Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYŞE ya ben toparlayamadım. sen gündüz çalışıo akşam ünv.ye mi gidiyosun. örgün eğitim mi alıyosun yani

ebruli eşinin kalpten götürcenmi kızım ya kaydirigubbakcemile3
ay önce dibe vurcak sonra göklere çıkıcak NASİP olur inşallaholumunekankayizsmile

evey yaa aman bişey olmasın ona o bana lazım inşallah canım nasip olur

Kıs bende aynı şekilde sürpriz yapmayı düşünüyodum biliyo musun :kedi:

ah canım yaa ama çok hoş bi sürpriz zaten bende bu topikte bi arkadaştan duymuştum bunu ama şimdi hatırlayamıyorum belkide sensindir

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu internet beni deli ediyoooooooooooooooooooooooo klava:
ÇILDIRMAK ÜZEREYıM kötükedihüso BıLGıSAYARI PAÇALAYASIM GELıYO

bir de hamileliğin ilerleyen zamanlarında korkulu rüyalar görmek normalmiş derin

uyyamamak her sese uyanmak fln normalmiş hassaslaşıyormusun öyle okumuştum

bi yerde

kendi adıma orta şekerliyim.sen nasılsın?

ya bende durgunum bugun neden se yani üzülmiem adet olunca falan diyorum ya dün belime bi agrı girdi ben adet olacagım zaman belim agrırı dedim tamam kırmızılar geliyo ama gelmedi ama olacagım diyede çok üzüldüm yani böle sitres yapıyoruz ya gelecegi varsada gelmiyo sanırım(

zaten canım bu ezberle olacak bişey değil.Sevme işi.Biz bu konuda çok ham bi milletiz. Yabancılar ellerinde incil didik didik altını çize çize her yerde okuyolar metroda,yatakta vs.E bizde de kapalı kaplar içinde baş ucunda asılı durunca benim gibi ruh cesetten 10 cm yukarıdaymış dersin.

Kıs bende aynı şekilde sürpriz yapmayı düşünüyodum biliyo musun :kedi:

Herkes aynı şeyi düşünüyooo ama çoğumuz özel günleri kaçırıyoruz :) Eşiminki geride kaldı e haftaya salı benim doğum günüm.Artık 14 şubatı beklemek lazım varsa hediye için ama ben zıbın alıp güzelce paketleyip vereceğim o anlar zaten :)

fatoşşş canım benim. gayet güzel geçecek ameliyat allahın izniyle.. sonrada sıra gelsin bebişee:lepi:
bende yara yaktırdım 5sene oluyo.. ahh ahh ozaman dr.um dediki korunmayı bırak olsun bi tane daha. 6 yaşındaydı oğlum . yok dedim 1.sınıfı atlatsın öle istiyorum.. al işte olmuyo şimdi..
bu arada benim arkdşım yarasını yaktırdı 1ay korunmasından sonra hemen hamile kaldı canım benim

kızlar ben rüyamda evlendiğimi gördüm ama kocişimle değil ikinci evliliğimmiş
şimdi tabirlere bakıyorum hemencecik
hadi bakalım Allah hayır etsin

sa. günaydın kızlar cümleten nasılsınız

hoşgeldin canım iyiyiz kaynatıyoruz yine sen nasılsın

evet yine erken
geldim bigün bile üstte keyif çatamadan en aşağı düştüm
üzülmüyorum bu ayda çalışırız :1hug:

valla canım ben geçen ay en tepedeydim ama malesef bende çakıldım aşağı bu ay bakalım hangi listeye çakılıcam evet çalışmayı bırakmak yok klava:

biraz da havalardan sanırım.Şimdi ayaklarımızda parmak arası terliklerimiz olsa,renk renk elbiseler olsa,hava güzel olsa bu kadar sıkılmayız.Psikolojik olarak da etkileniyo hormonlar salmak lazım aslında ama olmuyo işte biliyorum.

smarttttt canım benim kolay gelsinnnnnn.....
bir de şu listenin en üstündeki bazı isimleri silsek mii pptya naaz ve zeyneep ne de olsa gelmiyorlar kaç gün olduuuuuuuu klava:

Kural belirleyelim;listenin en üzerine çıkıp bir hafta uğramayanı sileilim o halde.Kızlar ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…