adetimiz geçmeden test yapmıcaktık demi kızlar:)bana bu 3 gün geçmek bilmiyoda
Evet kesinlikle yapmıyourz;hem moral bouluyor hem de senin de bildiğin gibi re öncesi yapılan testlerde pozitif sonuç alan annelerin yüzde ellisi civarında gebelik kanda kendiliğinden kayboluyor
allahtan işe gidip geliyorum yaaaa yoksa nasıl geçerdi zaman...
incir kürü nedir canım hiç duymadım ben yeniyimdebilmiyorumkismile
idilcan hoşgeldin;aynı şeyler hemen heöen;günü yaklaşan arkadaşlar test yapabilmek için izin koparmaya çalışıyoooo :))
NE ÇOK ŞEY YAZILMIŞ TAKİP EDEMEDİM VALLA.. BEN HALA BEKLEMEDEYİM ARKADAŞLAR.. ama galiba hastalancam gibi bi his var içimde bugün 30. gün bakalım beklemedeyim işte
2 günün daha var canım belli olmaz.Sonuçta bebekte kırmızı kartı görmek de bizim için.her ay aramızdan birileri ikisinden birini yaşıyor mutlaka :)
hoşbulduk smartcım :) nasılsın?
tarihe göre iki gün olsa da ben cumartesiyi beklicem düzensiz ya benim... inşallah size güzel haberler veririm ...
SMAAAAAARRRRRRRRTTTTTTTTT
Orda mısın tatlım, önce sana sorumu yazayım, sonra geçmişe geçicem,
Şimdi ben dün ov.testi yaptım çok koyuydu ya kontrol çizgisi gibiydi nerdeyse, akşam çalışma vardı bizde, bugün işten gelince yine aynı saatte ov.testi yaptım hiç yok gibi yani zorla ışık altında böyle pür dikkat incelersen hafif gölge gibi, ay yani aslında hiç yok gibi bir şey bu ya,,, bir de dün 36.7 olan ateşim bugün 36.5 e düştü, eeeeee şimdi ben bugün yumurtladım ve çatladım mı yani.... Akşamki çalışma yeter mi acaba, bu akşam da çalışmam mı lazım...
Ben ünümün geldiğini ve o günün gelmeden bittiğini görebilsem direk dayayacağım testi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?