Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende özledim sizi, sohbetinizi...bulabildin mi doktor bari..

bence en güzelini yapmışsın bence bu gibi durumlarda sağlamcı olmak gerekir bende mesela doktora gidip keseyi görmeden kalp atışı duymadan aileme bile söylemeyi düşünmüyorum hatta eşime bile kan testi yaptırdıktan sonra söylücem çünkü bunlar çok büyük mutluluklar ve üzüntüsüde o kadar büyük olabilir doktor araman güzel olmuş sonuçta heran hamile kalabilirsin bende araştırıyorum

Biraz uzun oldu ama yazdım ;saçma bişey yaptım ama yaptım.Fazla bilgi göz çıkarmaz.Okumayı araştırmayı da seviyorum nasılsa.bilmiyorumkismile

saçma mııı haaaahaaayyyttlmaz: ayol ben bugünümü nasıl samça bir araştırma yaparak geçirdim bi bilsennn bilmiyorumkismile bence çok dogru biişi yapmışsın
biliosun aylardır doktor diye kendimi parçaladım hoş halada içeme sinen yokta bilmiyorumkismile

İşte uzaklık yakınlık muhit anında iletişim kriz haliiii... hepsini değrlendiriyorum.O yüzden bu konuda çoookkk çalışmam alzıım çok!!

Valla bilimsel çalıştım çalışmasına onda haklısın da,bu bebek ne kadr bilim araştırmalarında söylendiği gibi oluyrorsa da dış faktörler de pek etkili.Yani sanmıyorum ben;umudum yok ...

Hadi sen yat canımcım seninle muhabbet güzel ama yarın zor bir gün seni bekliyor olabilir.İnşallah herşey güzel olur;giderken laptopuu da al canın sıkılırsa wirelessdan bağlanırsın hastanede biz sana refakat ederiz :)

bu sohbete doyum olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama yatmam lazım artıkkkk iyi gecelerrrrr öpüyorum KOCAMANNN sizlerrii

hahaha hazırladım çantamı laptop 1. sırada en önemli ihtiyac çarşamaba gecesi sabaha kadar sizleyiym narkozdan ayılır ayılmazz kaydirigubbakcemile3

bende özledim sizi, sohbetinizi...bulabildin mi doktor bari..
değil canımcım ama bir kaç isim tespit ettim;daha reklam doktorları mı yoksa hakikaten işlerinde iyiler mi onun peşine düşmem lazım. Malum bi doktor var bi de doktorcukkkk!Adamın reklamı ii ama bişeyden anladığı yok ibi şeyler çok oluyoo

Ben de acahyip sağlamcıyımdır;bilimsel çalışmalr bile sağlamcılıktandı yahuu :) Ne yapayım elimde değil... Ama dediğin gibi bu tarz mutlulukları paylaşıp önce sevindirmek ardından zümek istemem ben de!

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

çiçeğiiimmm uyudun mu bilgisayar başındaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????
Hadi gellll çok da geç saate kalmayayım sabah kalkamıyorum sonra yaaaaaa

bu konular gerçekten çok hassas konulr canım e sağlıkta önemli doğum yapmak iyi bi hamilelik kolay olmasa gerek beni arkadaşım medical parkta doğum yaptı son güne kadar herşey normaldi yan normal doğum olucaktı son anda bebeğin kfası büyük sezeryan yapıcaz dediler sırf para alabilek için ve kızcağız mecburen o can havliyle sezeryan oldu inanırmısınız ne koc kafalısı küçücük bi bebek dünyaya getirdi ve şimdi lanet okuyo o doktorlara

Bu arada kızlar hemen hamilelik haberini vermemek akıllıca bence de.Olacağı varsa sonra da olur ama ilk ayların riski farklı biliyorsunuz.
Biz de kimseye söylemedik eşimle.Kalp atışını duyalım bir söyleriz annelerimize falan dedik.Ama duyamadık:çok üzgünüm: Dolayısıyla ne iyi,ne de kötü haberi almadılar

hosgeldın canım benımde elektrık kesıldı koptum netten..sozum soz ama 00.01 degılde sabah yapsam olmazmı..ben cok cay tuketıyoru aksamları

işte canım her güzel şeyin kötü tarafınıda düşüneceğiz o mutluluğu yaşayalım herkes duysun istiyoruz ama tabi herzaman herşey yolunda gitmeyebiliyor sende üzülme bebeğin yine gelicektir sana

işte özel doktorum tabiki olacak ama özel hastanede çalışan bir hekim istemiyorum onlar doktordan çok kasap olmuşlar artık malesef.Bu tarz kaygılarım da var ben de hepsini okuyacağım başladım bi tarafından.O zaman kadar bulurum herhalde.Olmadı bi arkadaşım var o doktorundan çok memnundu emin olaana kadr en azından ilkmuayeneyi onunla aradan çıkarıırm.Bu tarz şeylerde reklam değl tavsiye çok önemli.Reklam kolayyy ver parayı al hastayı! :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…