10 aralık 1987 doğumluyum boshayallersmile
ayy çok utandım :kedi:
evet sanırım en minik benim kazandibisi oluyorum topikin kaydirigubbakcemile3
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy harbi minnacıkmışsın kıs sen :1hug:
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy harbi minnacıkmışsın kıs sen :1hug:
hımmmm iyiyim canım sağol asıl sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik?? kayboldun yineklava:
Selam arkadaşlar...
ben yeni üyeyim de bişey sormak istiyorum..Benim adet günüm 3 gün geçti ara sıra kasık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi ama hala yok??en azından şimdilik...
idrar testi yaptım sabah ilk idrarla.Negatif....Acaba henüz idrarda görünmüyor olabilir mi?Aslında hiç bir belirtim yok ama gecikmemde olmazdı..İnsan heves ediyor işte..
Selam arkadaşlar...
ben yeni üyeyim de bişey sormak istiyorum..Benim adet günüm 3 gün geçti ara sıra kasık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi ama hala yok??en azından şimdilik...
idrar testi yaptım sabah ilk idrarla.Negatif....Acaba henüz idrarda görünmüyor olabilir mi?Aslında hiç bir belirtim yok ama gecikmemde olmazdı..İnsan heves ediyor işte..
10 aralık 1987 doğumluyum boshayallersmile
yeme durumun nasıl bugün?İştah son gaz mı???
ben de anlamadım ne ara evlendi,ne ara hamile kaldı,ne ara düşürdü,ve ara yine hamile kaldı?????
yaa hiç sorma canım başımı yastıktan kaldıramıyorum ki buaralar..çok kötüyüm valla mide bulantısı baş agrısı öldürdü resmen beni ...istemeyerek uzak kaldım sizlerden maalesef eyvahedigeldismile bir sürü şey kaynatmışsınız okuyamadım da hepsini bilmiyorumkismile
yaa hiç sorma canım başımı yastıktan kaldıramıyorum ki buaralar..çok kötüyüm valla mide bulantısı baş agrısı öldürdü resmen beni ...istemeyerek uzak kaldım sizlerden maalesef eyvahedigeldismile bir sürü şey kaynatmışsınız okuyamadım da hepsini bilmiyorumkismile
ipekkk yazdım cvbı gene kuşum
2 gün sonra gene sorarsan vururum seni kaydirigubbakcemile
05 aralık 1989 dogumluyum ben daha küçükmüşüm senden :))
evet yaa sürekli agrıyo uyumaya calışıyorum az bişi uyuyorm hali agrısı gecmemiş oluyor dedigin gibi çok zor günler..ayy yüregime su serptin saolasın inş. şu 1ayıda atlarım...Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olur inş.en çekilmezi baş ağrıları canım ya.Allah kolaylık versin çok zor. Günlerce hiç durmadan ağrır,kan basıncının yükselmesinden kaynaklanıyor.Merak etme 3.aydan sonra geçecek.
05 aralık 1989 dogumluyum ben daha küçükmüşüm senden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?