesela ctsinden ctsine gibi....Hayat kısa biz de birbirimize zaman ayıralım.
evet canım çalışıcaz ınsallah beklemeden 6da çıkıyom işten gıder gıtmez çalışmamız gerek desene sen yarında aksam çalışırız gerısı rabbıme kalmıs ınsallah olur Allah ım amın
İnşallah canımmm yaaa!Ama çalışmayı zevkli değişik hale getirmeye çalış öncelikle kafan dağılsın,bunu sağlamadan icraata geçme
HAH İŞTE AYNEN ÖYLE BENDE BUNU SÖLEDİM :lepi:
ben ilk iki ay acaip bulandım sabah bismillah başladım yatana kadar ama bebiş beslensin diye cok zorladım kendimi.Mesele kuru kayısı ağzıma atardım suyla yutardım. Çok kötüydü.Kimse de bana zorlama kendini demedi.Ben nerden bileyim sonradan
iştahımın açılacağını.Ve 4. aydan sonra bebiş anneden besleniyormuş.Ondan önce stoklardan.O yüzden ilk 2 ay 4 kilo aldım gereksizmiş.6. aya girdik ve ben en başından beri 10kilo almışım bunalım oldum.64 üm şimdi.Senin kilon nasıl?
canım yedikçe bulatım geçiyo....yemessem hem midem bulanıyo hem halsizleşiyorum
şimdi o tostu yedim ya çivi gibi oldum valla demin muhallebi gibiydim :)
evet sürpriz oldu bugün bana bu kadar acıkacağımı tahmin etseydim meyve ceviz
kuruyemiş fln getirirdim ya bide iş yerindesin acıkınca ne yiyebilrisin ki ya tost
ya poğaça cidden ne yiyeceğimi de şaşırıdm yani öğlen yemek çıkıyo tamam da
ben saatbaşı acıkıyorum
İnternete bir göz gezdir canım;gerekirse evden bişeyler hazırla a çantana;çünkü bu yediklerinden ona düşen payı almaya başlayacak bir süre sonra.Bünyeni sağlam tut.Demir fosfor kalsiyum yönğnden zengin gıdaları tercih et.
ya sen ne diyosun ben zaten 70 kiloyum yaa Allah ım mafoldumben
off ama veriyorum ben hamilleiğin başında 65 e falan düşerim heralde
geçenkinde öyle olmuştu sık sık acıktıgım için az az ve sık sık beslenmiştim ve kilo
almadım aksine verdim of 70 kiloyum ben napicam yaa varil gibi olucam
doğurana kadar yaa ağlamak istiyorum mafoldumben ben nasıl vercem o kiloları
bak diyim sana günde 1 kivi ye.En doğal folik asit deposu. Ve C vitamini.Gülben Ergen de öyle yapıyomuşşşş.
ipek26 kullanıcısından alıntı
:hatlar karıştı canım o zaman.
bak ne dicem sana.cuma günü ben bi yöntemden bahsettim kız erkek olması için.Ve herkeste tuttu ve ben de cinsiyeti öğrendikten sonra inandım bu yönteme. Çünkü test sonucunda bana kız diyordu Çin takviminde erkek kız çıktı ve çevremdeki herkeste doğru çıktı bu.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?