smartttt hanı test aldıkya bız aynı yerden ovulasyon testı ben onuda yaptım ve onda ıkıncı çızgı sılık bılıyomusun yaaaaa güvenemıcez sanırım o testlere canım daha almam onlardan yanıltıyor baksana resmen yaaa
ben kaçıyorum kızlar yarın görülürüz inş. iyi geceler cümleten dualrda buluşmak dileğiyle
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR CÜMLETEN
ZEHSEL SAKIN BİZİ DÜŞÜNME HE naniknanik
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Tabi onu biliyorum.Bğnyeden bünyeye de spermlerin kadın vücudunda yaşama süresi değişiyor buna bir de sperm kalitesi eklenince durum daha da değişiklik gösteriyor.
Ben sanki en fazla 48 saat yaşarmış gibi düşünüyorum kendi adıma;hatta o kadar bile değil çoğu zaman;ama tabi bunun testi varsa da hiiçççç duyömadım ben.
Kendine mazeret uydurmaaaaaaaaaklava: kafana göre iş yapmaaa klava:
Doktorun ne dediyse onu yap.
smartcım sonuna kadar haklısın bu yemek olayını baştan sona gözden geçirmem lazım
zaten şu an evde bomboş kuru bakır malum yeni tasındık
sağlam bi alışverişe çıkmak lazım boshayallersmile
E,ben dedim size o zaman,'bu imkansız ;benim 16.gün yumurtamın çatlamamsı lazım 17 yad a 18 olmaıydı' diye.Sen de diğerleri de test yanılmaz,incir yedin diye yumurtan erken olgunlaşmıştır dediniz.Ben de bıraktım çalışmayı :roflol: Zaten dünden razıydım :dilcikar:
şimdi eğer bu ayın 17sinde regl olursam test haklıymış yok 2osinde olursam ben haklıydım diyeceğim :) Anlarız doğru mu yanlış mı az kaldı :lepi:
yaaaa smartım şekerim şeker parem kafama göre değil valla bak şimdi eşim msn den ne yazmış
VALLA BU DOKTORLARIN AYRI AYRI YORUM YAPMALARI BENİMDE CANIMI SIKMIO DEĞİL YANİ
ASLINDA BİŞİ YOK
AMA TAM BİŞİYE KARAR VERİORUZ
BAŞKA BİRİ BUNU BOZUO
(17:38) FtS: aynen
(17:39) FeRHaT: BİZİM BÜTÜN CANIMIZI SIKAN BU
TEK YAPMAMIZ GEREKEN
(17:39) FeRHaT: KESİNLİKLE DR SAYISINI HER NE OLURSA OLSUN 1 E İNDİRMEK
BAŞKA ÇAREMİZ YOK
EĞER İNDİRMEZSEK BU İŞ UZAR
HİÇBİŞEYE KARAR VEREM
herkes ayrı kafadan bişi sölüo tam kararlıyız ameliyat olacak küt başka biri başka bir yerden çıkıo hee bu dr ları ben aramıyorum arkadaslarım kendi dr larına sölüo onlar beni arıyo hepsi ayrı ayrı
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Alışverişte dikkat et;gözüne hoş gelen,al beni diyen ne varsa hepsi fazla kalorili,vucuda sadece ağırlık veren,fayda açısından sıfır gısalar oalcaktır.Aklını kullan ,seni kandırmalarına izin verme.Ben kilo konusunda çok takıntılıyımıdr ve kendime öyle bir beslenme şekli oluştırm kendmi öyle bir ikna ettim ki,herkesin markette yanından geçerken burun kıvırdığı şeyler bana sanaki 'BENııı AAALLLL' diye bağırıyo.Herkes de söyler bayılıyoruz senin beslenmene diye.
Canım tabiki birilerine danışmak iyi bişey;ama herkese değil...Aralarından en güvendiğinizi seçip sizi en ikna edeni oa yönelip kendinizi teslim etmelisiniz.Bu şekilde yaparak süreci uzatıyorsunz
kız benım sılık ama o test dıgerınde gülen yuz çıktı egerkı sendekı testte ıkı çızgıde aynı koyulukta olduysa yada test çızgısı daha koyu ıse sorun yoktur yanı dogrudur yanılmaz ama benım sılık ve benı yanıltıyor bakalım görücez senınkını nasıl olacak bu ay ama bence sen ıkı çızgı gördüysen esıt koyulukta bence dogru ben esıt kouylukta görmedım hiç ondan ben güvenemem ama sendekı testle hamıle kalan çok çünkü aynı koyulukta ıkı çızgı yakalıyorlar tatlım ben yakalayamıyorum
ne olur ne olmaz,sen yarın stick olanı yine yap aynı saatte bence,bugünü kesin değerlendir bi de onda çıkarsa ona göre de farklı bir bakış açın olmuş olur.
Teste gelince erzurum uzaksa meydanı yakındır :) Göreceğiz 17 ya da 20sinde mademki tam 14 gün sonrasında regl olunuyoooo;tetsi değerlendirmek zor olmayacak bizim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?