hoşbulduk ablacıgıım :))) biz 10.12.2008 de nişanlandık 06.02.2009 da evlendik :) yok ya siz yaşlanmadınız biz biraz erkenciyiz :)))
yaa yok öyle düşünme..sizin tam yaşınız ne güzel işte..annemgil beni küçük anne diye seviyorlar aglıyor kadıncagız bu çocuga nasıl bakacak diye :roflol:
inş. canım yaaa acayip bi yanma sürekli afedersiniz geniriyorum ve ssanki midem dışarı fırlıcak ve genirince boğazım yanıyo
hoşbulduk ablacıgıım :))) biz 10.12.2008 de nişanlandık 06.02.2009 da evlendik :) yok ya siz yaşlanmadınız biz biraz erkenciyiz :)))
bencede bak bebek bile erken tutunmuş sana. ben 2006 da evlendim ondan öncede 3 sene vermedi ailem beni eşime 23 yaşındaydım evlenince aslında geç de değildi ama çok bekledik biz kader böyleymiş şimdide bebişimizi bekliyoruz
:roflol::roflol::roflol:
ayy inş. yaa bu tip şeyler duymak ne güzel rahatlatıyor insanı ....ogünlerde gelir inş.. :Saruboceq:
TAM DA DOĞUM GÜNÜMDE NİŞANLANMIŞSINIZ YAHU :hulya:
BİZ DE O ARA HERALDE DOĞUM GÜNÜ ŞEYSİNDE KIZLARLA KOP KOP
KOPUYORDUK OYNAYARAKTAN :teytey:
asrewyacım valla ipek ablacık bana da öyle dediydi inşallah öyle olur
iplen çekiyorum o günleri hiç yoktan bebişlerimiizn tekmüklerini aparkatlarını
dinlerüük yaaauu aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
biz 1,5yıl görüştük,sonra da verdiler...baştan beri isitoyrduk biz 10ay bekledik bebişi..bende pcos vardıda ona ragmen oldu çok şükr...ne güzel tam zamanında evlenmişsin işte,inş. Rabbim daha fazla bekletmeden yüzünüzü güldürür :Saruboceq:
asrewyacım valla ipek ablacık bana da öyle dediydi inşallah öyle olur
iplen çekiyorum o günleri hiç yoktan bebişlerimiizn tekmüklerini aparkatlarını
dinlerüük yaaauu aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bizde nişandan kop kop kopuyorduk :))
sende bizim eşimle 1.yıldönümümüzde ilk bebişini kaybetmişsin yaa kötü bi tesadüf ama...inş. bu kez sag salim kavuşursun meleginee amiiiinn...
öle öle sonra süper oluyosun.Ama sen çok yeme şimdiden sonra buzdolabının yanında uyumak istiyceksin.Nolcak sonra. Ben 10 kilo aldım.Bi 10 daha alırım herhalde.Dikkat et derim abla tavsiyesiiiii
öle öle sonra süper oluyosun.Ama sen çok yeme şimdiden sonra buzdolabının yanında uyumak istiyceksin.Nolcak sonra. Ben 10 kilo aldım.Bi 10 daha alırım herhalde.Dikkat et derim abla tavsiyesiiiii
inş. yaa...hiç bişi yiyemiyorum ki zaten..esim zorla yedirmeye calışıyo:)) inş. ederm ablacgm :)) ben kaç kilo alırım acaba 48 le başladım bakalım hayrlısı Şeniz
ben 23 yaşında olmama rağmen annem daha küçüksün diyordu hoş kendi istediklerinide söylemeden geçmiyordu ama neyseee
inş. yaa...hiç bişi yiyemiyorum ki zaten..esim zorla yedirmeye calışıyo:)) inş. ederm ablacgm :)) ben kaç kilo alırım acaba 48 le başladım bakalım hayrlısı Şeniz
inşallah canım bu sefer sorun cıkmaz :)
inşallah sende sğalıkla kucaklarsın bebeişini :)
söz verdim çok yemeiycem ohaoldumsmile uslu çocuk olcam aklinialirimsmile
48 diyo yaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?