Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipekkk yazdım cvbı gene kuşum
2 gün sonra gene sorarsan vururum seni kaydirigubbakcemile

yok anacım 2 gün sonra değişik cümleler yine soracam.Var ya koptum gülmekten şunu okuyunca sonra 1 sayfa geriye gittim valla yazmışsın onu okuyunca da çok dugulandım.Ama geçen gün smartla hatlar karıştı sanmıştım sen okumadın sanmıştım.:kedi:

3-6 arası hamiş değilmişsin gibi olacak,çok ii hissedeceksin kendini az sabırrrrr...

ayy saolsın yaa Şeniz zaten adamcagız çok çekiyo benden..yapmadıgım naz kalmıyor valla:)) dogru söylüyorsun bebiş için her seye katlanıcaz mecburen...Allahım hepimize hayrlı bebişler nasip eder inş... :Saruboceq:

kızlar acayip bi mide yanmam var yemek borum yanıyo resmen sanki midem dışarı fırlıcak gibi sizce neden oluyodur bi bilgisi olan varmı

inşAllah canımmm yaaa

e hani tüp bebek olcaktı
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş.:1hug:

tüp bebiş kistle tutmama ihtimali varmış bende önce ameliyat olim dedim tatlımm

ıPEKCıM önemli deil canım..
ebruli kimisi hamile olduğunu mide yanmasından anlıyo.. ama ben midem yandığı zaman adet oluyorum malesef. inş. seninki hamileliktendir

ben bir kaç gündür üşüttüm sanırım.ara aradan biraz fazla olmak kaydıyla sürekli regl olacakmışım gibi geliyo... bu gidişle ayın 17si falan da mı hikaye oalcak ne hadi 20'sini geçtik de....

geçmiş olsun smartcım ayağına sıcak su tut ...o çok iyi geliyo,,,hayırlısı olsunda benim de hala üşüyünce o ağrı oluyo içini rahat tut bence...

inşAllah canımmm yaaa

Canımcım ameliyatın Perşembeymiş galiba geç farkettim yazdıklarını kusura bakma bilmiyorumkismile inşallah çok güzel geçecek ameliyatın, en yakın zamanda da meleğine kavuşacaksın :Saruboceq: dualarımız seninle bitanem :1hug:...

kızlar bakın şuda çok komik:)))))

BıZ DE Mı BÖYLE OLACAĞIZ????

Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir.
Birgün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine :
'Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim' der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :

'Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim' der ve yapar getirir.
Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düserler.
Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye :
'Kiz Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bize bir kahve bile ikram etmedi'
Nuriye :
'Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??'

İPEKCİM önemli deil canım..
ebruli kimisi hamile olduğunu mide yanmasından anlıyo.. ama ben midem yandığı zaman adet oluyorum malesef. inş. seninki hamileliktendir

inş. canım yaaa acayip bi yanma sürekli afedersiniz geniriyorum ve ssanki midem dışarı fırlıcak ve genirince boğazım yanıyo

inşAllah canımmm yaaa

anladım canım geçmişi okuyamayınca ne olup bittiğinden haberdar değildim inş bi aksilik olmadan atlatır sonra ikiz yada üçüzlerin için çalışmlara başlarsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…