Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipekkk yazdım cvbı gene kuşum
2 gün sonra gene sorarsan vururum seni kaydirigubbakcemile

hımmmm iyiyim canım sağol asıl sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik?? kayboldun yine klava:

yaa hiç sorma canım başımı yastıktan kaldıramıyorum ki buaralar..çok kötüyüm valla mide bulantısı baş agrısı öldürdü resmen beni ...istemeyerek uzak kaldım sizlerden maalesef eyvahedigeldismile bir sürü şey kaynatmışsınız okuyamadım da hepsini bilmiyorumkismile

canım hoşgeldinn..idrar testinde çıkmayabilir..kan testi yaptır canım varsa da yoksa da orda belli olur :1hug:

canım geç döllenme olduysa görünmeyebilir.Kasık ağrısı tam hamilelik belirtisi değildir,en azından tek başına.normal döllenmeyse 3 gün geçince belli olması lazım idrarda ama bozma moralini belki geç döllenmiştir.Bekleyemezsen kan yaptır hemen öğrenirsin.

yeme durumun nasıl bugün?İştah son gaz mı???

bugün o kadar değil :)

ben de anlamadım ne ara evlendi,ne ara hamile kaldı,ne ara düşürdü,ve ara yine hamile kaldı?????

23,08,2008 de evlendim

21,07,2009 da 5 haftalık hamiş oldugumu öğrendim

19,08,2009 da kürtaj ldum kalbisi durdu bebeğimin

şu an 5+3 hamileyim :)

en çekilmezi baş ağrıları canım ya.Allah kolaylık versin çok zor. Günlerce hiç durmadan ağrır,kan basıncının yükselmesinden kaynaklanıyor.Merak etme 3.aydan sonra geçecek.

Kıyamam canım beniiiiiiiiiiiiiiim :teselli: aman dikkat et kendine, bol bol dinlern, kocişine naz yap bol bol yerimseniben meleğin sağlıklı olsun yeter ki bu sıkıntılara da katlanacaksın artık, sen tadını çıkarmaya bak bitanem zemuszemus

Çok sağolun kızlar yardım için.Biraz daha bekleyip kan testi yaptırırım olmazsa.çok sağolun.

ay canım kıyamam sen iyi ol da sonra da gelirsin buraya canım benim :teselli: bebişimiz büyüyor annesi artık katlanıcaksın böyle şeylere :ecrin_bebek:

ayy sorma 7-8 haftalar başağrısı çok oluyor yaa biliyorum :umursamaz:

en çekilmezi baş ağrıları canım ya.Allah kolaylık versin çok zor. Günlerce hiç durmadan ağrır,kan basıncının yükselmesinden kaynaklanıyor.Merak etme 3.aydan sonra geçecek.
evet yaa sürekli agrıyo uyumaya calışıyorum az bişi uyuyorm hali agrısı gecmemiş oluyor dedigin gibi çok zor günler..ayy yüregime su serptin saolasın inş. şu 1ayıda atlarım...Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…