ipekkk yazdım cvbı gene kuşum
2 gün sonra gene sorarsan vururum seni kaydirigubbakcemile
ben geldımmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımmmm
hoşgeldin küçük anne
kız siz hangi ara evlendiniz yav biz yaşlandıkmı ne :sinifsinif:
evet yaa sürekli agrıyo uyumaya calışıyorum az bişi uyuyorm hali agrısı gecmemiş oluyor dedigin gibi çok zor günler..ayy yüregime su serptin saolasın inş. şu 1ayıda atlarım...Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olur inş.
Kıyamam canım beniiiiiiiiiiiiiiim :teselli: aman dikkat et kendine, bol bol dinlern, kocişine naz yap bol bol yerimseniben meleğin sağlıklı olsun yeter ki bu sıkıntılara da katlanacaksın artık, sen tadını çıkarmaya bak bitanem zemuszemus
Valla ben kendimi yaşlanmış ve bebek için de geç kalmış hissettim şimdi yaaa :uhm:
ollley bir yay burcu daha :)
kızkardeşim 25,08,1989 doğumlu Şeniz
fatoşşş canım benim. gayet güzel geçecek ameliyat allahın izniyle.. sonrada sıra gelsin bebişee:lepi:
bende yara yaktırdım 5sene oluyo.. ahh ahh ozaman dr.um dediki korunmayı bırak olsun bi tane daha. 6 yaşındaydı oğlum . yok dedim 1.sınıfı atlatsın öle istiyorum.. al işte olmuyo şimdi..
bu arada benim arkdşım yarasını yaktırdı 1ay korunmasından sonra hemen hamile kaldı canım benim
e hani tüp bebek olcaktı
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş.:1hug:
hoşgeldin küçük anne
kız siz hangi ara evlendiniz yav biz yaşlandıkmı ne :sinifsinif:
ben bir kaç gündür üşüttüm sanırım.ara aradan biraz fazla olmak kaydıyla sürekli regl olacakmışım gibi geliyo...bu gidişle ayın 17si falan da mı hikaye oalcak ne hadi 20'sini geçtik de....
Valla ben kendimi yaşlanmış ve bebek için de geç kalmış hissettim şimdi yaaa :uhm:
inşAllah canımmm yaaa
tüp bebiş kistle tutmama ihtimali varmış bende önce ameliyat olim dedim tatlımm
İPEKCİM önemli deil canım..
ebruli kimisi hamile olduğunu mide yanmasından anlıyo.. ama ben midem yandığı zaman adet oluyorum malesef. inş. seninki hamileliktendir
inşAllah canımmm yaaa
tüp bebiş kistle tutmama ihtimali varmış bende önce ameliyat olim dedim tatlımm
3-6 arası hamiş değilmişsin gibi olacak,çok ii hissedeceksin kendini az sabırrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?