ay ben de onu netten izledim de iğrenç evet.sonuçta yaşamak için yiyeceksin ama orası yara.Zor bi durum aslında.Ben bilmeyenler için soledim çaktırma.:kedi:
sa. günaydın kızlar cümleten nasılsınız
kistler alınacak bide rahim agzı yaraları yakılacak
keşke ben de öğretmen olsaydım.Keşke ben de eve iş götürseydim. Biz günde 10 saat çalışıyoruzmafoldumben
şenay canım hoşgeldinnn:)
fatoş canım dualarımız seninle :Saruboceq:
Canımcım hadi hayırlısı....
Canım şimdiden çok geçmiş olsun inş çok başarılı geçer amiliyatın güzel şeylere vesile olur tatlım dularamız seninle :Saruboceq:
ebruli eşinin kalpten götürcenmi kızım ya kaydirigubbakcemile3
ay önce dibe vurcak sonra göklere çıkıcak NASİP olur inşallaholumunekankayizsmile
Kıs bende aynı şekilde sürpriz yapmayı düşünüyodum biliyo musun :kedi:
sorma valla gerçek gibiydi.Uyarı olarak aldım kendime.Aslında bu hamilelikten sonra doğuma yaklaştıkça daha duygusallaşıyosun,merhametin artıyo,daha ii insan oluyosun. Ben bununla bağdaştırıyorum. Herşey iyi de dünya hevesleri için öbür tarafı sallıyoruz. Buna uyarı olarak aldım. Ama ne yapıyorum ki sanki.
kendi adıma orta şekerliyim.sen nasılsın?
aa çok güzel bi sürpriz yaa inşallah hamişsindir de öle yaparsın canım :)
ya okuya okuya aklında kalıyo insanın ondan belkide yoksa ayet ezberlemek için
ayrı bi çaba sarfetmıyom yerimseniben
zaten ezberimde kuvvetli değildir bişey mantıgıma yatmıyosa onu da asla öğrenemem
arapça gibi çok fazla kural var bu neden var dıyorum şimdi öğretmen cevap
veremeyınce gıcık oluyorum onu bilmem gerekıyo bilmesem ezberlemıs oluyorum
ezbere eğitimi sevmöıyorum
Kıs bende aynı şekilde sürpriz yapmayı düşünüyodum biliyo musun :kedi:
kistler alınacak bide rahim agzı yaraları yakılacak
smarttttt canım benim kolay gelsinnnnnn.....
bir de şu listenin en üstündeki bazı isimleri silsek mii pptya naaz ve zeyneep ne de olsa gelmiyorlar kaç gün olduuuuuuuuklava:
hadi bakalım Allah hayır etsinkızlar ben rüyamda evlendiğimi gördüm ama kocişimle değil ikinci evliliğimmiş
şimdi tabirlere bakıyorum hemencecik
sa. günaydın kızlar cümleten nasılsınız
evet yine erken
geldim bigün bile üstte keyif çatamadan en aşağı düştüm
üzülmüyorum bu ayda çalışırız :1hug:
ya bende durgunum bugun neden se yani üzülmiem adet olunca falan diyorum ya dün belime bi agrı girdi ben adet olacagım zaman belim agrırı dedim tamam kırmızılar geliyo ama gelmedi ama olacagım diyede çok üzüldüm yani böle sitres yapıyoruz ya gelecegi varsada gelmiyo sanırım(
şenay canım hoşgeldinnn:)
fatoş canım dualarımız seninle :Saruboceq:
smarttttt canım benim kolay gelsinnnnnn.....
bir de şu listenin en üstündeki bazı isimleri silsek mii pptya naaz ve zeyneep ne de olsa gelmiyorlar kaç gün olduuuuuuuuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?