Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smarta soz verdım 14 unde test zamanııııı..kırmızı kart kafama ınmezse tabııı

tyopiğin kuralları var şekercim samrt başta olmak üzere hep birlikte onayladık hımmm çiğnemek yokkk :jeyyar:

yok canım, regl belirtisi....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ahahaha regl belirtisiymişşş lülülülülülü lülülülülülü

Kızlarrr size bişi sölimde halinize şükredin türkiyede her 10 kadından 1 i evli ve bakireymiş düşünsenize ne halde olan hemcinslerimiz varrr

ay ben bu sperm yaşama olayını fazla taktım onun dıuşında herşeyi buldum o zıkkım yokkk

tyopiğin kuralları var şekercim samrt başta olmak üzere hep birlikte onayladık hımmm çiğnemek yokkk :jeyyar:

ahahaha regl belirtisiymişşş lülülülülülü lülülülülülü

yok guzelım catlasamda beklerım ben ama hıs us sıraya cıkmak nasıp olmadıkı ınsallah 1 guncuk barı dursam bana yeter..

nasıl yaaa evli ama kocasıyla hiç beraber olmamışmı yani benmi yanlış anladım yaaabilmiyorumkismile

canım benım amcamın kızı 5 sene lık evlı ve bakıreydı..dogum yapana kadar

yok guzelım catlasamda beklerım ben ama hıs us sıraya cıkmak nasıp olmadıkı ınsallah 1 guncuk barı dursam bana yeter..

nasıl yaaa evli ama kocasıyla hiç beraber olmamışmı yani benmi yanlış anladım yaaabilmiyorumkismile

canım benım amcamın kızı 5 sene lık evlı ve bakıreydı..dogum yapana kadar

hiç çalışamamışşş seninki hamile kalabildigine göre elastiktir sanırım. ama 10 kişiden 1 i vajinismus off yazamıyom bile çalışamıyorlarmışşşşş

heeeeee siz şu kızlığı bozulmayanlardan yani enek olanlardan bahsediyosunuz oda kötü bişey yaaa düşünsenize hanzonun birine düşmüş kız adam anlamıyo esnek olduğunu ve sonu facia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…