Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım yaa bugün forumda okudum bi arkadaşın rahmi arkaya dönükmüş ve 6 aydır ilişkiden sonra ayaklarını dikiyormuş ama doktor da yanlış yapmışsın senin yüz üstü yatman gerekiyor demiş...Ne kadar tuhaf de mii yaa çok şaşırdım

canım benımde ogluma hamılelıgım oyle oldu 9 ay ugrastık tık yok dusun telasemız vvradı 1 kere o ıs oldu bu ay olmaz dedım hıc ustune dusmedım.pat hamıleydım..

ayyy smart cıgım haDI INSALLAH VALLA SENIN YERINE BEN HEYECANLANDIM SIMDI..SANKI ADET OLSAYDI SIMDIYE KADAR DEVAMI GELIRI GIBI GELIYO BANA..ALLAH HAYIRLISINI NASIP ETSIN CANIM..

Canım sağol inşallah ama hiiiiiiiiiçççç sanmıyorum.Muhtemelen erken gelecek benim kırmıızılar. kafamçokkarıştı

canım benımde ogluma hamılelıgım oyle oldu 9 ay ugrastık tık yok dusun telasemız vvradı 1 kere o ıs oldu bu ay olmaz dedım hıc ustune dusmedım.pat hamıleydım..

Evt canım yaa insan bunları duyunca herşeyin bi zamanı vardır diyor ama sabırsızız işte.Peki sende böyle lekelenme tarzı bişeyler olmuş muydu regli gününden önce...Hatırlıyorsan tabiiiyerimseniben Oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama

yok canım lekelenme olmadım ben..ama karnım adet gorecek gıbı cok agrımıstı..ha gldı ha gelecek derken gelmemıstı...oglum 3 yasında sımdı.senın ılkmı canım..

yok canım lekelenme olmadım ben..ama karnım adet gorecek gıbı cok agrımıstı..ha gldı ha gelecek derken gelmemıstı...oglum 3 yasında sımdı.senın ılkmı canım..

Evt canım ilk daha benim ama inş fazla beklemez beni meleğim...Günümüzü bekliyoruz bakalım.İnş müjdeli haberler veririz sizlere Smartla birliktekaydirigubbakcemile5

erken geblik testleri var ama bem günümü beklemeyi düşünüyorum yaa klava:
Nasılsa regl olacağım uğraşmayayım şimdi:1rolleyes:

Sen düşünüyor musun yapmayı?

bende esıme bugun aldırdım test ama yapmaya elım varmıyo..bende beklıyım ya senden guc alıyorum.sen beklıyosun bende beklıyım dımı yıkmıyım hayallerımı sımdı..

Offff pazara çok var yaaaaaaaaaaahuuuuuuuuuuuuuu :) Butter pazar mı yapacaksın testi pazartesi mi?

bende esıme bugun aldırdım test ama yapmaya elım varmıyo..bende beklıyım ya senden guc alıyorum.sen beklıyosun bende beklıyım dımı yıkmıyım hayallerımı sımdı..

Bence de cumartesi yap!Erken yapılan testler hamişlerde bile hayal kırıklığı yaşatıyor.
Burda bekleriz birlikte;benim gelse bile sizi beklerim;ben hazırlıklıyım her duruma cokacimcoook

Canım hatırladığım kadarıyla senin 19 Aralıktı de mii??Bence erken yapma gününü bekle.Benim bi arkadaşım 3 gün önce yapmıştı negatif çıktı sonra dedi ben kendimi hamile hissediyorum diye inatlaştı eşiyle Sonrasında da adet günü 3 gün geçince yaptı ve şimdi hamilee.Yani 1-2 gün bile çok değiştirebiliyoo sonuçları...

evet doğru söylemiştin;hatırladım ve yeniden üzüldüm şimdi.Ya,topikciğimiz yeni ya,olayları hatırlasam da kiminki hangisiydi tam hatırlayamıyorum henüz.Kusuruma bakma;tekrar acını tazelemiş oldum

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

evet doğru söylemiştin;hatırladım ve yeniden üzüldüm şimdi.ya,topikciğimiz yeni ya,olayları hatırlasam da kiminki hangisiydi tam hatırlayamıyorum henüz.kusuruma bakma;tekrar acını tazelemiş oldum

uzulmedım canım alıskkınım ben o 5 sene onceydı..guzel allahım oglumu verdı tesellı oldum ...ya bu topıkten bu ay cok hamıs cıkacak gıbı gelıyo...

Offff pazara çok var yaaaaaaaaaaahuuuuuuuuuuuuuu :) Butter pazar mı yapacaksın testi pazartesi mi?

Canım yaaa sen çok panikledin son 1-2 gündür.Rahat ol biraz ben sana özenirkn sen de kaptırdın kendini...Zaten malum gündüz kafanı kaşıyacak vaktin olmuyordur zaman çabucak geçicek biraz daha sabır önemli olan gelecek günü güzel karşılamak, müjdeli karşılamak inş Allahım:Saruboceq:
Canım ben de yaa pazar ya da pazartesi yaparım herhalde...

Smartcım gelmezse eğer seninle aynı zamanda yapalım barii...Destek oluruz birbirimize ii veya kötü sonuç çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…