Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

E,ben dedim size o zaman,'bu imkansız ;benim 16.gün yumurtamın çatlamamsı lazım 17 yad a 18 olmaıydı' diye.Sen de diğerleri de test yanılmaz,incir yedin diye yumurtan erken olgunlaşmıştır dediniz. Ben de bıraktım çalışmayı :roflol: Zaten dünden razıydım :dilcikar:
şimdi eğer bu ayın 17sinde regl olursam test haklıymış yok 2osinde olursam ben haklıydım diyeceğim :) Anlarız doğru mu yanlış mı az kaldı :lepi:

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM ıYı AKŞAMLAR CÜMLETEN

ZEHSEL SAKIN BıZı DÜŞÜNME HE naniknanik
ÖPÜYORUM HEPıNıZı

Kendine mazeret uydurmaaaaaaaaa klava: kafana göre iş yapmaaa klava:
Doktorun ne dediyse onu yap.

yaaaa smartım şekerim şeker parem kafama göre değil valla bak şimdi eşim msn den ne yazmış

VALLA BU DOKTORLARIN AYRI AYRI YORUM YAPMALARI BENİMDE CANIMI SIKMIO DEĞİL YANİ
ASLINDA BİŞİ YOK
AMA TAM BİŞİYE KARAR VERİORUZ
BAŞKA BİRİ BUNU BOZUO
(17:38) FtS: aynen
(17:39) FeRHaT: BİZİM BÜTÜN CANIMIZI SIKAN BU
TEK YAPMAMIZ GEREKEN
(17:39) FeRHaT: KESİNLİKLE DR SAYISINI HER NE OLURSA OLSUN 1 E İNDİRMEK
BAŞKA ÇAREMİZ YOK
EĞER İNDİRMEZSEK BU İŞ UZAR
HİÇBİŞEYE KARAR VEREM

herkes ayrı kafadan bişi sölüo tam kararlıyız ameliyat olacak küt başka biri başka bir yerden çıkıo hee bu dr ları ben aramıyorum arkadaslarım kendi dr larına sölüo onlar beni arıyo hepsi ayrı ayrı

kııızz ipeeek sana yukarlarda bişiler yazıyorum görmuyosun hiç çatlıycam meraktan

kızlar muck muck ben de kacıyorum....bugun de bittiiiisırnaşık şey
herkese ii akşamlar

Alışverişte dikkat et;gözüne hoş gelen,al beni diyen ne varsa hepsi fazla kalorili,vucuda sadece ağırlık veren,fayda açısından sıfır gısalar oalcaktır.Aklını kullan ,seni kandırmalarına izin verme.Ben kilo konusunda çok takıntılıyımıdr ve kendime öyle bir beslenme şekli oluştırm kendmi öyle bir ikna ettim ki,herkesin markette yanından geçerken burun kıvırdığı şeyler bana sanaki 'BENİİİ AAALLLL' diye bağırıyo.Herkes de söyler bayılıyoruz senin beslenmene diye.

kız benım sılık ama o test dıgerınde gülen yuz çıktı egerkı sendekı testte ıkı çızgıde aynı koyulukta olduysa yada test çızgısı daha koyu ıse sorun yoktur yanı dogrudur yanılmaz ama benım sılık ve benı yanıltıyor bakalım görücez senınkını nasıl olacak bu ay ama bence sen ıkı çızgı gördüysen esıt koyulukta bence dogru ben esıt kouylukta görmedım hiç ondan ben güvenemem ama sendekı testle hamıle kalan çok çünkü aynı koyulukta ıkı çızgı yakalıyorlar tatlım ben yakalayamıyorum

Canım tabiki birilerine danışmak iyi bişey;ama herkese değil...Aralarından en güvendiğinizi seçip sizi en ikna edeni oa yönelip kendinizi teslim etmelisiniz.Bu şekilde yaparak süreci uzatıyorsunz

smartcım ben evlenirkenn 58 kiloydum yer yer kilo almazdım bir evlendim

1 sene içinde 12 kilo aldım ve veremiyorum ne yapsam gitmiyo kafayı yicek gibi oldum

bi ara sonra kafaya takmadım amaaan dedim ama şimdi hamileyim hamileyken diyette

yapılmaz ağır sporlarda....güzelce yürüyüp vitaminli sağlıklı şeyler yemem lazım

önerileni yaz lütfen (özel mesaj atarsan sevinirim)çok fazla şey istiyosam affet lütfen)

cidden ne yiyeyim bilmiyorum iş yerine havuc fln getirip ısıra ısıra yesem mi napsam ayh

neyse şimdi çıkmam lazım önerilerine ihtiyacım var eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hayırlı akşamlar kızlar öptüm hepinizi :)

Canım tabiki birilerine danışmak iyi bişey;ama herkese değil...Aralarından en güvendiğinizi seçip sizi en ikna edeni oa yönelip kendinizi teslim etmelisiniz.Bu şekilde yaparak süreci uzatıyorsunz

zaten çarşamba allahtan bi mani olmazsa olucam ameliyatı sabah son kontrol var

ne olur ne olmaz,sen yarın stick olanı yine yap aynı saatte bence,bugünü kesin değerlendir bi de onda çıkarsa ona göre de farklı bir bakış açın olmuş olur.

Teste gelince erzurum uzaksa meydanı yakındır :) Göreceğiz 17 ya da 20sinde mademki tam 14 gün sonrasında regl olunuyoooo;tetsi değerlendirmek zor olmayacak bizim için :)

Selam kızlar dÖktÜrmÜŞsÜn valla nasıl yetıŞecem ben Şımdı sıze (((

yapıcam canım yarında tekrar edıcem zaten testı yoksa ölürüm meraktan bugünüde kesın degerlendırıcem ınsallah önemlı olan gülen yüzü görmektı zaten canım o çıktımı lh yukselmıs demektır bakalım kısmet artık Allah bılır evet canım 14 gün sonrası regl olursun benım hep öyledır mesela yumurta çatladıktan 14gün sonra regl olurum yanıııı

kızlar bugün çok muhabbet edemedim sizlerle çok karnım ağrıyo yaaaa
halada işteyim ne zaman çıkcam bennnnnn

kızlar bende çıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar görüşürz hoscakalın dua edın bana lütfennnnnn

bende gidiyom ankaradan teyzem gelecek bana bakmaya annem çalışıo maleesefki ona bilet alim gece görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…