ağlama bee.hem daha gelmedi.gelirse de emin ol vakti saati vardır.
kıs bende epidural yoktu oğlum da koca kafalıydı azmı bayıldım o masada ahhhh aklıma gelince ürküyorum haamafoldumben
haklısın ipekcim ama işde insan bişeyi istiyoya olsun diyo hemen bebeişim benle değilse eger doktorlara gitmeye başlamak istiyorum bende hayırlısı artık
galiba valla kzıkardeşim 81 e kadar cıkmış ablaa naapcam ben diyordu en son
kelin merhemi olsa kendi kalça basenine sürer dedim bende kaydirigubbakcemile3
asrewya ile yaşıt düşün asrewya 48 kg kardeşim 81 anuum cokacimcoook
hadi ordan ben senin hasta olduğunu okumamıştım ama bu kaynak işini okudum bak sana saygıdan adımı en sona bilem yazdırdım yaaaaaakaydirigubbakcemile3
onu anladım zaten adete yakın elini göbeğime koyu belki bebiş vardır diye dedin ya.işte bazı erkekler pek romantik olur bazıları kalas.
OYY anacım senin hamileliği yakın takibe alacam çok merak ediyorum kaçla bitircen?Kız mı içinden geçio erkek mi?
Aaaaaaaaaaaaaaaaa smart bizi şikayet ediyo duydunuz muuuuuuuuuuuuu aklinialirimsmile
merhaba arkadaşlar,yumoş günlerinin hemen ertesindeyim göğüslerim dokununca ağrıyor yoğun beyaz renk akıntımda var normalmi? kendimi dinlemek istemiyorum ama kendimlede ilişiğimi kesemiyorum..
Canımsın sen benim :) Ne varsa eskilerde var delikafadulden
Canımsın sen benim :) Ne varsa eskilerde var delikafadulden
azcık ta onlar sürünsün canım biz bulantı çekiyoz kilo alıyoz başımız dönüyo
sancısı var bunun uykusuz geceleri var ohohoooooo guclubacismile
ama yazık ya ay nası seviniyolar baba olcez diye :)
bence 2 belirti yetmez var mı başka belirtin ekincim
haklısın ipekcim ama işde insan bişeyi istiyoya olsun diyo hemen bebeişim benle değilse eger doktorlara gitmeye başlamak istiyorum bende hayırlısı artık
Tatlım yaa benim kocişi toplum içinde görsen kalasın önde gideni dersin, asla başkalarının yanında sevgisini ilgisini göstermez, ama yalnız kaldığımızda, evimizde her dakika mucuk mucuk, öpüşüp koklaşma, elleşme, cilveleşme pozisyonundayız, öyle bi adam işte :kedi: :kedi: :kedi:
Allah iyiligini versin canım yaa :)) boyu kaç kızkardeşinin?
ayy canım benmm valla hiç görmedim..çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine...nasılsın peki şimdi? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?