Smartcım slm canım napıyosunn???Bi değişiklik var mı???Akşama kadar okulda olunca pek giremiyosun de mi...
Millet kaynatmış oku oku bitiremedim valla:)
Butter'da buna benzer bişey söylemişti;sonra kesilmiş onunki çok sevindim.Az önce onunla da paylaşacaktım ama çıkmış yetişemedim
Canım, geldim daha önce böyle akıntın oluyor muydu adetinden önce yoksa ilk defa bu ay mı oldu??
Hemen moralini bozma canım yaa senin bildiğim kadarıyla pek şaşmıyor günü o yüsden biraz erken gibi geldi bana...
Maksimum 1 gün oynar benimki o da ayına göre ama dur bakalım.henüz adetlik bir durumum yok benim de belki üşütmüşümdür anlarız nasılsa en kısa zamanda.
Offff pazara da çok avr;ya ben hayret ediyorum günü geçip de test yapmayanlara :) Ben çatlarım yahuuu
Ya ben de araştırdım yerleşme kanamasını biraz;hatta sana veriğim bir link vardı orda yerleşme günü tespit ediliyodu ya benim ilk lekelenme tam da o gün oldu;şaka gibi delikafadulden Hani birazcık umudum olsa falan diyeceğim ki 'ha tamam oldu galiba,hamileyim' ama tamamen tesadüf yaaa benimki :sm_confused:
Ama inşallah seninki öyledir be gülüm :)
Canım niye öyle diyosunnn ki senin de ilk lekelenmen o gün olmuş.Belki bebişin hala yerleşmeye çalışıyordur.Ben aylardır denediğim için artık olmayacağına alıştım.Tabi Allah bilir ama sen uzun bir aradan sonra yeni denemeye başladın ve belki de tuttu biraz umutlu ol.Kızlara moral veriyorsun kendini pas geçiyorsun.Olmuyoo ama böyleezemuszemus
Ama iyi de canım!Kızlar çalışıyor;bense bir kez deneyebildim.Olması gerekiyorsa,onların yani sizlerin hakkı. :S Ben adaletli düşünürüm de biraz. :S
Canım bu diğer gündelik işler gibi değil işte.Biri de bir bini de bir bence.Allah istediği zaman olmayacak bişey yok.Forumda okudum bugün eşiyle sadece 1 gün kaçamak yapıp korunmamışlar...Pat hamile...Yani bazıları adet olana kadar hergün çalışıyoo ben dayanamıyorum ayy insan sıkılıyoo bi süre sonra:kedi:
Ya ben de araştırdım yerleşme kanamasını biraz;hatta sana veriğim bir link vardı orda yerleşme günü tespit ediliyodu ya benim ilk lekelenme tam da o gün oldu;şaka gibi delikafadulden Hani birazcık umudum olsa falan diyeceğim ki 'ha tamam oldu galiba,hamileyim' ama tamamen tesadüf yaaa benimki :sm_confused:
Ama inşallah seninki öyledir be gülüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?