Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıs bende epidural yoktu oğlum da koca kafalıydı azmı bayıldım o masada ahhhh aklıma gelince ürküyorum haamafoldumben

seni çok iyi amlıyorum, Canım benimki de çok küçük ama pazar günü ve dün mahfetti beni..bugün sesi çıkmadı ama ara ara yokluyor yine ... her yere yazıyorum , emedur kullandım ama doktora falanda gıtmedım inş. zararı olmaz , sen bulantıya nasıl bi çözüm buluyorsun

ben de bilmiyorum ki kocalar yarıyo herhal:kedi:

ayyy bende onu düşnüyordum..çok korkuyorum ben yaa normal dogumdan,ama sezeryanıda hiç istemiyorum nolcak acaba....:çok üzgünüm:

:)) yaa bende de oluyo bazen o tip şeyler öle olunca sinirleniyor eşim hem istiyosun hem yemiyosun diyo:)) kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun smartcım ayağına sıcak su tut ...o çok iyi geliyo,,,hayırlısı olsunda benim de hala üşüyünce o ağrı oluyo içini rahat tut bence...

Sonunda biri bana geçmiş olsun dedi yaaa;canımcım sağol!Tamam ölmüyorum ama üşüttüm galiba dedim kimse benimle ilgilenmedi sabahtan beri.Bi de yetmedi sırama kaynak yaptılar :gitme: Azcık şikayet edeyim sana kzıları :roflol:

ilaç alma be güzelim.Hele emedur hamilikte kullanılıyo mu bilmiyorum ama en güvenilir ağrı kesiciler bile çok içince zarar veriyor.Mesela ağrı kesiciler bebişin kalbinin delik doğmasına neden oluyor.Aman dikkat

ben de bilmiyorum ki kocalar yarıyo herhal:kedi:

galiba valla kzıkardeşim 81 e kadar cıkmış ablaa naapcam ben diyordu en son

kelin merhemi olsa kendi kalça basenine sürer dedim bende kaydirigubbakcemile3

asrewya ile yaşıt düşün asrewya 48 kg kardeşim 81 anuum cokacimcoook

yaa bana doktorum ilaç vermedi bende oyuzden bişi yapamıyorum ama bulantı olunca biraz limon yiyorum ya da limonata yapıyor eşim o zamn geçiyor gibi oluyor,baş agrısına da eşimn doktor arkadaşı var çok yogun olmasın kekik çayı yap iç iyi gelir dedi ama daha yapmadım...bu günleri kolaylıkla atlatırız inş.. yaaa

hadi ordan ben senin hasta olduğunu okumamıştım ama bu kaynak işini okudum bak sana saygıdan adımı en sona bilem yazdırdım yaaaaaakaydirigubbakcemile3

OYY anacım senin hamileliği yakın takibe alacam çok merak ediyorum kaçla bitircen?Kız mı içinden geçio erkek mi?

ayy canım benmm valla hiç görmedim..çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine...nasılsın peki şimdi? opuyorumnanaktan

:)) yaa bende de oluyo bazen o tip şeyler öle olunca sinirleniyor eşim hem istiyosun hem yemiyosun diyo:)) kaydirigubbakcemile3

azcık ta onlar sürünsün canım biz bulantı çekiyoz kilo alıyoz başımız dönüyo

sancısı var bunun uykusuz geceleri var ohohoooooo guclubacismile

ama yazık ya ay nası seviniyolar baba olcez diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…