- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
canım bu diğer gündelik işler gibi değil işte.biri de bir bini de bir bence.allah istediği zaman olmayacak bişey yok.forumda okudum bugün eşiyle sadece 1 gün kaçamak yapıp korunmamışlar...pat hamile...yani bazıları adet olana kadar hergün çalışıyoo ben dayanamıyorum ayy insan sıkılıyoo bi süre sonra:kedi:
ayyy smart cıgım haDI INSALLAH VALLA SENIN YERINE BEN HEYECANLANDIM SIMDI..SANKI ADET OLSAYDI SIMDIYE KADAR DEVAMI GELIRI GIBI GELIYO BANA..ALLAH HAYIRLISINI NASIP ETSIN CANIM..
canım sağol inşallah ama hiiiiiiiiiçççç sanmıyorum.muhtemelen erken gelecek benim kırmıızılar. Kafamçokkarıştı
canım benımde ogluma hamılelıgım oyle oldu 9 ay ugrastık tık yok dusun telasemız vvradı 1 kere o ıs oldu bu ay olmaz dedım hıc ustune dusmedım.pat hamıleydım..
evt canım yaa insan bunları duyunca herşeyin bi zamanı vardır diyor ama sabırsızız işte.peki sende böyle lekelenme tarzı bişeyler olmuş muydu regli gününden önce...hatırlıyorsan tabiiiyerimseniben oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama
gelmezzz inşallahhhhhhhh..ya sımdı test yapak olmazmı?
yok canım lekelenme olmadım ben..ama karnım adet gorecek gıbı cok agrımıstı..ha gldı ha gelecek derken gelmemıstı...oglum 3 yasında sımdı.senın ılkmı canım..
erken geblik testleri var ama bem günümü beklemeyi düşünüyorum yaaklava:
Nasılsa regl olacağım uğraşmayayım şimdi:1rolleyes:
Sen düşünüyor musun yapmayı?
çiçeğim senin ikinci mi olacak bu? :) aaaaaaaaa bilmiyordum.
bende esıme bugun aldırdım test ama yapmaya elım varmıyo..bende beklıyım ya senden guc alıyorum.sen beklıyosun bende beklıyım dımı yıkmıyım hayallerımı sımdı..
evt canım ilk daha benim ama inş fazla beklemez beni meleğim...günümüzü bekliyoruz bakalım.inş müjdeli haberler veririz sizlere smartla birliktekaydirigubbakcemile5
bende esıme bugun aldırdım test ama yapmaya elım varmıyo..bende beklıyım ya senden guc alıyorum.sen beklıyosun bende beklıyım dımı yıkmıyım hayallerımı sımdı..
evet doğru söylemiştin;hatırladım ve yeniden üzüldüm şimdi.ya,topikciğimiz yeni ya,olayları hatırlasam da kiminki hangisiydi tam hatırlayamıyorum henüz.kusuruma bakma;tekrar acını tazelemiş oldum
Offff pazara çok var yaaaaaaaaaaahuuuuuuuuuuuuuu :) Butter pazar mı yapacaksın testi pazartesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?