Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar,yumoş günlerinin hemen ertesindeyim göğüslerim dokununca ağrıyor yoğun beyaz renk akıntımda var normalmi? kendimi dinlemek istemiyorum ama kendimlede ilişiğimi kesemiyorum..

haklısın ipekcim ama işde insan bişeyi istiyoya olsun diyo hemen bebeişim benle değilse eger doktorlara gitmeye başlamak istiyorum bende hayırlısı artık

sen de haklısın.araba kırılınca yol gösteren çok oluyo:sinifsinif:

Allah iyiligini versin canım yaa :)) boyu kaç kızkardeşinin?

onu anladım zaten adete yakın elini göbeğime koyu belki bebiş vardır diye dedin ya.işte bazı erkekler pek romantik olur bazıları kalas.

Tatlım yaa benim kocişi toplum içinde görsen kalasın önde gideni dersin, asla başkalarının yanında sevgisini ilgisini göstermez, ama yalnız kaldığımızda, evimizde her dakika mucuk mucuk, öpüşüp koklaşma, elleşme, cilveleşme pozisyonundayız, öyle bi adam işte :kedi: :kedi: :kedi:

OYY anacım senin hamileliği yakın takibe alacam çok merak ediyorum kaçla bitircen?Kız mı içinden geçio erkek mi?

bende merak ediyorum valla 85 le biter gibi gelıyo bana ama hadi hayırlısı

hiç farketmez şu olsa bu olsa demiyorum ama

erkek geçiyo içimden ya hayırlı olsun sağlıklı olsun o da önemli dğeil

isim bile bulduk kzı olsa ne koycaz bilmiyorum dün akşam diyorum kız olsa ne koycaz

diyorum 2 saat düşündük isim bulamadık erkek olsa Erkam Said düşünüyoruz

hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar,yumoş günlerinin hemen ertesindeyim göğüslerim dokununca ağrıyor yoğun beyaz renk akıntımda var normalmi? kendimi dinlemek istemiyorum ama kendimlede ilişiğimi kesemiyorum..

bence 2 belirti yetmez var mı başka belirtin ekincim

valla yaa onlarında psikolojisi bozuluyo aslında sadece kadınları etkilemiyorki bu bebiş:)) kız Allah razı olsun ne bulaşık ne ev temizligi ne de yemek yaptırıyo...her seyi kendi yapıyo:))

haklısın ipekcim ama işde insan bişeyi istiyoya olsun diyo hemen bebeişim benle değilse eger doktorlara gitmeye başlamak istiyorum bende hayırlısı artık

canım deminden beri okuyorum seni.Dert etme ben de aynı durumdayım.3 gün geçti tık yok.ama idrar testim negatif çıktı ne yazıkki...böyle stres yapınca olamayabiliyoruz gliba..Sen yapmadın mı test filan?

aynen bizde öyleyiz vallakaydirigubbakcemile3 dışarda sadece el ele tutuşuruz ama bende başkalarının yanında göstermem pek o yüzden sorun olmuyo aramızda ikimizde aynıyız

ayy canım benmm valla hiç görmedim..çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine...nasılsın peki şimdi? opuyorumnanaktan

Canım teşekkür ederim!Ölmeyeceğim;yaşayacağım!Sonrada kaynakçılara inat önce bekleme salonuna geçip ordan da şeref trübününe yanınıza geleceğim lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…