yaa hiç sorma canım başımı yastıktan kaldıramıyorum ki buaralar..çok kötüyüm valla mide bulantısı baş agrısı öldürdü resmen beni ...istemeyerek uzak kaldım sizlerden maalesef eyvahedigeldismile bir sürü şey kaynatmışsınız okuyamadım da hepsini bilmiyorumkismile
58 dim ama çok zayıftım ya iskeleotr gibiydim boyum 1,64 58 kiloykan çok çirkindim
62-63 ken çok güzeldi şimdide güzel göbekimde yok kilo yüzümde var ama ondan
memnunum bitek derdim kalça basen
ya ben yer yer kilo almazdım evlenmeden önce elendikten sonra ne oldu
bilmiyorum valla ne oldu acaba ya
göya ağrısız normal doğumdu.. epidural yaptırdım ama bana alerji yaptı kaşıntı başladı ve belimdeki iğne çıkmış kimse farketmedi hani derler ya çatır çatır doğurdum diye aynen öle oldu kaydirigubbakcemile3
yok benm için tatlı forever ama evet canım bazen tuzlu şeylerde istiyo mesela ilk
hamileliğimde böğürtlende böğürtlen diye tutturmuştum aldı ben senin hesap yiyemedim
e aldım yesene diyo canmım istemiyo şimdi diyom Allah ım yarabbim diyyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun smartcım ayağına sıcak su tut ...o çok iyi geliyo,,,hayırlısı olsunda benim de hala üşüyünce o ağrı oluyo içini rahat tut bence...
seni çok iyi amlıyorum, Canım benimki de çok küçük ama pazar günü ve dün mahfetti beni..bugün sesi çıkmadı ama ara ara yokluyor yine ... her yere yazıyorum , emedur kullandım ama doktora falanda gıtmedım inş. zararı olmaz , sen bulantıya nasıl bi çözüm buluyorsun
yaa kıslar yaa canım çok sıkıldı adet olcam ben yine kesin akıntı bitti bende belim de agrıyo((
ben de bilmiyorum ki kocalar yarıyo herhal:kedi:
seni çok iyi amlıyorum, Canım benimki de çok küçük ama pazar günü ve dün mahfetti beni..bugün sesi çıkmadı ama ara ara yokluyor yine ... her yere yazıyorum , emedur kullandım ama doktora falanda gıtmedım inş. zararı olmaz , sen bulantıya nasıl bi çözüm buluyorsun
Sonunda biri bana geçmiş olsun dedi yaaa;canımcım sağol!Tamam ölmüyorum ama üşüttüm galiba dedim kimse benimle ilgilenmedi sabahtan beri.Bi de yetmedi sırama kaynak yaptılar :gitme: Azcık şikayet edeyim sana kzıları :roflol:
şimdiden düşünmeye başlama canım ya
neden sıkıyorsun kendini olacağın varsada olmıycak haaaklava:
galiba valla kzıkardeşim 81 e kadar cıkmış ablaa naapcam ben diyordu en son
kelin merhemi olsa kendi kalça basenine sürer dedim bende kaydirigubbakcemile3
asrewya ile yaşıt düşün asrewya 48 kg kardeşim 81 anuum cokacimcoook
pes valla.Ezilmiyor musun kaydirigubbakcemile3
o zaman sen non-stop ye şekerim bişey olmaz sana,bünyen öyle demek ki.
Evet kırmızılar gelecekse de gelmiyo yapmayayım diyorum ama elimde değil yaa ağlıcam şimdi:gitme::gitme::gitme:
Sonunda biri bana geçmiş olsun dedi yaaa;canımcım sağol!Tamam ölmüyorum ama üşüttüm galiba dedim kimse benimle ilgilenmedi sabahtan beri.Bi de yetmedi sırama kaynak yaptılar :gitme: Azcık şikayet edeyim sana kzıları :roflol:
Yok kız benim kocişim çok yumuşaktır bana, bebeği gibi sever :kedi:
:)) yaa bende de oluyo bazen o tip şeyler öle olunca sinirleniyor eşim hem istiyosun hem yemiyosun diyo:)) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?