ay_she aş ermeye başladın mı sen?
Heeeeeeeeeeey ben de evlendiğimde (yani 6 ay önce) 42 kiloydum, kocişim sağolsun çok iyi bakıyo, şimdi 49 kiloyum, 50 kiloyla da hamiş kalıcam inş. :Saruboceq: doktorum ideal kilon 50 dedi yerimseniben
Heeeeeeeeeeey ben de evlendiğimde (yani 6 ay önce) 42 kiloydum, kocişim sağolsun çok iyi bakıyo, şimdi 49 kiloyum, 50 kiloyla da hamiş kalıcam inş. :Saruboceq: doktorum ideal kilon 50 dedi yerimseniben
Hayır canım sanırım yani bilmiyorum farkedemem ki çünkü zaten benim canım
hep bişeyler yemek ister eve giderken profiterol aldım mesela çok canım istemişti
höpürtdene yedim valla yaa tabi veremnem ben kilo milo ayy napıcam ya
telkin vermem lazım kendime
az yemem lazım az yiyorum az yicem tatlı yok tatlı yok tatlı yok tatlı da ne yaa :bbo:
inanması çok zor.42 kemiğin sadece o kadar yapar. Boyun kaçkafamçokkarıştı
bende merak ettim canım valla benim kemik kesin okadardır:roflol:
çok kilolu değilim ama balık etliyim bende kemikli bi yapım var
maşşalah boyun kaç kız senin
inanması çok zor.42 kemiğin sadece o kadar yapar. Boyun kaç
42 kiloo muu ayy inanmıyorum çok zayıfmışsın yaaa...neyseki şimdi biraz ii olmuşsu..inş. sende güzel haberlerini verrsn bizlere
Benim boyum 1.60 , kocişimin boyu 1.83
Benim kilom 49, kocişimin kilosu 96 :roflol: :roflol: :roflol:
evlendiğin zaman kaç kiloydun kız
Hayır canım sanırım yani bilmiyorum farkedemem ki çünkü zaten benim canım
hep bişeyler yemek ister eve giderken profiterol aldım mesela çok canım istemişti
höpürtdene yedim valla yaa tabi veremnem ben kilo milo ayy napıcam ya
telkin vermem lazım kendime
az yemem lazım az yiyorum az yicem tatlı yok tatlı yok tatlı yok tatlı da ne yaa :bbo:
Benim boyum 1.60 , kocişimin boyu 1.83
Benim kilom 49, kocişimin kilosu 96 :roflol: :roflol: :roflol:
Ne uyumlu bir çiftiz değil mi kaydirigubbakcemile3 bebişimiz kime çekecek acaba çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
inş. geri verirsin yaa sıkma canını...ilk dogumunu nasıl yaptın normal mi sezeryan mı?
pes valla.Ezilmiyor musun kaydirigubbakcemile3
o zaman sen non-stop ye şekerim bişey olmaz sana,bünyen öyle demek ki.
ayyben hiç tatlı istemyrm eşim alıp geliyo hiç yiyemiyorum nedense..benm canım da hani mısır haşlıyorlar ya ondan istiyor maalesef o da yazın çıktıgı için konserve aldı esim onu da yemedm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?