ya bu arada ben bütün 1 ayı adet sancısıyla geçirdim.. noldu bu ay yaa... mafoldumben 21-22 si gibi adet olcam.. şimdide onun ağrısı başladı... offfffffff offfffffffffffffff........... akannehir
ay bi memek yapim snra oturayım başına dedim.çünkü ayrılamıyrum burdan.maşallah ne çok yazışmışsınız yaaaaaaaaa oku oku bitiremedim zemuszemus ne güzel inşallah yeni yılda hepimiz hamiş olcazzz:CüvCüv:
aycan ne yaptın görüşmeyeli canım
aynen canım benimde aklım hep burda kalıyo yemek yaparken falan kaydirigubbakcemile3 işallah dediğin gibi 2010 anneleri oluruz :Saruboceq:
napim cnm iyiyim çok şükür.yemek yapim derken ilgilenemedim sizle.burda çok çabuk geçiyo zaman hiç anlamıyrum süper yazemuszemus.ders bile çalışmıyorum.sen napıyosun cnm iştemisin hala
Ben Geldimmmmm
Ben Geldimmmmm
işyerideyim canım benim eve gitmem 7 yi buluyor.
inşallah :Saruboceq:demi ama aynen yaaa.bende hemen alel acele bişiler yapıp hooop geliyorum başına.kaydirigubbakcemile3
kıyamam canım ya Allah kolaylık versin.geç değilmi yaaaa:bbo:
canım belkide bebişin yerleşiyodur onun belirtileridirr:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
Hoşbuldum su1983 ve aycann :)) Buraya Bayıldım ben ya 2 yıldan sonra gördüğüm en güzel topik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?