Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Smartcım slm canım napıyosunn???Bi değişiklik var mı???Akşama kadar okulda olunca pek giremiyosun de mi...
Millet kaynatmış oku oku bitiremedim valla:)

Yaaa,gittin mi?

Evet kızlar kaynatıyor güzel güzel ben arada kaçamak işte,tenefüs falan. :) Senin de durum aynı sanırım.

bende aynı ducem amaaa.yavastan sankı adet sancım gırmeye basladı sagdaaan sagdaaaan..lavaboya gıtmek ıstemıyom..sen nasılsın canım..

Evet 19'una bişey kalmadı inşallah olmazsın. :)
Benim durumlar biraz karışık gibi :S Regl olacağım sanırım.Üç gündür birer ikişer damla koyu renk akıntı gibi bişey oluyor.Önceleri önemsemedim ama şimdi sinir olmaya başladım.Başlangıçta regl olacakmış gibi hissediyordum;şimdiyse olacağıma eminim artık. :S Ama pazara da daha çok avr yaaaa,erken mi gelecek benim kırmızılar ne :S

Butter'da buna benzer bişey söylemişti;sonra kesilmiş onunki çok sevindim.Az önce onunla da paylaşacaktım ama çıkmış yetişemedim

Butter'da buna benzer bişey söylemişti;sonra kesilmiş onunki çok sevindim.Az önce onunla da paylaşacaktım ama çıkmış yetişemedim

Canım, geldim daha önce böyle akıntın oluyor muydu adetinden önce yoksa ilk defa bu ay mı oldu??
Hemen moralini bozma canım yaa senin bildiğim kadarıyla pek şaşmıyor günü o yüsden biraz erken gibi geldi bana...

Normalde reglime bir gün kala lekelenmem olur anlarım diğer gün oalcağımı ve şimdiye kadar hiiççççç regl günümün şaştığını bilmem.Bu hafta başından beri hep regl olacak gibiydim nedense.Seninle konuştuktan bir ya da iki gün sonraydı önemsemedim ama üç gün oldu toplam 4-5 damla etti.Sinirim bozuld paylaşmak sitedim.Ben hamile olmayacağımı tahmin ediyorum da bu erken bir durum oldu sanki :S Tühhh düzenim bzoulmaz inşallah.Bir dahaki ay için ovulasyon kitlerimi bile sipariş ettim ben yahhuuu hazırlıklı girecektim aya :) Neyse tam gününü bilemezsem her gün bir test yapar bulurum ovulasyon günümü ben de ne yapalım :S Hele şu reglimin gününü bir anlayayım da...

Canım normalde benim de günüm hiç şaşmazdı.Ama geçen ay şok oldum çünkü tam 1 hafta erken geldi.Reglimin normal geleceği gün benim kanamam bitti.Allah Allah dedim hiç böyle olmamıştı ama işte herşey etkiliyoo insan bünyesini.Bu ay da yine 1 hafta öncesinde böyle kahverengi akıntı olunca ben de dedim eyvahh bu seferde 1 hafta attı.Zaten emin de değilim adet olacak gibiyim çünkü hiçbişey hissetmiyorum.Hayırlısı artık...

Maksimum 1 gün oynar benimki o da ayına göre ama dur bakalım.henüz adetlik bir durumum yok benim de belki üşütmüşümdür anlarız nasılsa en kısa zamanda.

Şu ovulasyon kitlerinden bende kullandım geçen ay.Aslında ne zaman yumurtladığını anlamak için ii oluyor ama ben yine tutturamadım yani hamiş kalamadım.O yüsden bu ay hiç kullanmadım oysa çok almıştım geriye daha da vardı ama canım istemedi yapmak.Akışına bırakalım dedik..

Maksimum 1 gün oynar benimki o da ayına göre ama dur bakalım.henüz adetlik bir durumum yok benim de belki üşütmüşümdür anlarız nasılsa en kısa zamanda.

Bu yerleşme kanaması dedikleri şey galiba hemen hemen adetle aynı zamana denk geliyormuş çok değil ama 3-4 damla falan...O yüsden en iyisi günümüzü beklemek.Çünkü diğer forumdan kızlardan bazıları adet olduk derken hamile olduklarını öğrendiler...İnş bizim de öyle olur...İnş Allahım inş:Saruboceq:

Offff pazara da çok avr;ya ben hayret ediyorum günü geçip de test yapmayanlara :) Ben çatlarım yahuuu

Ya ben de araştırdım yerleşme kanamasını biraz;hatta sana veriğim bir link vardı orda yerleşme günü tespit ediliyodu ya benim ilk lekelenme tam da o gün oldu;şaka gibi delikafadulden Hani birazcık umudum olsa falan diyeceğim ki 'ha tamam oldu galiba,hamileyim ' ama tamamen tesadüf yaaa benimki :sm_confused:
Ama inşallah seninki öyledir be gülüm :)

Canım niye öyle diyosunnn ki senin de ilk lekelenmen o gün olmuş.Belki bebişin hala yerleşmeye çalışıyordur.Ben aylardır denediğim için artık olmayacağına alıştım.Tabi Allah bilir ama sen uzun bir aradan sonra yeni denemeye başladın ve belki de tuttu biraz umutlu ol.Kızlara moral veriyorsun kendini pas geçiyorsun.Olmuyoo ama böyleezemuszemus

Ama iyi de canım!Kızlar çalışıyor;bense bir kez deneyebildim.Olması gerekiyorsa,onların yani sizlerin hakkı. :S Ben adaletli düşünürüm de biraz. :S

Ama iyi de canım!Kızlar çalışıyor;bense bir kez deneyebildim.Olması gerekiyorsa,onların yani sizlerin hakkı. :S Ben adaletli düşünürüm de biraz. :S

Canım bu diğer gündelik işler gibi değil işte.Biri de bir bini de bir bence.Allah istediği zaman olmayacak bişey yok.Forumda okudum bugün eşiyle sadece 1 gün kaçamak yapıp korunmamışlar...Pat hamile...Yani bazıları adet olana kadar hergün çalışıyoo ben dayanamıyorum ayy insan sıkılıyoo bi süre sonra:kedi:

Ben de hayatta dayanamam;o testleri de o yüzden aldım;yumurtanın çatladığını anlayıp ona göre deneriz diye :)

ayyy smart cıgım haDI INSALLAH VALLA SENIN YERINE BEN HEYECANLANDIM SIMDI..SANKI ADET OLSAYDI SIMDIYE KADAR DEVAMI GELIRI GIBI GELIYO BANA..ALLAH HAYIRLISINI NASIP ETSIN CANIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…