Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
adetimiz geçmeden test yapmıcaktık demi kızlar:)bana bu 3 gün geçmek bilmiyoda

Evet kesinlikle yapmıyourz;hem moral bouluyor hem de senin de bildiğin gibi re öncesi yapılan testlerde pozitif sonuç alan annelerin yüzde ellisi civarında gebelik kanda kendiliğinden kayboluyor

Madeofhonor kan teati yaparsan kesin sonucu alabilirsin şu an ama bence beklemelisin;acele etme...

Evet kesinlikle yapmıyourz;hem moral bouluyor hem de senin de bildiğin gibi re öncesi yapılan testlerde pozitif sonuç alan annelerin yüzde ellisi civarında gebelik kanda kendiliğinden kayboluyor

allahtan işe gidip geliyorum yaaaa yoksa nasıl geçerdi zaman...
incir kürü nedir canım hiç duymadım ben yeniyimdebilmiyorumkismile

idilcan hoşgeldin;aynı şeyler hemen heöen;günü yaklaşan arkadaşlar test yapabilmek için izin koparmaya çalışıyoooo :))

allahtan işe gidip geliyorum yaaaa yoksa nasıl geçerdi zaman...
incir kürü nedir canım hiç duymadım ben yeniyimdebilmiyorumkismile

İncir yumurtanın gelişimine katkı sağlıyor ve inrternete incir kürü yazarsan yapılışını bulursun ama ben kürleri de desteklemiyorum ondan yapmadım hiç;onun yerine kuru incir atıyorum ağzıma bir iki tane günde.

itiraf ediyorum kızlar ben geçen hafta sidik testi yaptım:kedi:çıkmayacağını bile bileboshayallersmileişemekten ne çıkar antreman olsun dedimaklinialirimsmile

NE ÇOK ŞEY YAZILMIŞ TAKıP EDEMEDıM VALLA.. BEN HALA BEKLEMEDEYıM ARKADAŞLAR.. ama galiba hastalancam gibi bi his var içimde bugün 30. gün bakalım beklemedeyim işte

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

NE ÇOK ŞEY YAZILMIŞ TAKİP EDEMEDİM VALLA.. BEN HALA BEKLEMEDEYİM ARKADAŞLAR.. ama galiba hastalancam gibi bi his var içimde bugün 30. gün bakalım beklemedeyim işte

2 günün daha var canım belli olmaz.Sonuçta bebekte kırmızı kartı görmek de bizim için.her ay aramızdan birileri ikisinden birini yaşıyor mutlaka :)

SMAAAAAARRRRRRRRTTTTTTTTT
Orda mısın tatlım, önce sana sorumu yazayım, sonra geçmişe geçicem,
Şimdi ben dün ov.testi yaptım çok koyuydu ya kontrol çizgisi gibiydi nerdeyse, akşam çalışma vardı bizde, bugün işten gelince yine aynı saatte ov.testi yaptım hiç yok gibi yani zorla ışık altında böyle pür dikkat incelersen hafif gölge gibi, ay yani aslında hiç yok gibi bir şey bu ya,,, bir de dün 36.7 olan ateşim bugün 36.5 e düştü, eeeeee şimdi ben bugün yumurtladım ve çatladım mı yani.... Akşamki çalışma yeter mi acaba, bu akşam da çalışmam mı lazım...

2 günün daha var canım belli olmaz.Sonuçta bebekte kırmızı kartı görmek de bizim için.her ay aramızdan birileri ikisinden birini yaşıyor mutlaka :)

tarihe göre iki gün olsa da ben cumartesiyi beklicem düzensiz ya benim... inşallah size güzel haberler veririm ...

hoşbulduk smartcım :) nasılsın?

Aynı canım ya;beklemedeyim işte;şimdilik durgunum ama son 5 gün kala çatlıyorum kızlar bilirler :) Listenin ortasına kadar gelmişim yine;e ordan Şeref Trübünü varken yine aşağı inmek biraz acı oluyo ama yapacak bişey yok :)

tarihe göre iki gün olsa da ben cumartesiyi beklicem düzensiz ya benim... inşallah size güzel haberler veririm ...

Ben ünümün geldiğini ve o günün gelmeden bittiğini görebilsem direk dayayacağım testi :)

Canımcım evet yumurtan çatlamış ;bu akşam çalışsan da oluuurrr çalışmasan da!Hani ben olsam bugünü de değerlendiririr miyim;e ne olur ne olmaz diye düşünürüm herhalde;
ama zaten şu an senin içinde spermler hala yaşıyor olmalı herşey yolunda gittiyse.

Ben ünümün geldiğini ve o günün gelmeden bittiğini görebilsem direk dayayacağım testi :)

az kalmış canım 20 ocak.. bizi sakinleştiriyosun ama kendine faydan yok sanırım... sabır biraz inşallah isteyen herkese nasip eder Allahım...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…