heeeeee siz şu kızlığı bozulmayanlardan yani enek olanlardan bahsediyosunuz oda kötü bişey yaaa düşünsenize hanzonun birine düşmüş kız adam anlamıyo esnek olduğunu ve sonu facia
hiç çalışamamışşş seninki hamile kalabildigine göre elastiktir sanırım. ama 10 kişiden 1 i vajinismus off yazamıyom bile çalışamıyorlarmışşşşş
aman ya gun yaklastıkca sankı umudum azalıyor canım..hepımız calıstık hayatım bu ay..aman ya gecen ayda calısmıstım nolcekkı..allah nasıp etmedımı olmazkı
doğru sölüyosun , nasip herşey. ama her yeni ay yeni umut bizim için... umudumuz tükenmemeli...
yyaaaa su tıcker ı yapmaya ugrasıyom ben ama gebelık olan cıkıyo bana yaaa
yuh ya oda çok kötü bişey Allah düşmanımın başına vermesin çünkü evliliğin güzel yanlarından hatta önemlilerinden biridir birlikte olma bence bu karı koca arasında soğukluk yaratabilir gerçi kadının elinde olan bişey değildir mutlaka ama bunu anlayamıcak çok erkek vardır
aman ya gun yaklastıkca sankı umudum azalıyor canım..hepımız calıstık hayatım bu ay..aman ya gecen ayda calısmıstım nolcekkı..allah nasıp etmedımı olmazkı
tabi yaa çok kötü rabbim kimseye vermesin çok zor gerçekten benim kuzenşmde 2 yıl yapamamıştı 2 yıl sonra becermiişti ondada hamiş kaldııı :))
tabi yaa çok kötü rabbim kimseye vermesin çok zor gerçekten benim kuzenşmde 2 yıl yapamamıştı 2 yıl sonra becermiişti ondada hamiş kaldııı :))
ya benım bı tanıdıgım vardı kocası yapamayınca doktor yaptı mecburen felaket bırsey yaaa.kadının psıkolojısı bozulmustu..
ay inanmıyorum yaa üzüleyimmi güleyimmi bilemedim sen yapama yapama sonra yap bide hamile kal ya bizmi çok beceriksisiz
yawww kızlar benim aklıma karpuz kabugu düştü :)))
şimdi benim 1 yıl önce kistim yoktu yaaa ama 2.5 yıldır korunmuyorum testlerim falan hep normaldi rahim filmi hariç korktugum için yapamamıştım neyse bugun doktor dedi ki sperm içinde ne kadar yaşıo önemli olan o eşimin testleri normaldi benim eltimde hamiş kalamıyor 3 yıldır ondada herşey normal acaba diyorum ki yani ne bilim işte eşlerde genetik bişi mı var yaşamıyormu gerçektennn
ya benım bı tanıdıgım vardı kocası yapamayınca doktor yaptı mecburen felaket bırsey yaaa.kadının psıkolojısı bozulmustu..
aynen canım bende 3 gün öcesine kadar emindim bile diyeblirdim ama sonra gün yaklaştıkça heyecandan ve endişeden bişey kalmadı şuan kasık ve karın ağrım var kırmızılar yakındır yani ama sen yinede umutsuzluğa düşme gün doğmadan neler doğar inş. bebeğin seninledir:CüvCüv:
yawww kızlar benim aklıma karpuz kabugu düştü :)))
şimdi benim 1 yıl önce kistim yoktu yaaa ama 2.5 yıldır korunmuyorum testlerim falan hep normaldi rahim filmi hariç korktugum için yapamamıştım neyse bugun doktor dedi ki sperm içinde ne kadar yaşıo önemli olan o eşimin testleri normaldi benim eltimde hamiş kalamıyor 3 yıldır ondada herşey normal acaba diyorum ki yani ne bilim işte eşlerde genetik bişi mı var yaşamıyormu gerçektennn
nasılyaniiiiiiiiiiiiiiiiiakannehir
olabilir canım belki genetiktir ama bence artık sen takma böyle şeyleri kafana hamilelik öncesi bence sen hayırlısıyla ameliyatını ol
sonra tüp bebeğemi geçiceksiniz yoksa yine beklicekmisin
canım onun için genetik çalışma gerekiyor sanırım. zaten ilk iş soy ağacını çıkarıyolar genetikte...
gül gülll sülalede bi ben beceriksiz çıktım anammm hepsinin var bebişi bi ben kaldımmm
yok artıkkk yuhhh derim ben bunaaaaaaa kafamçokkarıştı
Ameliyat kesin ar4tık koydum kafama hatta bugun gecelik ve iç çamaşırı aldım bol bol ki hastanede 1 gece kalcam rahat olsun die zaten bu hafta ameliyat etmezse medıcanaya gidip olucam o kadar taktım :))))
bu yaşama işinide iyice öğrenecem yarın anlatırım size :))
ben yatıyorum 9 da doktorda olmam lazımmmm yine karıştırılacamm offf yaaa bilmiyorumkismile :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?