yok kız bence bizde beceriksiziz geçen gün benim kocişe galiba hastalanıcam kasıklarım ağrıyo dedim ya hatun yinemi tutturamadık bebeği ne beceriksiziz yaaa dedi çok güldüm yaaa:roflol::roflol:
Ameliyat kesin ar4tık koydum kafama hatta bugun gecelik ve iç çamaşırı aldım bol bol ki hastanede 1 gece kalcam rahat olsun die zaten bu hafta ameliyat etmezse medıcanaya gidip olucam o kadar taktım :))))
bu yaşama işinide iyice öğrenecem yarın anlatırım size :))
ben yatıyorum 9 da doktorda olmam lazımmmm yine karıştırılacamm offf yaaa bilmiyorumkismile :a015:
yok kız bence bizde beceriksiziz geçen gün benim kocişe galiba hastalanıcam kasıklarım ağrıyo dedim ya hatun yinemi tutturamadık bebeği ne beceriksiziz yaaa dedi çok güldüm yaaa:roflol::roflol:
smarta soz verdım 14 unde test zamanııııı..kırmızı kart kafama ınmezse tabııı
bizdede aynısı oldu bu ay... benim çocuklar koşamadı galiba , eee antremansız bu kadar oluyor diyor eşim.
güzel haberlerini bekliyoruz canım. iyi geceler...
iyi geceler canım Allah yardımcın olsun
ben de geldiiimmm :) Aslında buralardaydım ama deriiinn mevzulara daldım oku oku araştır araştır çıkamadım işin içinden. bilmiyorumkismile
Canımcım sana gelince Evet bana söz verdin.13ü geçecek hemen yapacak :)ayın 14ü saat 00.01'de :)) :roflol: Yoksa çatlarım ben :)
tyopiğin kuralları var şekercim samrt başta olmak üzere hep birlikte onayladık hımmm çiğnemek yokkk :jeyyar:
Evet yaaa...Öok kapılıyoruz hem de karşımızdakini de inandırıyor ve kaptırıyoruz sonra üzülünüyor.Şakasına espirisine hamişsin muhabbeti ok de belirtiye çok girmeyelim bence de.Ama hamiş olunca sorun sorabildiğiniz kadar :)
ahahaha regl belirtisiymişşş lülülülülülü lülülülülülü
yyaaaa su tıcker ı yapmaya ugrasıyom ben ama gebelık olan cıkıyo bana yaaa
ben de geldiiimmm :) Aslında buralardaydım ama deriiinn mevzulara daldım oku oku araştır araştır çıkamadım işin içinden. bilmiyorumkismile
Canımcım sana gelince Evet bana söz verdin.13ü geçecek hemen yapacak :)ayın 14ü saat 00.01'de :)) :roflol: Yoksa çatlarım ben :)
iyi gecelerrr canlarımmmmmm :1hug:
son bişi çatır .çatır yumurtluyorummmm bugünnnn resmennnn gel çalış diooooooo herhalde ilk defa bu kadar kolay hissediyorum yumurtlamayı çalışamıcam yaaaa adaletmi bu yaaaawww olumunekankayizsmile :gitme:
Kızım ticker bile anladı hamiş olduğunu bi sen anlamadın :roflol:
ya napalım oturup ağlıcamıza üzülücemize gırgıra vuruyoruz işi kafaya takmayalım diye belki o zaman tutar ya sağolsun benim kocişte hiç sıkmıyo beni
olsun canım yaa ameliyattan sonra belki daha çabuk gelir meleğin üzülme kaçırdığın her fırsat yeni fırsatlar doğurur
benimkide sıkmıyo tabii, ama üzüldü bu ay...ilk denememizdi, çok umutlanmıştı...
şimdide daha çok çalışmamız lazım diyoo daha tadını çıkaramamışız bekarlığın :teytey:
hoşgeldin cnım :teytey:
bilimsel hatunummm ne araştırdın yine öğrenmezsem uyuyamam bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
bugün bi yazı okudum ne kadar ara verirsen spremler o kadar hareketsizleşiyormuşş bilmiyorumkismile korktum vallaaa bilmiyorumkismile:asigim:
smarttttt hadiseneee doktora geç kalcam bakkk senin yüzündenn
canımcım hoşbulduk :) pembe danam ayrıca sana da merhaba özledik kız seni :)
Ya sorma!bilmiyorumki smile Aslında çok yersiz ve kişisel bir araştırma diyebilirsiniz ama Anklara'da doktor aradım,insanalrın doktorlarıyla yaşadıklarını,beğenip beğenmediklerini kimleri önerdiklerini... Hani olaya mantık çerçevesinde yaklaşıyrum ya,başladığım doktorla devam etmek isterim bebiş olduğunda(her ne zaman oalcaksa) testte de pozitifi görür örmez gideceğim ki düşük falan tehdidi varsa hemen tedaviye başlansın.E,o heyecanla oturup doktor araştıramam ailemden kimseye de ultrasonda keseyi görmeden ya da kalp atışını duymdan hamileyim deyip doktor soramam;karakterim böyle benim ne yapayım her konuda çok sağlamcıyım.E iş başa düştü haliyle işte 2 saattir buradayım ama burada değlim gibi bişey oldu..o web sitesinden bu web sitesine dolaştım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?