canımcım hoşbulduk :) pembe danam ayrıca sana da merhaba özledik kız seni :)
Ya sorma!bilmiyorumki smile Aslında çok yersiz ve kişisel bir araştırma diyebilirsiniz ama Anklara'da doktor aradım,insanalrın doktorlarıyla yaşadıklarını,beğenip beğenmediklerini kimleri önerdiklerini... Hani olaya mantık çerçevesinde yaklaşıyrum ya,başladığım doktorla devam etmek isterim bebiş olduğunda(her ne zaman oalcaksa) testte de pozitifi görür örmez gideceğim ki düşük falan tehdidi varsa hemen tedaviye başlansın.E,o heyecanla oturup doktor araştıramam ailemden kimseye de ultrasonda keseyi görmeden ya da kalp atışını duymdan hamileyim deyip doktor soramam;karakterim böyle benim ne yapayım her konuda çok sağlamcıyım.E iş başa düştü haliyle işte 2 saattir buradayım ama burada değlim gibi bişey oldu..o web sitesinden bu web sitesine dolaştım :uhm:
canımcım hoşbulduk :) pembe danam ayrıca sana da merhaba özledik kız seni :)
Ya sorma!bilmiyorumki smile Aslında çok yersiz ve kişisel bir araştırma diyebilirsiniz ama Anklara'da doktor aradım,insanalrın doktorlarıyla yaşadıklarını,beğenip beğenmediklerini kimleri önerdiklerini... Hani olaya mantık çerçevesinde yaklaşıyrum ya,başladığım doktorla devam etmek isterim bebiş olduğunda(her ne zaman oalcaksa) testte de pozitifi görür örmez gideceğim ki düşük falan tehdidi varsa hemen tedaviye başlansın.E,o heyecanla oturup doktor araştıramam ailemden kimseye de ultrasonda keseyi görmeden ya da kalp atışını duymdan hamileyim deyip doktor soramam;karakterim böyle benim ne yapayım her konuda çok sağlamcıyım.E iş başa düştü haliyle işte 2 saattir buradayım ama burada değlim gibi bişey oldu..o web sitesinden bu web sitesine dolaştım :uhm:
Biraz uzun oldu ama yazdım ;saçma bişey yaptım ama yaptım.Fazla bilgi göz çıkarmaz.Okumayı araştırmayı da seviyorum nasılsa.bilmiyorumkismile
hımmm doktor ve tavsiyelerini kısmı var orada okumuştum ankarada medıcana varmış ben istanbuldaki yerine gittim çok begendim ama evime çok uzak orada bayagı ankarada doktor okumuştum istersen o sayfayada göz at hadi hayırlısı heee laf aramızda bu ay senden umutluyum bilmiyorumkismile çok bilimsel çalıştın yaaaa o yüzden somut şeylere dayanıyorum kural ihlali yokk
İşte uzaklık yakınlık muhit anında iletişim kriz haliiii... hepsini değrlendiriyorum.O yüzden bu konuda çoookkk çalışmam alzıım çok!!
Valla bilimsel çalıştım çalışmasına onda haklısın da,bu bebek ne kadr bilim araştırmalarında söylendiği gibi oluyrorsa da dış faktörler de pek etkili.Yani sanmıyorum ben;umudum yok ...
Hadi sen yat canımcım seninle muhabbet güzel ama yarın zor bir gün seni bekliyor olabilir.İnşallah herşey güzel olur;giderken laptopuu da al canın sıkılırsa wirelessdan bağlanırsın hastanede biz sana refakat ederiz :)
heyy millet ben geldimmm bayanssulusmile sositososito
değil canımcım ama bir kaç isim tespit ettim;daha reklam doktorları mı yoksa hakikaten işlerinde iyiler mi onun peşine düşmem lazım.bende özledim sizi, sohbetinizi...bulabildin mi doktor bari..
bence en güzelini yapmışsın bence bu gibi durumlarda sağlamcı olmak gerekir bende mesela doktora gidip keseyi görmeden kalp atışı duymadan aileme bile söylemeyi düşünmüyorum hatta eşime bile kan testi yaptırdıktan sonra söylücem çünkü bunlar çok büyük mutluluklar ve üzüntüsüde o kadar büyük olabilir doktor araman güzel olmuş sonuçta heran hamile kalabilirsin bende araştırıyorum
bu sohbete doyum olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama yatmam lazım artıkkkk iyi gecelerrrrr öpüyorum KOCAMANNN sizlerrii
hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn varmı gelen giden
değil canımcım ama bir kaç isim tespit ettim;daha reklam doktorları mı yoksa hakikaten işlerinde iyiler mi onun peşine düşmem lazım.Malum bi doktor var bi de doktorcukkkk!Adamın reklamı ii ama bişeyden anladığı yok ibi şeyler çok oluyoo
Ben de acahyip sağlamcıyımdır;bilimsel çalışmalr bile sağlamcılıktandı yahuu :) Ne yapayım elimde değil...Ama dediğin gibi bu tarz mutlulukları paylaşıp önce sevindirmek ardından zümek istemem ben de!
ben de geldiiimmm :) Aslında buralardaydım ama deriiinn mevzulara daldım oku oku araştır araştır çıkamadım işin içinden. bilmiyorumkismile
Canımcım sana gelince Evet bana söz verdin.13ü geçecek hemen yapacak :)ayın 14ü saat 00.01'de :)) :roflol: Yoksa çatlarım ben :)
slm canım hoşgeldinMeraba kızlar
:lepi: yok anamm yokk zemuszemus
Bu arada kızlar hemen hamilelik haberini vermemek akıllıca bence de.Olacağı varsa sonra da olur ama ilk ayların riski farklı biliyorsunuz.
Biz de kimseye söylemedik eşimle.Kalp atışını duyalım bir söyleriz annelerimize falan dedik.Ama duyamadık:çok üzgünüm: Dolayısıyla ne iyi,ne de kötü haberi almadılar
bu konular gerçekten çok hassas konulr canım e sağlıkta önemli doğum yapmak iyi bi hamilelik kolay olmasa gerek beni arkadaşım medical parkta doğum yaptı son güne kadar herşey normaldi yan normal doğum olucaktı son anda bebeğin kfası büyük sezeryan yapıcaz dediler sırf para alabilek için ve kızcağız mecburen o can havliyle sezeryan oldu inanırmısınız ne koc kafalısı küçücük bi bebek dünyaya getirdi ve şimdi lanet okuyo o doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?