Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

haklısın canım eyvallah.Ama erkek aileleri kız aileleri kadar düşünceli değil.Kız aileleri kızlar göz önüne getirin ailelerinizi kesinlikle daha düşünceli her konuda.Ama erkek aileleri daha bi bencil bence.Burda kadından çok erkekte iş bitiyor denge ilişkisi olarak.Tabii kadın da şerbeti ii vermeli o başka.Haklısın aynı apartmanda olursa en azından inerken çıkarken sorulmalı belli bi yaştan sonra biz onlara bakmak durumundayız insan bekler de.Ama farklı yerlerde ise her gün ya da haftanın 2 günü çok.Birbirine saygı olup belli gün kararlaştırılmalı.Mesela ctsinden ctsine gibi....Hayat kısa biz de birbirimize zaman ayıralım.

daha bu neeee 5. aydan sonra bebiş büyüsün buzdolabının yanında yatmak istiyceksin. Ben bu ay tam 3 kilo almışım delircemmmm:gitme:

ya ben ilk hamileliğimde de çok yiyordum ve 5 kilo vermiştim

yediğim halde....hafta ilerledikçe daha çok yemeye başlıyo insan

bu kötü bişey değildir dimi yaa normal mi acaba

bak eve gidene kadar tekrar acıkıcam kalıbımı basarım :)

yemek yemeyi çok seven ben ilkinde yemek yemekten bıkmıştım gerçekten

ayy ne güzel ya keşke bende bişiler yiyebilsem..bi sabah çok az bişey bir de akşm yine çok az yemek yiyorum gün içinde hiçbir şey canım istemiyor maalesef(

kaç haftalıksın canım.ben de keşke yemesem diyorum.Doktor diyete soktu beni.tatlı yasak hamurişi yasak,günde 3 meyve gerisi yasak aç geziyorumeyvahedigeldismile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

canım yedikçe bulatım geçiyo....yemessem hem midem bulanıyo hem halsizleşiyorum

şimdi o tostu yedim ya çivi gibi oldum valla demin muhallebi gibiydim :)

evet sürpriz oldu bugün bana bu kadar acıkacağımı tahmin etseydim meyve ceviz

kuruyemiş fln getirirdim ya bide iş yerindesin acıkınca ne yiyebilrisin ki ya tost

ya poğaça cidden ne yiyeceğimi de şaşırıdm yani öğlen yemek çıkıyo tamam da

ben saatbaşı acıkıyorum

ben ilk iki ay acaip bulandım sabah bismillah başladım yatana kadar ama bebiş beslensin diye cok zorladım kendimi.Mesele kuru kayısı ağzıma atardım suyla yutardım. Çok kötüydü.Kimse de bana zorlama kendini demedi.Ben nerden bileyim sonradan
iştahımın açılacağını.Ve 4. aydan sonra bebiş anneden besleniyormuş.Ondan önce stoklardan.O yüzden ilk 2 ay 4 kilo aldım gereksizmiş.6. aya girdik ve ben en başından beri 10kilo almışım bunalım oldum.64 üm şimdi.Senin kilon nasıl?

smartttt hanı test aldıkya bız aynı yerden ovulasyon testı ben onuda yaptım ve onda ıkıncı çızgı sılık bılıyomusun yaaaaa güvenemıcez sanırım o testlere canım daha almam onlardan yanıltıyor baksana resmen yaaa

bak diyim sana günde 1 kivi ye.En doğal folik asit deposu. Ve C vitamini.Gülben Ergen de öyle yapıyomuşşşş.

HAH İŞTE AYNEN ÖYLE BENDE BUNU SÖLEDİM :lepi:

İnşallah canımmm yaaa!Ama çalışmayı zevkli değişik hale getirmeye çalış öncelikle kafan dağılsın,bunu sağlamadan icraata geçme

ya sen ne diyosun ben zaten 70 kiloyum yaa Allah ım mafoldumben

off ama veriyorum ben hamilleiğin başında 65 e falan düşerim heralde

geçenkinde öyle olmuştu sık sık acıktıgım için az az ve sık sık beslenmiştim ve kilo

almadım aksine verdim of 70 kiloyum ben napicam yaa varil gibi olucam

doğurana kadar yaa ağlamak istiyorum mafoldumben ben nasıl vercem o kiloları

İnternete bir göz gezdir canım;gerekirse evden bişeyler hazırla a çantana;çünkü bu yediklerinden ona düşen payı almaya başlayacak bir süre sonra.Bünyeni sağlam tut.Demir fosfor kalsiyum yönğnden zengin gıdaları tercih et.

smartcım sonuna kadar haklısın bu yemek olayını baştan sona gözden geçirmem lazım

zaten şu an evde bomboş kuru bakır malum yeni tasındık

sağlam bi alışverişe çıkmak lazım boshayallersmile

şimdi az desem aldatmaca olur kız.Napalım doğumdan sonra ümitlerimiz.Ben koşu bandı alcam sözüm ona.Sen de teselli et kendinimafoldumben

bak diyim sana günde 1 kivi ye.En doğal folik asit deposu. Ve C vitamini.Gülben Ergen de öyle yapıyomuşşşş.

yiyim ipekcim onu da yiyiym :) bebiş güçlensin

bide sen şöyle bşey yazmıştın o ne iş merak ettim ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…